Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied was om na gesprek met Maaskant: ‘Hij gaf me een goed gevoel’

Laatste update:

Ruben Ligeon speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor NAC Breda en trainde woensdag voor het eerst mee bij zijn nieuwe tijdelijke werkgever. De rechtsback raakte na een gesprek met trainer Robert Maaskant overtuigd van de club en kan niet wachten om zaterdag in het duel met Excelsior zijn debuut te maken voor NAC.

/

“De trainer gaf me meteen een goed gevoel, hoewel het natuurlijk geen vanzelfsprekendheid moet zijn dat ik speel”, zegt de 22-jarige Ligeon in gesprek met BN/De Stem. “De wedstrijd tegen Excelsior moeten we winnen. Ik hoop mijn steentje bij te dragen om NAC in de Eredivisie te houden.”

Ligeon speelde tot dusver twaalf competitiewedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Hij is in het Rat Verlegh Stadion de opvolger van de naar Derby County vertrokken Isak Ssewankambo.

Denk jij dat Ruben Ligeon een vaste basisplaats afdwingt bij NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Succes met degraderen Nac. Ligeon is van topklasse niveau!

28 januari 2015 om 19:56

Ligeon is niet topklasse niveau maar echt zeker niet minder. Prima versterking voor NAC, succes met handhaving nac!

28 januari 2015 om 19:56

Haaaa. Dat hij tekort komt voor Ajax moge duidelijk zijn, maar nu onderschat je hem toch wel echt behoorlijk hoor. Gaat zeker mee kunnen bij Nac. Lekker aanvallende back, die voor de nodige impulsen kan zorgen.

28 januari 2015 om 19:58

Moet er geen spatie tussen top en klasse? En waarom niveau erachter, top klasse geeft al aan dat het om een niveau gaat. Ik denk dat Ligeon het verschil gaat maken. Heerlijk spelertje dat de hele rechterkant bespeeld, waardoor je als team elders een man kan neerzetten. Het is eigenlijk alsof je met 12 man speelt, als je Ligeon in de basis hebt.

28 januari 2015 om 20:39

Hij bedoelt wss het niveau van de topklasse.

28 januari 2015 om 22:56

Goh...

28 januari 2015 om 23:00

Dan is NAC ook van topklasse niveau... Nac mag blij zijn met een goede rechtsback op huurbasis

duidelijke verslechtering tov Ssewankambo. Ik zie Dordrecht nac nog wel inhalen. Allemaal losse spelers halen en geen team. Niet op elkaar ingespeeld en dan krijg je zelf de rekening!

28 januari 2015 om 23:15

Schij toch uit

29 januari 2015 om 09:32

je doet je nickname eer aan, kennelijk geen helder momentje toen je dit schreef. Maar Ligeon is gewoon een waardeloze speler. Maar nac komt er nog wel achter.

29 januari 2015 om 10:04

@baan77, de inhoud van jouw reactie getuigt van weinig kennis van zaken. Vandaar natuurlijk dat jij ook geen favoriete spelers en clubs hebt!

Ruben Ligeon heeft in de korte termijn dat hij bij Ajax speelt overduidelijk het bewijs geleverd dat hij een meer dan uitstekende voetballer is. Nog niet overtuigd? Kijk dan eens bij Wikepedia, zou ik willen zeggen.

Bij NAC Breda zijn wij in ieder geval 'happy' met zijn komst naar de mooiste club van Brabant. Dit seizoen zal alsnog goed kunnen worden afgesloten. 100% zeker.

29 januari 2015 om 08:13

Bean77 volgens mij heb je ligeon nog nooit zien spelen? Want het is dat van Rhijn gewoon beter is anders had hij in de Ajax basis gestaan denk ik. Zeker voor ploegen als Nac, groningen, utrecht etc is dit een zeer goede speler!

29 januari 2015 om 09:31

in het begin van het seizoen speelde hij een aantal keer en nog wel onthutsend zwak ook nog.
totaal geen eredivisie materiaal, of als we het eredivisie materiaal vinden, dan zijn we schuldig aan het verder creeren van de micky mouse league met zulke zeer matige spelers.

En nog maar een huurspeler. Spelers die geen binding hebben met de club. Allemaal spelers die het niet uitmaakt of NAC degradeert omdat ze toch terug gaan naar hun eigen club. Maaskant is heel hard bezig om NAC nog verder in de vernieling te helpen.

28 januari 2015 om 22:39

Wat een onzin. De spelers van Nac die het afgelopen half jaar hebben mogen laten zien dat ze Nac in de eredivisie houden hebben hopeloos gefaald. Wat externe jongens zullen Nac zeker een boost geven. Tegen W2 waren Koch en Marcellis een van de beteren.

29 januari 2015 om 04:45

Net alsof zij zich niet willen bewijzen en naar nac toe zijn gegaan omdat ze houden van verliezen..wat een waardeloze comment.nac moet roeien met de riemen die ze hebben en elke versterking is op dit moment welkom.er staat nu toch een redelijk sterke verdediging voor een team dat vecht tegen degradatie en denk dat nac er wel in blijft.tighadouini is trouwens een heerlijke voetballer om naar te kijken zou misschien aan het einde van het seizoen de stap naar bijvoorbeeld utrecht moeten maken.

Ik vind het oprecht jammer dat er zoveel spelers zijn die bij het eerste van Ajax komen en dan weer snel afhaken omdat ze niet goed genoeg zijn. Jarenlang lukt het ze om in de jeugd te blijven en halen ze het eerste maar na 5 wedstrijden kun je al je conclusie trekken dat ze niet goed genoeg zijn.

Ligeon, Lukoki, De Sa, Dijks, noem maar op en dan vergeet ik er nog een stuk of 5-10 en dit allemaal in de laatste 4 jaar.

28 januari 2015 om 21:31

Zo snel zijn jongens als De Sa en Ligeon niet afgehaakt.... Die hebben meerdere jaren bij het eerste elftal gezegd.

28 januari 2015 om 22:35

Zou lukoki wel terug willen zien. Hij brengt overal wel wat. En prima back up voor als iemand een mindere wedstrijd speelt

Een drama speler als je het mij vraagt net zoals die jongen die linksback speelt bij Heerenveen. Doet wel z'n best en alles maar wat is die slecht zeg.

28 januari 2015 om 22:46

Pele van Anholt speelt vrij sterk hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren