Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied staat voor vertrek: ‘Liefst met de hoofdprijs afscheid van hem nemen’

Laatste update:

Joël Veltman krijgt dit seizoen bij Ajax de voorkeur op de rechtsbackpositie boven Kenny Tete. Aad de Mos vindt het een onbegrijpelijke keuze van Peter Bosz. Waar Tete vecht voor zijn plek, heeft Nemanja Gudelj de handdoek in de ring gegooid. Van hem kan Ajax wat De Mos betreft niet snel genoeg afscheid nemen.

/

In de Eredivisie krijgt Veltman de voorkeur van Bosz, daar waar Tete zich mag laten zien in minder belangrijke wedstrijden. "Waarom Tete, die ik twee klassen beter vind dan Veltman, niet speelt, is mij niet duidelijk", zegt De Mos in magazine 1900. "Viergever wel; met hem heb ik bij Sparta gewerkt en dat is een prima coach in het veld."

Gudelj heeft aangegeven niet om te kunnen gaan met zijn reserverol en stuurt aan op een vertrek. "Wat Gudelj gedaan heeft, is ongekend onprofessioneel", aldus De Mos. "Ajax had al een fout gemaakt door naast hem ook zijn broer en vader binnen te halen. Daarmee geef je een speler veel te veel macht. Snel en liefst met de hoofdprijs afscheid van hem nemen, zou ik zeggen."

Wie is de beste rechtsback van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Gudelj lijkt het me einde verhaal ja. Alleen betwijfel het of je echt de hoofdprijs kan vangen voor hem.

15 december 2016 om 16:30

Ajax mag blij zijn als ze het aankoopbedrag terug krijgen voor hem. Aad praat over beide maar de titel is gaat over niet Tete.

Dat Tete niet speelt vraag ik me ook af, echt reuze zonde..

15 december 2016 om 15:27

Nou Veltman bewijst toch elke wedstrijd weer zijn waarde voor het team. Ja zijn voorzetten zijn vaak slecht. Maar verdedigend maakt hij bijna geen fouten. Veltman heeft gewoon bakkenvol ervaring in de eredivisie en is waardevol. Uiteraard zie ik ook graat Tete maar dat kan ook naar dit seizoen.

15 december 2016 om 18:45

Zijn waarde voor het team? Kijken wij dezelfde wedstrijden? Nog hoelang blijf je Veltman verdedigen, zelfs aanvallend is hij niet beter dan Tete.

Onbegrijpelijk dat deze man niet speelt, is in mijn ogen een topper in wording!

Gudelj letten laten wegrotten in A'dam en Veltman verkopen na de winter of zomer. Dan Tete weer als back in de basis.

Off: vraagje over het magazine ik zocht op door wie het blad werd uitgegeven en zie dat het licensed is by Ajax, betekend dit ook dat Ajax de inhoud van het blad bepaalt?

On: Ja maar natuurlijk moet Gudelj zo snel mogelijk vertrekken, ik vraag me alleen af waarheen? Wie wilt een deserterende speler die het niet kan opbrengen, wanneer hij al tijden geen bal raakt, op de bank te gaan zitten. De hoofdprijs gaat Ajax dan ook zeker niet voor hem vangen.

Ik vind het persoonlijk niet erg dat Tete niet speelt, gezien ik hem beter vind dan Veltman. Ik zie ook niet goed wat Veltman toevoegt aan het spel, want aanvallend vind ik hem echt niet goed.

15 december 2016 om 15:40

New Skool Media geeft het uit, maar heeft een officiele licentie van Ajax, zodat men beeldmerken en dergelijke mag gebruiken. Ajax zal in bepaalde mate wel bepalen met welke spelers men mag spreken, maar Ajax geeft het dus niet zelf uit.

Gewoon geduld hebben Tete. Je tijd bij Ajax komt vanzelf,kijk naar Veltman en Van Rhijn . Die kwamen ook in de basis na eerst een tijd tweede viool te zijn geweest. Trainen op voorzetten en cross pass dan komt het wel goed.

Tete verdient een basisplaats, aangezien Veltman gewoon voetballend inmiddels ook echt niet altijd meer zoveel beter is. Hopen dat Tete blijft tot het eind van het seizoen en dat Veltman dan verkocht wordt, maar ik ben er bang voor.

Ik zou Tete wel eens centraal willen zien. Mocht de Colombiaan wel weg gaan (winter/zomer) dan een centrum met De ligt en Tete.

15 december 2016 om 16:03

De Colombiaan Davinson Sanchez gaat naar verwachting niet weg, of er gaan records gebroken worden. Eenn van de steunpilaren al dit seizoen voor Ajax en binnen zeer korte tijd zich heel makkelijk aangepast. "prima" als Sanchez verkocht gaat worden in de winter, maar dan mag het bieden (wat mij betreft) beginnen vanaf 30 miljoen.

15 december 2016 om 16:16

Wat mij betreft helemaal niet prima; die jongen is er net en hij speelt hartstikke stabiel. Dan komen de clubs over een jaar ook nog wel. Dus geniet nog even van zijn spel, pak er misschien een titel mee en speel een Champions League-campagne. Dan kan je hem daarna voor een bak met geld verkopen. Puur zonde als je hem nu al weg doet.

15 december 2016 om 17:37

Hou toch eens op met die transferrecords.
Ook tegen 40 miljoen kun je gewoon simpelweg nee zeggen.
Je hebt het geld niet nodig en je kunt toch geen speler halen van hetzelfde niveau. Dus dat wordt weer een talentje opleiden dan. In mijn ogen alleen spelers verkopen die toch niet spelen of spelers die echt niet meer te houden zijn.

Achh wordt so moe van dit iedeeren heeft een woordje klaar voor Gudelji als of All die ex profs allemaal so perfect waren er zijn weinig spelers die met plezier op de bank zitten en ookal had die terug gevochten voor wie zou die spelen Davy? Hakim?

15 december 2016 om 15:58

Helemaal met je eens. Letterlijk iedereen doet nu alsof het een erg slecht persoon is blabla. Ja okã© hij moet wel vechten voor z'n plek maar dat hoeft niet bij elke tv programma of foto een hele verhaal over hem. Mensen maken en zijn zelf drama joh

15 december 2016 om 16:19

Flauwekul. Geen enkele prof zit met plezier op de bank. Daar gaat het helemaal niet om.

Gudelj heeft echter gezegd dat hij de motivatie niet meer op kan brengen om op de bank te zitten. Daarmee ga je een heel andere grens over. Noem het werkweigering. Noem het ongeschikt zijn voor het vak van profvoetballer. Noem het pure muiterij. Noem het wat je wilt: wat Gudelj gezegd heeft gaat gewoon veel te ver. Geef mij 1 voorbeeld van een (ex) prof op topniveau die zoiets gezegd heeft en die niet afgefakkeld is. Dat gaat je dus niet lukken, want die zijn er niet.

15 december 2016 om 17:17

En ex profs die ooit allemaal hebben geweigerd in te vallen?! Denk je dat als Messi op de bank belandt bi barca hoe perfect die ook is denk je dat die daar blij gaat blijve zitten ? Je hebt ook met cultuur en temperament te maken

16 december 2016 om 10:48

Weigeren invallen in de 89e minuut is ook heel kwalijk. Daar zijn ze dan ook allemaal keihard op aangepakt. Maar het is nog niet zo erg als weigeren om op de bank te gaan zitten.

En wat je over Messi zegt is natuurlijk luchtfietserij. Laat het eerst maar eens gebeuren, dan praten we verder.

Ik hoop gewoon dat Tete zich realiseert dat na dit seizoen zijn kans sowieso komt. Ik kan me niet voorstellen dat Veltman nog een seizoen blijft. Tete moet gewoon op rechtsback, punt uit. Aanvallend zijn ze allebei niet echt geweldig maar Tete is verdedigend gewoon veel betrouwbaarder. Zijn sliding is echt geniaal.

De titel komt totaal niet overeen met de inhoud. Is er daadwerkelijk nieuw mbt tot Tete?

Gudelj is ook helemaal geen speler voor Ajax, past niet bij de manier van voetbal spelen.

Had beter destijds naar Porto kunnen gaan, misschien willen die hem nog wel.

Onbegrijpelijk inderdaad, Tete is veel beter dan Veltman. Veltman presteerd ook nog eens slechter dan vorig seizoen.

15 december 2016 om 17:41

Ik vind dat Tete het dus helemaal niet bter doet dan Veltman. Altijd als Tete de kans krijgt zich te laten zien dan geeft van slappe inspeelpasjes over een meter of 10. Aanvallend brengt hij vrijwel nooit wat. Nooit eens een crosspass. Gewoon meer inleveren dan opleveren. Veltman heeft dat minder.
Aangezien Ajax 9 van de 10 keer sterker is, is het redelijk logisch dat je je aanvallende back laat spelen. Een jongen als Tete kan zeker spelen tegen een PSV o.i.d. maar heeft natuurlijk totaal geen wedstrijdritme, dus ook nu Veltman.

Tete speelde in de beker ook bagger, vond hem met zijn slechte spel ook nog arrogant, die heeft een andere club, maar viergever en ook nog wat andere lekker verkopen in de winter want mentaliteit heb je of niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren