Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ajacied denkt aan transfer: ‘Een nieuw land zou interessant kunnen zijn’

Donderdag, 26 mei 2016 om 19:21Gijs Freriks

Lucas Andersen staat open voor een transfer. De 21-jarige aanvallende middenvelder kwam dit seizoen op huurbasis uit voor Willem II en weet niet of hij na de zomer genoeg speelkansen krijgt bij Ajax. De Deen ligt in Amsterdam nog tot medio 2018 vast.

/

“Ik houd alle opties open. Het is belangrijk dat ik aan spelen toe kom en als dat niet bij Ajax kan, dan moet dat maar ergens anders gebeuren”, aldus Andersen in Tipsbladet. “Ik moet met de club nog over de toekomst praten. Er is een nieuwe coach en ik denk nog altijd dat ik wel het niveau heb om er te spelen, maar dan moet ik wel een eerlijke kans krijgen.”

“Ik heb ergens het gevoel dat het ook goed zou zijn om op een nieuwe en andere plek met een schone lei te beginnen. Ik zou het dus niet afwijzen om een nieuw land uit te proberen, als dat mogelijk is. Het zou zowel als voetballer en als mens interessant voor mij kunnen zijn.” Andersen kwam dit seizoen tot zes doelpunten in dertig competitiewedstrijden.


Poll

Moet Ajax Lucas Andersen laten gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door kepa arrizabal)

Misschien iets voor Heerenveen als Larsson vertrekt?

26 mei 2016 om 19:31

Te duur voor Heerenveen. En verhuurd worden wilt Andersen niet meer.

26 mei 2016 om 20:58

Wat is te duur dan? Kan me niet voorstellen voorstellen dat hij meer als 2 miljoen kan kosten. En persoonlijk zou hij toch echt niet meer als een miljoen moeten kosten. Heeft hij Ajax paar leuke bewegingen laten zien en meer niet. En bij Willem2 deed hij het aardig maar ook niet meer als dat...!

26 mei 2016 om 21:45

Met enige regelmaat/overtuiging de beste speler van Willemii, maar ja van Ajax he?

26 mei 2016 om 19:33

Ik weet dat Friesland vaak als buitenland wordt gezien, maar weet niet zeker of hij dat bedoeld.

Verder zal dat opzich wel kunnen, maar je gaat er wel op achteruit. Voor op de bank is hij wel goed, met de mogelijkheid door te breken. Anders ben je wel heel afhankelijk van een speler die nog niet erg veel heeft laten zien

speelde dit seizoen vrij wisselvallig. Ene keer erg sterk, andere keer waardeloos. Meende dat hij de helft van zijn goals ook in een wedstrijd heeft gemaakt. Zie toch wel een aardige eredivisie speler in deze jongen, maar het wereldtalent (zoals veel ajax supporters hem noemden) is hij toch zeker niet gebleken.

26 mei 2016 om 19:40

Hij liet tegen NAC zien wat hij allemaal kan. Erg goede voetballer, maar faalt in de afronding. Moeilijke keuze voor Ajax, het zit er wel in, maar het komt er niet goed uit bij Andersen.

26 mei 2016 om 20:23

Ik zag hem tegen NAC ergens aan het einde van de wedstrijd een bal krijgen op de rand van de zestien. Hij kijkt wat verdwaasd rond en wordt keihard onderuit gekegeld door een verdediger van NAC die hij gewoon aan had kunnen zien komen. Het is maar een momentopname, maar als hij nog steeds dat soort fouten maakt, is hij gewoon niet goed genoeg voor Ajax. En dat is jammer, want hij zou die creativiteit kunnen brengen waar Ajax zo'n gebrek aan heeft.

Verkoop Andersen ook maar voor 5 miljoen dan. Ik ben zijn slappe mentaliteit wel zat.
En haal voor de 10 miljoen van Andersen en Fischer maar Ziyech en Zahavi als reservespits.

26 mei 2016 om 19:32

5 Miljoen :D?

26 mei 2016 om 19:34

5 miljoen voor Andersen? ajax mag blij zijn als ze 1 miljoen voor Andersen krijgen.

26 mei 2016 om 19:38

Zijn contract loopt nog twee jaar door. Als Overmars voor Fischer al 5 miljoen kan krijgen kan hij hetzelfde proberen met Andersen.

26 mei 2016 om 20:17

Fischer heeft veel meer laten zien en gaat ook zeker wel verder komen dan Andersen. Logisvh dat hij meer opbrengt dan Andersen.

26 mei 2016 om 19:36

Zahavi gaat niet komen, en Ajax gaat hem geen 2 miljoen sakaris betalen om als backuo te fungeren. Ligt nog jaren vast bij Maccabi en verdient daar 1 miljoen ongeveer. Die komt echt niet voor wat Ajax hem kan bieden.

26 mei 2016 om 19:41

Ok als hij niet haalbaar is dan zal Ajax ergens anders een reservespits moeten halen. Mocht Milik vertrekken zie ik Huntelaar graag komen als eerste spits.

26 mei 2016 om 19:36

ForzaHolanda heeft ze allemaal niet op een rijtje. Een post eerder zei hij nog dat Ajax Fosu-Mensah kon huren!

26 mei 2016 om 19:48

Ik zei dat Ajax op zijn minst een poging voor hem zou kunnen wagen aangezien United wel weer spelers gaat kopen waardoor de jeugd niet meer aan spelen toekomt. Dan kan hij beter verhuurd worden.

26 mei 2016 om 20:08

Engelse clubs verhuren hun echte toptalenten in het binnenland, niet naar een kleinere competitie als de Eredivisie.

26 mei 2016 om 20:15

In principe wel maar aangezien Fosu een verleden heeft in Nederland zijn ze misschien coulanter.

27 mei 2016 om 07:37

@brayen_v_m,

Want dat doet Chelsea niet bij Vitesse?

26 mei 2016 om 19:36

Haha voor 5 miljoen huur ik een Carrera, bij wijze van, en breng ik 'm persoonlijk naar zelfs Verweggistan. Helaas blijft het bij een als...

26 mei 2016 om 19:38

Voor Ziyech moet je waarschijnlijk al meer dan 10 miljoen voor gaan betalen. De komst van Ziyech kunnen alle Nederlandse topclubs wel vergeten. Die Zahavi is ook zeker geen goedkope klant... De

26 mei 2016 om 19:43

Als Twente degradeert neem ik aan dat de prijs van Ziyech gehalveerd wordt. Zahavi is wellicht niet haalbaar. Maar zou op dit moment geen andere haalbare reservespits weten.

26 mei 2016 om 19:52

Denk dat Zahavi wel haalbaar is hoor qua prijs. Geloof dat Maccabi nooit heel hoog gokt met transfersommen en als hij zelf wilt... Alleen weet ik niet of hij 2e viool zou willen zijn. Ze moeten het dan gewoon met elkaar uitvechten en ik denk dat dat het beste in hun naar boven haalt door ze even scherp te zetten.

26 mei 2016 om 19:56

Ja als hij dat zou zien zitten zou dat ideaal kunnen zijn.

26 mei 2016 om 20:01

@forzaholanda
Waar baseer jij die aanname op?

Persoonlijk denk ik dat het niet zo veel uitmaakt. Ziyech zou de komende transferperiode toch van club verhuizen en door de degradatie van Twente zijn zijn voetbalkwaliteiten niet opeens minder. Verder zijn er genoeg gegadigden.

26 mei 2016 om 20:14

Zo werkt het in het voetbal. Stel Ziyech heeft zijn zinnen op Ajax gezet dan kunnen andere clubs nog wel meer bieden maar dat heeft toch geen zin omdat Twente coulant zal zijn met de wensen van Ziyech. Ajax kan dan een stuk lager bedrag bieden voor Ziyech als Twente gedegradeerd is. Aangezien Twente hem wel moet verkopen.

26 mei 2016 om 20:22

Waarom zal Twente coulant zijn als een andere club veel meer biedt? Dat is onlogisch. Volgens mij is de wens de vader van de gedachte.

26 mei 2016 om 20:35

In Duitsland schijnen er meerdere clubs geintresseerd te zijn in Ziyech. Ik meen zelfs dat er al meer dan tien miljoen geboden is door een club van onze Oosterburen. Ik denk dan ook dat Ajax absoluut geen kans maakt.

26 mei 2016 om 22:58

Maar als Ziyech daar niet naartoe wilt kunnen ze nog zoveel bieden maar dan gaat hij uiteindelijk toch naar de club waar zijn voorkeur naar uit gaat.

27 mei 2016 om 14:19

@forzaholanda

Over Zahavi, die jongen verdiend ruim een miljoen per seizoen in Israël. De trasfersom zal best meevallen, maar hij zal wel veel willen verdienen.

Mocht Rusnak daadwerkelijk vertrekken naar Watford zou Andersen geen onaardige speler zijn om te halen. Heeft in de laatste weken bij Willem II best indruk gemaakt.

Leuke speler voor Groningen! Drost kan het niveau niet aan en ik heb genoten van Andersen bij Willem II.

Aan welk land zit hij dan te denken? Zwitserland of zo? De gote competities kan hij toch niet aan nu.

27 mei 2016 om 00:13

Nou zwitserland niet verkeerd. Geen gek ploegje dat Basel!

Andersen weet ook niet wat hij wil. Dan wil hij weer terug keren bij Ajax dan nog bij Willem II blijven en nu wil hij eventueel in een ander land gaan spelen.

Goede momenten-speler. In z,n goede wedstrijden heeft hij wel zeker iets toe te voegen aan Ajax.
Overigens zijn er meer spelers die niet iedere wedstrijd top spelen. Ik kan er geen enkele noemen die dat wel kan.

26 mei 2016 om 20:11

Een keer een vijfje halen kan iedereen gebeuren, maar Andersen speelt te regelmatig een 3/4. Dat gaat je gewoon punten kosten gedurende het seizoen.

Komt zwaar te kort voor Ajax. Heeft in al die jaren bovendien nooit eens aan z'n fysiek gewerkt. Lekker verkopen als het kan.

Als Ajax hem houdt scheelt het in ieder geval een hoop wasmiddel. Heb hem nog nooit met een vuil broekje van het veld zien gaan. Wat een jonge juffrouw zeg!

26 mei 2016 om 20:20

Op de bank of op de tribune blijven mijn broeken ook meestal schoon. :-p

Niet laten gaan, je moet hem het vertrouwen geven hij is pas 21 jaar. Laat hem een paar wedstrijden achter elkaar in de basis staan, als hij dan tegenvalt kan je hem altijd nog laten gaan in de winterstop. Ik denk ook dat Peter Bosz de juiste trainer voor hem kan worden,vanwege zijn aanvallende intenties. Kortom ik zou hem niet laten gaan puur om dat ik nog veel potentie in hem zie.

Hij moet blij zijn als een eredivisie club hem nog wil.

Ach bij Propper ging het ook pas echt lopen op zn 21e. Mocht Bosz Vako echt op willen halen, kan Andersen mooi naar Arnhem. Lijkt me niet dat al het talent er nu uit is. Theo en Edje Sturing kunnen hem wel wat hardheid bijbrengen!

Laten gaan met een terugkoopclausule. Ik denk wel dat hij nog stappen gaat maken

Het is begrijpelijk dat hij niet de bank wil warm houden maar anders zou ik hem er bij houden en Sinkgraven verhuren. Die heeft nog minder laten zien dit seizoen

Noet ook nog heb echt eenzwak voor zowel anddersen als fischer eeuwig zonde dat ze gaan

Zolang er geen knokkers om hem heen lopen , wordt het niets.
Ben ik bang

Ik snap eerlijk gezegd niet waarom zoveel mensen Andersen weg willen zien gaan. Hij moet het inderdaad niet van zijn fysiek hebben, maar er zijn tegenwoordig maar weinig spelers bij Ajax die technisch net zo goed zijn.

Hij heeft geawoon een heel goed seizoen gehad, zeker gezien het feit dat hij in een ploeg speelde die het hele jaar tegen degradatie vocht. In dat opzicht is het fijner als je bijvoorbeeld aan PEC Zwolle verhuurd wordt. Ik denk dat Andersen bij een betere ploeg nog meer uit zichzelf kan halen.

27 mei 2016 om 00:16

Dat is waar, maar om hem top te laten spelen moet hij niet teveel 'vuil' werk verrichten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Ajax152
9.Excelsior15-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. GorterKeeper80
R. PasveerKeeper00
D. RamajKeeper60
G. RulliKeeper10
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

103 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren