Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Boilesen opent gesprekken en lijkt nieuwe club te hebben gevonden’

Laatste update:

Nicolai Boilesen lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. De 24-jarige linkerverdediger staat volgens onder meer Tipsbladet, Bold en Ekstra Bladet op het punt om een contract te tekenen bij Grasshopper in Zwitserland. De onderhandelingen zijn in ieder geval al geopend.

/

De vijftienvoudig international van Denemarken kan bij de tegenstander van Fenerbahçe in de play-offronde van de Champions League herenigd worden met Lucas Andersen, met wie hij bij Ajax reeds samenspeelde. Boilesen kwam in Amsterdam tot één doelpunt en vijf assists in 72 wedstrijden.

Boilesen werd de afgelopen maanden ook al genoemd bij Aston Villa, Wolverhampton Wanderers, Genoa, Sevilla, Atlético Madrid, Dinamo Zagreb, Olympique Lyon, Trabzonspor, Racing Genk, Club Brugge en Anderlecht. Hij is echter nog altijd transfervrij.

Een geschikte club voor Nicolai Boilesen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind hem echt wel Atletico waardig. Altijd een groot talent gevonden ondanks alle kritiek.

20 augustus 2016 om 14:53

Wat? grappig jij ik zie hem niet onder Simione helemaal los komen

20 augustus 2016 om 14:59

Eens. Even 2 jaar bij Atletico in de kijker spelen en dan de stap naar Barcelona maken.

Sommige mensen hier...

Haha Boily dacht aan de slag te kunnen bij een Atletico Madrid, hoor het hem nog zeggen

20 augustus 2016 om 14:57

Hahaha mooi hè. Ik moet altijd al enorm lachen als ik dat domme gezicht van hem zie. En dan zie ik weer voor me hoe hij zat te stuntelen met z'n aanvoerdersbandje om. Hoe dat ooit heeft kunnen gebeuren is mij nog steeds een raadsel.

Zou een prima club voor hem wezen.

20 augustus 2016 om 15:23

Inderdaad. Kan hij zich misschien weer gaan ontwikkelen, want bij Ajax stond hij helemaal stil.

20 augustus 2016 om 15:30

Helaas toch geen top 5 competitie zoals zijn vader had beloofd..

Grasshopper speelt in play off Europa League, niet Champions League.

On: Lijkt mij prima club voor hem, blijft jammer dat hij zijn belofte nooit heeft waar kunnen maken want hij leek voor zijn blessure zeker een goede speler.

20 augustus 2016 om 15:23

Na de 3-0 tegen Fenerbahce speelt Grasshoppers binnenkort niets meer. Misschien dat Boilesen nog 1 wedstrijdje kan meespelen. Kan ie toch nog fftjes Europees voetbal zien.

20 augustus 2016 om 18:28

Nee kan niet je moet voor de 1e wedstrijd al ingeschreven staan.

Zit hij serieus nog steeds bij ajax? Heeft ie nu twee niet gespeeld?

20 augustus 2016 om 14:50

Twee jaar*

20 augustus 2016 om 14:54

Zijn contract is ontbonden

20 augustus 2016 om 14:58

Zijn contract liep af

20 augustus 2016 om 20:57

Weet ik wel, maar heeft hij nu twee jaar niet gespeeld of 1 jaar? Ik dacht namelijk dat hij al weg was

20 augustus 2016 om 14:57

Zijn contract is afgelopen

Zou deze club wel goed genoeg zijn voor hem? Je moet altijd 10 dagen met hem wachten of het echt doorgaat. Tot nu toe breekt hij elke keer de onderhandelingen af.

20 augustus 2016 om 14:54

hij wil een flinke tekenpremie. gaat allemaal om t geld bij deze jongen. wilde bij ajax een verdubbeling van salaris na een rampseizoen. daar was de boer zo boos over dat die hem volledig afgeschreven heeft. heeft dus letterlijk ze eigen carriere opgeblazen.

20 augustus 2016 om 15:14

Wat een onzin verkondig jij hier. Had duidelijk al aangegeven niet te willen verlengen bij Ajax. Heeft het bod van Ajax dan ook van tafel geveegd en geen tegenbod gedaan. Hij was van mening dat andere oorden waarschijnlijk beter voor hem waren, omdat hij bij Ajax niet meer groeide, maar eerder minder werd. Ik kan daar wel in komen.

20 augustus 2016 om 18:39

Je zegt bijna hetzelfde als hem... Alleen met een andere insteek.

Dus dan "verkondigd hij onzin"?? Velvelend betweterig toontje heb jij!!

21 augustus 2016 om 11:51

Hij legt het op geld, terwijl geld geen reden was. Die aanname doet men al makkelijk als er staat dat een aanbod is afgeslagen.

tja, dan ben je dus nagenoeg basisspeler bij Ajax ondanks alles, dan krijg je een contract aangeboden, weiger je dat om geldredenen, heb je jaren niet gespeeld en teken je nu alsnog een contract ergens anders waar je waarschijnlijk nog minder verdient ook.... het kan verkeren...

20 augustus 2016 om 15:20

Geldredenen? Hij weigerde omdat hij sowieso niet ging blijven. Er is nooit door iemand gezegd dat het om geld zou gaan, dat werd alleen door iedereen maar aangenomen. Ajax bracht naar buiten dat ze een goed aanbod hadden gedaan en Boilesen hier niet op in ging (m.a.w. hij heeft nooit geen tegenbod gedaan). Boilesen zei al direct dat hij andere oorden wilde opzoeken, omdat hij bij Ajax een beetje stilstond in zijn ontwikkeling en dat het dus beter was om ergens anders te spelen.
Verder kan iedereen hier wel inzien dat Boilesen geen speler is voor de Engelse competities en dat het dus logisch is dat hij daar niet wil tekenen. Echter boden zij meer dan een club als Celta (volgens Boilesen een mooie club voor hem) en dus ging Ajax telkens akkoord met Engelse clubs en niet met clubs waar Boilesen wel heen wilde en ook beter zou passen.

20 augustus 2016 om 16:01

Geldredenen ja, deze jongen heeft gegokt en verloren.

20 augustus 2016 om 16:37

En waarop baseer je dat?

20 augustus 2016 om 18:37

Wat een kul verkondig je. Hij stond stil in zijn ontwikkeling betekent in zijn geval dat hij ruim een jaar geen drol heeft gepresteerd bij Ajax. Beste meneer heeft kans gekregen om bijtekenen bij Ajax en zich te bewijzen dat hij toch goed kan voetballen. Maar nee dankzij zijn vader had hij het idee gekregen dat alle clubs bij hem in de rij zou staan. En nu eindigt hij ergens in Zwiserland en over paar jaar hoor je vast niks meer over hem.

En hij kon toen ook naar Middlesbrough.
Ga je in Oostenrijk voetballen.
Je kan wel overal genoemd worden, maar als je overal de laatste naam op het lijstje bent.

20 augustus 2016 om 15:21

Wat moet die jongen in Engeland? Die past totaal niet bij het Engelse voetbal. En Grasshoppers is een Zwitserse club.

20 augustus 2016 om 18:41

Zoals al eerder gezegd... Wat een vervelend toontje heb jij zeg....

Vooral je argumentatie vind ik echt goed zeg....

21 augustus 2016 om 11:02

Sorry, dat ik het verkeerde land schreef zeg.
Het Engelse voetbal is aan het veranderen en misschien had dat wel gegaan.
Nu denk ik dat Andersen hem daar aanbevolen heeft.

Zou er dan eindelijk een einde aan deze soap komen? Overigens kudos voor die laatste zin, hardop gelachen

Ik dacht de boer hem wel wilde kopen😉

Grootste talent van ajax, die zeker real madrid barca enzo waardig is

20 augustus 2016 om 18:38

Haha I see what you did there

Dit is toch een voorbeeld van een speler die niet helemaal zijn plaats kende. Weigeren om het contract te verlengen bij Ajax en uiteindelijk bij Grasshoppers terecht komen. Ik moet er een beetje om lachen. Ik denk dat hij met een contractverlenging bij Ajax een hoger maandsalaris had gehad dan nu het geval zal worden. Om maar niet te spreken over dat weggegooide jaar als tribuneklant.

Deze man hoor samen met lord bendner tot de top 5 van de wereld, geen twijfel mogelijk.

Deze man wilde niet bijtekenen bij Ajax omdat die een stap ''hogerop'' wilde. Ten eerste is Ajax al te hoog gegrepen voor hem en ten tweede is Grashoppers echt wel een niveau lager dan Ajax.

Kan me niet voorstellen dat hij nog een succesvolle loopbaan krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren