Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied Boilesen denkt na over 'andere uitdaging'

Laatste update:

Ajax hoopt het contract van Nicolai Boilesen te verlengen, maar de blessuregevoelige Deen is niet van plan om zomaar een handtekening te gaan zetten in Amsterdam. Boilesen, die een verbintenis heeft tot medio 2016, denkt na over een nieuwe uitdaging. Dat laat hij weten aan het Deense BT.

/

“Ik denk dat er een gesprek komt en dat we dan vertellen over onze plannen. Aan de ene kant heb ik het fantastisch bij Ajax. Ik sta hoog in de hiërarchie, de stad Amsterdam is top en ik ben min of meer zeker van een basisplaats. Aan de andere kant, is er niets mis met nadenken of het tijd is voor een nieuwe uitdaging”, aldus Boilesen.

Als de 22-jarige Boilesen niet bijtekent en na de zomer nog in Amsterdam onder contract staat, belandt hij mogelijk op de reservebank. Daar is hij op dit moment niet mee bezig. “Het is nog niet zo dat ik dagelijks nadenken over mijn toekomst; ik heb al mijn energie gebruikt om zo snel mogelijk terug te keren.”

Nicolai Boilesen moet zijn contract verlengen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoger niveau, meer concurrentie nog meer kans op blessures. Met zijn fysieke gesteldheid van afgelopen jaren ben ik benieuwd of hij nog veel gaat spelen als hij hogerop gaat

22 januari 2015 om 16:55

Niet alleen zijn fysieke gesteldheid, maar ook z'n vermogen om vooral verkeerd te dekken.

22 januari 2015 om 16:55

Die jongen mag zowat in zn handjes klappen dat Ajax met hem wilt verlengen. Begrijp me niet verkeerd, in zijn periode voor blessures was die erg goed, maar dat is het hem nou juist. Die gozer is meer geblesseerd dan niet. Lekker verkopen dus als meneer denkt weg te willen

22 januari 2015 om 17:04

Helemaal mee eens maldini. Die gozer heeft nauwelijks 50 wedstrijdjes gespeeld en rijgt de blessures aaneen. Al die tijd heeft Ajax vertrouwen gegeven. En nog steeds heeft hij zijn belofte niet ingelost met zijn nonchalance. Wordt tijd om alles te geven in wedstrijdjes en niet op geven over de toekomst.

22 januari 2015 om 17:05

Inderdaad zeg, ik vind het zelfs neigen naar respectloos. Hij verdiend veel geld in Amsterdam, De Boer heeft altijd vertrouwen in hem gehad maar hij is meer geblesseerd geweest dan niet. Toen hij trouwens terug kwam dit seizoen begon hij ook als een natte krant. Natuurlijk kun je zeggen dat het zijn recht is, dat is het ook, maar netjes vind ik het allerminst.

22 januari 2015 om 17:13

Hoezo is dit respectloos? Destijds is er gekozen voor een contract tot 2016, dus als hij weg wilt mag dat toch gewoon? Hij zegt het al anderhalf jaar van te voren, en zegt dat hij ook gewoon tevreden is bij Ajax. Ik snap niet zo goed wat hier niet netjes aan is. Hij zegt het toch gewoon optijd? Neem nou een Hoedt of weet ik het wie, die zeggen een halfjaar van te voren pas dat ze weg willen. Ook dat is hun goed recht, enkel is dat minder netjes omdat AZ er minder goed op kan anticiperen.

Hij zegt ook nergens dat hij hogerop kan of wat dan ook, hij is gewoon toe aan een nieuwe uitdaging. Net alsof je je hele leven bij 1 werkgever blijf. Het kan dat je een nieuwe uitdaging nodig hebt.

22 januari 2015 om 17:16

Weet je wat respectloos is? Dat hij bij een nieuwe uitdaging denkt aan een nieuwe club. En niet aan een serie wedstrijden neerzetten waarin hij zijn potentie een keer toont.

22 januari 2015 om 17:19

Hoezo is dat respectloos? Ik snap daar echt niets van hoor. Ze tekenen toch samen een contract tot 2016, dus dan mag je toch gewoon weg als het contract afloopt? Nu doe je alsof hij moet verlengen want het is anders lullig voor Ajax.

22 januari 2015 om 17:29

Maar moet je dat in de media vermelden nog voordat je een gesprek heb gevoerd met Ajax over de verlenging?

22 januari 2015 om 17:43

Dat is het ook. Ajax heeft namelijk veel geïnvesteerd in de knul en daar heeft hij nog weinig voor teruggegeven door blessures. Dus logisch dat dit verkeerd valt toch?

22 januari 2015 om 17:45

dat dacht ik nou ook. Keek het net even na en in 5 jaar tijd heeft hij 42 comtetitiewedstijden gespeeld. dat is niet erg veel. Laat hem maar weg gaan, hebben het zonder hem lang genoeg ook goed gedaan.

22 januari 2015 om 17:48

Hè. Bram hij kan ook tot 2016 op de bank zitten ,is ook een deel van z'n contract.

22 januari 2015 om 17:51

Idd wat een clown die boilessen. Hij is meer dan de helft van de tijd geblesseerd en als hij speelt is hij verdedigend niet eens zo sterk. Daarnaast heeft Ajax vertrouwen in deze jongen getoond. Hij is zelfs (reserve?) aanvoerder en dan gaat hij dit verkondigen. Laat hem dan maar mooi weg gaan naar een grote club waar hij nog meer geblesseerd zal zijn. dikke doei

22 januari 2015 om 17:52

Dus omdat Ajax veel in hem investeerd en hij geblesseerd raakt, mag hij niet toe zijn aan een nieuwe uitdaging? Aan een nieuwe cultuur, stad, land. Als hij 2 jaar lang niet geblesseerd had geweest was hij misschien ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. Dan mocht het zeker wel?

22 januari 2015 om 17:54

@hanks1959, dat is dan zijn eigen schuld, had hij maar niet moeten tekenen tot 2016. Niemand is groter dan de club. Als hij er moeite mee heeft kan hij altijd nog z'n contract afkopen.

22 januari 2015 om 18:03

Je snapt het niet he Bram? Ajax heeft enorm veel tijd, geld en moeite in Boilesen gestopt en de supporters zijn duidelijk niet tevreden met wat hij gepresteerd heeft in 5 jaar. Tuurlijk mag hij nadenken over een andere club en een ander avontuur, maar dat getuigt van weinig respect, want hij heeft het niet vaak laten zien bij Ajax. En kom nou niet weer met "hoezo is dat respectloos?" want dan snap je het gewoon echt niet.

22 januari 2015 om 18:14

Tuurlijk snap ik het wel man, ik probeer alleen aan te geven dat ik het er niet mee eens ben. Misschien moet ik dat dan anders formuleren, oke. Maar je snapt volgens mij wel wat ik bedoel.

Ik ben het er niet mee eens dat het respectloos is omdat: Ajax en Boilesen samen tot een overeenkomst gekomen zijn tot 2016, Boilesen optijd meldt dat ie misschien wilt vertrekken, en ook omdat iedereen wel eens toe is aan wat nieuws. Dat hij het weinig heeft laten zien bij Ajax komt door zijn blessureleed, waar hij zelf niet voor gekozen heeft.

Als ik het zo hoor snap jij het niet, want je kan niet een normale discussie voeren zonder op de man te spelen.

22 januari 2015 om 18:45

Dat is zijn goed recht maar Ajax kan hem nu ook 1,5 jaar laten banken en dan piept boilesen wel anders denk ik.
Hij mag blij zijn met een club als Ajax.
Krijgt alle vertrouwen maar heeft eigenlijk nog niets gepresteerd.

22 januari 2015 om 18:58

Hij mag zeker blij zijn met een club als Ajax, een droom van iedere voetballer denk ik. Het is ook Ajax hun goed recht om hem te laten banken, of het slim is is een andere vraag.

22 januari 2015 om 19:52

Dus ajax kan nu al een vervanger gaan zoeken voor hem, hebben ze hem gevonden kan die banken

22 januari 2015 om 23:19

Dat zou pas respectloos zijn van Ajax. Zolang hij gewoon tot 2016 bij Ajax blijft voetballen houdt hij zich gewoon aan het afgesproken contract en als je hem dan anderhalf jaar op de bank zet is dat gewoon pesten en daar heeft Ajax ook niks aan, salaris voor iets dat je niet gebruikt. Dit geldt niet alleen hier, clubs die spelers laten banken omdat ze niet willen verlengen zijn zelf kinderachtig en disrespectvol bezig.

22 januari 2015 om 23:59

Helemaal gelijk Mentalist vind ik!

Daarbij van alle wedstrijden die hij gespeeld heeft, was bijnA de helft matig. Wel denk ik dat dit een van de spelers is met potentie om door te groeien naar een hoger niveau. Althans... Voor zijn blessure dacht ik dat

22 januari 2015 om 17:34

Fysieke gesteldheid is tenminste beter als zijn verdedigende werk. Dat is namelijk nog erger, constant verkeerd dekken en buitenspel opheffen, dat is alles wat hij doet namelijk.

Andere uitdaging is prima,maar ik zou zo graag zien wat nicolai nou echt kan.

22 januari 2015 om 17:28

Zijn grootste uitdaging is meer dan 3 wedstrijden fit blijven. Laat gaan deze gast, op basis waarvan denkt deze knaap dat hij een transfer heeft verdient?

22 januari 2015 om 17:36

Zijn grootste uitdaging zou het sleutelen aan z'n defensieve onkunde moeten zijn

Een nieuwe ziekenboeg op zijn tijd is ook belangrijk om je te ontwikkelen. Na vier jaar geblesseerd te zijn geweest bij Ajax kan ik me voorstellen dat je eens ergens anders wilt revalideren. Hij is het niveau van de ziekenboeg van Ajax ook duidelijk ontstegen Misschien is Arsenal een optie, daar hebben ze veel ervaring met constant geblesseerde spelers en is er met Abou Diaby de perfecte mentor

22 januari 2015 om 16:57

Diaby is waarschijnlijk weg van de zomer. Contract word waarschijnlijk niet verlengd.

22 januari 2015 om 16:58

Dat zou zonde zijn. Met Diaby en Boilesen zou Arsenal een ijzersterke ziekenboeg hebben

22 januari 2015 om 17:02

Haha, aan de ene kant een dolk in de rug, maar wel waar helaas.

22 januari 2015 om 17:02

Een beetje begrip voor die jongens zou mogelijk moeten zijn. Alsof je er iets aan kan doen als je vaak geblesseerd raakt. Het is voor de club vervelend als er iemand geblesseerd raakt maar voor de speler is het nog veel erger. Het wordt deze jongens kwalijk genomen terwijl ze er niets aan kunnen doen. Robben is het ook vaak kwalijk genomen en nu is hij de beste speler op zijn positie.

22 januari 2015 om 17:03

Hahaha geweldig!

22 januari 2015 om 18:14

Deels kan je blessures inderdaad niet voorkomen, je kan het wel minimaliseren. Mede door je focus te leggen op de mindere punten van je lichaam. Robben is na jaren blessureleed nu ook onwijs sterk.

Hij is nog jong. En geen idee of Ajax er aan schuldig is of niet, maar die jongen mist body, als ie nou iets minder traint op het veld en meer in het krachthonk gaat zitten, kunnen minstens zijn spieren meer tegen een stootje.

Zou er niet om rouwen als ie vertrekt, hij oogt een beetje nonchalant.

22 januari 2015 om 17:43

Haha net een speld bericht dit. Overigens ben ik het wel eens met je retoriek.

22 januari 2015 om 19:40

Schrijf je toevallig voor De Speld? Geniale tekst

Is Ajax nog lang niet ontgroeid. Eerst maar eens een flinke periode voetballen zonder blessures en beter worden lijkt me

22 januari 2015 om 17:16

Ik geef je gelijk over de blessures, en ook qua het ontwikkelen hoor. Maar wie zegt dat hij hogerop wilt? Als hij een stapje opzij wilt doen, naar een gelijke club in Duitsland o.i.d kan dat toch gewoon? Dan maakt het niet uit of hij het niveau is ontgroeid. Iedereen is volgens mij wel eens toe aan een nieuwe uitdaging.

Anita, Maxwell en Emanuelson zouden goede (tijdelijke) vervangers zijn. Maar Boilesen moet eigenlijk nog een jaartje blijven.

22 januari 2015 om 17:07

Volgens Italiaanse media heeft Urby een akkoord bereikt met Atalanta. Anita wordt niet heel veel gebruikt door New Castle, maar hij pakt zeker wel zijn wedstrijden mee. Speelde de afgelopen 2 wedstrijden gewoon in de basis. Die laten ze denk ik niet zomaar vertrekken.

22 januari 2015 om 18:00

Lekker realistische aankopen. Het hele salarishuis scheeftrekken voor een linksback.

22 januari 2015 om 18:13

Hij speelt nu toch al nooit, waarom moet je dan een vervanger halen? Ajax doet het prima zonder hem hoor. Overigens was het in het begin van het seizoen nog hosanna over deze jongen. Beste linksback van de eredivisie heb ik regelmatig voorbij zien komen en noem het maar op. Nu kondigt hij aan dat hij zijn contract niet zomaar wil verlengen en roept iedereen weer dat hij bagger speelde in het begin van het seizoen?????

22 januari 2015 om 18:24

Dan mag jij de quotes opduiken die hem beste lb van de eredivisie vonden. Hij werd volgens mij voornamelijk afgebrand op zijn nonchalante houding en idem verdedigende acties. Net name na PSV en PSG.

Zou vreemd zij. Als hij ajax nu al zou verlaten. Hij is er al een tijdje maar heeft vethoudingsgewijs niet zo veel gespeeld. Uiteraard door zijn blessures. Ik zou eerst maar eens proberen een jaartje blessure vrij te blijven.

Een andere uitdaging? Nooit lang fit geweest bij Ajax, en wanneer wel fit nooit meerdere wedstrijden achter elkaar goed gespeeld. De uitdaging bij Ajax heeft hij nog lang niet voltooid, nog niet eens een beetje. Maar hij is al weer toe aan iets nieuws. De voetbalwereld is soms echt knettergek.

22 januari 2015 om 18:13

Ja ik voorspeld dat hij dit jaar door de mand zou vallen. Nutteloze speler. Meer geblesseerd dan fit. Zeer matige verdediger. Opbouwend geen rendement. Behoorlijk traag. Hier heb je niets aan. Mag weg van mij

Ik weet wel een uitdaging voor hem; een seizoen lang fit blijven

Ga eerst maar eens een heel seizoen spelen en fit blijven.
Hij zou Ajax op z'n blote knieen moeten danken dat ie elke keer weer een kans krijgt om zich terug te knokken

22 januari 2015 om 17:07

Grappig zijn de meesten hier. Want je hebt natuurlijk een keuze als het gaat over geblesseerd raken.

Vind hem echt 1 van de slechtste spelers van Ajax, weet niet wat Ajax in hem ziet en daarnaast ook nog blessuregevoelig, lekker laten gaan!

voor de heer Boilesen is het denk ik eerder een uitdaging om minimaal een seizoen lang blessurevrij te zijn.

Weens eens dankbaar naar Ajax toe Nicolai. Ajax, de club die je heeft opgeleid, de club die jou door dik en dun steunt door alle blessures heen. Een club die ook in je bleef geloven toen je in een flinke dip zat, en ook nog eens anderhalf jaar niet kon spelen.

Nicolai, jij hebt zoveel te danken aan Ajax en nog zo weinig terug gegeven. Tijd om Ajax te bedanken voor alles wat ze voor je hebben gedaan. Ik kijk naar je uit.

Blijf eerst eens een tijd blessurevrij en zorg ervoor dat je echt belangrijk bent voor Ajax voordat je gaat denken aan een 'andere uitdaging'.
Lijkt mij dat er in Amsterdam nog uitdaging genoeg ligt voor de speler

22 januari 2015 om 17:01

@ Jvb83,

Het is nooit verkeerd om na te denken over je toekomst. Hij staat voor een contractverlenging en logisch dat je wil kijken wat je opties zijn. Voor een buitenstaander komt dit misschien vreemd over omdat hij nog niet alles heeft kunnen laten zien en gezien zijn leeftijd maar misschien wil hij wel aar een ander land, stad of cultuur, wie weet. Wil niet zeggen dat hij geen uitdagingen meer heeft.

22 januari 2015 om 18:28

maar je hebt ook een zogenaamde morele verplichting naar je werkgever als Boilesen zijnde, er is jaren veel geld en tijd in gestoken, nooit is het eruit gekomen keer op keer maakte die weer foutjes of raakte hij weer geblesseerd, altijd heeft Ajax hem gesteund en heeft hij het vertrouwen gekregen, en dan geef je dat zo terug?? voor een Schone is het niet verkeerd om verder te kijken nee, gun het hem ook van harte, maar deze jongen?? dit zegt ook meer dan genoeg over zijn mentaliteit denk ik zo. tijd voor een nieuwe uitdaging? man breng eerst maar deze uitdaging tot een goed eind, ben altijd fan van deze jongen geweest altijd erachter blijven staan, fouten of niet, zoveelste blessure of niet, maar dit valt me wel een beetje tegen, nu kun je zeggen dat het de voetbalwereld is maartoch.

Jammer dat niet alle spelers een team willen opbouwen .

Ik denk dat hij naar chelsea wil. Als hij dan weer eens geblesseerd is heeft ie die mooie verzorgster

Zou graag zien wat meneer Boilessen nu eigenlijk voor een club kan betekenen behalve alleen maar herstellen.

Want je hebt zoveel gepresteerd? Rot toch op man. Geef Ajax is wat terug.

dat hij nog denkt aan vertrekken probeer maar eerst een héél seizoen in de basis te staan

waarschijnlijk bedoelt hij gewoon dat hij niet zijn hele carriere bij ajax wil blijven, want als je zo blessure gevoellig bent zal er geen topclub interesse in hem tonen. Vind hem indien goed, wel een toevoeging voor Ajax maar je kunt er als trainer niet op vertrouwen dat hij een heel seizoen fit blijft. Hij zal wel naar een middenmotor in Duitsland gaan ofzo, puur vanwege zn fysieke zie ik hem niet hoger komen

wow..boilesen heeft alleen maar geld gekost aan Ajax in salaris en revalidatiekosten zonder er amper wat voor terug te krijgen. Dan stellen dat je misschien wel aan een nieuwe uitdaging toe bent is beschamend ondankbaar. Ga maar gauw jongen, laat je lekker verrot schoppen in Italie of zo. Je bent niet eens een man van glas, maar van suiker.

Arrogant en overschat. Hij mag blij zijn dat Ajax zoveel vertrouwen in hem steekt. Ik vind het een zeer matige verdediger.

Ik zou als nieuwe uitdaging me focussen op fit blijven.
De afgelopen jaren had hij volgens mij juist de uitdaging om zoveel mogelijk blessures op te lopen

Vind hem zelfs helemaal niet beter zijn geworden sinds zijn eerste wedstrijden in Ajax1. Hij kan nog niet echt verdedigen en heeft alleen een mooie dribbel. Die jongen moet eigenlijk nog gewoon blijven of verhuurd worden aan een suptopper in Nederland, om volgend seizoen echt van waarde te kunnen zijn.

Misschien is heerenveen of az een leuke club voor hem. Komt kwaliteit tekort voor ajax. Om over fysiek maar re zwijgen. Als hij denkt een stap hogerop te kunnen daan leeft hij in een droomwereld

Hier zou ik als Ajax-supporter nou flink chagrijnig van worden. Zo goed als alleen maar geblesseerd geweest en indien fit niet eens altijd constant. Denk dat hij de club best wat meer dankbaarheid mag tonen. Aan de andere kant kan het, juist doordat hij 'altijd' geblesseerd is, een verlossing zijn. Je kunt er niet op bouwen.

Weet je wat een goede uitdaging is Nicolai, een heel seizoen fit zijn en tot de uitblinkers behoren. Laat me niet lachen. Wat kan ik me hier aan ergeren zeg.

Sorry dat ik dit zeg maar dit is toch ook ondankbaar? Deze jongen heeft net 42 wedstrijden gespeeld in het eerste en dat in 5 jaar! 5 jaar! Dat betekent dus ook dat Ajax hem al 5 jaar een dik salaris betaald en daarvoor maar 42 wedstrijden terug heeft gekregen. Wat denk je zelf dan wel niet? Als die echt denkt dat die klaar is voor een stap hogerop mag die weg van mij! Jammer en raar om dit te lezen.

Lekker laten gaan en hopen dat hij nergens slaagt,

Erg ondankbaar naar Ajax toe..

Vond het na zijn debuut altijd een jongen met heel veel potentie, had zelfs een zwak voor hem. Na zijn blessure(s) is hij nooit meer zo sterk terug gekomen en heeft amper nog geode wedstrijden gespeeld.. ja tegen Barca tot ie weer uitviel.

Nu ik dit lees; bah. Strik eromheen en verkopen, bedoel zorg er eerst voor dat je Ajax terugbetaald voor hun vertrouwen en doe wat terug voor Ajax en ga niet op deze manier lopen lullen want op dit moment heb je enkel geld gekost, vrijwel nooit gespeeld en al die Jaren salaris ontvangen en dan nu na 50 wedstrijden weer willen gaan, sorry ik hou daar niet zo van.. hij zou blij moeten zijn met een nieuw contract nog 2-3 jaar vlammen bij Ajax en dan een stap maken, helaas gaat het tegenwoordig anders maar ik had dit niet verwacht van hem!

Hij heeft nog steeds niet kunnen brengen wat we allemaal van hem verwachtten, en is erg vaak gebleseerd geweest

Moet wel bij gezegd worden dat de laatste keer een doodschop van van der Wiel was, waar hij ook niet zoveel aan kon doen

Beetje arrogant om te zeggen dat je aan een nieuwe uitdaging toe bent als je nog nooit een paar maanden een constant niveau hebt laten zien bij Ajax

Dat had ik niet van hem verwacht... laat eerst maar eens zien dat je het niveau van Ajax een tijdje kan waarmaken voordat je verder gaat dromen

Ajax heeft nog weinig plezier beleefd aan deze speler

Nieuwe uitdaging? Wat dacht hij ervan om eens meer dan 3 wedstrijden achter elkaar proberen te spelen??

Die gast heeft amper seizoenen vol kunnen maken. Net als siggie te gevoelig voor blessures en krijgt daarom geen tijd om zich echt te bewijzen. Liever kwijt dan rijk Ajax kan hier namelijk ook niks mee en ze staan de ontwikkeling van andere spelers die niet geblesseerd zijn in de weg.

Gelijk verkopen. Met een beetje geluk komt er een back terug die wel kan verdedigen en meer dan 2 maanden per jaar inzetbaar is. Het is na hem al snel een vooruitgang.

Die jongen heeft natuurlijk veel potentie alleen helaas voor hem kan zijn lichaam de topsport niet aan.

Nieuwe uitdaging om meer geld te verdienen en minder te spelen?
Wie wilt dat niet nou?

Mja ergens snap ik hem ook wel want hij heeft ook wel door dat zijn lichaam het niet vol gaat houden tot in zijn 30e. Als ie een stap wilt maken dan moet ie het van de zomer doen. Het maakt mij niet uit eigenlijk. Te grillig.

Ik denk dat Boilesen blij mag zijn met het geduld van Ajax. Hij is nog geen dragende kracht binnen Ajax, al jaren blessures en maakt nog genoeg foutjes. Denk als hij nu deze zomer vertrekt, hij de subtop in Engeland, Duitsland, etc. niet zal halen. Heeft nog genoeg te leren!

Belachelijk, deze speler is altijd geblesseerd als er een kant is die misschien verder moet kijken is het Ajax. Overschatte speler

Goede voetballer...maar gestel is niet super, op hoger niveau word er nog meer van lichaam gevraagd, zou van hem ook zeer teleurstellend zijn naar ajax toe....met al het geduld wat ze met hem hebben gehad, eerst maar eens seizoen voluit spelen

Misschien moet die maar eens nadenken hoe die fitter (lees: minder blessures oploopt.) wordt

22 januari 2015 om 18:16

Dat is aan de technische staf, conditietrainers en fysio van een club. Die worden daarvoor betaald. Blijkbaar doen zij hun werk niet goed genoeg met betrekking tot Boilesen dan. Of was jouw berichtje niet serieus C_h_a?

23 januari 2015 om 10:55

ben je serieus?!?!

denk je nou echt dat het puur aan de technische staf ligt en niet ook deels aan Boilesen zelf.

Als sporter weet je wat je wel kan en wat niet. Je kent je lichaam beter dan elk ander persoon. Dat je technische staf, conditietrainers en fysio aanhaalt zegt mij vrij weinig. Why?! ik heb sws geen hoge pet op mbt het fysieke vlak bij de nederlandse ploegen. Zie bijvoorbeeld spelers die naar het buitenland gaan. De beste heren worden groter, sterker en zijn conditioneel soms ook beter.

Leidend voorbeeld is robben misschien wel. De man weet nu precies wat heb sterker maakt en niet meer de man van glas. Dit heeft te maken met ervaring en dus ook luisteren naar je eigen lichaam.

Nou, dat komt ook lekker over zo.

Hij speelt verdomme geen enkel seizoen het gehele seizoen, omdat meneer altijd wel geblesseerd is. Nu kan hij daar natuurlijk ook niet erg veel aan doen, maar nu komt het wel mooi ondankbaar over naar de Ajax fans toe in ieder geval. Helft van de tijd verdient die man zijn geld zonder dat hij prestaties voor de club kan leveren.

Als je dan nadenkt over een 'nieuwe uitdaging', ga dan lekker een jaar vrijwilligerswerk doen in Afrika ofzo.. Want qua niveau vind ik niet dat hij de komende tijd toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière.

Toch gek dat jongens als Van Rhijn, Boilesen en Veltman nu al jaren met trainers als Stam in de weer zijn, en nog steeds niet goed genoeg zijn in hun verdedigende werk.

Ik lees berichten als zijnde respectloos...daar ben ik het niet mee eens. Het is zijn goed recht om verder te kijken...of het slim is is een 2e. Hij is vaker geblesseerd dan dat hij wedstrijden speelt en de wedstrijden die hij speelt zijn in verdedigend opzicht vaak erg zwak. Hij heeft best potentie om een goede LB te worden maar ik ben bang dat zijn lichaam, die het Ajax niveau nauwelijks red, op een hoger niveau zal opgeven (gevalletje Mitea). Laat hem eerst maar eens zien dat zijn lichaam de eredivisie aan kan aleer je je toekomst en je lichaam sloopt.

Hij heeft bij Ajax nog niet eens laten zien wat hij echt kan door de vele blessures. Natuurlijk kun je nadenken over een andere uitdaging, maar als hij echt aan een stap hogerop denkt, vrees ik dat het alleen maar erger wordt kwa blessures of dat hij alleen maar op de bank zal zitten.

Wat ondankbaar om zoiets te zeggen. Hij mag blij zijn dat hij überhaupt nog bij Ajax mag spelen.

Boilesen mag blij zijn bij Ajax te voetballen, dat niveau kan hij net aan een niveau hoger gaat hij niet aan kunnen.

Zijn uitdaging moet zijn: Een heel voetbal seizoen blessure vrij.

Is meer wedstrijden geblesseerd geweest dan dat hij gespeeld heeft. Lekker laten denken over andere clubs

Misschien is het een leuke uitdaging voor hem om een heel seizoen zonder vormdipjes, blessures en andere toestanden door te komen?

een andere uitdaging in wat, hoe ik anders geblesseerd kan worden, jongen, je wordt als een groot talent gezien, maar wat heb je eigenlijk laten zien, goed dat je snel kan zijn dat weten we allemaal. Maar echt van je kunnen genieten is er toch niet echt geweest. Niet te hoog in je bol krijgen aub

Ik denk dat die nu in Engeland bij Stoke City of zo al wil gaan cashen omdat hij bang is dat hij door blesuures straks helemaal niet meer kan voetballen.

Ik weet niet in welke context hij dit gezegd heeft, maar hij kan helemaal niet verdedigen. In Nederland maakt dat niet zoveel uit, maar in andere competities kan je dan niet mee. Zelfs bij Ajax heeft hij het moeilijk en speelt eigenlijk bij gebrek aan concurrentie.

Alleen er al aan denken is respectloos tegenover de club die jou wel heel wat dingen heeft aangeboden, maar waar jij eigenlijk zelf maar bijzonder weinig tegenover hebt gezet. Amper een fatsoenlijke serie gemaakt of hij was weer geblesseerd. Kan hij natuurlijk niet veel aan altijd, maar iets meer waardering naar de club die vertrouwen in je houdt mag wel. Dat is dan je vice-aanvoerder, het is eigenlijk te walgelijk voor woorden. Hij heeft nog geluk dat hij de enige een beetje behoorlijke linksback is, anders had hij van mij per direct naar Jong Ajax gemogen.

22 januari 2015 om 18:19

Aan de ene kant heb ik het fantastisch bij Ajax. Ik sta hoog in de hiërarchie, de stad Amsterdam is top en ik ben min of meer zeker van een basisplaats. Aan de andere kant, is er niets mis met nadenken of het tijd is voor een nieuwe uitdaging”, aldus Boilesen. Ik vind deze opmerking niet respectloos en er spreekt ook behoorlijk wat waardering uit hoor.

22 januari 2015 om 18:28

Die quote maakt het misschien nog wel erger met zijn misplaatste arrogantie. Leuk dat hij het zo naar zijn zin heeft bij Ajax, maar op basis van wat heeft hij het recht om even te zeggen dat hij min of meer zeker is van een basisplaats. Ook lekker respectvol naar je teammaten die concurreren voor zijn plaats.

22 januari 2015 om 18:49

Op basis van het feit dat De Boer hem als hij fit is blijft opstellen ook al maakt hij cruciale fouten?

Aan zijn speelstijl zie je wel dat hij in potentie een topper is. Groot, snel, technisch vaardig. Echter is hij nog nooit een heel seizoen fit geweest en mist hij ook dit seizoen weer een hoop wedstrijden door een ongelukkige blessure. Als hij nu op zijn 22e al denkt aan een nieuwe uitdaging mag hij wat mij betreft vertrekken. Ga maar lekker naar Swansea City ofzo. Zij zullen ongetwijfeld het grote talent in hem zien, maar daar komt hij binnen als een nobody. Elk seizoen wel geblesseerd en verdedigend nog niet perfect. Hij zou juist nu nergens liever onder contract moeten willen staan dan bij Ajax: goed salaris, zeker van een basisplaats, genoeg doelen te behalen en heel veel vertrouwen vanuit de club.

Boilesen is niet een speler die Ajax zal missen: Riedewald is vergelijkbaar, Ligeon en Viergever kunnen ook beiden op de back en anders scout Ajax ergens nog wel een goede verdediger.

Boilesen is gewoon niet goed voor Ajax. Zo traag als dikke stront en verliest regelmatig zijn man. Deze gast snel verkopen aan sparta of welke ploeg dan ook. En nieuwe aankopen doen. Gewoon eens shoppen bij Barca of Real en koop hun linksback. Als Ajax komt zullen ze wel moeten. Dan hebben we eindelijk eens kwaliteit in huis.

hij zegt hier toch eigenlijk niets?
hij geeft enkel aan dat ajax niet zijn eind bestemming zal zijn en dat hij het hartstikke naar zijn zin heeft

Natuurlijk enorm zonde als die al vertrekt, zonder dat hij ook maar iets bewezen heeft, buiten vaak geblesseerd te kunnen zijn. Ik denk dat hij buiten Amsterdam helemaal stagneert, alhoewel dat natuurlijk niet zo hoeft te zijn. Er zijn meerdere wegen naar Rome en Ajax is niet heilig. Al zag/zie ik wel enorme potentie in hem. Nog steeds!

Wegwezen dan! Wat een ondankbare vent zeg. Meer geblesseerd dan wat anders en dan niet willen verlengen? En waar denkt hij heen te gaan dan? Op basis van 2 goede wedstrijden staan de clubs echt niet in de rij...verwende mannetjes tegenwoordig bahbah...

Boilesen??? Wanneer gaat hij zijn salaris dan eens uitbetalen bij Ajax?? Een nieuwe man van glas is het!!

Denken over een nieuwe uitdaging!? Gast je hebt nog niet 1 seizoen constant gepresteerd en je roept dit soort dingen, echt niet goed snik deze jongen.

Ik denk dat de beste man een andere uitdaging zoekt in de vorm van een andere soort, curling of dammen oid. Iets waar die zichzelf niet mee kan blesseren

22 januari 2015 om 19:03

Curling is te hoog gegrepen denk-ik, dat ijs is glad en het zal niet mee vallen voor hem om aan de goede kant van de steen te bezemen.

22 januari 2015 om 23:02

Haha laat hem het maar bij dammen houden

Zou mooi zijn als Ajax deze idioot ergens kan dumpen. Heeft mij in al die jaren nooit weten te overtuigen. Frank heeft echt heel veel geduld met deze gast.

22 januari 2015 om 23:03

Das helemaal waar en hij is ook nog eens reserve aanvoerder, zelfs boven Klaassen

Ik zie het probleem niet zo van deze opmerking. Je sluit samen een contract en aan het einde van dat contract heb je beide de mogelijkheid om afscheid te nemen. Niets bijzonders.

Zo zo meneer boilesen. Wat denk die gozer wel niet, hij mag blij zijn dat hij een contractspeler is. Ik vind dat hij heel talentvol is, maar hij.heeft dit tot nu toe nog niet laten zien. Naar mijn mening loopt ie een beetje langs zijn schoenen

Boilesen debuteerde heel lekker. Maar het spel van toen is verre t niveau van nu. Maar viergever bakt er nog minder van. Riedewald doet t wel prima. En anders kan tete die plek nog overnemen. Boilesen mag trouwens blij zijn dat Ajax met hem wil verlengen. Als die vertrekt dan zal ik verbaasd zijn als t een betere club is dan Ajax. Hij moet eerst maar eens belangrijk worden voor Ajax. Tot nog toe is die verdedigend te zwak.

Nu maar hopen dat maxwell nog terug wilt komen bij ajax. Zou de ideale vervanger van boilesen zijn.

22 januari 2015 om 23:01

Zou mooi zijn. maar ben bang dat dat niet gaat gebeuren

Zwaai deze vent mooi uit. Is vaker geblesseerd dan dat hij kan spelen en heeft zijn talent nooit echt laten zien. Als hij samen met Denswil lekker naar Barcelona wil, laat hem maar. Ik zou hem op straat niet eens herkennen, zo weinig heeft hij gespeeld in de afgelopen jaren. In 2016 is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil, vooral het 'gaan' is interessant voor Ajax. Jammer van het geld, maar wie gaat er nu miljoenen betalen voor een glazen voetballer.

hij moet gewoon in 2016 transfervrij vertrekken. Gewoon profiteren van zijn transfervrije status en dan een leuke klapper maken. Hij is ook wel toe aan een hoger niveau. Swansea ofzo zou een leuke club voor hem zijn.

Die boilessen heeft het hoog in z'n bol. Hij is een typisch voorbeeld van het eeuwige talent. Hij is daarnaast 75% van de tijd ziek, zwak en misselijk.
Kort na zijn debuut in het eerste schermde hij met belangstelling uit het buitenland. Hij vroeg om salarisverhoging. De Boer liet weten dat hij eerst maar eens een paar fatsoenlijke wedstrijden moest spelen en minder geblesseerd moest zijn. Nu is hij ook weer volledig ongepast openlijk aan het twijfelen om te verlengen. Deze jongen mag zijn handen dichtknijpen met het vertrouwen van de Boer. Bij een passant als trainer had hij op de tribune gezeten. Verdedigend zeer zwak. Hij wordt opgehemeld door aanvallende kwaliteiten. Ik kan me van Willems zo vijf prachtige assists voor de geest halen. Daar kan hij niet aan tippen. Geen idee waarom deze jongen derde aanvoerder is. Klaassen is toch veel meer een leider..?!

Laat maar gaan want hij denkt zeker dat ie er al is. Heeft niet eens een hele seizoen gespeeld in Ajax !

Ondanks dat dit zeker niet netjes is om in de media te laten weten, wanneer je heel vaak geblesseerd bent en Ajax in je investeert, vind ik hem nog steeds een jongen met heel veel potentie. Ik geef het nog niet op met Boilesen, maar hij zal echt zijn talent eens moeten laten gelden en minder blessures moeten krijgen. Meer op techniek en slim spel dan op fysiek. Niet onnodig rennen, geen rare acties. Simpel spelen. Dan lijkt mij dat die zijn hamstrings of wat die ook allemaal mankeert veel minder belast.

Ik hoop dat we na zijn blessure eens langer van deze potentiële top linksback kunnen genieten.
Kan in mijn optiek nog steeds de beste linksback van de Eredivisie worden. Ik hoop dus ook dat die zijn contract met 2 jaar verlengt minimaal.

Wow. Voor iemand die steeds aan de verkeerde kant dekt, heeft hij best veel praatjes. En dan heb ik nog niet eens geteld hoeveel geld hij zittend en herstellend verdiend heeft. Boilesen mag al blij zijn dat Ajax wil verlengen.

Hij zou eerst eens een tijdje goed moeten spelen, dan komt de uitdaging vanzelf.

Is dat de dank voor Ajax. Die als je weer eens geblesseerd was wel je salaris over maakte. Je hebt in 5 jaar tijd nog niet eens 50 wedstrijden gespeeld. Dus gewoon god op je blote knieen danken dat Ajax je nog wil houden

Haha, boillesen is best een aardige speler en had vooral heel veel potentie, maar hij is zoo vaak geblesseerd. En bovendien vind ik hem bij ajax ook niet top maakt zovaak slechte beslissingen of slechte passes. Hij speelt de laatste tijd ( voor winterstop toen die speelde wel aardig. Maar als ik hem was eerst maar is echt een van de betere van ajax worden

Een andere uitdaging... De beste jongen is bijna altijd geblesseerd, laat hem eerst maar eens een heel seizoen bij Ajax meedraaien.

Ik vind boilesen 1 van de grootste talenten van Ajax sinds zijn eerste debuut had ik hoge verwachtingen net als bij klaassen en beiden waren voor een eeuwigheid afwezig in het begin maar ik heb zijn nut nooit gezien voor ajax en ik vind dat hij zijn belofte moet innen anders is het zo zonde voor ajax en de mensen die zijn tijd in hem hebben gestoken. Boilesen komt qua snelheid en dribbels heel erg in de buurt van alaba en hij mag niet voor een dubbeltje vertrekken bij ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren