Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aissati tekent contract in Turkije: ‘Kom hier niet voor vakantie’

Laatste update:

Een dag na zijn 24e verjaardag heeft Ismail Aissati een nieuwe club gevonden. De middenvelder heeft vrijdagavond een vierjarig contract ondertekend bij de Turkse laagvlieger Antalyaspor. “Ik kom hier niet voor vakantie, maar om te voetballen”, zegt Aissati.

/

Aissati was transfervrij sinds zijn vertrek bij Ajax. De Amsterdammers deden de tweevoudig Marokkaans international nog wel een aanbieding, maar Aissati’s tegenvoorstel was voor Ajax te gortig. Ook met Vitesse, waar hij zelfs poseerde op de elftalfoto, kwam het jeugdproduct van PSV er niet uit. Aissati leek naar Gaziantepspor te verkassen, maar heeft dus nu gekozen voor Antalyaspor.

“Ik ben trots dat ik naar Antalya ben gekomen”, vertelt Aissati in de Turkse media. “Dit is een stap voorwaarts. Ik dank vooral trainer Mehmet Özdilek, die enorm zijn best heeft gedaan om mij in te lijven.” Voorzitter Hasan Akincioglu spreekt van een ‘belangrijke transfer’. “Deze Nederlandse speler met Perzische roots zal veel aan Antalyaspor toevoegen. We hebben lang onderhandeld, maar zijn vandaag tot een akkoord gekomen.” Bij de Turkse bekerwinnaar van 2000 komt Aissati voormalig Feyenoord-doelwit Isaac Promise tegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Matige speler... zou niet veel toevoegen zelfs niet in Turkije. Kon beter met minder genoegen nemen en actief in Nederland blijven.. misschien dat hij ooit opbloeit en toch nog wat aardigs er van bakt..
Bij Antalyaspor heb je niks aan hem.

zijn kans van slagen is 1 op de 10.

17 augustus 2012 om 22:12

Ik ben allang blij dat PSV er des tijds nog 4mln voor heeft gekregen van Ajax. Echt een gevalletje strik er om!

18 augustus 2012 om 00:10

Ja toch jammer, was een heel groot talent bij Psv, maar wederom slaagt een talent niet bij Psv. En ook bij Ajax kwam het er helaas niet uit.

18 augustus 2012 om 02:44

vorig jaar, 2e helft van het seizoen was hij goed op dreef. Ajax heeft wel wat tegen marokanen, gelukkig is assaidi ook niet gekomen naar ajax. Hoe ajax omgaat met spelers: elhamdoui en aisatti, echt jammer

18 augustus 2012 om 02:54

kom op arif,

dit hebben we al zovaak gehoord dat "ajax wat tegen marokkanen moet hebben"

dit is gewoon t spelen in een slachtofferrol, ze hebben er echt niks tegen hoor.. ben zelf turk en als ik al dit kan zeggen...

ON: goede versterking voor Antalyaspor, ze spelen daar al sowieso niet de sterren van de hemel dus dan kan hij daar wel van toegevoegde waarde zijn

18 augustus 2012 om 04:36

Misschien heb je wel gelijk young-money maar het valt wel op hoe het allemaal loopt daar. Ik heb zelf een seizoenskaart van Ajax en ben een ajax-fan, maar ajax gaat niet goed om met bepaalde spelers dat weet ik wel. Misschien gaat het ook bij andere spelers zo.

Off; nu lekker pitten na een heerlijke laatste sahur.

18 augustus 2012 om 04:47

ik had hem anders graag gehouden bij ajax;

18 augustus 2012 om 04:48

ajax heb hem gewoon en contract aangeboden dus weet niet wat je lult? en je weet niet eens wat er met el hamdoui speelde dus kom niet praten...

18 augustus 2012 om 07:09

@karpervisser Je moet ook even naar dat moment kijken he... je had Afellay bij PSV voor zijn positie. Welke keuze had jij gemaakt... Afellay of Aisatti? Aisatti wilde niet weer een jaar op de bank slijten, wat ik heel goed begrijp! Dat dat vervolgens bij Ajax weer gebeurde blijkt dat de speler gewoon weg niet sterk genoeg is.

Ik ben het met je eens, Aisatti is een prima speler, maar is en blijft altijd het zwakke broertje van Afellay.

18 augustus 2012 om 07:47

Met zijn doelpunt en versierde pingel tegen PSV verdiende hij zijn aanschaf wat mij betreft binnen 90 minuten terug. Hij heeft vorig jaar overigens een aantal verdienstelijke wedstrijden gespeeld als linksbuiten, gewoon omdat hij zich aan zijn taak hield. Zo zal hij door mij dan ook herinnerd worden want uit Turkije verwacht ik weinig meer van hem te horen.

Sympathiek ventje dat heeft aangetoond over de juiste mentaliteit en voldoende techniek te beschikken maar nooit van een constant niveau is geweest en nergens een basisplek kon afdwingen. Ik wens hem succes.

18 augustus 2012 om 08:29

zal dit ook niet gedeeltelijk aan hun zelf liggen, ik hoef maar aan een iemand te denken en ik begin spotaan te braken, zo ongelovelijk belangrijk vindt deze marokaan zich arif50.

18 augustus 2012 om 08:34

manodedios, ik ben het volledig met je eens, hij heeft zich geweldig terug geknokt en die goal tegen psv, daar heb ik toch echt van genoten. Wanneer praatproggrammas die wel eens laten terug zien, dan geniet ik nog steeds. Jammer dat hij uiteindelijk toch is weg gegaan en ajax heeft niks tegen marokanen, denk ik, maar tegen hun houding en dit wilt niet zeggen dat iedere marokaan zo is, maar schijnbaar die bij ajax zijn geweest zijn dus wel zodanig dat ze kunnen vertrekken.

18 augustus 2012 om 10:01

Je hebt zelf een seizoenskaart van ajax maar je bent geen Ajax fan. jaja... logisch...

18 augustus 2012 om 14:10

damn, wat ben jij toch een zeikerd zeg. Ajax heeft gewoon iets tegen spelers die denken dat ze de kwaliteiten van Messi hebben en zich als prima donna's gedrages. Het feit dat het een Marokkaan was maakt toch geen zak uit?

Wordt een beetje erg he, dat slachtoffer spelen de hele tijd van sommige mensen, misschien moeten sommige mensen zelf ff in de spiegel kijken voordat ze anderen meteen de schuld geven van de situatie.

18 augustus 2012 om 13:58

Berberse roots Silva3.5.

18 augustus 2012 om 18:56

Berberse roots Silva....

voor antalyaspor een uistekende transfer, lekker genieten daar in antalya en goed verdienen.

Goeie speler maar zal het moeilijk krijgen .

In plaats van definitief een basisplaats bij Alax af te dwingen, gaat deze toch redelijk getalenteerde voetballer als een ordinaire geldwolf centen ophalen bij een derderangs club in Turkije. Over 4 maanden is hij weer transfervrij nadat de club 3 maanden geen salaris heeft betaald. Ach ja...

Voor de centjes, meneer Aissati..

Dat zeiden ze ook over amrabat..die gast doet het uitstekend nu..!

jullie gaan toch ook naar een ander bedrijf als je daar meer geld krijgt aangeboden...

17 augustus 2012 om 20:43

Moet dat bedrijf wel dezelfde ambities en mogelijkheden als je huidige hebben

17 augustus 2012 om 20:49

nee niet altijd ,,je moet plezier hebben !!!!!!!!!!!!!!!!

17 augustus 2012 om 22:43

Alwin

Maar geld is toch plezier ??

Ik hoop voor Assati dat hij zich in de kijker speelt en dan alsnog de stap maakt naar de turkse top zoals Amrabat het heeft gedaan.

En zo zlecht is Aissati toch niet, ik bedoel hij speelde op zijn 17e een prachtige wedstrijd tegen AC Milan en het afgelopen seizoen heeft hij het toch ook niet slecht gedaan bij Ajax ?

Veel mensen onderschatten zjn rol in het kampioensschap van Ajax. Ik herinner me de sleutel wedstrijd tegen PSV die hij openbrak met een heerlijke goal ( bewust of onbewust) en zorgde hij voor de penalty waardoor Ajax op 2-0 kwam. Door deze zege nam Ajax afstand van PSV en had het team een enorme boest gekregen. Hij kreeg zelfs van Frank een basisplek en Aissati heeft dat aardig terugbetaald als je kijkt naar het aantal assists

Ajax heeft hem niet voor niets een aanbieding gedaan.

Dit is een stap voorwaarts ???

Volgens mij is dit toch echt wel een stapje terug.
Maar misschien wel qua salaris vooruit

17 augustus 2012 om 22:17

Helemaal stapje terug als ze gaan degraderen. Vorig seizoen ook ternauwernood ontsnapt.

Ik ben benieuwd hoeveel hij netto gaat verdienen. Ik ga er wel vanuit dat hij zich daar financieel onafhankelijk gaat spelen, zover dat nog niet het geval was. Daar komt ook nog bij dat Antalya zeker geen verkeerde plek is om te wonen.

Galatasaray was de bekerwinnaar van 2000 niet Antalyaspor VZ.

17 augustus 2012 om 21:11

inderdaad, antalyaspor was verliezend finalist.

Amrabat kwam naar kayserispor.hij deed daar goed en speelt bij galatasaray.deze ontwikkeling kan ook bij aissati gebeuren. En trouwens is wel erg makkelijk te zeggen dat die voor het geld komt

17 augustus 2012 om 22:19

Hij gaat ook voor het geld. Als je bij je 1e 2 keuzes er niet uit kan komen qua salaris en nu bij een degradatiekandidaat gaat tekenen in Turkije dan ga je voor het geld.

18 augustus 2012 om 04:55

jij snapt het voetbalwereldje echt niet zeg... als je kan tekenen bij ajax, vitesse en vast nog wel clubs uit italie spanje engeland(wel laagvliegers) en je tekent bij en club in turkije die net niet is gedegradeerd.. maar je krijg wel 2 miljoen per jaar dan kies je idd voor het geld...

19 augustus 2012 om 19:12

ik zeg het is wel makkelijk om te zeggen dat die voor het geld komt. jij hebt helemaal geeen verstand

20 augustus 2012 om 01:09

hoe oud ben je 11? tuurlijk tekent hij voor het geld anders was hij wel naar en andere club gegaan.. het maak ook niet uit het is hem gegunt. maar dit is wel en stap om het geld.

Haha, dan ben je echt een eersteklas broodvoetballer hoor. Het ambitieuze en waarschijnlijk goedbetalende Vitesse laten schieten, kampioen en Cl-deelnemer Ajax laten schieten en dan voor een degradatiekandidaat tekenen in een competitie die van alle kanten verdacht wordt van matchfixing en oneerlijkheid.

17 augustus 2012 om 22:07

die van alle kanten verdacht wordt van matchfixing en oneerlijkheid.

Overdrijven is ook een kunst :
De omkoopschandaal is allang voorbij hoor, de verdachte clubs zijn gestraft en iedereen is opnieuw begonnen. Tevens is Antalya een veel leukere stad dan Arnhem en Amsterdam

17 augustus 2012 om 22:20

Vind je het heel erg dat ik maar moeilijk kan geloven dat de corruptie nu ineens uit het Turkse voetbal is? Het gaat daar al zo lang oneerlijk en dan worden er weer een paar vastgezet en gaat het even goed en begint het weer opnieuw. Vind het nou niet echt een land voor een jonge prof die alles nog moet bewijzen. En blijkbaar betaalt die degradatiekandidaat beter dan Vitesse en Ajax. Of zou Aisatti er gaan spelen omdat de natuur zo mooi is of dat er een lekkere kebabzaak om de hoek zit?

17 augustus 2012 om 22:29

- geweldige stad
- redelijke salaris
- veel speeltijd
- reizen naar Turkse steden

Moet ik nog meer redenen noemen?
''het gaat daar al zo lang oneerlijk ''

Volg je de competitie überhaupt? Volgens mij zit je gewoon onzin te kramen zonder dat je ook maar iets over de Turkse competitie weet.

18 augustus 2012 om 02:05

De verdachte clubs zijn gestraft? Welke clubs dan?

In een land met minder corruptie en vriendjespolitiek was dat al lang gebeurd, maar in Turkije geld de wet van de sterkste.

veel suc6 aissati wie weet word je ook net zo groot als amrabat dat is nu een beer van een kerel !

Hij komt wel terecht bij de meest verdedigende team van het Turkse competitie. Hij zit wel in een prachtige stad en bij een club zonder schulden. Antalyaspor was wel vorige jaar net niet gedegradeerd. Ik ben ook daarom heel erg benieuwd hoe die het gaat doen want past eigenlijk totaal niet in hun speelstijl.

"deze Nederlandse speler met Perzische roots zal veel aan Antalyaspor toevoegen."

???????????????? Perzische roots lmao.

Held! Wil hem komend jaar in Antalya bewonderen tijdens mijn vakantie, ben zeer onder de indruk van zijn technische capaciteiten en hij zal de Turkse vechters mentaliteit ook wel meekrijgen.

Ik dacht dat ik eerst las van Assaidi tekent contract in Turkije: ‘kom hier niet voor vakantie’ zucht... hopelijk gaat Aisatti daar schitteren en vanuit daar weer omhoog te gaan in het voetbal.

''nederlandse speler met Perzische roots''

haha volgens mij weten ze niet veel over mocro's
Goede transfer van Antalya. Met hem, Promise en Zitouni kan Antalya makkelijk de top 8 bereiken.

18 augustus 2012 om 00:33

Cabral het zijn Marokkanen en niet mocro´s,ik vind mocro´s zo misplaatst, by the way is hij van Marokkaanse berberse kom af en dat zal ook altijd zo blijven,ook al heb je 100 Nederlandse paspoorten !!!

Matige speler bij een matige club. Afgelopen seizoen op het nippertje niet gedegradeerd. Won Samsunspor zijn thuiswedstrijd tegen Sivasspor, was het adios Antalya naar de 1. Lig.

Antalyaspor is een club dat vol op de verdediging speelt en nauwelijks supporters heeft. Je gaat wel wonen in Antalya, 1 van de mooiste steden van Turkije, waar veel Russische beauty's komen, maar zo kan je je niet echt in de kijker spelen bij de grote clubs. Dan moet je toch echt naar clubs zoals Eskisehirspor of Kayserispor waar ze een goede opleiding geven.

@ Redactie: Waarschijnlijk is er iets foutgegaan.

Fars = Perzisch.
Fas = Marokko.

De letter R maakt het verschil. Hij heeft geen Perzische roots, hij is een Marokkaan.

17 augustus 2012 om 22:41

Geen supporters? Ik irriteer me altijd zo aan mensen die praten alsof ze veel weten terwijl ze geen verstand hebben van zaken.
Heel de stad Antalya (bijna 2 mil inwoners) is supporter van Antalyaspor en de stadion is daar elke wedstrijd gewoon gevuld dus weet niet wat jij komt lullen. Ik kom uit Antalya vandaar dat ik het weet ;

17 augustus 2012 om 23:42

antalyaspor heeft gwn een nadeel dat hun stadion in mardan, ligt echt ver weg van het centrum... dus komt er weinig volk. dit jaar spelen ze ergens anders

17 augustus 2012 om 22:50

Antalyaspor is echt de laatste club in Super Lig waar je als voetballer wilt spelen. Een onwijs onsympathieke club met een 'vakantie-aanhang'. Enkel het z-z-s factor maakt het nog enigszins aantrekkelijk voor Aissati.

Ik wens hem veel succes in Antalya, het zal wel goed zitten qua weer. Alhoewel het extreem warm is daar.

18 augustus 2012 om 00:00

@boefje18
Ik ben geen Super Lig volger als jij maar ben twee keer in Antalya geweest, 1 keer een wedstrijd en een oefenwedstrijd bezocht, hardstikke goeie sfeer en ook de training werd goed bezocht dus onwijs onsympathieke club valt wel mee. In de stad leeft die club gewoon dat was overal duidelijk te zien dus ik weet niet waar je het vandaan haalt.

18 augustus 2012 om 00:10

@ramondiaz

Wij hebben een zomerhuisje in Antalya en ik ben er jaarlijks zeker een a twee weken (dit jaar uitgezonderd). Ik probeer onder meer ook het voetbal te volgen, maar het volk van Antalya bestaat veelal uit mensen die hun eigen geboortestad hebben verlaten om in Antalya aan het werk te gaan of te wonen (veel toerisme, automatisch veel horecawerk, kaswerk, investeren in grond etc.). Dus de club van deze stad krijgt niet de voorkeur. Enkel het 'echte' volk heeft een zwakte voor Antalyaspor en daarvan is er niet veel aanwezig. Dat komt ook deels door gebrek aan voetbalinteresse. We kunnen zeker concluderen dat Antalyaspor, relatief gezien, weinig aandacht krijgt in de Super Lig t.o.v. andere clubs.

Veel succes in de onderste regionen van Turkije Aisatti!

Zou hij nu wel zijn 1miljoen ontvangen?????, maar denk dat hij beter in Nederland had kunnen blijven.

17 augustus 2012 om 22:32

Aissati zal zeker geen salaris inleveren, zo onvestandig is hij zeker niet. Dat bedrag zal relatief hoger liggen, acht ik.

17 augustus 2012 om 22:38

Ik weet het niet, volg het Turkse voetbal niet, weet dus ook niet wat ze betalen, weet wel wat hij wou hebben bij Ajax en daarna bij Vitesse maar dat kreeg hij niet, daarom zij ik, zou hij zijn 1 miljoen nu wel hebben.

17 augustus 2012 om 22:55

En ik verzeker jouw - als Super Lig volger - dat Aissati financieel zeker vooruit zal gaan, dus zijn gewenste salaris zal opeisen. Tevens zal het belastingpercentage in Turkije flink wat lager liggen dan in Nederland, dus komt Aissati sneller aan zijn gewenst nettobedrag.

17 augustus 2012 om 23:12

Nou dan heeft hij het goed gedaan, want als er een brood voetballer was dan was Aissati dat wel

18 augustus 2012 om 02:37

Het belastingpercentage is inderdaad lager, alleen gaat ze dit verhogen van 15 naar 35.

18 augustus 2012 om 13:12

Aha, dat wist ik niet. RTE heeft ook het voetbal herontdekt. Zo zal de Super Lig een stuk onaantrekkelijker zijn voor spelers van buitenaf.

Wat een grap. Een goede schrijver/journalist moet een boek over de "carrière" van deze jongen schrijven. Titel: Hoe *niet* een voetbalcarrière op te bouwen.

Lijkt me toch wel heerlijk, voetballen in een stad als Antalya, maar als hij net als Amrabat kans wilde maken op een transfer naar een topclub, had hij beter naar Gaziantepspor kunnen gaan. Daar hebben spelers denk ik toch wel een stuk meer doorgroeimogelijkheden..

Hoe kan je dit nou zien als een stap voorwaarts? Misschien op basis van salaris maar sportief absoluut niet. Hij is veel te goed voor dit niveau. Toch zonde hoe zo'n speler zijn carrière vergooid.

17 augustus 2012 om 22:31

Als hij veel te goed zou zijn, zou hij een basisspeler van Ajax zijn. Maar is hij dat? Neen
Hij is helemaal niet te goed voor dit niveau, je weet niet eens waar je het over hebt. De Turkse competitie is een subtopper, vergelijkbaar met de Portugese en de Belgische. Daarnaast is Antalya een leukere stad dan A'dam en Arnhem bij elkaar, maar dat is een mening, geen feit.

18 augustus 2012 om 09:50

Nou van transfervrij naar een club gaan is altijd een stap vooruit. Zo liegt hij niet en denken mensen dat hij het echt zo ziet. Jammer voor hem. Toch een competitie omgeven van vage zaken.

20 augustus 2012 om 19:09

Hij heeft aanbieding van Vitesse en Ajax afgeslagen. Als hij die had geaccepteerd was hij daar gewoon speler. Dus hoe kan je dit zien als een stap voorwaarts?

Een erg merkwaardige transfer. Hoe ik deze transfer ook bekijk, ik kan er niets van maken. Houdt Assaiti van zon, zee en strand? Een sportieve vooruitgang is het zeker niet (vergeleken met Ajax en niet Vitesse). Naja raar maar ik wens hem veel succes in onze Super Lig!

Aissati in de Turkse media. “dit is een stap voorwaarts." ????
Zal dan toch wel qua salaris moeten zijn.
Sportief gezien begint hij op zijn 24e al met afbouwen.
Maar ja wel lekker weer daar.

17 augustus 2012 om 23:40

ach man wat afbouwen... wie weet speelt die goed gelijk amrabat deed en doet hij ook een droomtransfer

daarom gaan steeds meer mensen dus naar turkije,
Vakantie

18 augustus 2012 om 00:02

Als je daar als voetballer heen gaat, dan is het toch geen vakantie meer? Want je woont daar. Wat bekijken mensen Turkije zwart op wit zeg.

18 augustus 2012 om 02:44

Dus omdat Ronaldo bij Real speelt, is hij op vakantie in Spanje, in Madrid?
Omdat Messi bij Barcelona speelt, is hij gekomen voor de zon, zee en strand?

Kom op zeg, waarvoor is deze reactie nodig? Niets anders dan onrust veroorzaken hier op voetbalzone. Hou zulke gedachte's aub voor je zelf, ook al zijn het onzingedachtes.

19 augustus 2012 om 14:33

Ik ben zelf ook een turk en het was een sarcastische reactie,

En er zit duidelijk en verschil tussen in Turkije voetballen en in voor barca/madrid spelen.

Als hij Vitesse/ajax af wijst en vervolgens hier wel een contract tekend zou hij zeker een lekkere deal eruit gesleept hebben..geef hem geen ongelijk hoor met een lekker klimaat erbij.
Maar het was wel een gedurfde gok want als ze bijv niet gingen happen had hij zichzelf wel lelijk in de vingers kunnen snijden.
Toch blijft hij mij verbazen ik zag hem altijd als een verlegen/bescheiden jongetje die toen met Psv zo gruwelijk rustig in de CL speelde dat ik dacht ohh dat ventje heeft vast geduld en groeit rustig als een Cocu zeg maar...maar nee die loco maakt op deze manier een zwaar onvoorspelbare carriere waar ik geen flauw idee heb waar het eindigd.ach ja ook wel leuk :P

18 augustus 2012 om 01:12

Hij zal bij antalya echt niet heel veel verdienen. Zeker niet meer dan 8 ton. Wel betalen voetballers in turkije maar 15 procent belasting, dus zal hij wel veel overhouden

18 augustus 2012 om 09:54

En anders fix je toch even een wedstrijd. Kan je extra verdienen. Als hij daar straks op de bank zit heeft hij echt geen plek meer om naar toe te degraderen.

Ik denk dat hij dit goed heeft gedaan, een stapje terug net als Amrabat. Wekelijks laten zien dat je hogerop kan en over een jaar naar de absolute top in Turkije. Dat zal ook zijn voornamelijkste doel worden denk ik.

18 augustus 2012 om 01:13

Om door Fener of Galatasaray gevraagd te worden moet hij echt heel goed zijn. Want Fenerbahce heeft bv. spelers zoals Kuyt, Stoch, Krasic, Mehmet Topuz, Sezer Öztürk bij Gs Eboue, Umut, Hamit, Burak, Amrabat. Dat zijn paar serieuse namen die hij ervoor moet zorgen dat ze op bank gaan zitten. Misschien als hij zich kan bewijzen kan hij 2de Amrabat zijn van Besiktas.

Er zijn laatste tijden wel veel spelers die van Nederlandse competitie naar Turkse Super lig komen. Ik zal er paar opsommen o.a. Van Hooijdonk, Stoch, Amrabat, Kuyt, Aissaidi. Ze doen het allemaal goed in Turkije of deden in de geschiedenis veel goeds voor Turkse clubs.

18 augustus 2012 om 03:44

Assaidi is naar Liverpool

18 augustus 2012 om 16:15

Ik bedoelde Aissati die heeft getekend voor Antalyaspor ik heb mij vergist met Assaidi mijn excuses daarvoor.

Antalya is een prachtige stad en het is daar wel altijd mooi weer.
Als aissati goed presteert kan hij binnen twee jaar naar een turkse topclub

18 augustus 2012 om 09:55

Ja maar wat als hij dat niet doet? Hij is zo laag gaan zitten dat hij bijna niet meer lager kan.

18 augustus 2012 om 10:19

dan zal hij belanden bij een andere turkse laagvlieger. Ik denk persoonlijk dat hij het wel goed gaat doen. Technische middenvelders in turkije doen het namelijk vaak wel goed.

Puur voor het financiele gekozen dat lijkt me duidelijk , je gaat niet bij een laagvlieger in Turkije aan de slag als je bij Vitesse om Europees voetbal kan spelen maar iets minder moet verdienen , als het sportieve de overhand heeft dan had hij daarvoor gekozen.

Begrijpelijk dat hij bij Ajax uiteindelijk niet heeft verlengd want veel speeltijd zat er niet in voor hem maar misschien slaat hij zichzelf nu wel voor zijn hoofd nu dadelijk ook Janssen vertrekt bij Ajax en dan had hij opeens wel kans gemaakt.
Bij Vitesse was hij gegarandeerd geweest van een basisplaats en had hij bijna zeker volgend jaar ook weer Europees gespeeld maar in zijn Ajax periode is het mij wel duidelijk geworden dat het gewoon een broodvoetballer is die niet het uiterste uit zijn carriere wil halen maar zoveel mogelijk wil verdienen.

18 augustus 2012 om 01:39

Dat het een broodvoetballer is was al duidelijk. Ajax bood hem 600.000, maar hij vroeg er 800.000. Toen kwam hij bij Vitesse, Vitesse bood hem die 800.000, maar hij wou er 1 miljoen. Vorig jaar kon hij 1 miljoen krijgen, maar meneer wou 12 of 15% van ze,n transfer terwijf 10% normaal is.

Als zulke jongens het niet reden, heb ik er geen moeite mee, die denken alleen aan geld, maar niet aan het stapje omhoog, maar zulke kunnen het stapje vaak ook niet maken!!!!

ik begrijp Aisatti wel. Lekkere weer, mooie salaris en ook nog eens een mooi land. Het lijkt me duidelijk dat ie het niet voor het voetbal gedaan heeft maar voor het geld.

18 augustus 2012 om 10:21

daar ben ik het niet mee eens. Ik denk dat aisatti net zoals amrabat antalyaspor gebruikt als tussenstap. Hij zal goed willen presteren om vervolgens naar een turkse topclub te gaan.

aisatti, ik wens je veel succes daat in turkeye en laat je daar ook net zo gelden als je hier hebt gedaan bij ajax, ik heb genoten van jou en vindt het jammer dat je er niet meer bij bent.

Haha een stap voorwaarts........ja ter afsluiting van je carriere.
Nee schitterende competitie heeft hij uitgekozen......echt gegokt en verloren.
Jammer blijft een leuk spelertje met wel de juste drive.

Gaat zijn zakken vullen , zonde dat hij zijn voetbalcarriere zo vergooit. Had mooi in het eerste bij Vitesse kunnen ballen, voor een zeer goed salaris. Maar nee nat als Bijna alle voetballers is geld het belangrijkste

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren