Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afellay scoort driemaal in oefenduel: 'Genoten van deze wedstrijd'

Laatste update:

Terwijl het Nederlands elftal in Amsterdam zwoegde in het WK-kwalificatieduel met Turkije, speelde Ibrahim Afellay vrijdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen een club van het vierde niveau in Duitsland. Schalke 04 oefende tegen TuS Erndtebrück uit de Oberliga Westfalen en de middenvelder scoorde drie keer in de uiteindelijk met 6-0 gewonnen wedstrijd.

Trainer Huub Stevens deed in Siegen, een stad in Noordrijn-Westfalen, vooral een beroep op de eigen jeugd. Afellay mocht echter ook opdraven in het Leimbachstadion, waar 5.480 toeschouwers het treffen aanschouwden. Na acht minuten opende de 41-voudig international de score en in de tweede helft trof hij nog tweemaal doel. De andere treffers kwamen van Chinedu Obasi (tweemaal) en Max Meyer.

“Ik heb genoten van deze wedstrijd”, zei Afellay na afloop tegen Der Westen. “Dat ik mijn eerste treffer heb gemaakt, is natuurlijk geweldig.” De 26-jarige middenvelder annex aanvaller, die is verhuurd door Barcelona, maakte indruk met ingenieuze passjes, een uitstekend overzicht en machtige demarrages. De voormalig PSV’er maakte vorig week al zijn debuut voor die Königsblauen; hij pakte acht minuten mee in het competitieduel met 1. FC Augsburg (3-1 winst).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel beter voor hem dat hij bij Schalke zit, op zijn leeftijd hoor je gewoon wekelijks te spelen en het is dan ook geen schande dat hij te kort kwam voor Barca, lijkt me een prima speler voor de bundesliga en Schalke, hopelijk komt hij dit seizoen veel aan spelen toe en laat hij zien wat hij kan.

Lekker Ibi Robben moet door jou uit de basis gespeeld worden bij
oranje

8 september 2012 om 02:23

Afellay mag de veters van Robben niet eens strikken.

8 september 2012 om 03:02

Ik weet het niet hoor, maar ik vind Robben veel te ego voor deze Nederlandse elftal

8 september 2012 om 04:43

Zolang hij maar niet te ego voor D I T Nederlands elftal is, vind ik het best.

8 september 2012 om 08:16

Ik denk dat Robben sinds hij bij NL op links staat wel heeft bewezen absoluut niet zo'n ego te zijn. Hoe vaak heb jij hem gisteren voor eigen kans zien gaan Stickie?

8 september 2012 om 03:05

Dat gebeurt natuurlijk nooit, hij kan wel Natsingh uit de basis spelen.

8 september 2012 om 03:38

Waarom denk je dat Afellay Robben uit de basis zou kunnen spelen? Afellay heeft zijn hele carriere tot nu toe nog niks bewezen..

8 september 2012 om 18:10

Waar heb jij gezeten toen Afellay voor Psv uitkwam?? En als je af en toe inval in het Barca vind ik al een prestatie.

8 september 2012 om 23:19

Psv.. Robben heeft zich bewezen bij Chelsea, Real en Bayern.

8 september 2012 om 23:42

Zijn hele carriere nog niks bewezen; nou ik zal je ff op weg helpen: CL, Europese suppercup, Spaans landskampieoen, Copa Del Rey, Supercopa en bij PSV Nederlandse beker, Cruijff schaal en maar liefst 4x kampieoen bij Psv.

8 september 2012 om 23:46

En wat was zijn aandeel in de CL, Europese supercup, Spaanse landstitel en de Copa Del Rey?

Ben blij voor meneertje balletje breed balletje terug van wie ik de bal krijg eindelijk de juiste club gevonden voor zijn niveau blijf vooral scoren des te meer kans dat schalke je definitief overneemt

8 september 2012 om 10:28

@ Pedro17

Haha, grapjas! Als hij niks heeft bewezen zou hij niet naar Barcelona gaan! Nee als Afellay die rot blessure niet had was hij gewoon bij Barcelona gebleven en zat hij bij de vaste vier buitenspelers .

8 september 2012 om 12:33

Ik denk zelf zelf dat elke, maar dan ook echt elke andere topclub beter dan Afellay zou passen. Afellay is niet echt van zichzelf een passer. Hij is liever iemand die als ie op de flank staat zn directe tegenstander eruit sprint of uitschakelt. Bij Barcelona staan ze continue op de helft van de tegenstander. Dan kan hij zijn 'ding' niet doen.
En als hij op het middenveld zou staan bij Barcelona moet hij ook snel passen en kan hij zijn dribbels niet uitvoeren. T is m op t middenveld net niet en op de flank al helemaal niet in mijn ogen. Bij Arsenal, Inter, noem maar op zou hij beter passen. Zelfs bij Real Madrid zou hij denk ik Beter functioneren. Kijk alleen maar naar Callejon. Die is niet beter dan Afellay op die positie, maar toch functioneert die beter bijvoorbeeld.

Ik hoor veel mensen zeggen dat Affelay tekort komt voor Barcelona en misschien is dat ook wel zo. Hij heeft helaas door omstandigheden(blessures/concurrentie) heel weinig speelminuten gekregen. Maar alle andere Barcelona liefhebbers kunnen mij echt niet wijs maken dat een Cuenca, Tello en vooral Sanchez(die altijd zijn kansen mist) op het moment beter zijn dan Affelay. Degene die namelijk alle wedstrijden kijken van Barcelona, weten dat Messi het elke keer moet brengen, omdat de vleugelaanvallers vaak falen! Dus affelay vlammen en wie weet krijg je een kans bij een andere mooie topclub.

8 september 2012 om 01:44

Hoezo zeg je aan het einde vooral Sanchez? Sanchez is minimaal 2 maal de speler Afellay.. dat hij het niet zo goed doet bij Barcelona begrijp ik wel.. het is niet iemand die voor dat spel is gemaakt.. hij is echt iemand die zijn eigen weg wil gaan en voetballen zoals hij zelf wilt... veel ackties maken etc. Sanchez heeft bij Udinese en voor zijn eigen land meer dan genoeg bewezen. Over de anderen ben ik het wel met je eens.

Het lijkt ook wel dat Afellay gewoon veel beter is geworden bij Barca.. lijkt me ook niet zo gek.. als je tussen zoveel kwaliteitspelers zit..

8 september 2012 om 01:53

Mee eens; Sanchez is een prima speler. Cuenca en Tello hebben mij verder ook nog niet echt weten te overtuigen; maar dat is ook logisch want die jongens zijn nog jong. Sanchez was bij Udinese echt een beest, en killer. Afellay heeft leuke wedstrijden gespeeld bij Barça, maar heeft simpelweg een te sterke concurrentie.
Afellay is mooi op z'n plaats bij schalke waar hij wekelijks uit kan blinken.

8 september 2012 om 02:38

Nee, ik zeg dit niet zomaar over Sanchez. Qua inzet/akties heb je misschien gelijk, de potentie is er. Maar ik volg alle wedstrijden van Barcelona en dan kan je hem dus uitstekend analyseren en dan valt het vooral op dat hij veel rommelt en het indd soms meezit, maar uiteindelijk allesbehalve effectief is. Over zijn super slechte swalbes ga ik niet eens beginnen en aan zijn inzet ligt het ook niet, maar dit barcelona heeft scorend vermogen nodig. En dan moet je ook nog eens in verhouding zien met zijn transfersom, dat kan oplopen maximaal 37,5 miljoen. Hij heeft vorig jaar in alle belangrijke wedstrijden geen enkele x gescoord of uberhaupt een assist gegeven(6 clasicos of vanaf 1/16cl), vooral tegen Chelsea miste hij 3 grote kansen in de 1e helft. Dus dat is de reden dat hij mij nog niet heeft overtuigd, net als de overige buitenspelers. Dit jaar zal uitwijzen of hij een miskoop is geweest voor barcelona..37,5 miljoen pfff

mooi zo goed voor je hoop dat je nooooit meer in het nl elftal speelt sfeer verpester zogenaamd hokken met rvp
hij is weg en rvp scoort gelijk

8 september 2012 om 02:25

Heeft je vriendin een poster van hem hangen boven haar bed?

8 september 2012 om 02:56

Zo snel kan het dus gaan. 95% van de Nederlanders snakken naar Hunterlaar in de basis. Robin scoort en voor je al weet staan zij voorop aan de polonaise. Glory hunters Bah!!

die kan alleen score in oefenwedstrijden

8 september 2012 om 08:20

* Die kan alleen scoren in oefenwedstrijden.

Hij heeft nu 100 minuten voor Schalke gespeeld waarvan 90 in een oefenwedstrijd. De kans is dus ook 90 dat hij een goal in een oefenwedstrijd valt wanneer hij in die 100 minuten scoort. Statistisch gezien zou het dus heel raar zijn als hij alleen in de echte wedstrijd had gescoord.

Sorry jongens, maar de Oberliga is het 5e niveau.

Structuur:
1e Bundesliga
2e Bundesliga
3e Liga
Regionalliga 5 divisies
Oberliga

Ibi moest zichzelf gewoon definitief laten overnemen door Milan. Daar zou hij een grote speler kunnen worden. In plaats daarvan laat zich verhuren met de gedachte, dat hij nog kans maakt om een volwaardige speler te worden van Barca. Jongen toch!

Ik vind Afellay een goeie voetballer, en Robben doet het goed dus die hoeft er niet uit. Op rechts vind ik Narsingh niet zo veel indruk maken, daar mag Afellay weleens neergezet worden, kijken wat hij daar kan laten zien. Verder heeft Ibi een uitstekende keus gemaakt door weg te gaan bij Barca en nu mag hij het laten zien in de bundesliga.

ik blijf het herhalen tot in lengte der dagen, bij oranje is er niemand met zoveel techniek, snelheid en overzicht als afellay en het trainen met iniesta, xavi en messi heeft hem alleen nog maar beter gemaakt.

meest technisch begaafde spelers bij oranje;

1. afellay
2. robben
3. van persie/sneijder

Mooi voor Affelay maar zo;'n wedstrijd stelt natuurlijk niks voor. Ik denk dat Afellay snel weer geselecteerd zal worden want het is gewoon een fantastische speler

Ik hoop dat Affelay dit doorzet in de competitie. Schalke heeft dit seizoen een goed elftal wat voor de titel kan strijden .. Hoop dat Affelay zijn oude niveau haalt, want hij hoort met zijn kwaliteiten bij Oranje in de selectie te zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren