Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat stunt met Sunderland: ‘Hebben de pollen uit de grond gelopen’

Laatste update:

Sunderland is een stap dichter bij handhaving gekomen in de Premier League. The Black Cats boekten zaterdag een 2-1 overwinning op Southampton en het gat tot het ‘veilige’ Leicester City bedraagt met nog drie speelronden te gaan nog maar één schamel puntje. Het team van manager Dick Advocaat heeft zelfs nog een wedstrijd minder gespeeld.

/

Advocaat sprak na afloop voor de camera van Sky Sports van ‘een erg belangrijke overwinning’: “Je hebt vandaag kunnen zien wat je kan bereiken als iedereen de pollen uit de grond loopt. Dit was een echte teamprestatie en ik ben erg trots op de manier waarop we vandaag drie punten hebben gepakt. Als iedereen alles geeft en het publiek achter je gaat staan, dan kan dat heel veel invloed hebben.”

“We wisten dat we hard moesten werken, want Southampton is een goede ploeg en als je dan met 2-1 wint, dan is dat een geweldig resultaat. We moeten erin blijven geloven, alles is nog mogelijk. We hebben alles nog in eigen hand en dat is het belangrijkste”, aldus Advocaat. Sunderland speelt nog tegen Everton, Leicester City, Arsenal en Chelsea.

Denk jij dat Sunderland zich gaat handhaven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een dodelijk programma word heel lastig! Tegen leic word geotendeels bepalend denk ik

Die laatste twee potjes worden een makkie, dus handhaving staat al zo goed ald vast.

2 mei 2015 om 20:54

Als ze zo denken degraderen ze. Arsenal moet vol aan de bak voor plaats 2 en ik neem aan dat Mourinho wat jeugd opstelt, en die zullen zich willen tonen.

Als Koeman zo doorgaat, wordt het een lagere klassering dan vorig seizoen onder Pochettino. Nu zie je dat de boel werd gehyped. Pelle is geen wereldspits, Elia geen goede aanwinst, Yoshida is maar een matige verdediger en wat doet Alderweireld in godsnaam op het middenveld? Enige echte lichtpuntjes dit seizoen zijn Mane, Clyne en Fonte. En in mindere mate Tadic, want die speelt ook elke wedstrijd een 7 of een 4.

2 mei 2015 om 20:48

Wie heeft ooit gezegd dat Pelle een wereldspits is dan? Helemaal niemand. Elia had inderdaad maar een goede wedstrijd, die tegen Newcastle. Yoshida heeft een aantal hele sterke wedstrijden gespeeld, maar is in principe back-up. Alderweireld speelt middenveld omdat Schneiderlinn geblesseerd is.

2 mei 2015 om 20:50

Volgens mij hebben ze nu al meer punten als vorig seizoen op het eind. Dus zo slecht doen ze het niet

2 mei 2015 om 20:57

Ze kunnen al niet meer lager eindigen dan vorig jaar. Ze waren vorig jaar 8e en dat is ook het laagste dat ze dit jaar kunnen eindigen.

Ik hoop en denk dat Sunderland er wel in blijft. Ik gun het Advocaat ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren