Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat schreeuwt om versterking: ‘Anders is plek vier onhaalbaar’

Laatste update:

AZ nam de laatste vijf seizoenen steeds deel aan Europees voetbal, maar het is geen zekerheid dat daar een zesde voetbaljaar bijkomt. De Alkmaarders staan namelijk ‘slechts’ op de zevende plaats en Dick Advocaat luidt de noodklok. De trainer vertelt aan Voetbal International dat de club in de zomer de markt op moet.

/

“In Alkmaar kunnen wij van iedereen winnen, maar geloof me: bij Cambuur of ADO Den Haag krijgen we het wéér moeilijk”, doelt Advocaat op de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Go Ahead Eagles (2-1). “En zo zal het voorlopig zo blijven, of AZ moet de komende zomer twee of drie echte versterkingen halen. Anders is de vierde plaats in de toekomst niet meer haalbaar.” De top vier is volgens De Kleine Generaal dit seizoen sowieso al een utopie.

AZ vergaarde tot dusver 33 punten, terwijl de huidige nummer vier Vitesse over 10 punten meer beschikt. De Noord-Hollanders staan overigens ook nog in de halve finale van de KNVB-Beker. Eind maart komt Ajax op bezoek voor een plek in de eindstrijd. Vorig seizoen won AZ de finale met 2-1 van PSV door doelpunten van Adam Maher en Jozy Altidore.

Ben jij het met Dick Advocaat eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je 20 miljoen verdient en je geeft 5 miljoen uit (gudelj en avdic) dan ga je er kwalitatief gezien op achteruit. Avdic=drama en gudelj=redelijk. Je moet gewoon 3 goede erbij hebben. Ik ben het compleet met dick eens.

10 februari 2014 om 22:49

Mee eens. Op de flanken moeten betere spelers komen die voor meer dreiging kunnen zorgen.

10 februari 2014 om 22:56

Beerens is een goede rechtsbuiten.
AZ heeft een redelijk kans om weer de Knvb beker te winnen.
Nog maar 2 wedstrijden, waarvan 1 thuis tegen Ajax, die ze zouden kunnen uitschakelen.

10 februari 2014 om 23:22

Beerens heeft echt 0,0 rendement, het ziet er altijd wel dreigend uit maar hij heeft geeft ze weinig assists en maakt te weinig goals.

11 februari 2014 om 07:43

Ik vind Beerens niet veel slechter dan bijvoorbeeld Fischer, Depay enzovoort. (ook al is hij rechtsbuiten). Narsingh vind ik alleen veel beter, ik hoop echt dat hij meegaat naar het WK, beter dan Lens.

11 februari 2014 om 12:39

Flankspelers zijn steeds moeilijker te halen. Vroeger had je genoeg top Flankspelers, nu zijn ze schaars. Voor az zal het dan ook moeilijk zijn, ze makkelijk te vinden. Hupperts is missien een goede, maar wil Az er 2 miljoen aan uitgeven?

11 februari 2014 om 09:37

Gudelj is na de winterstop pas goed gaan spelen. Daarvoor ergerde ik me mateloos aan hem.

12 februari 2014 om 09:06

AZ heeft een prima selectie en aankopen heeft het genoeg gedaan, je bent Gouweleeuw en Wuytens vergeten. Gebrek aan kwaliteit is er niet want vorige week won het bij Vitesse, weten jullie nog. Clubs als AZ, Groningen, H'veen en Utrecht verliezen bij clubs als GAE, Cambuur, RKC en NEC omdat ze alle hoeken van het veld wordt laten zien. Bij de subtoppers/middenmotors is er gebrek aan beleving en felheid. De wil om te winnen is er niet, ze denken dat ze er even gaan winnen.

Ik denk dat Advocaat hierin gelijk heeft maar of AZ dot ook wil weet ik niet en dan denk ik aan 3 aankopen van 2-4 miljoen dit soort actoes moet je misschien ook niet willen, is gewoon veel geld voor zon club, en ze doen het toch al goed met hun zuinige beleid!

Advocaat schreeuwt om versterkingen. Frank de Boer kijkt boos. Gras is groen.

10 februari 2014 om 23:18

Haha echt he, Advocaat roept altijd en overal dat hij versterkingen nodig heeft.

10 februari 2014 om 23:28

Klopt als een bus.
Beetje hetzelfde als Theo Reitsma is blij, boos, euforisch etc... altijd hetzelfde die man.
Had Advocaat dit niet tijdens de transferwindow kunnen roepen?
Hoewel ik best wat kritiek zie van Az'ers over Beerens, snap ik dat niet zo.
Ik vind Roy altijd wel dreiging hebben en kan met zowel links als rechts een aardig balletje trappen.

11 februari 2014 om 10:51

Dat mag jij vinden, jij vind zoveel dingen wat ik zeg nergens op slaan... dat gevoel en idee is wederzijds.
Blijkbaar ken jij Theo Reitsma niet?
Net als dat Advocaat altijd om versterking schreeuw bij elke club, is Theo reitsma bij elke wedstrijd commentaar een saaie oude man.
Of het nou FC knudde of Real Madrid is wat hij ziet.

11 februari 2014 om 13:34

@nisdenaam
Advocaat roept dit al geruime tijd. Alleen VZ geeft er nu pas bericht over.
Dickie heeft in het nieuwe jaar aangegeven graag bij AZ bij te willen tekenen, mits er versterking komt. Niet meer , niet minder.
Z heeft de laatste jaren veel kwaliteit in moeten leveren.
Rasmus Elm
Wernbloom
Maher
Alitdore
Moisander
Zomaar wat namen die van een behoorlijk niveau waren.
Dit soort spelers kunnen je bij de eerste drie van de ere divisie brengen

11 februari 2014 om 21:16

Daar was ik niet van op de hoogte(wel dat dit des Advocaat is)
Bij AZ komen toch elke keer weer leuke spelers terecht, idem dito bij mijn club.
Iedere keer als er iemand vertrekt denk je 'goh dat ga ik missen' maar na verloop van tijd staat er weer iemand anders op die dan je favoriete speler word.

11 februari 2014 om 09:16

Viswinkel..

Perfect verwoord!

Maar dat weet je als je Advocaat in huis haalt. Dat is geen trainer voor Nederlandse clubs. Advocaat is gewend dat er miljoenen uitgegeven kunnen worden (en hij zelf een aantal krijgt). Bij PSV was er, in de ogen van Advocaat, nog niet genoeg geïnvesteerd terwijl ze daar met miljoenen gooiden! Nu bij AZ wil hij het weer.

Nee, Advocaat kan beter weer lekker naar Rusland aan het werk gaan als hij zulke plannen heeft.

"in Alkmaar kunnen wij van iedereen winnen, maar geloof me: bij Cambuur of ADO Den Haag krijgen we het wéér moeilijk”

Volgens mij geldt dit voor elke topclub uit de eredivisie. Psv, Twente, Vitesse, Feyenoord en Ajax kunnen thuis alles winnen, maar hebben het uit ook echt overal lastig. Feyenoord verliest van den Haag, Ajax speelt gelijk bij Zwolle en andere verliezen weer punten bij GAE of Rkc. Geen enkele club steekt er echt bovenuit.

De top 4 is dit seizoen zeker niet haalbaar. Ajax, Vitesse, Twente en Feyenoord gaan 1 t/m 4 worden en PSV zal waarschijnlijk nummer 5 worden. AZ zou prima presteren als ze netjes 6e worden.

10 februari 2014 om 23:30

Dat is overal zo Spartaajax. Bilbao is in eigen huis ongeslagen in Spanje. City, Chelsea en Liverpool presteren in eigen huis beter, eigenlijk iedere club pakt thuis meer punten dan uit, dat is gewoon een feit.

Ziyech, een goede en scorende buitenspeler en keeper

10 februari 2014 om 23:02

Wat denk je wat die ongeveer zal kosten?

10 februari 2014 om 23:07

Ziyech is eind van t seizoen transfervrij geloof ik

10 februari 2014 om 23:11

Nee contract voor Nog 1,5 jaar en gaat verlengen

10 februari 2014 om 23:15

Contract tot het einde van het seizoen met een optie voor Heerenveen op een jaar te verlengen. Hoorde ik net in Vi.

Maar in elk geval... Ziyech gaat naar alle waarschijnlijkheid niet naar AZ. Denk dat grotere clubs ook interesse hebben, en die kunnen toch iets meer bieden.

10 februari 2014 om 23:20

Mwa ik denk dat AZ een mooie club is voor Ziyech. Volgens mij hebben de Psv, Ajax, Feyenoord en Twente niet echt direct een speler op zijn positie nodig. Misschien Twente, dan kan Tadic weer gewoon naar de vleugel.

10 februari 2014 om 23:23

@danielbokma
Die optie heeft Heerenveen toch al gelicht? Maar volgens mij wilde Ziyech alleen bij de club blijven als Van Basten bleef. En aangezien hij vertrekt...

10 februari 2014 om 23:51

Van wie heb je die wijsheid? Ziyech moet de stap naar Feyenoord of Vitesse maken, hij is er klaar voor.

10 februari 2014 om 23:57

Sorry, hij is harrrrtstikke welkom bij Ajax. De flanken zijn dtaaama.

11 februari 2014 om 02:00

Wie zegt dat hij zijn lot aan van basten verbond? Hij zei dat het bepalend was wie de trainer zou zijn, maar misschien wou hij juist Niet met hem verder? Zo goed is de relatie tussen die 2 niet. Van basten had pas heel laat vertrouwen in hem.
Eerst zeggen ze bij VI dat van basten geluiden hoorde dat de spelers helemaal niet tevreden met hem zijn en daarna is Zyech zogenaamd zo dol op hem en hangt het voor hem daar vanaf?

Ik denk dat Zyech en meer spelers helemaal niet zo blij zijn met marco, net als ik overigens, 3x gefaald tot nu toe, tis gewoon geen goede trainer.

Zyech zijn contract kan nog met de optie een jaar verlengd worden, waarmee zijn prijs toch al gauw 5+ miljoen gaat worden.

11 februari 2014 om 02:33

Laat hem dan maar naar Amsterdam komen....
Als Ajax slim is zoeken ze nu alvast contact met Heerenveen, vriendelijk onderhandelen en je hebt een talentvolle speler er bij.... die een versterking is op het moment.

11 februari 2014 om 07:39

@ndisdenaam Ajax en vriendelijk onderhandelen in 1 zin noemen is als vloeken in de kerk. Marc Overmars meld zich, geeft arrogant zijn dictaat af en vertrekt weer in de verwachting dat de club die hij benaderd heeft zich kort daarna weer met de pet in de hand meld bij de grote Overmars en zelfs nog een korting aanbied omdat Ajax zo maar een speler van deze club wil aantrekken. Jan Smit is nog steeds niet bijgekomen van het lachen over die domme Overmars. Ziyech zou voor alle topclubs een welkome versterking zijn. Zou het ook niet erg vinden hem volgend jaar in het shirt van mijn eigen club te zien.

11 februari 2014 om 08:39

@ Korenaar

Maar wie is er nou dom gweest dan? Ajax heeft Duarte toch binnen gehaald. Volgens mij is Overmars in deze diegene die nog steeds op de grond ligt te rollen van het lachen.

on:

AZ heeft inderdaad versterkingen nodig wanneer ze top 4 willen eindigen, maar dat is toch geen streven voor hun? Linkerrijtje waarbij ze een gooi doen naar de Beker om zo europese kwalificatie af te dwingen. Je hebt Vitesse, Ajax, Psv, Feyenoord en Twente. Wil je daar als AZ nog bij gaan voegen ja?

11 februari 2014 om 09:09

Ziyech is gratis aan het eind van het seizoen. Op doel komt Ruijter of Bizot(1,5 mil) en hupperts is transfervrij

11 februari 2014 om 10:40

Conti.. toch is Smit nog lachend zijn geld aan het tellen.
Bij een redelijke onderhandeling was Duarte gegarandeerd voor minder naar Amsterdam gekomen. Hij was Overmars zo zat dat hij het uiterste uit de kan heeft gehaald.

11 februari 2014 om 10:56

Gelukkig geef jij wel altijd de volle mep als jij bv een 2e hands autotje koopt?!
Heracles heeft meer dan genoeg gekregen voor Duarte.
Als Ajax een speler een bepaald bedrag waard vind zullen 'ze'overmars en co.) zich daar mee melden... van Ginkel... dat bood Ajax netjes 7 miljoen op.

Wat ik dus met 'alvast' en vriendelijk bedoel is dat Ajax er op tijd bij is, dan is er ruimte voor onderhandelen.
Ik vind het ook weer goed van Marc dat hij niet meteen de volle mep betaald, het lijkt namelijk toch meestal er op dat wanneer Ajax zich meld de prijzen omhoog schieten, dat is de verkopende partij's goed recht, evenals dat Marc Overmars mag zeggen dat doen we niet.

11 februari 2014 om 13:42

Als Ajax slim is zoeken ze een Ajax waardige spits.
Met een spits als Finbogasson hadden ze een straatlengte voor gestaan.
En nog CL gespeeld.
De Boer heeft zelf ook erkend dat Sigthorsson tegen is gevallen.
Maar ja, Sigthorsson is van oorsprong ook geen spits.

11 februari 2014 om 21:19

Mwa Fingoalazo heeft het ook best lastig nu, en natuurlijk al 8 pingels gescoord.
Wat is een Ajax waardige spits?
Het liefst zie ik een snelle, fysiek sterke(body) speler die zowel goed in de combinatie is en dus een goed aanspeelpunt is als een speler die een actie in huis heeft en goed kan afmaken...
Tja lastige criteria lijkt me dat... en dan moet het nog te betalen zijn (0-10 miljoen)
Lijkt mij slim als Ajax dus naar een spits zoekt wat jij al aangeeft, maar ook een goede rechtsbuiten.

10 februari 2014 om 23:16

Ziyech hebben wel meer Nederlandse clubs op het oog. Zou bijvoorbeeld ook prima bij Feyenoord passen als vervanger van Schaken. ;-)

11 februari 2014 om 07:47

@machiavel1 Volgens mij heb jij Ziyech nog nooit zien spelen. De man is dus echt geen rechtsbuiten en is dus niet geschikt als de opvolger van Schaken.

11 februari 2014 om 19:43

Heeft een goeie voorzet in z'n benen, is snel en technisch ingesteld. Kan dus prima als rechtsbuiten uit de voeten. ;-)

11 februari 2014 om 02:34

Hij kan overal spelen, dat is het mooie aan het type speler dat hij is.

Ziyech proberen te halen, alhoewel hij nu wellicht onhaalbaar zal zijn. Een sterke Evander Sno op het middenveld kan geen kwaad ..

11 februari 2014 om 03:31

Dat heeft AZ juist al genoeg met Gudelj en Ortiz. Sno is niet nodig

Tja, dat wordt duidelijk een keuze maken.
Meegaan in het paniekvoetbal van Dickie Bitterbal of de weg van de geleidelijkheid kiezen en Rutten als opbouwtrainer aanstellen.
Dat betekent dan wel dat je mogelijk 1 jaar Europees verspeeld.

Wel wrang dat AZ geen Europees speelt door de Europese wanprestatie van de overige Nederlandse deelnemers.
Die mogen nu Europees spelen en AZ kan thuis blijven.....

Of AZ moet de Beker winnen natuurlijk

10 februari 2014 om 23:05

Laat van Basten maar komen van de zomer. Het wrange is dat AZ best goede jeugd op de bank heeft, is een kwestie van durven opstellen. Ik bedoel, tot de wat,70ste minuut ( ? ) wachten om Avidc eruit te halen. Die gozer was gewoon drama. En als je dan ziet dat Elm het niet redt, zet dan van Overeem erin. Maar goed, dat vind ik dan

10 februari 2014 om 23:13

Dat vind ik ook. En met mij nog vele anderen. Ik weet niet of Van Basten de oplossing is hoor. We hebben weer een trainer nodig die spelers beter kan maken. Een Van Gaal of Adriaanse zou natuurlijk geweldig zijn. Maar zo zijn er nog wel een paar.

De trainer was bij AZ altijd degene die van een middelmatige spelers een goed elftal kon maken. Maar de laatste jaren komt wat dat betreft er een beetje de klad in.

10 februari 2014 om 23:13

Moet toch wel onderhand bekent zijn dat Dick de jeugd nooit de kans geeft, maar een speler team beter maken ho maar. Bij andere club zeurde hij ook vaak om aankopen.

10 februari 2014 om 23:21

Advocaat is allergisch voor jeugd dat is inmiddels toch wel bekend.

11 februari 2014 om 09:11

Dan ga je er kwalitatief gezien weer op achteruit

Dick dit deed destijds ook bij Psv, zodra het slecht gaat schreeuwt hij om versterkingen. Hij kan een ploeg ook nooit zelf beter maken.

11 februari 2014 om 09:30

Het ging helemaal niet slecht. Na de winterstop alleen onterecht bij PSV verloren en maar 1 tegendoelpunt. Maar dan gaat Dick weer een idiote tactiek verzinnen in Deventer waardoor er niet gevoetbald wordt. En dan de hand in eigen boezem steken? Natuurlijk niet.

Kom op Advocaat, zolang je zelf Avidc i.p.v. Lewis opstelt, en een Elm i.p.v. ieder ander persoon in de de selectie dan zal je het toch echt bij jezelf moeten zoeken.

En betekend dit dat je blijft? Uiteraard zou van de zomer Ziyech welkom zijn.

Je straalt lekker veel vertrouwen uit Dick! Over je eigen ploeg zeggen dat ze wel weer gaan verliezen tegen Cambuur of Ado.. tsjongejonge..
Als je zelf trainer bent, dan heb je er zelf nogal een hand in, of je wint of verliest.

10 februari 2014 om 23:13

Hij zegt nergens dat we verliezen, maar moeilijk gaan krijgen wat gewoon een feit is bij Az..

10 februari 2014 om 23:20

Wat denkt Dick nou dat hij bij Zenith zit waar hij alle spelers kon kopen. AZ heeft een aardig selectie voor AZ begrippen.

Hij moet de jeugd wat meer de kans geven en het team beter maken.

Hij geeft hiermee aan dat hij weinig vertrouwen heeft in zijn eigen spelers. Lekker voor het zelfvertrouwen. Hij moet een voorbeeld nemen aan Verbeek zeuren nooit om aankopen.

10 februari 2014 om 23:51

Klopt dat hij de jeugd meer kans moet geven, Haye ipv Elm is een wissel die ik graag zie.

Zit altijd te zeuren die Advocaat, we zijn niet in Rusland waar er letterlijk geldboompjes uit grond komen (oftewel gas en olie). AZ doet het prima. Als ik AZ was had ik voor Thomas Bruns en te Wierik van Heracles gegaan, prima talenten. Ook job van der Linden (gae) en Turuc (gae) zijn prima spelers.

Snap niet dat de gehele subtop Parzyzek van de Graafschap voor een paar ton hebben laten lopen..

Ziyech gaat van het zomer niet naar az. Gaat morgen om de tafel zitten met hans vonk om contract verlenging hij wil langer bij heerenveen blijven

Denk dat bryan linssen wel bij az past

11 februari 2014 om 08:04

Prima allemaal, zou een goede zaak voor Heerenveen zijn maar kijk er niet gek van op als hij voor meer geld gaat.
Heerenveen geeft op dit moment iets teveel uit dus zal een salariscap moeten inbouwen.
Bij AZ kan hij dus al het dubbele verdienen.

Laten we het maar afwachten, hij zal vast een goede zaakwaarnemer hebben die het beste met hem voor heeft............

11 februari 2014 om 09:14

Ziyech komt als AZ een trainer heeft die hem zint. Ik ben ook wel gecharmeerd van Linssen. Scorend vermogen, goede trap en fanatiek. Deze jongen gaat naar binnen en dan komt poulsen eroverheen. Dit zou inderdaad een prima versterking zijn.

11 februari 2014 om 09:24

Finbogasson en Van Basten vertrekken, er is een beperkt salarisplafond en als Pastoor ook nog wordt aangesteld als trainer dan heeft Ziyech weinig redenen om te blijven.

Typisch Dick vragen om versterkingen. Az heeft een goede jeugd gooi die gasten erin zoals lam haye Verhulst Lewis hoedt kok overheem.

Nee Dick, je begint weer te huilen. Kijk eens verdomme in die dure jeugdopleiding.. Als je aankopen wil ga je maar naar Rusland. Als ze trouwens toch 3 aankopen doen, dan Ziyech,kostic(rechtsbuiten) en De Ruiter(esteban is een clown) Kijk dan doe je makkelijk mee met de top 3 en niet die domme schijnversterkingen als Hupperts ofzo. Als je dat niet in je jeugd hebt rondlopen..

De Ruiter
Johansson
Gouweleeuw
Hoedt
Simon Poulse
Gudelj
Ziyech
Ortiz
Kostic
Johanson
Beerens

Wat mij erg verbaasd is dat iedereen hier Advocaat gelijk geeft. Hij doet het zeker weten goed bij AZ maar volgens stond Verbeek bij zijn ontslag ook gewoon in de top 4. Die heb ik in de zomer ook niet gehoord......

Als je nou eerst eens zorgt, dat je goed begint ipv van Avdic op te stellen. Of pas je tactiek aan, tevens had je ook Elm eraf kunnen laten, en haye bijvoorbeeld een kans kunnen geven! Elm zat met zijn hoofd bij de kleine.

Maar met dick weet je dat hij aan korte termijn visie doet, is niet erg. Maar verwacht wel een andere coach in de zomer! Cootje is favouriet, anders JvdBrom of Pastoor.

En ja versterkingen zijn altijd welkom maar dan wel zekerheden!

11 februari 2014 om 08:13

Van den Brom en Pastoor hebben niet veel gepresteerd als trainer en passen niet in het AZ profiel.
De eerste 10 wedstrijden van Dickie Bitterbal voldeden aan het verwachtingspatroon. Vanaf dat moment kwam de klad er in.
Na de winterstop het zelfde beeld alleen nu nog maar 5 wedstrijden. .......

AZ gaat voor een naam in de trainerswereld. Van den Brom heeft het bij Vitesse even leuk gedaan maar bij Anderlecht gaat het helemaal mis met een goede selectie.

11 februari 2014 om 08:45

Van der Brom heeft inmiddels internationale ervaring en is van de Co Adriaanse/ Van Gaal school. Anderlecht heeft alle toppers verkocht in afgelopen jaren, net als AZ. Hij doet het natuurlijk niet geweldig, dat klopt. Maar iedere succesvolle coach volgens het AZ profiel is onhaalbaar. Haal Co als technisch Manager ala Ferguson!

Wat een bullshit Dickie. We barsten van de talenten die nooit worden opgesteld. We hebben ipv drie spelers 1 top middenvelder( Toornstra) nodig ipv Elm. En als spelers vertrekken koop je versterking. Dus Hupperts ipv Gudmundson. Poulsen op links, Viergever naar het midden (blijft ie ook ), Mathias weer op rechts. En een middenveld van Ortiz, Gudelj en Toornstra. AZ doet gewoon mee met de bovenste 4. Natuurlijk laat je Hoedt, Lam, Van Overeem, Haye en Lewis regelmatig spelen. Forza AZ!

11 februari 2014 om 09:19

Eens op Johansson na, die kan helemaal niet verdedigen. Een Reijnen met zelfvertrouwen is zelfs nog beter.

11 februari 2014 om 09:32

Klopt, maar wel beter aanvallen. Poulsen kan ook niet verdedigen, maar in een systeem van opkomende backs (co/van Gaal) is aanvallen net zo belangrijk als verdedigen voor een back door rugdekking centrumverdedigers/middenveld. Ik vind Mathias wel goed in dat systeem. Maar daar ligt natuurlijk niet het probleem! Rechts backs zijn altijd een ramp bij AZ. Wat lult die Advocaat nu. Een belediging voor het opleidingsinstituut AZ. Dat het bestuur nu nog verder wil met deze man? Kan mij niet voorstellen!

11 februari 2014 om 09:40

Helaas is Steinsson gestopt, dat is eigenlijk de enige topper die ik me kan herinneren. En Swerts en Kromkamp hadden een goede fase.

Ofwel de jeugdopleiding van AZ stelt echt niets voor, stop dan meteen maar met dat nieuwe complex. Ofwel Verbeek en Advocaat zijn blind. Ik heb in Thessaloniki toch echt een paar potentiële toppers gezien hoor.

Dit is dus 1 van de meest ervaren trainers die nederland heeft. En wat krijgt die weer voor elkaar, zoals eigenlijk overal waar die komt. Hij verpest het weer. Hij heeft nu een selectie. Hoop jonge jongens nog daarachter, maar er moeten er dus zeker 3 maar het liefste 4 vervangen worden door helemaal nieuwe spelers.

Als je dit vind, dan overleg je dit met de directie. Hoe kan je, een team wat al niet heel soepel draait, nog meer twijfel geven. Door te zeggen dat ze niet goed genoeg zijn. Ajax, Vitesse, Feyenoord, Twente, Psv.. het is helemaal geen ramp als je geen 4de wordt. Stel dat dan gewoon niet als doelstelling.

Maar ik blijf het echt not-done vinden van een trainer om tijdens een lopend seizoen je uit te laten op deze manier. Hij deed het vorig jaar na 2 wedstrijden bij PSV volgens mij al over het centrale duo. Toen hij begon was het na 5 wedstrijden feest. Konden ze ineens eerste worden, toen verloren ze er een aantal op rij en toen was ineens de helft van de selectie niet goed genoeg.
Deze man leeft alleen maar voor zichzelf. En mocht AZ spelers halen, dan hoop ik toch van harte voor deze spelers dat ze een andere trainer voor zich hebben dan Advocaat.

Dick zal alleen blijven als er toppers aangetrokken gaan worden, daarom deze schreeuw. En daarom moet hij weg. De jeugd van AZ staat krom van de talenten maar Advocaat kijkt er net als Verbeek niet naar om. Zij vallen liever terug op erkende kneuzen als Elm en Gudmundsson en roepen dan dat ze geen keuze hebben. Laat die jongens verdomme eens doorstromen zoals ze 40 kilometer zuidelijker wel doen!

Uit verloren bij Nac, Nec, Groningen, Utrecht, Heracles en Go Ahead Eagles. Zodra er strijd geleverd moet worden gaat AZ ten onder. Zelfs al pak je maar 10 punten in die wedstrijden dan doe je bovenin mee. Hoe verzin je het ook om in Deventer met Avdic te starten, een houten klaas die geen bal kan vasthouden, geen techniek heeft en met zijn lengte zelfs geen kopduels wint. En die moet dan bediend worden door een Elm die zo mogelijk nog houteriger is. Dan snap je er niets van Dick.

AZ moet weer eens fatsoenlijk gaan scouten zoals voorheen. Jongens uit de Jupiler League met potentie en buitenlandse verrassingen. Stop eens een tijdje met die onthutsende kneuzen uit Noord-Europa en breng eens wat vuur in het team met echte voetballers uit Zuid-Amerika.

11 februari 2014 om 10:27

Bij PEC mistte Avdic ook nog hele grote kansen dus volgens mij zijn we wel blij dat ie weg is bij PEC Veel plezier met Avdic hea

AZ heeft een heel aardig elftal. Dat laat AZ gewoon ook af en toe met heel goed voetbal zien. Is het niet juist aan de trainer om ervoor te zorgen dat AZ eens uit ook brengt wat ze thuis wèl kunnen brengen?
Dat is toch ook vooral een mentale kwestie en geïmponeerd raken door een vijandig publiek en een hardwerkende tegenstander.
Het is bovendien waar dat het er op lijkt dat er nog veel talent in het 2e elftal zit.

Ik vind het heel jammer dat Beerens zoveel kritiek krijgt.
Ik ben een grote fan van hem. In de wedstrijd tegen Go Ahead zag je in mijn ogen ook dat alleen hij voor dreiging zorgt. Hij is snel en heel technisch en toont altijd lef met zijn acties.
Ja, hij scoort niet veel, maar hij staat wel aan de basis van heel veel goals. Hij houdt de bal vast zodat de rest kan aansluiten en trekt altijd 2 verdedigers naar zich toe.
Beerens doet niet onder voor veel aanvallers van Ajax, Psv, Twente, Vitesse, Fey, etc.

Ben het erg eens met de mensen hierboven die het kwalijk vinden dat Advocaat dit nu over AZ zegt.
Met dit soort woorden help je een ploeg die qua zelfvertrouwen kwetsbaar is, niet bepaald!
Bovendien is het ook een tik in het gezicht van de jongens die nu buiten de boot vallen in het 2e. Die vragen zich nu helemaal af wanneer ze ooit een kans krijgen als er weer nieuwe versterkingen van buiten worden gehaald.

11 februari 2014 om 10:58

Beerens heeft 5 assists gegeven in 85 wedstrijden, dat is veel te weinig voor een vleugelspits. Leuk dat hij hard werkt maar op zijn positie moet je veel meer endement hebben.

Tja., dat er wat bij moest komen is een feit. Dat Stewart in de winterstop het geld liever in de tas houdt is ook een feit. Dat Advocaat spelers (brandhout Advic,elm en nog een of twee...) die op het veld zet terwijl die op de tribune horen te zitten en je beter op de bank hebt is weer een feit..... Dat Advocaat net als Verbeek de jeugd er niet in zet is ook een feit. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar vooral heel veel dank aan Stewart, bedankt voor het verkloten van dit seizoen. In Europa ga je het ook niet redden zo!!!!!!

12 februari 2014 om 21:03

Laten we vooral realistisch blijven.
Door de wanprestaties van Psv, Feyenoord, Vitesse en Utrecht heeft Nederland een plaats verloren.
Nu nog maar de eerste 4 + de winnaar v/d Play-offs en de Bekerwinnaar.

Bedenk dan dat Ajax, Feyenoord, Psv, Twente en Vitesse ( zolang Chelsea sponsort) de eerste 5 vormen omdat zij veel meer financiele mogelijkheden hebben.

Daarachter komen AZ, Heerenveen, Groningen en de jaarlijkse uitschieter. Die strijden om plaats 6-7-8.

In die Play-offs moet AZ dus dit jaar zien af te rekenen met Psv, Groningen en Heerenveen via 2 KO-ronden.

Nee AZ zal, door de opkomst van Vitesse en het verlies van een plaats, de komende jaren niet meer elk jaar Europees spelen en daarom moet AZ zich afvragen of het in dure spelers als Henriksen moet investeren.......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren