Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat: ‘Feyenoord is net iets te hoog, maar hij is niet minder dan Johnsen’

Laatste update:

De laatste wedstrijd van Michiel Kramer voor FC Utrecht dateert inmiddels van 6 april. De spits bleef in de afgelopen twee duels negentig minuten op de bank zitten; daarvoor miste hij enkele wedstrijden wegens blessureleed. Hoewel Dick Advocaat momenteel geen beroep doet op Kramer, is hij wel goed te spreken over zijn de aanvaller.

De situatie van Kramer is zondagavond onderwerp van gesprek bij praatprogramma Rondo. "Mensen hebben gewoon een verkeerd beeld van die jongen. Natuurlijk heeft hij dat deels aan zichzelf te wijten, maar het is nu gewoon een sympathieke jongen die goed in de groep ligt", benadrukt de oefenmeester, wiens ploeg zaterdag met 0-2 won van Heracles Almelo in de heenwedstrijd van de halve finales van de play-offs. "Hij heeft geen eerlijke kans gekregen, want hij is gewoon niet geaccepteerd."

Wim Kieft vindt dat 'het er niet is uitgekomen' bij Kramer, die in januari transfervrij overkwam van Maccabi Haifa en sindsdien goed was voor een doelpunt in acht duels. "Het is een speler die heel specifiek gebruikt moet worden. Zijn grote kracht ligt in het strafschopgebied", stipt hij aan. Youri Mulder voegt eraan toe dat Kramer 'altijd een soort ongenoegen' uitstraalt. "Als het niet loopt, dan gaat hij met hoofd naar beneden spelen. Dat was bij Feyenoord ook zo."

"Feyenoord was net iets te hoog voor hem", reageert Advocaat. "Maar AZ betaalt tweeënhalf miljoen euro voor Björn Johnsen. Kramer is niet minder dan Johnsen." In de laatste twee wedstrijden koos Advocaat voor een systeem met twee spitsen: Gyrano Kerk en Cyriel Dessers. In de uitwedstrijd tegen Heracles van zaterdag bezorgden Dessers en Simon Gustafson Utrecht een belangrijke overwinning op weg naar Europees voetbal.

Verdient Michiel Kramer meer speeltijd bij FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slecht voorbeeld, want dat AZ voor Johnsen koos was namelijk al discutabel gezien zijn voetballende kwaliteiten en vooralsnog is het voor de Alkmaarders een miskoop omdat ie het niveau niet heeft. Die 2,5 miljoen was dus gewoon een foutje.

19 mei 2019 om 21:33

Klopt Master, Johnsen is niet het niveau wat AZ nastreeft. Maar ik denk dat Kramer ook niet minder is dan Matavz, om maar een beter voorbeeld te noemen

Op zich ben ik het eens met de woorden van Advocaat. Maar de komst van Kramer was sowieso totaal onnodig. Je bent als Utrecht zijnde toch afhankelijk van verkoop en wil een goede jeugdacedemie hebben? Dan had Venema allang een vaste basisplaats moeten hebben. Hij heeft ook laten zien dat hij daar klaar voor is. Maar Advocaat heeft lak aan jeugd en ontwikkeling en wil alleen direct resultaat. En dan nog roepen dat Utrecht volgend jaar een spits nodig heeft.

Advocaat heeft gelijk. Bij Feyenoord kwam hij te kort, maar we moeten ook niet vergeten dat hij in zijn eerste seizoen (en zo nu en dan ook in het kampioensjaar) prima presteerde, met zeer belangrijke goals. Voor alles onder Feyenoord kan het een nuttige kracht zijn, omdat hij er gewoon vijftien maakt in een seizoen, als je hem opstelt. Het jammere vind ik vooral de beeldvorming. Het is een van de meest sympathieke en begane voetballers die ik gezien heb, maar mensen praten over hem als hij moorden gepleegd heeft. Hij zit er zelf niet zo mee als mensen een verkeerd beeld van hem hebben, maar daardoor blijft het wel bestaan

19 mei 2019 om 23:28

Haha, precies Dirksen. Alleen dat was het al waard. Doorslaggevende invalbeurt voor de titel

Wat een onzin Kramer is een arrogante *** die zichzelf toch wel de allerbeste op aarde vind. Hij word vaak herinnerd door ze vervelende gedrag bij Feyenoord en Sparta maar bij ADO was het ook al een hele vervelende speler die idd snel met ze hoofd omlaag liep, geen zin had om te trainen en meer met zichzelf dan met ADO bezig was. Leuke voetballer af en toe maar gewoon geen professional.

19 mei 2019 om 22:02

Waar baseer je op dat hij arrogant is en zichzelf de beste vindt? Daar ben ik erg benieuwd naar. Heb hem nooit op een arrogante uitspraak kunnen betrappen. En geen zin om te trainen? Hij werd ernaar gevraagd of hij trainen leuk vindt, waarop hij zei dat hij al die hartslagmeters onzinnig vindt, omdat het er voor hem om draait dat hij 'lekker traint' en niet om allerlei statistieken. Hij houdt niet van duurlopen en zo, jij wel dan? De meeste voetballers zijn zo, maar zijn minder eerlijk

19 mei 2019 om 22:16

Ik heb 2 jaar naar hem moeten kijken bij ADO en daar scoorde die achter elkaar maar toch werd die uitgekotst door het publiek en binnen de club had ook niemand meer zin in hem. Bij ADO heeft hij letterlijk gezegd dat hij geen zin had om te trainen omdat die zichzelf goed genoeg vond om wel eens een training over te slaan. Daarnaast is het gewoon zijn houding dat ik ben Kramer en ik heb schijt aan alles, dat kan je doen als je Ibrahimovic bent (Zelfs bij hem vind ik het zwaar irritant) maar niet als je Michel Kramer heet. En misschien is hij zo als persoon maar als je voor een professionele club speelt met veel fans dan hoor je je gewoon netjes op te stellen.

19 mei 2019 om 22:20

En op het veld heeft die ook vaak genoeg laten zien dat die het af en toe niet helemaal op een rijtje heeft met als toppunt de elleboog stoot tegen cilessen en de schop toen bij Sparta terwijl hij net was binnen gehaald om Sparta van degradatie te behoeden. Nogmaals af en toe een leuke voetballer maar totaal geen professional.

19 mei 2019 om 22:27

Waar heeft hij gezegd dat hij zichzelf goed genoeg vindt om weleens een training over te slaan dan? Daar geloof ik namelijk niets van. Zijn houding is inderdaad onverschillig, maar dat ziet er vooral zo uit omdat hij wat slungelig is. Vejinovic heeft dat ook. Neemt niet weg dat ze gewoon hun best doen. Toen Kramer bij Feyenoord tekende zei hij al: 'er zullen ook momenten komen dat mensen zich aan mij gaan ergeren, dat zit in mijn spel en mijn houding.' Hij heeft inderdaad schijt aan alles, en gelijk heeft ie. Hij heeft onhandige dingen gedaan, dat weten we allemaal. Maar geen gruwelijke wandaden. En voor supporters is hij áltijd goed. Daarbij, wijs me nog een voetballer aan die in zijn contract met zijn kledingsponsor laat opnemen dat ze een dag voor terminale kinderen organiseren. Iemand die toernooien in Rotterdam organiseert voor gehandicapte kinderen. Daar loopt hij niet mee te koop, terwijl het zijn imago erg op zou poetsen als men het wist. Daar heeft hij schijt aan ja, dat mensen een verkeerd beeld hebben. Dat hij zich daar voor kan afsluiten, vind ik eerder een kwaliteit dan een zwakte

19 mei 2019 om 22:55

Dat heeft hij gezegd toen hij nog bij ADO voetbalde toen de trainer hem er openlijk op wees dat hij niet zich niet 100% inzette tijdens de trainingen en daardoor op de bank zat, ik weet niet waar ik dat zou kunnen terug vinden aangezien dat een tijd geleden geweest is maar dat heeft jij zeker gezegd. Daar naast heb ik het niet over wat Kramer in zijn privé leven doet maar over hoe hij zich vaak heeft opgesteld bij de club waar hij speelde, bij ADO was die in de 2e helft van zijn laatste seizoen echt onuitstaanbaar omdat meneer naar Feyenoord wou en ik vind als er een hele hoop mensen met een dure seizoenskaart komen kijken naar hun club dat iedere speler gewoon zijn best moet doen, Kramer daar in tegen liep er vaak bij met een houding van het kan me niet schelen of we winnen of verliezen en zo een houding moet je bij ADO niet mee rondlopen. Ook bij Sparta liep die er sagerijnig bij terwijl advocaat hem had gehaald juist om Sparta te helpen. Bij Feyenoord expres vervelend doen met dat broodje kroket, bij tel Aviv was het gelijk eerste wedstrijd raak dat die rood kreeg door een elleboog. Deze jongen misdraagt zich structureel en met zijn kwaliteiten had die nog misschien bij een Heerenveen of Vitesse kunnen spelen maar die hoeven zo iemand als hem helemaal niet vanwege al die dingetjes.

19 mei 2019 om 23:06

Bij Tel Aviv kreeg hij rood omdat hij 'fucking hell' zei tegen de scheids. Niet omdat hij een elleboog gaf. Nog steeds dom, maar niet zo ernstig. Wat betreft zijn houding bij ADO geloof ik je, aangezien het je club is, maar hij was dat seizoen wel erg belangrijk voor het lijfsbehoud. 'Misdragen' vind ik wel een heftige term. Het zijn vaak vooral onhandige dingen

19 mei 2019 om 23:29

Daarom zeg ik ook prima voetballer vooral als die zijn voorzetten krijgt maar zijn houding daar ben ik kritisch over en dat was idd vooral uit zijn periode bij ADO, vraag je ook af hoe het kan dat alle fans bij ADO blij waren dat de topscoorder weg ging dat zegt ook genoeg. En klopt excuses het was inderdaad schelden tegen de scheids maar al die kleine dingetjes opgerekend heeft er toch voor gezorgd dat veel clubs hem niet willen halen en hij mag ook zeker dankbaar zijn dat advocaat hem nog naar Utrecht heeft gehaald.

19 mei 2019 om 23:34

Dat vind ik ook. Ik vind het jammer dat veel clubs van hem af zullen zien door de (in mijn optiek) onterechte beeldvorming. Maar hij heeft zichzelf nooit verloochend, dat is ook wat waard. En hij is mooi belangrijk geweest in een kampioenschap van zijn club, en een bekerzege

19 mei 2019 om 23:52

Dat is zeker waar en bij ADO heeft hij ook zeker goed tijden gekend dat zou ik ook toegeven alleen jammer hoe het ten einde is gekomen. Overigens wel leuk dat je hier nog een leuke pittige discussie kan voeren zonder dat er een hele oorlog komt als 2 mensen het niet eens zijn 😅

20 mei 2019 om 00:04

Precies. Het is zonde dat hij niet net dat kleine beetje minder schijt heeft. Dan zouden meer clubs interesse tonen. En inderdaad, ik vind het pas kwalijk als iemand de plank misslaat met feiten. Meningen zijn vrijwel altijd te respecteren, als ze ergens op gebaseerd zijn

Kramer kan voetballend echt helemaal niks maar zet hem in de zestien en pas je tactiek op hem aan en hij legt er 20+ in daar ben ik van overtuigd.

Beter zijn dan Johnsen is niet heel veelzeggend. Was overigens ongeveer de helft van 2,5 miljoen, maar alsnog weggegooid geld. Maar Kramer is ook gewoon een heel matige spits. Buiten de 16 heb je sowieso niks aan hem en zou het nou ook geen echte killer in de 16 noemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren