Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat baalt: ‘Al zoveel gesprekken gevoerd, ik houd niet van twijfelaars'

Laatste update:

Dick Advocaat hoopt dat Róbert Bozenik snel de knoop doorhakt over zijn toekomst. De spits van MSK Zilina wordt begeerd door Feyenoord, maar wordt ook met andere clubs in verband gebracht. Advocaat merkt dat Bozenik twijfelt en hoopt spoedig op duidelijkheid. De trainer geeft tevens aan dat de vraagprijs van zijn Slowaakse club lager ligt dan gedacht.

In gesprek met FOX Sports wordt Advocaat kort voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen gevraagd of hij garanties heeft gekregen van de clubleiding. Het is immers duidelijk dat de club hengelt naar een nieuwe spits. "Er is niks beloofd. Er is gewoon gesproken over wat we eventueel nodig zouden hebben", legt de trainer uit. "Ik heb gezegd dat we iemand nodig hebben achter Jörgensen, en hetzelfde geldt op het middenveld."

"Als daar iets gebeurt met de spelers, dan is de spoeling dun. Dat is het enige wat ik heb gezegd. Ze hebben aangegeven te zullen kijken wat ze kunnen doen. Er is niets beloofd. We hebben bij elkaar gezeten en het was een goed gesprek", maakt Advocaat duidelijk. "We moeten iets doen, want we vallen steeds in hetzelfde stramien als Jörgensen uitvalt. Dan moet er steeds een linksbuiten in de spitspositie spelen. Dat zagen zij ook wel in."

Bozenik wordt ook met clubs als Hamburger SV en CSKA Moskou in verband gebracht. Zaterdag schreef De Telegraaf dat zijn zaakwaarnemer andere opties interessanter vindt dan Feyenoord. "Er zijn nu al zoveel gesprekken geweest met die speler", verzucht Advocaat. "Hij twijfelt ook. En ik houd niet zoveel van twijfelaars. Er zijn natuurlijk meer clubs die hem willen hebben en dan is het moeilijk om een keuze te maken." Volgens de trainer klopt het niet dat Zilina drie à vier miljoen euro verlangt voor de twintigjarige spits. "Het gaat niet om die bedragen die jullie noemen. Hoeveel wel? Dat ga ik niet aan jou vertellen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dickie zet er ff druk op bij die gozer. Terecht overigens.

"we moeten iets doen, want we vallen steeds in hetzelfde stramien als Jörgensen uitvalt. Dan moet er steeds een linksbuiten in de spitspositie spelen. Dat zagen zij ook wel in."waar is die Bannis dan? Je kunt hem toch ook eens voor de leeuwen gooien? Heb niet het idee dat hij enige kans heeft gekregen in de basis. Sterker nog, pas 60 minuten dit seizoen in 4 invalbeurten.

18 januari 2020 om 20:43

Die jongen is pas 17, noem 1 17 jarige spits in Europa die al het niveau aankan?
Dat is voor een spits positie waar je tegen 2 grote spelers die vaak fysiek ook mog wel goed zijn opboksen. Daarom zie je het weleens aan de buitenkanten of heel soms op 10. Daar is het fysiek anders. Verder zie je het bijna nooit. Daarbij is Bannis ook fysiek echt mog niet zo ver, hij maakt wel duidelijk stappen.
Een 20 jarige kopen vind ik persoonlijk alleen logisch als je Jorgenson laat gaan binnen nu en een jaar. Dan deze gozer 2 en dan Bannis 2/3 jaar.. en dan hopelijk minimaal 20 miljoen verder!!

18 januari 2020 om 21:41

Dan kan je hem toch wel eens inzetten? Het is de Eredivisie, geen topcompetitie dus. En die Narsingh of Berghuis zijn beide ook verre van fysieke spelers. Lijkt me gewoon slimmer om met een echte spits te spelen dan weer met posities te gaan knoeien en spelers buiten hun comfort zone te laten spelen. Niet dat ik het niet slim vindt om geen nieuwe speler aan te trekken. Ik vraag me dus alleen af waarom hij nooit de kans heeft gekregen tot dusver. Maar dat ligt volgens jou dus op het fysieke vlak. Hoe zit het met zijn speltechnische kwaliteiten. Zou hij daar al wel mee kunnen komen in de Eredivisie of is het nog meer een KKD speler van niveau?

18 januari 2020 om 22:25

Cyberize, waarom denk je dat hij die kans nog niet krijgt? Hij is er totaal niet klaar voor. Leuk talent, maar nog te licht

19 januari 2020 om 03:09

Zo jammer dat hij geen kkd kan spelen zoals een Traoré van Ajax bijvoorbeeld. Groot talent maar staat stil in zijn ontwikkeling. Hier heeft Feyenoord nog een hoop werk te doen. Instromen in de pyramide.

19 januari 2020 om 10:29

Jaaaaaa Wouter. Dat is nu wel 1000x gezegd en dat weet iedereen wel.

Ik ben zeker positief hoe Advocaat zich manifesteert als trainer, mocht die afzwaaien aan het eind van het seizoen(wat ik niet hoop) , heb ik het liefst dat die op één of andere manier toch wel aan de club verbonden blijft.
Wat deze spits betreft, ik hoop dat die de kans aanpakt met beide handen, op het moment dat hij een goal scoort in de volle kuip is die verkocht!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren