Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO ziet Sheraldo Becker naar promovendus vertrekken: ‘Een geweldige stap’

Laatste update:

Sheraldo Becker zet zijn loopbaan voort in de Bundesliga. Het gepromoveerde Union Berlin maakt donderdagochtend namelijk via de officiële kanalen melding van de komst van de 24-jarige aanvaller. Becker komt over van ADO Den Haag, waar hij over een aflopend contract beschikte, en heeft zich voor vier jaar verbonden aan die Eisernen.

“Het is een geweldige stap voor mij om naar Duitsland te verhuizen. Ik kijk enorm uit naar mijn avontuur bij Union, dat mijn eerste club in het buitenland wordt. Het is nu belangrijk dat ik mijn rol in het team ga vinden en mijn bijdrage ga leveren aan het eerste Bundesliga-seizoen van de club”, reageert hij zelf op zijn overstap.

Oliver Ruhnert, directeur voetbalzaken van Union, is eveneens opgetogen met de deal: “We hebben met Sheraldo Becker een uitstekend opgeleide speler vastgelegd, die ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring heeft op het hoogste niveau. Hij heeft een goed seizoen in de Eredivisie achter de rug en ik ben ervan overtuigd dat hij zijn kwaliteiten ook in de Bundesliga kan laten zien.”

Becker begon zijn loopbaan in de jeugd van Ajax, maar wist het nooit tot de hoofdmacht van de Amsterdammers te schoppen. Na een verhuurperiode bij PEC Zwolle werd hij drie jaar geleden door ADO ingelijfd. In totaal kwam hij tot 95 optredens namens de club uit de Hofstad, waarin hij goed was voor 13 goals en 21 assists.

Een mooie stap voor Sheraldo Becker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat vindt ik dit een zeer matige voetballer. Techniek drama. Schot drama. Overzicht drama.
Het enige kwaliteit die hij heeft is zijn snelheid. Maar zelfs daar maakt hij geen gebruik van. 1 drama speler...

27 juni 2019 om 10:18

Gaat wel naar de Bundesliga, terwijl jij de Nederlandse taal schade toebrengt.

27 juni 2019 om 10:18

En toch profvoetballer.

27 juni 2019 om 10:19

De man was betrokken bij 15 goals dit seizoen. Is niet niks voor ADO-zijnde. Ik vond hem in de wedstrijden die ik heb gezien echt rete-gevaarlijk op de counter.

27 juni 2019 om 10:46

Ik zie allemaal antwoorden van mensen die waarschijnlijk nooit wedstrijden van ADO kijken maar maxromero heeft gewoon gelijk wat een belachelijk slechte voetballer is die Becker en ze houding erbij maakt alles nog 10 keer erger. En die 15 keer betrokken bij een doelpunt is meer geluk dan wijsheid geweest geloof me ik heb bijna iedere wedstrijd gezien.

27 juni 2019 om 12:58

Ik denk dat Becker voor een degradatiekandidaat juist wel een goede kracht is wanneer hij zijn snelheid beter gaat gebruiken.

Tuurlijk is het geen kille afmaker en zijn z'n voorzetten ook niet je van het. Maar bijv. in een schaduwspits positie dat ie zelf de flanken mag kiezen bij een degradatiekandidaat met spelers erachter die een redelijke trap hebben kan het zomaar een gevaarlijk wapen zijn.

Alhoewel het me weinig kan schelen dat Becker weg gaat aangezien die toch niet kan voetballen maak ik me wel erg druk om het komende seizoen, we hebben een hele matige selectie en voor hoe het er nu uit ziet komt er ook niet echt iemand bij. Dan proberen ze ons blij te maken met de verlenging van Goossens en Falkenburg 2 spelers die de helft van het seizoen op de bank hebben gezeten. Ben echt bang dat wij ook een keer zo een NAC/Excelsior jaar gaan krijgen als er niks gaat gebeuren.

27 juni 2019 om 10:25

Met Lorenzen, Becker en Kishna zijn er 3 potentiële buitenspelers vertrokken. 1 topper halen voor de flanken is wel een must! Als Kishna inmiddels fit is zou dat een ideale speler zijn. Mauro of Aboukhlal van PSV huren zie ik ook wel zitten.

27 juni 2019 om 10:37

Kishna zou ik niet meer op rekenen en Lorenzen en Becker zijn gewoon niet goed genoeg heeft afgelopen 2 jaar gebleken. Verdedigend moet er echt wat bij komen en ook een nieuwe keeper is belangrijk. Verder ben ik het met je eens dat ADO ook zou moeten proberen wat talent van psv of Ajax te huren maar het lijkt wel alsof ze in het bestuur niet eens een poging doen terwijl er genoeg opties zijn, een Room bijvoorbeeld die transfervrij bij psv weg kan waarom probeer je het niet gewoon. Doe wat leuks en benader Elia okal lijkt het onmogelijk, probeer bij psv een talent te huren die niet zoveel speelt er zijn genoeg opties maar ik heb het gevoel dat ze steeds maar willen verder borduren op het bagger elftal dat er nu staat tot het een keer helemaal fout gaat.

27 juni 2019 om 10:40

Aanvallend hebben we ook helemaal letterlijk niks alleen hooi en necid 😂 hoe win je daar ooit een wedstrijd mee

Het is geen goede voetballer maar hij kan toch gevaarlijk zijn met zijn snelheid. En vorig seizoen heeft hij gewoon goed gepresteerd dus deze transfer heeft hij verdiend. Leuke stap voor hem.

In de bundesliga spelen en dat in een geweldige stad Berlijn. Dan heb je het mooi voor elkaar als profvoetballer. Geweldige stap voor Becker.

Goede counterspeler, is ongelooflijk snel. Denk dat dit een prima stap voor hem is, lekker in de Bundesliga spelen bij een club waar hij zich ook echt kan gaan onderscheiden met z'n snelheid.

Wordt volgend seizoen toch wel een lastig verhaal voor ADO op deze manier. Kishna, Lorenzen en Becker zijn nu vertrokken. De kans is ook vrij groot dat El Khayatti ook weggaat. Dan blijft er aanvallend nog wel heel weinig over... hebben ze al vervangers op het oog?

27 juni 2019 om 11:44

Nee daar zijn ze bij ADO helaas niet mee bezig waarschijnlijk zijn ze lekker op vakantie, een TD hebben we momenteel geloof ik geen eens sinds die Manders weg is. Gaat inderdaad heel lastig worden zo maar gelukkig hebben we beugelsdijk nog!!

27 juni 2019 om 11:58

Haha dankzij Beugelsdijk hebben de spelers naast en voor hem een stuk meer rust tijdens het voetballen, wetende dat hij in staat is om foutjes te repareren. Een beetje de uistraling die Van Dijk bij Liverpool heeft!

Ze zullen zich daarom vooral moeten focussen op de aanvallende versterkingen, daar zijn er immers ook de meeste van vertrokken. Over Immers gesproken... die voetbalt er ook nog steeds toch? Dan denk ik dat ze zich bij Ado niet zo heel veel zorgen hoeven maken, met Beugelsdijk en Immers heb je ervaren spelers die er al jaren voetballen en ook nog eens relatief eenvoudig zouden kunnen aanhaken bij de subtop in Nederland.

27 juni 2019 om 12:49

Mwaaa met beugelsdijk sla je wel een beetje door 😂 die doet echt af en toe de gekste dingen op het veld maar we hebben ook kanon nog die in mijn ogen zeker mee kan in de subtop en ik denk zelfs bij PSV niet zou misstaan. Meijers heeft wel een heel slecht jaar achter de rug en een rechts back hebben we niet echt. Pinas gaat hopelijk opstaan dit jaar. Verder ben ik het met je eens dat de prioriteit echt in de aanval ligt ik hoop dat we een leuke aanvaller van Ajax of PSV kunnen huren, Dolberg mag ook wel een jaartje bij ons ritme op doen 😉

Ik Vraag me toch echt af wat je met Becker in de Bundesliga moet😅. Enige dat hij heeft is snelheid. Geen goed schot, geen goede voorzetten of overzicht.
Persoonlijk wel een mooie stap voor hem!

Wat een haat hier op Sheraldo Becker, toch een zeer aardige eredivisie speler. Denk dat je hem als degradatiekandidaat erg goed kan gebruiken in de omschakeling. Lekker beleid ook bij ADO dat dit soort spelers transfervrij de deur uit lopen. Ik zie ADO op deze manier binnen een paar jaar wel weer degraderen.

Jammer voor Den Haag dat hij zo weggaat, goeie aankoop van Petrovic!
Voor Becker is het een mooie kans. Ik denk dat Becker nog veel rek heeft en zie hem wel wat gaan brengen.
Union Berlin zal wel tegen degradatie gaan vechten, maar daar heeft Becker bij ADO ook al eens mee doen gehad.
Prima stap

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren