Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO onderhandelt in Friesland: ‘Er zijn nog wel wat andere namen’

Laatste update:

ADO Den Haag nam onlangs afscheid van Björn Johnsen, die voor het recordbedrag van ruim twee miljoen euro naar AZ verkast. Als vervanger van de Amerikaanse Noor hebben de Hofstedelingen Henk Veerman van sc Heerenveen op het oog. De twee clubs zijn momenteel met elkaar in gesprek, al is er nog geen sprake van een akkoord.

“Iedereen weet wel wat wij willen. Of dat lukt, weet ik niet. Als het niet lukt, gaan we weer verder. Er zijn nog wel wat andere namen natuurlijk. Het is afwachten. Bij ADO is het niet zo dat we grote transfersommen kunnen betalen, dat is ook een feit”, legt trainer Alfons Groenendijk uit aan FOX Sports. Veerman past goed in het plaatje dat de oefenmeester voor ogen heeft voor het aankomende seizoen.

“Wij doen alleen iets als het echt iets toevoegt aan onze groep. Dat was ook zo met Dion Malone, waarvan ik zeker wat dat hij iets toevoegt. Dat gaat ook zo bij de spitsen. Veerman is voor ons een prima optie, het zou mooi zijn als dat zou lukken”, gaat hij verder. Of het van een snel akkoord gaat komen is echter nog maar de vraag, aangezien Omrop Fryslân weet te melden dat de twee partijen zich momenteel twee ton uit elkaar bevinden.

ADO zou bereid zijn om 450 duizend euro te betalen voor de 27-jarige Veerman, wiens contract nog een jaar doorloopt. Heerenveen zou echter 650 duizend euro willen incasseren en Groenendijk weet dat de financiële mogelijkheden in Den Haag beperkt zijn: “We willen in de toekomst onze eigen broek ophouden. Dus ik ga niet lopen zeuren of klagen. We moeten creatief zijn, dat zijn we bij ADO. Ik ben ervan overtuigd dat het gaat lukken.”

Denk jij dat Henk Veerman volgend seizoen voor ADO Den Haag speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een voorbeeld hoe slecht Heerenveen omgaat met zijn publiek en spelers. Veerman heeft nooit een echte kans gekregen om zich te bewijzen. Vorig jaar vond ik hem al beter dan Reza en in de voorbereiding doet hij het ook beter als Lammers. Iedereen denkt bij Veerman aan een boomlange spits die alleen kan koppen. Het tegendeel is waar. Veerman kan de bal beter in de voeten krijgen en is in de zestien dodelijk. Vroeger was het zo dat hij erin kwam en 5 minuten warm moest draaien, nu is hij binnen enkele minuten al bepalend.

Als ADO Veerman binnen haalt durf ik er geld op in te zetten dat hij in de dubbele cijfers beland en topscorer van ADO wordt. In Den Haag lijken echter wel bezig een team van cult helden te creëren met Immers, Beugelsdijk, Meijel en straks Veerman

31 juli 2018 om 14:45

Als 4 verschillende trainers je niet opstellen als 1e spits dan is Veerman blijkbaar toch niet zo fantastisch als velen zeggen/denken. Het is een geweldige supersub, maar als basisspeler liet hij gewoon veel te weinig zien. Ik hoop voor hem dat hij bij een andere club wel in de basis staat. Hier gaat het hem niet worden. Kunnen we van dat geld en van andere spelers een creatieve middenvelder halen en/of een extra vleugelspeler.

31 juli 2018 om 14:48

Veerman heeft onder diverse trainers geen basisplaats boven Reza weten te behalen, ondanks at Reza zeer zwakke periodes heeft gehad. Verschil is dat Reza een teamspeler is die op de juiste moment aanspeelbaar is en de verdediging van de tegenstander goed onder druk kan zetten ism spelers om hem heen. Veerman is een momentenvoetballer die buiten zijn momenten vaak over het veld sjokt, zelf als hij maar een half uur meedoet als invaller. Zal zijn doelpunten ook in Den Haag wel maken, want hij heeft bijzondere momenten. Maar in de basis mist er teveel om basisspeler bij Heerenveen te worden en veel supporters zullen er dan niet rouwig om zijn. Als je het verschil tussen cultheld en kwaliteitsspits kunt inzien tenminste.

nu al 650.000 eerst was het nog 400 a 500... vorig jaar bood FC Utrecht 7 ton en dat weigerde Heerenveen. Utrecht heeft ook nog interesse... en Veerman wil graag naar Utrecht mede omdat hij op het sterfbed van een goede vriend die FC Utrecht supporter was , er alles aan te doen om ooit voor Utrecht te proberen te spelen.

Bij Utrecht functioneert Dessers niet en JP de Jong ziet het niet in hem zitten. Utrecht mist nog een scorende spits. Makienok is niet echt een goalgetter, Dessers komt te kort, Kerk zorgt niet voor de vele goals Gortler ook niet. En Bahebeck komt niet, die is 1.5 week geleden terug verhuisd naar Frankrijk.

31 juli 2018 om 15:45

Geef Dessers even de tijd ajb, dat wordt echt wel wat. Makienok voor zijn blessure vrij indrukwekkend. Kerk is een gevaarijke aanvaller. Gortler ken ik wat minder.
Ik zie in Veerman geen meerwaarde.

31 juli 2018 om 17:09

Willem II bood vorig jaar 2ton en wilde Sol nog in de ruil betrekken! gelukkig was Heerenveen nog pissig om de soap met Peters en werd dit tegen gehouden. Moet er toch niet aan denken dat die transfer door was gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren