Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Adeyemi zet de turbo aan en bezorgt Dortmund zege met geweldige solo

Laatste update:

Borussia Dortmund heeft woensdagavond met minieme cijfers gewonnen van Chelsea: 1-0. Een geweldige solo van Karim Adeyemi, die de individuele actie beloonde met een doelpunt, maakte na rust het verschil in het Signal Iduna Park. Sébastien Haller deed circa zeventig minuten mee bij Dortmund, Hakim Ziyech maakte de negentig minuten vol voor het verliezende Chelsea. De return in Londen is op 7 maart.

Haller speelde voor het eerst sinds zijn vertrek bij Ajax en de diagnose teelbalkanker weer in de Champions League. De aanvalsleider werd in de rug gesteund door onder meer Julian Brandt, Jude Bellingham en de dus trefzekere Adeyemi. Donyell Malen zat andermaal op de bank bij de Duitse Champions League-deelnemer, net als Marco Reus. Aan de kant van Chelsea was er wederom een basisplaats voor Ziyech. Ook Enzo Fernández, de aanwinst van 120 miljoen euro, João Félix en Mykhaylo Mudryk verschenen aan de aftrap in Dortmund.

Thiago Silva dacht na ruim een kwartier spelen te hebben gescoord uit een corner, maar hij deed dat wel met de hand. Het resultaat was een afgekeurde goal en een gele kaart. Na bijna twintig minuten spelen, en met beide ploegen redelijk in evenwicht, gaf Dortmund de eerste waarschuwing af. Bellingham wist de mee opgekomen Marius Wolf te vinden, maar de rechtsback schoot naast in kansrijke positie. Haller liet zich na bijna een half uur spelen voor het eerst echt gelden. Het schot van dichtbij van de spits verdween echter in het zijnet. Daarna was het de beurt aan Chelsea, met twee grote kansen voor João Félix. De Portugees schoot op aangeven van Ziyech over en raakte enkele minuten later de lat. Net voor het rustsignaal schoot de bedrijvige Wolf nog een keer naast. Geen doelpunten dus halverwege in Dortmund.

Tien minuten na rust toonde Gregor Kobel zich heel belangrijk voor Dortmund door een vrije trap van Reece James uit de rechterhoek te plukken. Diezelfde James zag een inzet in de zestien over het doel vliegen, na goed voorbereidend werk van Mudryk. Chelsea drong aan, maar kreeg daarbij de deksel op de neus. Thiago Silva kon al koppend niet scoren uit een hoekschop, waarna Raphaël Guerreiro Adeyemi wist te bereiken. De vleugelaanvaller begon op eigen helft aan een solo, sprintte onder meer Fernández eruit en verschalkte vervolgens ook Kepa: 1-0. Een orkaan van geluid barstte los in Dortmund, dat de voorsprong daarna niet meer weggaf.

De moegestreden Haller werd na bijna zeventig minuten naar de kant gehaald, met Anthony Modeste als diens vervanger. Kort daarop kreeg Ziyech geel voor een wegwerpgebaar na een overtreding in de zestien van Dortmund. Emre Can ontpopte zich twaalf minuten voor tijd tot held van Dortmund door de bal net op tijd van de lijn te halen. De interceptie was nodig nadat Kobel een harde knal van Kalidou Koulibaly los had gelaten. Chelsea bleef tot het laatste moment aandringen, maar onder meer een inzet van Ziyech werd op tijd geblokt door de alerte Dortmund-defensie, terwijl Kobel op katachtige wijze een gekruld schot van Fernández pareerde. De thuisclub overleefde de vijf minuten aan blessuretijd en reist over drie weken met goede papieren af richting Engeland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het viel niet mee vanavond, met als dieptepunt de invalbeurt van Modeste. Eigenlijk stiekem best wel genoten van Felix (en Ziyech), wat een begenadigde voetballer. Ryerson is echt niks, 0,0 voetbaltechnisch inzicht. We mogen blij zijn met keeper Kobel, een echte geweldenaar. Het zal een zware avond worden op Stamford Bridge. Als laatste: die Spaanse scheidsrechters, daar wordt je echt gek van.

15 februari 2023 om 23:01

Pfff die Modeste, ik werd er gek van! Die man zou bij een zondag 5e klasse nog moeite hebben, wat een houthakker. Verder complimenten voor Can en Kobel. Beide een erg sterke wedstrijd vandaag!

15 februari 2023 om 23:02

Snap niet gewoon waarom Reus niet als spits speelt. En dan Ademeyi en Brandt op de zijkanten. Bynou Gittens en Reyna dan nog achter de hand. Verder snap ik ook niet waarom Wolf gewisseld werd. Speelde perfect.

15 februari 2023 om 23:05

Wolf was volgens mij geblesseerd geraakt in eigen 16 met Emre Can. Dortmund loopt binnen met de subsidie die ze ontvangen voor Modeste maar weet niet of dat de bedoeling is van CL voetbal. Reus hoort er dan absoluut in, nog steeds een geweldenaar. Had zelf ook wel Dahoud voor Özcan verwacht.

15 februari 2023 om 23:27

Het zal wel meevallen op stamford aangezien niemand bij chelsea een goal maakt...

15 februari 2023 om 23:46

Idd Chelsea zit met een goalscorer probleem maar in voetbal kan alles snel veranderen......

16 februari 2023 om 07:24

Best apart toch dat je dan aan 600 miljoen spelers hebt gekocht maar nog steeds een spits mist?

15 februari 2023 om 23:48

Tot de 1-0 ging het best goed. Wolf 2x, Haller en Brandt hadden mogelijkheden. Tuurlijk staan daar tegenkover kansen van Chelsea, daar zitten echt wel heerlijke voetballers tussen.

Over Modeste tja, wat valt daar nog over te zeggen? Ik heb zelfs liever Malen in de spits...

Maar goed, Kobel wereldkeeper, Karim the Dream en over 3 weken wacht er een zware pot op de Bridge.

15 februari 2023 om 23:59

Modeste idd 3x niks, Ryerson doe je hier toch tekort na mijn mening. Het is natuurlijk geen topper, maar ik heb bewondering voor spelers die zoveel strijd en inzet tonen zoals deze speler. En daarbij een geweldig loopvermogen, niet uit te putten.Geen basismateriaal wat we bij BvB eigenlijk moeten nastreven, maar een geweldige 12e of 13e man.

16 februari 2023 om 06:54

Strijden absoluut niks mis mee, ik mis gogme. Hij kon met een simpele pass Bynoe-Gittens wegsteken en dan weer zo lastig doen. De eerste seizoenshelft met Sule op back was dat er wel.

De beste wedstrijd in tijden maar zoals zo vaak beloon je jezelf niet. Chelsea had hier echt met een voorsprong moeten vertrekken, je maakt het jezelf nu weer zo moeilijk.. Dit seizoen voelt slechter dan het seizoen 2015-‘16.. De frustratie en de teleurstelling zijn immens

15 februari 2023 om 23:00

Slechter dan 2015-2016 kan niet wat mij betreft… maar wel enorm frustrerend inderdaad, dit was gewoon een uitstekende wedstrijd van Chelsea, maar als je niet kan scoren dan houdt het wel een beetje op inderdaad.

15 februari 2023 om 23:06

Het is om gek van te worden. Als je ziet hoeveel kansen er nodig zijn om te scoren dan is het niet gek dat je weer niet weet te winnen. De stijgende lijn is ingezet en als de nieuwe jongens zo blijven groeien dan komt dit vanzelf helemaal goed, maar voor nu is het beter om even 3x rustig te ademen en zo snel mogelijk FM aan te zetten zodat je dit soort potjes uit je hoofd kunt zetten..

15 februari 2023 om 23:14

Ja niet normaal is dat. Vandaag ook weer expected goals van 1,75 voor Chelsea tegenover 0,89 voor Dortmund. Hopelijk is Sterling in de return terug, daar heb ik nog het meeste vertrouwen in qua scoren

15 februari 2023 om 23:30

Wanneer je het meest vertrouwen hebt in Sterling qua scoren.. Zoveel uitgeven en dan geen scorend vermogen in huis halen.

15 februari 2023 om 23:33

Die komt van de zomer genaamd Nkunku. Die had er hier wel 2 ingelegd vandaag.

16 februari 2023 om 08:01

Vlahovic oppikken in zomer

16 februari 2023 om 10:22

160 miljoen bieden op Oshimen.
Havertz is natuurlijk geen spits.

15 februari 2023 om 23:01

Felix speelde ontzettend goed, maar hij heeft wel veel kansen nodig voor een goal. Bal op de lat, bal van de lijn gehaald, Kobel paar goede reddingen. Het zat niet mee en dan krijg je ook nog een rot goal tegen. Kijken of Chelsea dit kan omdraaien op Stamford Bridge. Dit seizoen is frustrerend omdat er 600 miljoen is uitgegeven en er wordt niet gepresteerd.

15 februari 2023 om 23:07

Dit moet om te draaien zijn. Het spel was gewoon echt heel goed en het is jammer dat je door de brille van Adeyemi verliest. Dortmund was verder niet super dreigend, die goal van ze was echt van grote klasse.

16 februari 2023 om 10:00

Felix speelde wel weer goed. Jammer dat hij z’n kansen niet afmaakte want die jongen ademt voetbal.. wegdraaien, bal goed leggen etc.

Mooie club dat Dortmund, begon al met die geweldige sfeeractie voor de wedstrijd. En wat een goal van Adeyemi! Het is ze gegund

Geweldig dat het bij elkaar gekochte team verliest. Aan de andere kant zal mister 443 Boehly aankomende zomer nog een miljoentje of 600 erdoor heen jagen.

15 februari 2023 om 23:03

Volgend jaar heet de club Londen Cowboys en gaan we naar Superbowl taferelen kijken op Stamford Bridge. Optredens van Rihanna in de rust.

15 februari 2023 om 23:29

Rihanna in de rust lijkt me zo verkeerd nog niet

15 februari 2023 om 23:35

iig wat sfeer op Stamford Bridge. Zelfs het uitpubliek maakt meer geluid dan het thuispubliek.

15 februari 2023 om 23:35

Elke week is ook weer zo... er zal wel afgewisseld worden

In london wordt dit gewoon chelsea all the way. Dat bvb mag de keeper bedanken want ze hadden thuis (buiten de goal) niks te vertellen in de tweede helft.

15 februari 2023 om 23:13

Een wedstrijd heeft 3 helften hè.. Dortmund de eerste en derde absoluut beter.

15 februari 2023 om 23:28

Anders gooi er nog even 300 miljoen tegen aan. Hilarisch dat je dan nog steeds zon slecht elftal hebt.

15 februari 2023 om 23:31

Het is na de winter geen slecht elftal maar heeft natuurlijk tijd nodig. Enige wat nog ontbreekt is een goede spits, en misschien keeper gezien de vorm van mendy en kepa dit jaar.

15 februari 2023 om 23:33

Nkunku komt daarom ook volgend jaar.

15 februari 2023 om 23:36

Ja hee ik hoop dat bvb doorgaat maar als je zo snel steeds de bal en kansen weggeeft is het een x klaar.

15 februari 2023 om 23:51

Wolf, Brandt, Haller kwamen tot de 1-0 zeker aan kansen hoor. Laatste 20 minuten waren wel zwaar voor BVB daar geef ik je gelijk in.

Eigen schuld van Chelsea. Zo veel kansen missen, daarom verlies je deze pot ook. Zie het ze nog wel goedmaken op Stamford Bridge als ze effectiever voor de goal zullen zijn. Hoogtepunten voor mij toch wel Felix en Ziyech. Het voetbal spat daar echt vanaf, spelers waar je voor naar het stadion komt. Hoop dat Potter heeft ingezien dat dit team met Ziyech gewoon véel beter is. De hoeveelheid kansen die hij creëert, de enige in de selectie van Chelsea.

15 februari 2023 om 23:33

Als je chelsea zou volgen weet je dat ziyech na 1 redelijke wedstrijd de volgende 4 niets brengt. Verder heeft hij ook geen snelheid of diepgang, leunt altijd maar op hetzelfde trucje wat inmiddels bekend is. En het is zeker geen robben waarbij dat zelfde trucje garant staat voor goals.

16 februari 2023 om 15:56

Toevallig ben ik voetbalfan en kijk ik zo'n beetje iedere wedstrijd van de top 6 in Engeland, en dus ook Chelsea. Je zegt dat Ziyech een goede wedstrijd afwisselt met 4 slechte, en daar zit natuurlijk wel wat in. Echter is hij de enige speler in de selectie van Chelsea die uit het niets een kans kan creeeren en iemand vrij voor de keeper kan zetten. De rest heeft dat niet. En datzelfde trucje is voorspelbaar, dat klopt, maar wat Havertz en consorten wekelijks doen is even voorspelbaar. Ten alle tijden liever een type Ziyech op rechts met lopende mensen eromheen (zoals bijvoorbeeld Mudryk) dan Mason Mount hangend op rechts of zelfs Sterling.

BVB gewonnen en Rovers nog in de laatste minuut de gelijkmaker gemaakt uit bij WBA. Topavond👌 Zal wel lastig worden voor BVB om de return te overleven vrees ik. Chelsea was eigenlijk de betere vandaag

15 februari 2023 om 23:57

Blackburn heerlijk! Door die goal toch weer een weekloon gewonnen . Alleen vrees ik ook wel dat de return een afstraffing kan worden, Chelsea speelde met name de 2e helft onwijs sterk. Maar nu genieten wat deze avond gebracht heeft.

Weer vol goede moed mijn Chelsea shirtje aan gedaan vanavond maar weer teleurstellend. Je laat goede dingen zien vanavond maar zonder overtuiging. Weer geen Mudryk die we willen zien, weer geen Havertz die het niveau niet aan kan. Weer brengt hij Cucurella die nog geen pepernoot heeft geraakt. Frustrerende tijden en het lachertje van Europa. Wie weet wat de komende maanden nog gaat brengen maar de conclusie is dat het echt anders moet.

Mooi zo. Eerste helft was goed van Dortmund, 2de helft niet. Volgende keer aub gewoon Reus in de spits zetten, want Haller en Modeste al helemaal kan gewoon echt niet. Ademeyi begint steeds beter te worden, wat een versnelling zeg. Morgen Union en Leverkusen, volgende week Leipzig en Frankfurt. Allemaal pittige lotingen, maar alles is haalbaar.

15 februari 2023 om 23:02

Duitse voetbal krijgt hopelijk eindelijk het respect wat ze ook verdienen

15 februari 2023 om 23:08

Ja 4 teams bij de laatste 16 van de CL, maar volgens velen nog steeds een ‘farmers’ league. En vorig jaar een rechterrijtje club die de EL nog won. Goed he.

15 februari 2023 om 23:18

Ach man. Al die Duitse topspelers recent bakken er helemaal niets van in de EPL. Havertz, Werner, Keita etc allemaal slappe hap. Zonder Bayern zou Italie boven jullie zijn in de coefficient lijst.

15 februari 2023 om 23:26

Haaland, De Bruyne, Son, Lewandowski, Thiago, Xhaka, Firmino, Gundogan etc? En zonder Havertz haf Chelsea niet eens de CL gewonnen. Overigens heeft Duitsland de laatste 10 jaar meer teams in de ko fase van de CL gehad dan Italie en dat zelfs zonder Bayern. Dortmund alleen al 8x waarvan 3x kwartfinale. Vaker dan de clubs uit Milaan bij elkaar. Leipzig recentelijk nog halve finalist, wanneer de laatste Italiaanse club in de halve finale? of de laatste EL winnaar zoals Frankfurt vorig jaar nog. Het is dat Juve nog paar keer piekte, maar voor de rest hebben de Italiaanse clubs toch bar weinig gepresteerd in de CL. Een club als Leverkusen ook gewoon vaker overwinterd dan een Napoli. Maar goed men houdt niet van feiten.Net zoals spelers als Owen, Coutinho, Hazard weer compleet faalden in Spanje. Beckham en Bale in Engeland ook veel beter waren dan in Spanje. Op basis van deze simpele redenatie kan de PL er dus ook niks van.

15 februari 2023 om 23:27

Haaland ook al zo’n enorme prutsers idd.

15 februari 2023 om 23:33

En Duitse clubs kunnen tenminste iets zonder al die belachelijke bedragen uit te geven

15 februari 2023 om 23:36

Mensen die geen respect hebben voor het Duitse voetbal zijn geen liefhebbers. 2 seizoenen terug werd in de Bundesliga by far het leukste voetbal gespeeld, bijna elke wedstrijd was leuk om naar te kijken. Daarbij vaak ook een goede sfeer in de stadions in tegenstelling tot die halflege stadions in Italië.

15 februari 2023 om 23:37

DerKaiser123 wil je niet zoveel met feiten strooien.. daar doen we niet aan hier op VZ. Ik geloof er heilig in dat Nkunku ook gaat slagen in de PL. Dat is een speler dat Chelsea echt mist.

16 februari 2023 om 00:25

Nkunku is geweldig! Mijn favoriete Bundesliga-speler. Ik weet zeker dat hij, net als Lewa en Haaland, gaat slagen in een andere competitie.

16 februari 2023 om 07:43

Ik lees hier echt zelden tot nooit dat iemand de bundesliga een farmers league noemt haha

16 februari 2023 om 10:10

Dit is wel algemene term die gebruikt wordt in Engeland

16 februari 2023 om 10:20

Er komen in de 2. Bundesliga zelfs meer fans dan, pak hem beet, een gemiddelde wedstrijd van Spezia.

Sterker nog, ga eens in de zoveel tijd naar een wedstrijd van VfL Osnabruck uit de 3. Bundesliga, zelfs daar passen meer mensen in dan het stadion van Spezia en is regelmatig uitverkocht.

Duitsland is in alles veel verder dan Italië man. Italië teert nog een beetje op de reputatie van vroeger. Maar als je alleen al naar de stadions kijkt, is het soms schrikbarend hoever andere landen al verder zijn dan Italië.

Mudryk en Antony voor 100 mil zegt alles over het voetbal van vandaag de dag. Maar goed. Sterke overwinning voor Dortmund. Alhoewel thuis gaan ze het niet redden ben ik bang. En wat ik zag ik van de lompe keuzes bij sommige Dortmund spelers. Zo'n lage voetbal IQ. Maar ze hebben gestreden.

Vooral de tweede helft was gewoon heel goed van Chelsea kant, maar zolang je geen goals weet te maken ga je niks voor elkaar krijgen helaas. Hopelijk hebben we in de return Sterling en Kovacic er weer bij, dat scheelt al wel een hoop. Ook hopen dat Chilwell niks ergs heeft, liep toch wel redelijk te hinken steeds

Jammer dat Felix bij Chelsea speelt zeg. Dat vond ik ook al bij Atletico zo. Die moet gewoon in een ploeg spelen dat aanvalt en goed positiespel in pacht heeft. Super technische en frivole voetballer. Zou bij Real niet misstaan hoor in een 442 met een klassieke ruit. Vini en Benz in de spits en Felix als Trequartista/10 er kort achter. Maar ook bij een Barca in een vrije rol hangend vanaf links zou hij uit de voeten kunnen. Anderzijds: hij kan misschien Chelsea wel een hele andere koers laten varen richting attractief voetbal. Zie ze dit thuis wel rechtzetten.Felix op 10, Mydruk en Madueke op de vleugels (hebben echt die snelheid en diepgang van de klassieke wingers) en dan moet er een echte nummer 9 gekocht worden. Het is dan Havertz of Felix op 10 en dan zou ik altijd voor Felix gaan.

15 februari 2023 om 23:06

Zou Felix het liefst bij City willen zien als aangever van Haaland.

15 februari 2023 om 23:07

Kan ook. Bernardo Silva wil het liefst richting Spanje en je sorteert voor op einde tijdperk de Bruyne. Foden, Felix en Haaland in 1 team is wel echt fraude.Haaland spits, Felix op 10, Foden vanaf rechts en Grealish vanaf links. Ladies and Gentlemen: let’s play darts… uhw football.

15 februari 2023 om 23:07

Real Madrid heeft Rodrygo die vind ik wel beter dan Felix.

15 februari 2023 om 23:10

Meningen verschillen. Felix heb ik altijd een groter talent gevonden. Hij kon ook veel beter zijn nu, maar de stap van Benfica naar Atletico was niet de juiste. Hij moet ten alle tijden in een aanvallend ingestelde ploeg spelen. Hopelijk maakt hij de juiste keuze.

15 februari 2023 om 23:35

Meningen verschillen zeker voetballend vind ik Felix echt gevaarlijk maar hij moet ook iets slimmer worden in zijn spel. Ook is Felix niet zo goeie afmaker en dat zag je vandaag weer. Voor de rest vind ik Felix echt goed. Rodrygo was ook een groot talent alleen die heeft een nog groter talent voor zich Vinicius. Ik vind dat Rodrygo wel slimmer is in zijn spel en een betere afmaker is dan Felix.

Chelsea vanavond het betere spel laten zien en Dortmund effectief vanavond. Haller viel wat tegen, maar Modeste en Ryerson spanden de kroon. Wat een bak ellende was dat.
Chelsea zeer degelijk gespeeld met als topspelers vanavond Ziyech (ondanks de slechte vrije trap) en Felix. Heerlijk hoe deze spelers speelden, echt genieten. Maar mooiste moment was toch wel de solo van Adeyemi, prachtig!

Heel erg benieuwd hoe het spel in de return zal zijn en hoeveel spelers de volgende ronde niet gaan halen (vanwege de vele gele kaarten die werden uitgedeeld, mijn god zeg).

16 februari 2023 om 06:57

Geheel zelfde mening, leuk om te zien.

16 februari 2023 om 13:55

Haha, nu zie ik het ook. Ik lees je gedachten Baron

Chelsea, koop een spits aub want dit is letterlijk niks!!
Zoveel geld uitgegeven, maar een killer voor de goal was deze winter toch wel de belangrijkste positie om te versterken.
Als je toch met geld gaat smijten, dan zie ik clubs wel happen om 150miljoen te ontvangen voor een top spits.

16 februari 2023 om 08:37

Vlahovic is na Juve degradatie wel op te pikken voor 60 miljoen denk ik. Prima spits voor Chelsea.

Leuke pot gezien! Chelsea was echt de bovenliggende partij in de 2e helft maar de afronding was steeds net niet. Havertz komt gewoon tekort op topniveau ik kan niet begrijpen waarom hij nog de kansen voorin krijgt. Daarnaast speelde ziyech redelijk toch wel wat leuke dingen gezien maar hij word echt te voorspelbaar met zijn acties ik zie bij hem ook niet het zelfvertrouwen die hij bij marokko heeft. Ik verwacht dat dortmund dit niet gaat weggeven in de return. Het word heel moeilijk voor chelsea zo en dat met al die uitgaven......

Wat geweldige goal van adeyemi, mooie overwinning voor Dortmund. Zo zie je maar goede scouting is belangrijker dan keiharde pegels

16 februari 2023 om 01:38

Hij doet dat natuurlijk goed. Maar het is werkelijkwaar lachwekkend dat hij na een afvallende corner van Chelsea één tegen één staat met nota bene een centrale middenvelder voor vrije doortocht naar de goal. Gigantische blunder in de organisatie van Chelsea.

Geweldige goal, maar wat een oneerlijke uitslag zeg.

Heb een paar minuten gekeken en Felix viel me weer gelijk op samen met Ziyech, maar Felix is toch wel echt een goeie voetballer zeg.

Hoeveel assists zou Ziyech hebben als er een normale spits stond.

Als je geen goals maakt kan je niet winnen....nu speelt CFC nog eens een degelijke wedstrijd die ze altijd moeten winnen en nu maken ze geen goals.....tja de doelman mag de bal met zijn handen pakken hè maar dan nog er waren genoeg goeie kansen voor Chelsea om deze wedstrijd te winnen...

Leuke wedstrijd vr de neutralen.
Chelsea beste van het spel met meeste kansen en Dortmund met veel inzet, fysiek en geluk op de been gebleven..
Brandt ijzersterk voor de rest is elke Chelsea speler n klasse beter; genoten van James, Zyjech en de nieuwe Oekrainer.
Had niet verwacht dat t verschil.zo groot zou zijn

Kan iemand mij vertellen wat de kwaliteiten van Mudryk zijn? Moet toegeven, dit is een van de weinige wedstrijden van hem die ik gezien heb, maar wat viel die tegen zeg. Was zeer onrustig aan de bal en heeft niet 1 keer voor dreiging gezorgd.
De beste man van het veld was Felix, die eens weer bewijst uitzonderlijk goed te zijn. Jammer alleen dat hij door zijn teamgenoten vaak niet begrepen wordt. Maar een genot om hem te zien spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren