Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer voorziet gouden toekomst: ‘Doet me denken aan Bellingham en Musiala’

Laatste update:

Ronald de Boer voorziet een mooie toekomst voor Warren Zaïre-Emery. De zeventienjarige middenvelder schoot Paris Saint-Germain woensdagavond naar de knock-outfase van de Champions League door de gelijkmaker aan te tekenen tegen Borussia Dortmund.

Dortmund en PSG maakten er een waar spektakel van tijdens de laatste groepsfasewedstrijd. De Duitsers waren als groepshoofd al zeker van de achtste finale. PSG wist dat het een resultaat nodig had om uitzicht te houden op overwintering in de Champions League.

Karim Adeyemi zette de thuisploeg op voorsprong, maar zag Zaïre-Emery niet veel later gelijkmaken. Daar bleef het uiteindelijk bij. Voor PSG voldoende om na de winter terug te keren op het hoogste niveau. "Je zag aan alles dat dit geen 0-0 wedstrijd zou worden", analyseert De Boer na afloop bij Ziggo Sport.

Met name van het optreden van Zaïre-Emery heeft De Boer genoten. "Hij is een van de grootste talenten op de Franse velden. Hij doet mij denken aan Bellingham en Musiala. Iemand die van zestien tot zestien gaat, maar ook gewoon heel goed kan voetballen."

Ook van het fysiek van de Fransman is De Boer onder de indruk. "Als je zijn bouw ook ziet... Hij loopt als iemand die al 25 is. Dat lichaam heeft hij. Maar hij is pas zeventien. Zijn bouw doet mij denken aan Matthijs de Ligt op die leeftijd, al heeft hij wel veel meer vaardigheden aan de bal."

Mocht Zaïre-Emery zich zo doorontwikkelen, dan ziet De Boer het wel goed komen. "Als je op die leeftijd al zo'n volwassen indruk maakt is dat ontzettend knap. Hij is basisspeler in zo'n belangrijke wedstrijd, dat zegt wel wat hè. We hebben de baas van Paris Saint-Germain (Nasser Al-Khelaïfi, red.) een paar keer met de handen in het haar gezien."

Zaïre-Emery werd tegen Dortmund voor de tweede keer deze campagne gekroond tot Man van de Wedstrijd. Dit seizoen staat de teller op vier goals en vijf assists in alle competities.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Zaïre-Emery is inderdaad echt een waanzinnig talent. Hij draagt het middenveld al bij PSG op 17-jarige leeftijd. Ze hebben daar goud in handen bij PSG. Want met Soler en Ruiz bijvoorbeeld werd je niet heel blij van vorig seizoen.

Het was toch al langer bekend dat dit ook een mega-talent is?

14 december 2023 om 07:34

Nee, dat zie je helemaal verkeerd, Ronald heeft deze jongen zojuist eigenhandig ontdekt als megatalent!

Hij heeft er wel oog voor. Ik denk dat nog bijna niemand gezien had dat dit misschien wel eens een bijzonder talent zou kunnen zijn. Die Mbappe wordt ook een grote, let maar op.

13 december 2023 om 23:48

Nog nooit zo hard een open deur zien ingetrapt worden als rdb met deze gewaagde uitspraak

14 december 2023 om 01:45

Ach wat overdreven zeg. Ronald de Boer geeft aan dat hij het een waanzinnige speler is, en dat het uiterst knap is wat hij laat zien op deze jonge leeftijd. Voetbalzone maakt er dan van dat de Boer hem een gouden toekomst toedient en ineens is het een open deur. Kom op mensen, Rdb zegt hier echt niks geks hoor. Maar ja, de achternaam de Boer roept bij veel mensen toch een soort van afkeer op lijkt wel.

Het schijnt dat ene Zlatan ook best goed kon voetballen.

Talentje uit de Frankrijk weer. Beste opleidingsland ter wereld.

14 december 2023 om 10:31

Persoonlijk vind ik het continent Afrika het beste opleidingsgebied van Frankrijk.
Onvoorstelbaar dat alle topspelers in Frankrijk een Afrikaanse roots hebben.
Als die spelers toch eens voor hun Afrikaanse landen zouden kiezen, zouden deze hoge ogen kunnen gooien op WK’s. Je zag het al met Marokko afgelopen jaar.

14 december 2023 om 13:09

Zou het er wellicht mee te maken kunnen hebben dat jongeren uit achterstandswijken meer straat voetbal spelen dan andere? Het valt mij vooral op dat vergeleken met 20 jaar geleden het technische voetbal verdwenen lijkt. En die vergelijking loopt parallel met het aantal verkochte gameconsoles.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren