Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Adama Traoré mag het gelijk laten zien bij Barcelona in topper

Laatste update:

Xavi heeft de opstelling bekendgemaakt van Barcelona voor de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid van zondagmiddag. De trainer heeft in zijn elftal plaats ingeruimd voor winteraanwinst Adama Traoré. Er is tevens een basisplaats voor Frenkie de Jong op het middenveld van de Catalanen. Luuk de Jong en Sergiño Dest beginnen op de bank in het Camp Nou. Het eerste fluitsignaal klinkt om 16.15 uur.

De van Wolverhampton Wanderers afkomstige Traoré werd afgelopen week officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Barcelona. De linksbenige vleugelaanvaller wordt in de voorhoede van de thuisploeg geassisteerd door Gavi en Torres. Xavi kiest er dus voor om de opgeleefde Luuk de Jong op de bank te houden tegen Atlético. Frenkie de Jong en de doorgewinterde Sergio Busquets moeten zorg voor de balans op het middenveld van Barcelona. Zij krijgen daarbij hulp van Pedri.

Dani Alves, die niet is ingeschreven voor de Europa League-duels van Barcelona, begint in LaLiga wel gewoon als rechtsback, Xavi kan er zondag voor kiezen om Ousmane Dembélé een invalbeurt te gunnen. De vleugelaanvaller lijkt de club na dit seizoen transfervrij te verlaten, maar voorzitter Joan Laporta laat het aan Xavi of de Fransman deze jaargang nog speelminuten zal maken. Naast Dembélé neemt ook kersverse aanwinst Pierre-Emerick Aubameyang plaats op de bank in het Camp Nou.

Bij de bezoekers uit Madrid zal Luis Suárez gemotiveerd zijn om wat te laten zien tegen zijn oude werkgever. De aanvaller uit Uruguay wordt in de voorhoede geassisteerd door João Félix. Verder kiest trainer Diego Simeone voor vertrouwde namen aan de kant van Atlético. Eerder dit seizoen won men op eigen veld met 2-0 van Barcelona, met doelpunten van Suárez en Thomas Lemar. De middenvelder start ook in de uitwedstrijd in de basisopstelling. De formatie van Simeone staat vijfde, met 36 punten. Barcelona volgt op een punt en bij winst zondag gaat men over Atlético heen.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Dani Alves, Araújo, Piqué, Alba; Frenkie de Jong, Busquets, Pedri; Gavi, Torres, Traoré,

Opstelling Atlético Madrid: Oblak; Vrsaljko, Giménez, Savic, Hermoso; Carrasco, Koke, De Paul, Lemar; Luis Suárez, João Félix.

Barcelona - Atlético Madrid eindigt in een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Niet zo slim had als nog Dembele laten starten of Abde maar ja..

6 februari 2022 om 15:20

Abde serieus? Die is altijd zo blinde koe voor het doel, zelfde geldt voor dembele dit is een prima opstelling van xavi,

6 februari 2022 om 15:22

Nee Adama heeft er lekker op los gescoord in zijn carriere....

6 februari 2022 om 15:27

@Messi_123, Adama is net zo blind hoor. Of wil je zeggen dat hij veel overzicht heeft en koelbloedig voor het doel is? Adama is wel beter dan Abde, dat wel.

6 februari 2022 om 15:30

@Pedri16 met alle respect maar abde komt nog te kort voor het 1e team, hij moet uitgeleend worden

6 februari 2022 om 15:34

Abde komt inderdaad te kort. Echter zeg je hierboven dat hij blind is - wat hij ook is- daardoor lijkt dit alsof dat de reden is voor jou om Abde niet op te stellen voor Adama. Adama is evenzeer een vrij blinde voetballer.

6 februari 2022 om 15:35

Pedri16 Adama is veel verder, niet beter.

6 februari 2022 om 15:38

Leg uit? Als je verder in je ontwikkeling bent, ben je toch per definitie beter? Adama heeft een betere dribbel, hij is sterker en sneller, hij is volwassener. Dus beter dan Abde. Niet dat Adama nou een topspeler is hoor, verre van. Wel beter dan Abde naar mijn mening.

6 februari 2022 om 16:12

Ben het er niet mee eens vind Abde toch net ietsje meer overzicht hebben dan Adama denk dat als je Abde verhuurt voor een aantal seizoenen dat hij een betere speler wordt dan Adama ooit zal zijn.

6 februari 2022 om 16:40

Nee idd niet zo slim. 2 assists in 22 minuten. Echt een schande dat Xavi hem opgesteld heeft.

Prima opstelling, verwacht weer dat frenkie onzichtbaar is tegen atleti zoals altijd in grote wedstrijden, hoop dat we winnen met 1-0

Wat heeft Xavi met Gavi op links altijd? Of durft hij Frenkie niet te passeren?

6 februari 2022 om 15:28

Gavi en Pedri is teveel van hetzelfde. Ik wil Frenkie ook nooit meer zien, ik heb veel liever Nico.

6 februari 2022 om 15:38

Hoezo wil je Frenkie nooit meer zien Is Uahshsh? Frenkie de Jong is verkozen tot de beste speler van afgelopen seizoen bij FC Barcelona (2020/2021). Frenkie de Jong kreeg van de jury de voorkeur boven aanvoerder Messi en keeper Ter Stegen. Dus vorig seizoen was hij nog super belangrijk.

Dit seizoen zit hij in een wat mindere fase. Dus speelt hij wat minder goed. Dit komt ook gewoon omdat hij door Xavi niet op de juiste positie wordt gebruikt (niet als 6 want daar speelt Busquets). Ik vind deze reactie daarom ook zwaar overtrokken.

6 februari 2022 om 15:40

@Heinazijn, zou je een wedstrijd kunnen noemen van Frenkie op “6”, bij Barça, waar hij goed speelde? Het probleem is dat hij niet behoudend genoeg speelt voor die positie. Teveel dreiging naar voren waardoor de al slechte verdediging, het nog lastiger krijgt.

6 februari 2022 om 15:44

@Heinazijn frenkie is ook op de 6 positie helemaal niets, hij is geen opvolger voor busquets, frenkie heeft altijd wel die drang naar voren en laat dan altijd heel veel ruimte achterzich, frenkie is overhyped altijd onzichtbaar in grote wedstrijden gaat vandaag weer gebeuren let maar op, het is bij hem gewoon tikkie breed en terug zoals arthur, zelfs valverde noem ik 2x beter dan frenkie die heeft alles wat een middenvelder nodig heeft

6 februari 2022 om 15:47

Oh, en laatst zei je nog dat Busquets nooit meer moest spelen en dat Frenkie de kans zou moeten krijgen op 6. Wisselvalliger dan het weer ben je.

6 februari 2022 om 15:52

Jij ook😁

6 februari 2022 om 15:42

Hij moet iemand straks weer als zondebok aan kunnen wijzen en dat is Frenkie.

6 februari 2022 om 15:43

Gavi speelt de Iniesta rol op links. Daar speelde Iniesta ook best vaak. Xavi wil vooral dom balverlies voorkomen zo lijkt het. Dat is cruciaal tegen een ploeg als Atletico.

6 februari 2022 om 16:21

Lijkt me lekker niet. Anders start je niet met Adama die in de hoogste 27 procent van wingers scoort in balverlies

Het woord 'topper' is hier natuurlijk een referentie naar oude tijden neem ik aan. Zelf hoop ik op een 4-0 bij rust vanuit Atletico kant, waarna Xavi Luuk de Jong moet inbrengen die vervolgens een hattrick scoort.
3-4 eindstand lijkt mij prachtig. We hebben al meer van zulke hilarische wedstrijden in Camp Nou gezien dit seizoen dus wie weet.

6 februari 2022 om 16:20

Denk eerder andersom. Barca dat op voorsprong komt en het weer weggeeft. Dat ligt meer in de lijn der verwachtingen als je naar beide ploegen kijkt. Atleti heeft dit seizoen al een paar comeback stunts neergezet en Barca lijkt standaard rond minuut 60 in te kakken als een ongare soufle en is deze jaargang al enkele keren (bijna) met de tanden tegen de kiezels gegaan na op voorsprong te komen.

6 februari 2022 om 17:27

Zul jij balen hè.

6 februari 2022 om 17:39

Ik voel wel een 4-4 aankomen eerlijk 😂

6 februari 2022 om 17:40

haha, nou en of, lig er wakker van!

edit : mijn hele zondag naar de gallemiezen!

6 februari 2022 om 18:41

Zat jij er ff naast hé

6 februari 2022 om 19:28

Zeker, al waren mijn voorspellingen op speelse hoop gespeend. Volgend weekend een nieuwe kans

Vind het nog steeds bizar dat je met 1 goal bij the wolves een transfer naar barca verdiend

6 februari 2022 om 16:12

Ja en als je naar zijn 160 PL wedstrijden kijkt kom je op 8 goals uit. Raar dat je dan als aanvaller gezien wordt

Adama is of een wingback of je moet hem niet halen als je van die jongen goals gaat verwachten in een zinkend schip als Barcelona dan moet je als voorzitter snel hulp gaan zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren