Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan stelt wederom teleur en ziet Donnarumma al vroeg uitvallen

Laatste update:

AC Milan heeft zich niet hersteld van de nederlaag van vorige week tegen Sassuolo. Het team van Sinisa Mihajlovic kwam niet verder dan een doelpuntloze remise bij Chievo, dat al sinds december 2005 op een competitiezege op i Rossoneri wacht: 0-0. AC Milan is terug te vinden op een zesde plaats en moet hopen dat nummer vijf Fiorentina later vandaag niet van Hellas wint. De club uit Florence heeft vijf punten meer.

/

Chievo startte goed aan het duel, maar daarna beet Milan via Jérémy Menez van zich af. Het leverde echter niets op voor de bezoekers, die Gianluigi Donnarumma al na negentien minuten geblesseerd zagen uitvallen. De doelman bleef duizelig na een botsing met Alessio Romagnoli en werd vervangen door Christian Abbiati. De veteraan moest direct in actie komen op een inzet van Antonio Floro Flores en had daarna ook een antwoord op een counteraanval via Riccardo Meggiorini. De enige echte kans voor Milan voor rust was een vrije trap van Keisuke Honda, die het leer enkele centimeters naast de bovenhoek schoot.

Het duel in Verona kwam ook na rust niet los, al had Milan enkele goede kansen om toch drie punten mee te nemen. Ignazio Abate raakte de onderkant van de lat en de rebound van Andrea Bertolacci ging eveneens tegen het aluminium. Een doelpunt van Fabrizio Cacciatore van Chievo in de slotfase werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Denk jij dat AC Milan zich dit seizoen voor Europees voetbal plaatst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Diego Lopez tegenwoordig de derde keeper van AC Milan? Wauw, die is wel heel diep gezonken dan. Bij Real was ik geen fan van hem, maar hij deed het bij Milan toch niet verkeerd?

13 maart 2016 om 14:43

Hij is 34/35 jaar vind je t gek?

13 maart 2016 om 14:47

Abbiati is 38/39, dus dat argument zou in dit geval in zijn voordeel moeten zijn...

13 maart 2016 om 20:17

Geblesseerd.

Jammer dat sinds de blessure van naing de klad erin is gekomen. Kan geen toeval zijn. Al is bacca ook beetje uitvorm.
Jammer we waren bezig met een goede reeks, nu moeten we zorgen dat we minstens 5e kunnen eindigen.

Waarom denkt 50 procent dat milan geen europees voetbal haalt? Ze staan stevig op plek 6 met nog een beker finale te spelen. Lijkt me dat ze alles in eigen hand hebben.

13 maart 2016 om 18:36

Ac is al verzekerd van Europees voetbal imo wat velen vergeten
Is dat de Finale van de Copa Juve Ac is.
Juve word 85%kampioen dus gaat cl in ac mag dan Europa in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren