Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan onderhandelt koortsachtig: ‘Oplossing vinden met drie clubs’

Laatste update:

Het zijn drukke dagen voor Adriano Galliani. De algemeen directeur van AC Milan is op het moment bezig met verschillende onderhandelingen. Stephan El Shaarawy lijkt op weg naar AS Roma, terwijl de club zelf Leonel Vangioni wil ophalen bij River Plate in Argentinië. In gesprek met Sport Mediaset geeft Galliani een update over de transferperikelen.

/

“Als El Shaarawy inderdaad op weg gaat naar AS Roma, betreft het een huurdeal met een optie tot koop”, vertelt de bestuurder. Omdat El Shaarawy momenteel verhuurd wordt aan AS Monaco, kan het nog wel even duren voordat de transfer beklonken wordt. “We moeten een oplossing zien te vinden met alle drie de clubs. Voorlopig is er nog geen akkoord met Monaco.”

Volgens Galliani komt Vangioni sowieso naar Milan. “Zijn contract loopt 1 juli af. We hopen nu al een deal te maken met River Plate, zodat hij direct naar ons komt. Daar lijken ze niet heel erg voor open te staan, maar we onderhandelen”, zegt Gallaini. Verder zijn er aanhoudende geruchten dat Luiz Adriano alweer vertrekt uit San Siro. “We hebben inderdaad aanbiedingen gekregen voor hem, waaronder een van Galatasaray. Maar hij is niet te koop, we willen hem behouden”, aldus de directeur.

AC Milan heeft op dit moment behoefte aan Leonel Vangioni

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We willen Luiz Adriano behouden terwijl hij erg dichtbij was om in China te tekenen... Vreemd

23 januari 2016 om 21:17

En weet iemand hoe goed die argentijn is en of het wel een aanwinst zou zijn?

23 januari 2016 om 21:29

Die Argentijn schijnt een linksback te zijn volgens transfermarkt en fifa? Ik weet niet of milan een linksback zocht maar hij lijkt mij niet een speler die het verschil kan maken. Maar ja ik laat me graag verassen.

Verder zal milan wel met twee noemenswaardige opvolgers moeten komen voor cerci en el sharaawy want het lijkt mij dat de fans B-garnituur niet zullen accepteren.

23 januari 2016 om 21:21

Ja, maar die 14m was niet af te wijzen. Stel Gala komt met 6, 8 of 10 miljoen terwijl we zelf 8 hebben betaald. Dan zou ik het in principe ook niet doen. Zeker als Gala nog flink wat vangt voor Yilmaz

24 januari 2016 om 00:12

Ze gaan egt niet Yilmaz voor 7verkopen om dan8 uit te geven aan adriono.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren