Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan geeft ‘Marokkaanse Messi’ profcontract en applaus

Laatste update:

Hachim Mastour heeft zijn eerste profcontract getekend bij AC Milan. Dat gebeurde zondag, op de dag dat het supertalent (hij wordt gezien als een van de grootste talenten ter wereld) zestien jaar oud is geworden. Mastour, die bij het grote publiek bekendheid verwierf met internetvideo’s, heeft bij de Italiaanse grootmacht getekend tot medio 2017.

/

De jonge aanvaller is geboren in Italië, maar door zijn Marokkaanse roots wordt hij in Italië ‘de Marokkaanse Messi’ genoemd. In de zomer van 2012 betaalde AC Milan liefst 850.000 euro voor de jongeling, die toen nog maar veertien jaar oud was. Hij werd overgenomen van Reggiana. “Vanaf vandaag maakt hij deel uit van het eerste tem. Vicevoorzitter Adriano Galliani heeft hem voorgesteld in de kleedkamer en aan het einde van de speech barstte er applaus los”, klinkt het in de Italiaanse media.

Dat AC Milan zo diep in de buidel moest tasten voor de aanvaller had ook te maken met de interesse van andere clubs. Arsenal, Ajax, Internazionale, Barcelona, Manchester United en Real Madrid volgden de aanvaller al sinds diens twaalfde levensjaar.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

eerder een marokkaanse neymar denk ik

15 juni 2014 om 15:39

Z'n idool is ook Neymar.

15 juni 2014 om 15:41

Wou ik niet zeggen en anders cr7. Maar niks Messi

15 juni 2014 om 15:49

Hoezo cr7? Ronaldo is wel verzorgd, maar hij heeft niet van die gekke haarkapsels

15 juni 2014 om 15:52

Afamessi10@ kom op hee Cristiano Ronaldo? Hoe dip kan je zinken man als deze top speler vergeleken wordt met Messi moet je niet zeggen " ja miss cr7 maar niet messi" waar slaat dit op? Maar sommige leden hier zijn niet objectief.....

On; geweldig voor deze jongen hoop dat deze Speler nog ver gaat schoppen maar t zal wel 5 a 6 jaar duren ben ik bang want hij heeft nog nooit gevoetbald op het hoogste niveau ben benieuwd

15 juni 2014 om 16:04

Ik denk dat hij bedoeld qua speelstijl. Hij heeft in zijn voetballen veel meer weg van Ronaldo dan van Messi.

15 juni 2014 om 16:06

'nieuwe Messi' , nieuwe Ronaldo' is toch ook flauwekul..
Laat hem gewoon zichzelf zijn en dan zien we wel, dat ie talent heeft dat is duidelijk .
Seedorf had hem al eens bij het eerste gehaald dus 5 a 6 jaar gaat dat echt niet meer duren.

15 juni 2014 om 16:26

Dus ijdel noemen we tegenwoordig verzorgd?

15 juni 2014 om 16:43

Haha je hebt gelijk, Zanetti de was altijd verzorgd. Gekke kapsels is niet echt verzorgt inde zin van echte gentleman.

Als hij niet voor Marokko gaat spelen is het geen Messi meer.

15 juni 2014 om 17:52

Speelt al voor de jeugdteams van Italië, dat laatste zie ik niet meer gebeuren. Is daar geboren, spreekt die taal, kent de cultuur door en door.

15 juni 2014 om 20:19

Qua speelstijl? Er is niemand in de wereld die op Ronaldo lijkt qua speelstijl, simpelweg omdat er niemand zo compleet is. En kom niet met Zlatan of Rooney aanzetten omdat die ook compleet zijn, want dat zijn alsnog hele andere spelers.

Meer een Ronaldo/neymar figuurtje

Over druk gesproken .... Laat die jongen eerst gewoon lekker voetballen voor hem weer onder druk te zetten..

15 juni 2014 om 15:41

Hij voetbalt al 2 jaar met druk deze jongen heeft een goed mentaliteit hij kan ver komen.

Is toch echt nooit goed om zoveel hype te creëren voor iemand dat nog maar net zijn puberteit heeft bereikt. Messi? Laat het eerst maar zien!

lijkt wel wat op neymar

Dit is echt een groot talent net als Abdelhak Nouri.

Als hij de hele hype waar kan maken heeft Milan goud in handen, maar goed hij is zestien dus verwacht er dit seizoen nog niet zoveel van.
Schijnt ook dat Iturbe nr 1 prioriteit voor de komende transferperiode is gemaakt. Dure jongen maar staat ook bekend als 'de nieuwe Messi'.

Bij 2:12 moet ie toch gewoon de bal mee steken aan de opkomende linksback hoor....😉

De nieuwe lionel messi of de nieuwe freddy adu? Hopelijk wordt het het eerste voor hem. Ben wel erg benieuwd naar zijn capaciteiten en of ie een beetje mee komt met zijn teamgenoten

Goede keuze van milan hij is een goede speler. Als je het eingelijk goed bekijkt heeft Marokko wel veel talenten , dan is het tic raar dat ze zich niet hebben gekwalificeerd voor het wk

15 juni 2014 om 16:12

Dat is tot nu toe iedere keer zo geweest omdat er totaal geen teamgeest is. Zet Louis voor de groep en ze worden wereldkampioen

15 juni 2014 om 16:19

Ze lopen ook vaak spelers mis die voor hun geboorteland kiezen. Bakkali, Fellaini, Afellay, et cetera. Turkije en Algerije hebben hetzelfde probleem.

Goed nieuws, zal volgend seizoen wel af en toe zijn minuten pakken.

Is het al bekend hoeveel die gaat verdienen?

15 juni 2014 om 16:12

57000

15 juni 2014 om 16:13

Poeh, 57.000 voor een jongen van 16. Waar gaat het over zeg.

15 juni 2014 om 16:21

Tja, als Milan het er niet voor over heeft dokt een andere club het wel.
Ik ben fan van deze speler, ik hoop echt dat hij het gaat maken.

15 juni 2014 om 18:10

57000 per week? En weet je misschien waar ik dat kan vinden?

Tallent zegt niet alles.er komt meer bij te kijken.zie maar naar Maher en Bakkali.

15 juni 2014 om 16:14

Bakalli kan nogsteeds slagen. Evenals Maher. Noem dan andere namen als Drenthe etc

15 juni 2014 om 16:22

Natuurlijk kan het nog wel.ik denk alleen dat dat niet gaat lukken.ze hebben daar de juiste mentaliteit niet voor.

Let maar op.....het wordt niets met die twee!!

Deze jongen heeft een veel betere techniek als Neymar! Hij heeft een grote toekomst voor zich en kan heel veel geld opleveren! Dit is denk ik het grootste talant van zijn leeftijd!

57.000 je bent niet goed joh dat verdien je pas als je 18 bent . Ik schat 10-20.000

15 juni 2014 om 16:37

Hij verdient ook geen 57.000 maar 570.000!

15 juni 2014 om 20:21

Met 57.000 per maand zit je misschien niet eens zo gek ver uit de buurt.

Qua uiterlijke vertoning kent Mastour meer gelijkenissen met Neymar en Ronaldo dan met Messi. Maar goed, afgaande op de bekeken video kan ik concluderen dat deze jongen potentie heeft om zich langs linies te slalommen. Hij heeft een paar passeerbewegingen die van pas kunnen komen in het anti-voetbal van de serie A, wanneer er wat geforceerd moet worden.
Los van de hype die er gecreëerd wordt, denk ik niet dat Mastour veel speeltijd gaat krijgen aankomend seizoen. Misschien kun je hem wat minuutjes gunnen bij een ruime voorsprong maar ik verwacht geen mirakels tegen topteams als Juventus, Napoli, AS Roma of Internazionale. Daar is zijn lichaam en geest nog te pril voor. Misschien dat uitlenen ook nog een optie voor Milan kan zijn. Maar gezien de Milanezen lyrisch zijn over Mastour denk ik dat die laatstgenoemde optie niet zal gebeuren.
Ik weet niet of Mastour al een land heeft gekozen om voor uit te komen maar ik hoop op een keuze voor Italië. Met alle respect voor zijn Marokkaanse roots, waar hij uiteraard trots op mag zijn. Als Italiaan in de voetbalwereld ben je gegarandeert van Ek's en Wk's. Toernooien waarin je jezelf kunt ontwikkelen als voetballer en daardoor het maximale uit je carrière kunt halen. De huidige generatie wordt bovendien ook een dagje ouder (pirlo, Cassano bijv.) Een Mastour zou dan mooi het aanvallende stokje kunnen overnemen met Veratti.

15 juni 2014 om 17:08

Ben het met je eens, maar anti voetbal in de Serie A.... Sorry, met alle respect, dan kijk je geen Serie A.

15 juni 2014 om 19:15

Anti voetbal in de serie A ? Dan kijk jij geen serie A, je lult maar wat

Eerst zien wat deze jongen komende 2 .. 3 jaar gaat laten zien, vorlopig heb je geen garantie dat hij het gaat maken, aan talent ontbreekt het zeker niet maar in de top komt veel meer bij kijken dan dat. We zullen zien.

hij word een topspeler. deze jongen heeft zoveel talent. als hij zich goed ontwikkeld dan is hij binnen no time een versterking voor elk team.
ken hem maar een paar jaar maar wat ik toen allemaal wel niet heb gezien was echt ziek .
z'n leeftijdsgenoten konden deze jongen niet aan. hij ronaldo chopte ze links en rechts eruit alsof het niks was. combo truckjes zijn voor hem ook niks .als hij het doet lijkt het zo simpel.
laten we hopen dat hij geen blessures krijgt en we hem snel kunnen zien voetballen bij t eerste.

15 juni 2014 om 17:41

is deze jongen beter dan kishna ? ik heb een paar filmpjes van van die masour gezien voetballen kan die wel alleen hoop ik niet dat het een bakkali gevalletje word.

Ik hoop niet dat dit alweer het volgende talent is dat Marokko misloopt

15 juni 2014 om 19:59

dat denk ik wel. want het is gewoon een Italiaan. daar is hij geboren en opgegroeid.

2-3 jaar, deze jongen zal volgend seizoen al een paar wedstrijden meedraaien in de eerste van AC. Seedorf wilde hem eigenlijk al opstellen maar Hij was 15 en in Italie mag je pas binnen de prof lijnen wanneer je 16 bent. Vandaar ook dat hij gelijk een prof contract heeft gekregen. Inzagi zal volgend seizoen zeker gebruik maken van deze jongen. Als balotelli naar je toekomt en je een schouderklopje geeft weet je dat je het goed doet, hahaha

Ik verwacht veel van deze jongen, een goeie 10 bij Milan wordt weer eens tijd en dan bedoel ik echt wereldtop.

Gabriel
De Sciglio
Alex
Astori
Coentrão
Montolivo
Mastour
de Jong
Iturbe
Falcao
El Shaarawy
15 juni 2014 om 19:29

Lekkere aanval! Ik denk alleen niet dat Falcao naar Milan gaat, dan moet hij echt gruwelijk inleveren.
Coentrao lijkt me ook onwaarschijnlijk, dan zie ik eerder Santon, Vrsaljko of Darmian komen.
En Mastour is 16, nog lang geen basisspeler.

16 juni 2014 om 09:57

Nou als ik de laatste berichten van alle Milan media die ik op de voet volg mag geloven is Milan echt werk aan het maken van de komst van Falcao. Berlusconi is van plan flink te renoveren met een bedrag van 100 mio aan nieuwe spelers. Dit houdt in dat Astori, Cerci en/of Iturbe, Casemiro zullen worden aangetrokken. Daar tegenover staat dat er 17 spelers zullen vertrekken. Amelia, Zaccardo, Mexes, Constant, Muntari, Essien, Matri, enz. enz. Daar kom je zo aan. Ook zullen dan de grootste talenten van de Milan primavera doorstromen, Tamas, Iotti, Pacifico, Piccinocchi, di Molfetta en misschien Mastalli. Wat betreft de Falcao deal zal er 50% worden gekocht en de andere 50% zal worden gekocht door Doyen sports. Ik weet niet of dit waar is maar als het op keerdere media wordt vermeld zal er wel een kern van waarheid inzitten.

16 juni 2014 om 12:51

Dat klopt inderdaad.die verhalen heb ik ook gehoord, Falcao zou zo'n 60 miljoen moeten kosten (of een ruildeal met Balotelli). Maar gaat Doyen echt 30 miljoen investeren in een speler van 28 jaar?
Ik zie niet hoe ze daar aan kunnen verdienen.
Daarbij zal het salaris van Falcao ong. het dubbele zijn van de huidige topverdieners.

Hij dribbelt rent schiet niet als messi maar toch wordt hij de nieuwe messi genoemd

16 jaar en zo goed respect voor deze jongen ik hoop dat hij het ver gaat schieten! komen we (marokkanen) toch gelukkig een keer positief in het nieuws.

16 jaar en loopt er nu al bij als een clown met dat kapsel en nerdbrilletje. Afschuwelijk gewoon...

On: te voorbarig om hem zo al te noemen, heb hem niet 1 wedstrijd zien spelen. Logisch want hij is nog piepjong. Dat ophemelen verziekt echt alles. Net zoals ze bij Robinho deden. Die jongens verdienen op jonge leeftijd al zoveel geld, dat ze de ambitie niet meer hebben om te tonen wat ze echt kunnen met een bal. Laat zo'n jongen eens eerst een seizoen draaien bij Milan en dan pas kunnen we echt weten wat hij kan.

Ik hoop dat hij een goede mentaliteit heeft en het ver gaat schoppen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren