Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan-fan dreigt op Twitter met beenamputatie; Rafael Leão reageert

Laatste update:

Rafael Leão heeft gereageerd op een supporter van AC Milan die dreigde zijn been te amputeren als de 23-jarige aanvaller deze zomer geen nieuw contract tekent in het San Siro. Leão, wiens huidige verbintenis in 2024 afloopt, werd in de zomer van 2019 voor circa dertig miljoen euro naar Milan en speelde vorig seizoen een belangrijke rol in het behalen van de Scudetto.

De Italiaanse kampioen is naar verluidt bezig om Leão langer aan zich te binden, maar de aanvaller werd recent ook in verband gebracht met een transfer naar Chelsea. Dit gerucht zorgde voor grote onrust bij een supporter van AC Milan. De fan in kwestie heeft een tatoeage van Leão op zijn onderbeen, die hij liet zien in een video die hij op 14 juli op zijn Twitter-account plaatste.

Het account, aangemaakt onder de naam Gabriele, bevatte ook een nogal verontrustend bijschrift. “Als hij (Leão, red.) zijn contract niet verlengt, amputeer ik mijn been", luidde het onderschrift. De post heeft meer dan 800 likes gekregen en is ook gezien door Leão zelf, die direct reageerde om te proberen de supporter ervan te weerhouden zijn dreigement uit te voeren. De negenvoudig international van Portugal poste een reeks emoji's met huilende gezichten en biddende handen.

Leão was het afgelopen seizoen goed voor elf goals en acht assists in 34 Serie A-duels, waarmee hij Milan aan de eerste landstitel in elf jaar hielp. De talentvolle aanvaller sprak halverwege het seizoen ook over speculaties over zijn toekomst. “Ik ben blij met AC Milan en ik wil hier geschiedenis schrijven. Ik hou echt van mijn leven bij deze club”, zei hij tegenover DAZN. Leão bevestigde ook dat zijn vertegenwoordigers in gesprek zijn met de club over een contractverlenging. Italiaanse media meldden onlangs dat hij een nieuw vijfjarige verbintenis aangeboden heeft gekregen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Schouders ophalen en gewoon ergens anders tekenen. Iemand met zo'n tatoeage en dan dreigen zijn eigen been eraf te hakken vanwege deze reden lijkt me intellectueel gezien niet echt de moeite om daar aandacht aan te besteden.

17 juli 2022 om 16:00

Hij geeft zijn "hardheid" ook niet aan de fan, hij uit zijn mening over wat een debiele actie is. Het is nutteloos om hier te opperen over dat ie hulp nodig heeft, niks wat wij hier doen, komt bij die fan terecht.

17 juli 2022 om 11:25

Ergens anders tekenen? Want? Omdat een fan clubliefde en passie toont?

17 juli 2022 om 11:37

Hahahaha je been amputeren is clubliefde en passie, hou toch op gast.

17 juli 2022 om 11:44

Die kerel is een gek of gewoon een achterlijke debiel en waarschijnlijk beide.

17 juli 2022 om 12:27

Clubliefde en passie? Als je zo'n tattoeage laat zetten dan moet je al worden opgenomen, laat staan als je dreigt met amputatie.

17 juli 2022 om 16:37

Met clubliefde en passie bedoel ik een tattoo zetten van een speler. Bij wijze van grap "dreigt" hij zijn eigen been te amputeren. Tuurlijk gaat hij dat niet doen, en dat snapte Leão ook wel gezien zijn reactie slechts uit een stel laconieke emoticons bestond.

Lijkt mij niet handig. De betreffende supporter kan beter zijn lichaam amputeren.

17 juli 2022 om 09:43

Hoe zou je dat in de praktijk moeten uitvoeren?

17 juli 2022 om 16:01

Dat is een hele goede vraag, beantwoord hem Roltrap.

17 juli 2022 om 22:22

Middeleeuws

maak je geen zorgen en teken gewoon ergens anders. iemand die zo'n tatoeage heeft en van plan is zijn eigen geweest af te snijden, is intellectueel niet interessant en u kunt ook nieuws lezen op deze website voetbalprimeur...

Tsja, de een zegt dat het biddende handen zijn, de ander zegt high fives. Verandert de zaak nogal.

Vooral je laten leiden door dit soort waanzinnige mensen. Ik vind het persoonlijk nogal debiel dat je zo'n tatoeage neemt, maar oke. Maar dan je been amputeren als de speler vertrekt, dat is wel helemaal van een ontzettend dom niveau. Wat is het volgende, dat iemand de naam van een speler op zijn hals schrijft en deze doorsnijdt als de speler ooit weg durft te gaan?

17 juli 2022 om 10:52

Zou het misschien een grap zijn Paul?

17 juli 2022 om 12:47

Vind jij het grappig A123? Ik niet, dus of het nou serieus is of niet, ik zou geen aandacht aan deze gast besteden.

17 juli 2022 om 11:06

Voor nu lijkt het er totaal niet op dat die gaat verlengen, wordt gwn weer een gevalletje Donnarumma Kessie etc, transfervrij zo het deurtje uit over 2 jaar. Is dus een Milan fan minder als ik dit moet geloven

Samen kopje koffie, shirtje, handtekening , fotootjes voor de socials en weer door! Als die man echt rijp is voor de psychiater komen we daarna wel achter.

Is toch niet leao zijn fout, als jij wat anders wil ga je dat doen. Genoeg clubs die interesse hebben ook, al zou ik het persoonlijk mooi vinden als hij nog even blijft. Dat heb je alleen weer dus tegenwoordig na de coronacrisis, iedereen laat zijn contract aflopen of wacht tot het laatste jaar in gaat om verkocht te worden.

Snel verlengen deze jongen. Ik heb geen zin dat hij over 2 jaar gratis de deur uitgaat terwijl hij een van de jongens is die nog een groot transferbedrag kan opbrengen. Het is tijd voor ons om te cashen om daarna weer door te pakken.

Je zou bijna willen vertrekken puur om te kijken of ie bluft of niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren