Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Absolute Engelse grootmacht laat oog vallen op Teun Koopmeiners

Laatste update:

Liverpool houdt de verrichtingen van Teun Koopmeiners nauwlettend in de gaten, zo weet Fabrizio Romano. De middenvelder van Atalanta gaf tegenover De Telegraaf onlangs aan na dit seizoen te willen vertrekken bij Atalanta en Liverpool is een van de clubs die hem uitgebreid gescout heeft. Volgens Romano lijkt een transfer naar een andere club momenteel echter realistischer.

"Liverpool is al een tijdje bezig met het scouten van Teun Koopmeiners, maar Juventus lijkt op dit moment de favoriet", schrijft de Italiaanse transfermarktexpert op X.

De berichtgeving omtrent de interesse van de Italiaanse topclub is niet nieuw. Koopmeiners wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Juventus.

De verwachting is dan ook dat, nu de voormalig speler van AZ zijn vertrekwens duidelijk heeft gemaakt, hij snel een stap zal maken. "Maar er moet wel iets heel moois komen om dat zo maar in te ruilen voor Atalanta", plaatste Koopmeiners tegenover De Telegraaf een kanttekening.

Tot zijn vertrek blijft de Oranje-international zich focussen op Atalanta, al krijgt hij de geruchten wel mee. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik de vermeende belangstelling van Juventus en clubs uit de Premier League niet meekrijg. Natuurlijk lees ik dat ook of krijg ik het doorgestuurd."

Mocht Juventus daadwerkelijk willen toeslaan in Bergamo, zal het wel diep in de buidel moeten tasten. Koopmeiners ligt tot medio 2027 vast bij Atalanta en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een marktwaarde van veertig miljoen euro.

AZ verkocht de in Castricum geboren linkspoot in de zomer van 2021 aan de Serie A-ploeg. Het leverde de Alkmaarders destijds een bedrag van veertien miljoen euro op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel benieuwd waar zijn plafond ligt. Net als Reijnders had ik echt niet verwacht dat dit een speler zou zijn die in de Europese top terecht zou komen, waarbij de verassing Reijnders nog iets groter is.

25 maart 2024 om 21:41

Dan moet Reijnders wel nog een stap maken. Met een 28e plek op de Europese ranking kun je imo niet spreken van de Europese top.

25 maart 2024 om 21:47

Tja Milan heeft de naam maar is inderdaad niet de absolute top van Europa. Anders bestaat die top wel uit 20 clubs.

26 maart 2024 om 09:45

ik vind ac milan niet minder dan een new castle of tottenham.

26 maart 2024 om 19:44

Nee en dat zijn beide ook geen topclubs.



Voor wie zou hij moeten spelen dan ? Dan wordt hij toch eerst bankspeler denk ik. (liverpool)

25 maart 2024 om 22:32

Endo lijkt me. Ze hebben bij Liverpool naast hem nog steeds geen 6 aangetrokken, wie weet zien ze hem als concurrent voor die positie. Anders zou hij achter Mac Allister en Szoboszlai staan, maar dan zou hij gezien het bomvolle seizoen in Engeland alsnog genoeg potten spelen.

Geen slechte optie. In een druk schema wat Liverpool heeft meer dan prima 12e.man.

Prima voetballer maar ik denk totaal ongeschikt voor top premier league. Het verschil in tempo is enorm en ik denk niet dat hij dat bij kan benen.

Lekker in Italië blijven Teun, daar kun je het wandeltempo tenminste bijbenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren