Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Abramovich geeft Tuchel groen licht voor toptransfer

Laatste update:
/
Chelsea gaat Tammy Abraham komende zomer mogelijk verkopen. De spits komt door concurrentie minder aan spelen toe, heeft nog geen nieuw contract getekend en moet bovendien vrezen voor de komst van Erling Haaland. (The Athletic)
/
Manchester United wil Declan Rice aantrekken en overweegt een speler aan te bieden aan West Ham United om de transfersom te drukken. Jesse Lingard, Nemanja Matic en Phil Jones komen in aanmerking om richting Londen te verkassen. (90min)
/
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Chelsea gaf afgelopen zomer al vele miljoenen uit aan nieuwe spelers en is na dit seizoen opnieuw bereid om de portemonnee te trekken. (BILD)
/
In de zoektocht naar een nieuwe keeper is Tottenham Hotspur uitgekomen bij Nick Pope. Burnley wil hem echter niet zomaar laten gaan en heeft de vraagprijs bepaald op omgerekend 57,5 miljoen euro. (Lancs Live)
/
Lazio overweegt Joaquín Correa komende zomer te verkopen. AC Milan en Sevilla hebben een oogje op de Argentijnse aanvaller, wiens waarde wordt geschat op dertig miljoen euro. (Diverse Italiaanse media)
/
Daniele De Rossi heeft drie aanbiedingen moeten afslaan omdat hij nog niet over de juiste trainerspapieren beschikt. Fiorentina, Crotone en Cagliari hebben de oud-middenvelder vergeefs gepolst. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier geloof ik nou helemaal niks van. Met Timo Werner hebben ze vorig jaar al veel geld geïnvesteerd in een spits. En als Halland zeinde zou ik ook niet naar Chelsea gaan. Die gaat gewoon naar Real

26 februari 2021 om 10:27

"Gewoon naar Real". Ik dacht dat Real Mbappe al had gekocht.

26 februari 2021 om 10:31

Mbappe gaat zijn contract uitdienen en die komt een jaar later naar Real.

26 februari 2021 om 10:31

Volgens de insider van Madrid heeft Cammavinga, Mbappe, Haaland en Cristianinho Ronaldo junior al een voor contract getekent bij Real Madrid.

26 februari 2021 om 12:35

Real Madrid heeft bergen schulden, er is een financiële crisis door corona. Ze komen er niet uit met Ramos over een nieuw contract vanwege het salaris. Dus ik ben heel benieuwd waar Real opeens het geld vandaan haalt om Haaland, Mbappe en Camavinga te halen

26 februari 2021 om 12:48

daveke
"dus ik ben heel benieuwd waar Real opeens het geld vandaan haalt om Haaland, Mbappe en Camavinga te halen"
Nou gewoon, financieren! Zoals in feite nagenoeg álle clubs doen! De gedachte dat clubs hun spelers alleen met eigen geld kopen is niet realistisch. Clubs lenen gewoon geld bij de bank en kopen daarmee dus spelers. Waarom zou Real dat opeens niet meer doen nu?

26 februari 2021 om 15:59

net omdat Madrid nieuwe impulsen nodig heeft en daar geld voor nodig is kunnen ze Ramos niet geven wat hij wil. Ik denk dat het een fout is en dat het verstandiger is om Ramos nu even op de eerste plaats te zetten, maar goed

26 februari 2021 om 16:05

Constant Kante, je hebt gelijk maar daar moeten we ook wel bij vermelden dat je kredietlijn wel een keertje op geraakt natuurlijk. Zeker nu Madrid net een lening is aangegaan van meer dan 400 miljoen euro voor de renovatie van het stadion lijkt een nieuwe lening geen zekerheidje. Natuurlijk is deze lening verspreid over een periode van 20 jaar en is deze lening erop gestoeld dat de renovaties van het stadion een inkomstenboost van meer dan 200 miljoen euro per jaar opleveren. Dat zou Madrid op slag weer met een gigantische voorsprong de grootste omzet wereldwijd geven. Echter moet deze kl*tepandemie wel even mee werken dan. Zolang we de normale gang van zaken niet kunnen hervatten en de huidige situatie in de omzet van clubs blijft snijden denk ik dat banken wel 2x nadenken voor ze zulke leningen goedkeuren. Dit in tegenstelling tot overbruggingsleningen, die worden je naar het hoofd geslingerd nu omdat de banken hun investeringen op lange termijn willen garanderen en veiligstellen. Een lening voor het aankopen van een nieuwe galactico valt daar niet onder.

26 februari 2021 om 10:38

maar Werner stelt zwaar teleur. dan snap ik wel dat je nu al gaat kijken naar een spits waarvan je weet dat hij wel 20 plus goals gaat maken

26 februari 2021 om 11:47

Idd Werner is niks meer dan een 12e man omdat die op 2 posities kan spelen maar absoluut geen basis materiaal.

26 februari 2021 om 23:16

Hoezo Real? Had hij zelf niet ooit gezegd dat hij helemaal gek is van de Premier League? En dat Liverpool zijn favoriete ploeg is?

't zou wat zijn... Haaland dat na Fernando Torres, Shevchenko, Morata en Werner de zoveelste spits wordt die mislukt bij Chelsea. Het zou me niet eens meer verbazen. Haaland is een type spits dat het van z'n doelpuntenproductie moet hebben, maar verder niet veel kwalteiten heeft met voet aan de bal.

26 februari 2021 om 10:39

Haaland geen kwaliteiten? hoe kom je daar nou weer bij?

26 februari 2021 om 10:41

Meh, Drogba was een one man army, evenals Haaland dat is. Zie hem wel slagen bij Chelsea. Werner en Torres waren fysiek te licht voor de PL, daar heeft Haaland geen last van.

26 februari 2021 om 22:01

@nl_modric Torres speelde bij Liverpool top en dat was ook in de premier league?

26 februari 2021 om 10:44

Om zoveel doelpunten te maken in de Bundesliga en CL zoals Haalend nu doet, moet je toch wel over veel kwaliteit beschikken.

26 februari 2021 om 10:44

Doelpuntenproductie lijkt me toch wel iets belangrijks voor een spits niet?

26 februari 2021 om 11:06

Morata kan je moeilijk mislukt noemen bij Chelsea, heeft daar een van zn beste ratio behaald... Maar ik snap best dat oneliners populair zijn. Torres raakte zwaar geblesseerd vlak voor die bij Chelsea kwam, grote vraag of die zn niveau zou halen en heeft toch echt belangrijke goals gemaakt. En Werner wordt meer als winger gebruikt dan als spits, ik snap dat dit op teletekst niet zichtbaar is, maar ik kan niet zo goed begrijpen waarom Werner in dit lijstje staat, overigens na een half jaar al, alsof die geen tijd krijgt om te aarden.

26 februari 2021 om 11:49

Kerel ik had altijd wel een hoge pet van je op maar dit is natuurlijk onzin. Hij is groot snel sterk dus kan zowel in de diepte als in de lucht bereikt worden en kan gewoon heel goed mee voetballen heb je hem uberhaupt zien spelen afgelopen tijd?

26 februari 2021 om 11:49

Ach ooit moet het toch eens meezitten, niet? Kijk naar City en Cancelo. Wie had ooit gedacht dat ze ooit een degelijke back zouden hebben na een half miljard tegen verdedigers aan te kletsen?

26 februari 2021 om 12:10

Je hebt het nu over een periode van 15 jaar waar 3 spitsen mislukt zijn, want Werner kun je hier nog niet bij zetten. En dan over de zoveelste praten en er van uit gaan dat Haaland mislukt mocht hij naar Chelsea gaan. Er staat zoveel onzin in jouw reactie.

26 februari 2021 om 12:50

Zermatt
Zelfs als het waar zou zijn wat je stelt, dat Haalaand alleen maar goals maakt, dan is dat toch dé perfecte centrumspits in een ploeg waar voor de rest iedereen kan voetballen? Dan is hij het sluitstuk dat de voetballende opbouw en aanval besluit met het scoren van een goal. Ik zou eerder zeggen: dé ideale spits dan voor Real toch?

26 februari 2021 om 13:59

Werner is nog niet mislukt, natuurlijk zijn er ook een spitsen die het wel gehaald hebben zoals een Drogba en Zola. Ook hetgeen wat je over Haaland zegt ben ik niet mee eens. Volg een een aantal wedstrijden van hem dan weet je dat hij kwaliteit heeft. Hij oogt misschien heel onbeweeglijk door zijn gestalte maar is echt een topper in wording.

Als Chelsea fan heb ik gemengde gevoelens. Laten we voorop stellen dat het een van de beste voetballers is op dit moment. Maar.... is dit wat Chelsea nodig heeft ? Nee! Kounde van Sevilla, Camavinga van Rennais en Sancho is prioriteit.

26 februari 2021 om 11:52

Oww ja en een top spits is niet nodig? Zowel werner als abraham xijn beiden verre van topspitsen. De flanken zijn prima bezet met pulisic en odoi die allebei uit gaan groeien tot absolute toppers. Ook met havertz op 10 hebben jullie een absolute topper in de toekomst. Een cvm zou zeker welkom zijn bij chelsea maar een spits lijkt me toch echt top prioriteit.

26 februari 2021 om 15:05

Maar waarom zijn dat prioriteiten dan Deenb? Zou je dat kunnen uitleggen? Want als ik naar de selectie van Chelsea kijk, zie ik het gebrek aan scorend vermogen ook wel echt als een probleem. Dat, plus de onbalans qua spelers in de selectie.

In de spits heb je niemand lopen die 20+ goals per seizoen maakt (giroud, Abraham en Werner). Je hebt Werner gekocht, maar die past (nog) niet echt lekker als eenzame spits in de opstelling. Die gaat ook die goals niet maken.

Je hebt in feite maar 2 flankspelers, Pulisic en Hudson-Odoi. Hudson-Odoi is geen doelpuntenmachine. Pulisic heeft bewezen dat te kunnen.

Je hebt 3 nummer 10's in Mount, Ziyech en Havertz. Ziyech kan daarvan nog op de flank, maar de andere 2 niet echt. Daarvan presteert vooralsnog alleen Mount goed.

Je hebt 3 centrale middenvelders (4 met Gilmour erbij, maar die is net pas doorgebroken) voor standaard 2 posities. Jorginho is het niet bepaald. Kovacic in principe wel en Kanté hoort wat mij betreft gewoon te spelen.

Je hebt 3 linksbacks (chilwell, Alonso en Emerson) en 1,5 rechtsback (reece James en Azpilicueta, die vaak ook als CV werd gebruikt). Daarvan hoort in mijn optiek Chilwell te spelen in plaats van Alonso, maar goed.

Je hebt 4,5 centrale verdedigers (silva, Rüdiger, Christensen, Zouma en Azpi), waarmee je dus wel goed bezet bent maar kwalitatief niet even goed.

En dan heb je 3 keepers in Mendy, Kepa en Willy Caballero. Geen van allen is ten alle tijden goed geweest, maar Mendy doet het daarvan het best.

Wat ik persoonlijk zie is een selectie die niet in balans is qua positie opvulling en een selectie met een schrijnend gebrek aan scorend vermogen. Daar komt dan ook nog bij dat Tuchel 343 is gaan spelen omdat hij punten moet pakken. Fair play, want dat doet hij. Maar dat is wel funest voor de spelers die daadwerkelijk talent hebben en ook de toekomst zouden moeten hebben. Tuchel gaat voor zekerheid op de korte termijn en speelt hasbeens als Alonso, Jorginho, Rüdiger etc. Dat geeft nu even resultaat, maar op de lange termijn brengt het je niks.

Ik ben dus heel erg benieuwd hoe het verder gaat. Chelsea heeft nieuwe spelers nodig (ja ik weet het, het is ironisch nadat ze net 200 miljoen aan nieuwe spelers hebben gespendeerd..), maar ook een tactiek waarmee ze verder kunnen in de toekomst. En die nieuwe spelers moeten gericht ingekocht worden, wat bij de vorige aankopen niet het geval leek.

Past Werner als spits in een 433/4231? Niet echt. Was Havertz nodig als je al Mount hebt en ook nog Ziyech hebt gekocht? Niet echt. Heb je goals gekocht met je aankopen? Niet echt. Heb je defensieve zekerheid gekocht met je aankopen? Gedeeltelijk. Heb je centraal op het middenveld genoeg opties? Niet echt.

Hoe kun je nou fan Chelsea zijn man. Zelf spelers opleiden...... Na jaren Mason Mount! Voor de rest, kopen kopen kopen. Wat een hopeloze bende daar! Trainers vliegen eruit als warme broodjes!

26 februari 2021 om 15:55

Abraham, Hudson-Odoi, Reece James en Gilmour behoren ook tot de vaste wedstrijdselectie

Eens met duckie89.
Hoeveel jeugdspelers hebben daar de laatste 20 jaar in de basis gestaan?
City en PSG zijn ook zo een clubs , misschien nog erger.
Allemaal verschrikkelijke clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren