Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Abdou Harroui laat zich overtuigen door het Kevin De Bruyne-traject’

Laatste update:

Werder Bremen heeft het oog laten vallen op Abdou Harroui, zo schrijft BILD donderdagavond. De nummer twaalf van de Bundesliga is achter de schermen bezig met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen en Harroui wordt als een serieuze kandidaat gezien om de ploeg te versterken. De middenvelder van Sparta Rotterdam ziet de overstap zelf ook wel zitten, meldt de krant.

"Wordt hij de nieuwe Davy Klaassen?", vraagt BILD zich af over Harroui. Volgens het blad ontbreekt het Werder centraal op het middenveld aan kwaliteit en opties sinds het vertrek van Klaassen naar Ajax en de terugkeer van Kevin Vogt naar TSG Hoffenheim, na een verhuurperiode in de tweede seizoenshelft van 2019/20. Harroui ziet het wel zitten om dat gat te dichten. "Hij raakt bovenal overtuigd door de ontwikkeling van Kevin De Bruyne, die in het seizoen 2012/13 op huurbasis speelde bij Werder en daarna een superster werd", klinkt het.

Er zijn echter meer kapers op de kust voor Harroui, wiens contract op Het Kasteel doorloopt tot de zomer van 2022. Mocht hij die verbintenis niet verlengen, dan is een vertrek voor Sparta financieel aantrekkelijk. Transfermarkt schat de waarde van de 23-jarige Jong Oranje-international op 3,5 miljoen euro en met een dergelijke transfersom zou hij een van duurste Spartanen ooit worden. Alleen Marvin Emnes vertrok ooit voor meer geld bij Sparta: in 2008 ging hij voor vier miljoen euro naar Middlesbrough. Naar verluidt kan Werder pas toeslaan als enkele spelers worden verkocht.

Dit seizoen is Harroui de uitblinker in het elftal van Henk Fraser: de centrale middenvelder stond in januari nog in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland, waaronder Club Brugge en FC Groningen, maar bleef bij Sparta. Hij is dit seizoen een sleutelspeler op het middenveld en valt daarnaast op met zijn scorende vermogen. De mooiste van zijn vijf doelpunten in de Eredivisie maakte de Jong Oranje-international tegen FC Emmen (2-1), dat hij op 4 december met een vernietigend schot vanbuiten de zestien met nul punten naar huis stuurde.

Is Abdou Harroui goed genoeg voor Werder Bremen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is wel nodig voor op het middenveld. Selectie moet echt wel een stuk beter. Genoeg spelers op de loonlijst staan die nog niet goed genoeg zijn voor de 2.Bundesliga

4 maart 2021 om 22:53

Ja inderdaad, alleen Eggestein kan je zeggen dat het een middenvelder is voor de Bundesliga en zelfs die verkeerd niet in zijn beste doen. Al moet ik zeggen dat ik wel blij ben dat het Werder en Kohfeldt toch is gelukt om nu in de middenmoot te zitten. Toch een aantal seizoenen lang in degradatienood verkeerd. Maar ze moeten echt nog wat stappen maken. Voor Harroui vind ik het toch nog wel een redelijk grote stap, dus van Sparta naar Werder. Maar aan de andere kant is het wel een club wat nu in een opbouwfase zit en daar kan hij dan op meegroeien. Dus een beetje een dubbelgevoel. Het liefst zie ik hem wel in de Eredivisie spelen, maar dat komt meer omdat ik het een mooie speler vind met een goeie dribbel en goed schot.

Dit vind ik echt een speler die nog erg onderschat wordt hier. Als je de media volgt is het altijd veerman die goed genoeg is voor de top3 en kans in oranje moet krijgen, waar harroui steeds onder de radar blijft. Echter als je naar z'n statistieken kijkt dan staat ie top 10 in balveroveringen en succesvolle dribbels, en dan heeft die ook nog creativiteit in z'n spel en is fysiek geen lichtgewicht. Als je dit alles bij elkaar optelt is dit gwn statistisch een vd, zo niet de beste/compleetste middenvelders in de ed en tech gaat alle aandacht uit naar veerman. Ik hoop dan ook 10x liever dat psv voor harroui gaat dan veerman, die zwakke punten heeft die in de top van nl veel meer naar boven komen. Dat is echt een speler die het echt wel makkelijk mee zou kunnen in de top3. Hoop dat die in nl de stop omhoog maakt en zo straks in beeld komt voor oranje.

4 maart 2021 om 22:30

@justpsv Dus aanwinst voor PSV (bijna iedere middenvelder is upgrade tov Rosario).

Maar zou hij ook passen in het spel van Scmidt, waarom wel/niet?

5 maart 2021 om 09:40

@MrKrillin idd een aanwinst voor psv en een enorme upgrade tov rosario. Hij zou zeker bij psv passen en ik zal dat even toelichten. 1. Schmidt wilt dat de 2 controleurs veel ballen onderscheppen en veel duels winnen, omdat de backs veel onderweg zijn en de twee cv's anders steeds in de problemen komen in grote ruimtes (soort van 2e rij verdedigers). Ook is er veel loopvermogen nodig om dit te kunnen doen en is fysieke krijgt ook niet geheel onbelangrijk. Harroui past in dat alles perfect. Die heeft een goede fysiek, legt per wedstrijd veel meters af, staat top 10 kwa onderscheppingen en heeft een hoog percentage gewonnen duels.
2. In balbezit zijn ze niet de belangrijkste posities, echter wanneer de backs goed worden verdedigd moet er meer van hun afkomen en dan komen de problemen met 2 niet voetballende controleurs. Maar omdat deze 2 spelers ook enorm belangrijk zijn in het afjagen en opvangen van de tweede ballen werkt het ook weer niet om een pure voetballer (met weinig fysiek) daar neer te zetten, aangezien je dan verdedigend open ligt. Boscagli is daarom al een enorme upgrade tov rosario aangezien die ook nog voetballend vermogen heeft, echter heeft boscagli niet echt veel creativiteit en is dribbelen niet zijn sterkste kwaliteit. Dit terwijl harroui tevens top 10 staat met succesvolle dribbels, waardoor je een tegenstander moet laten kiezen en iets kunt forceren tegen ingravende teams die de back met fases neutraliseren. Zeker icm de creativiteit die hij ook in dergelijke mate beschikt.
Conclusie. Hij beschikt alle kwaliteiten die schmidt verlangt, maar heeft nog andere kwaliteiten extra die de andere spelers ontberen. Hij is een enorme upgrade tov rosario, maar ook een upgrade tov boscagli.
PS. Ik denk dat dit voor ajax ook een goede speler zou zijn, aangezien je met hem een balansbewaarder hebt zoals Alvarez nu, maar dan met voetballendvermogen, dribbelvermogen en creativiteit. Dan heb je niet een zwakkere plek betreffende voetballendvermogen en een speler die het vaakst door een tegenstander onder druk worden gezet.

5 maart 2021 om 10:22

Mrkrillin, PSV heeft al een geweldige middenvelder in de selectie voor die positie, genaamd: Boscagli. Geweldige controleur. Is snel, kan verdedigen, geweldige (lange) pass in de benen. Fysiek en conditioneel is hij ook top. Ondanks z'n lengte kan 'ie ook geweldig koppen. Voor mij absoluut de revelatie van dit seizoen. In ieder geval bij psv.

5 maart 2021 om 10:51

@justpsv bedankt voor je inhoudelijke toelichting! Ik zal vaker op hem gaan letten. Ik heb weinig wedstrijden van Sparta gezien.

Hopen dat jullie paar mooie aankopen kunnen doen. Zou weer leuk zijn om 2 NL ploegen in de CL te hebben. Kijkt toch fijner.

5 maart 2021 om 11:06

@mrkrillin Dat is het grappige wanneer clubs op data scouten dan kom je bij aankopen die niet direct bij ons zouden opkomen, maar achteraf wel beter zouden passen. En bij een Leipzig en Salzburg werkt het best aardig ðÿ˜‰. Ja hoop het ook, al vind ik persoonlijk niet dat er enorm veel voor nodig is. De prioriteit moet een echt goede en (redelijk) ervaren cv zijn komende zomer, met daarnaast een talentvolle cv. Hoop heel erg op een duo alderweireld/lyanco-vd ven (volendam) en dan ervoor sangare-harroui, dan is er al een enorme upgrade tov dit seizoen in de as. Madueke kun je op de positie van malen kwijt. En afhankelijk hoeveel er mogelijk is kun je altijd met teze als rb spelen. Dat hoeft in principe niet veel te kosten. Dan is het vooral zaak dat de bank versterkt wordt, zodat het verschil in kwaliteit niet direct enorm omlaag gaat.

5 maart 2021 om 11:19

@mrkrillin Hoop zelf op een opstelling zoals deze. Een dan alderweireld of lyanco.

Dan voor de backup spits macias (mexico, guti omgekeerde weg + geld) halen, boscagli voor backup cvm, en dan aankopen doen voor goede backups. miss v aanholt halen voor lb? Een extra cv, al kunnen boscagli en teze daar beide ook spelen en een backup rb. Dan ziet de wereld er alweer heel anders uit, en is in twee transferwindows de hele puinhoop opgeruimd.

drommel
teze
alderweireld
vd ven
max
gotze
harroui
sangare
gakpo
zahavi
madueke
5 maart 2021 om 11:32

@jstpsv eens als je op data gaat scouten dat je bij andere spelers komt. AZ doet het dacht ik ook.

van Alderweireld blijven jullie af!!!

Ik betwijdel of vd Ven gelijk klaar is voor basisplek. van KKD gelijk naar (vcl) Europees en strijden om het kampioenschap is best groot.

Hoe kan je Boscgali niet opnemen in jouw opstelling? Hij is een van de lichtpuntjes dit seizoen.

Ik verwacht zelf dat Schmidt een kopsterke spits gaat halen. Of Romeo moet heel fit worden.

Wow Marvin Emnes, voor mij echt het voorbeeld van een vergeten voetballer. Hoe gaat het nu met hem. Had toen een heel aardig seizoen bij sparta. 13 jaar geleden alweer, wat vliegt de tijd.

4 maart 2021 om 22:56

Zit nu zonder club en heeft een beetje rondgezwerfd in Turkije (akhisarspor en Vancouver). Heeft al meer dan een paar jaar niet gespeeld.

Sparta spelers gaan het best voor een half tot heel jaar naar Utreg om daarna naar PSV te gaan. Don't change a winning formula.

Het beste nieuws uit dit bericht zou natuurlijk een mooi bedrag zijn voor Sparta Rotterdam, een van de mooiere clubs uit Nederland die je wel een bedrag gunt en daarbij een uitstekende speler. Of hij goed genoeg is voor Werder Bremen, je ne sais pas, ik zou zeggen van niet, maar Bremen is ook niet meer de hoogvlieger van weleer en hoe goed Harroui nu echt is kan ik ook niet helemaal inschatten, goed genoeg voor een stap hoger op, zeker, maar we hebben het wel over de Bundesliga.

Ik hoop dat az vol voor hem gaat . Is echt een goede voetballer met potentie. 3,5 miljoen is te betalen voor az. Ik verwacht dat onze motor en beste speler midtjo na de zomer weg is en anders wel koopmeiners.

Zou toch zonde voor de Eredivisie zijn als hij naar Duitsland zou gaan. Hij kan echt nog veel laten zien in de subtop en daarna misschien in de top. Hopelijk slaat Utrech/groningen oid toe.

Harraoui is ongeschikt om het middenveld van Werder Bremen komend seizoen te versterken. Deze jongen heeft overduidelijk een terugval en zou het beste eerst in Nederland een vervolgstap maken. Groningen, Utrecht, Twente of AZ zouden prima clubs voor hem zijn.
Werder is een middenmotor in Duitsland, en er is geen enkele Nederlandse eredivisiespeler, op Wout Weghorst na, die zich direct in de basis speelt bij een bundesligaclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren