Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvaller is Guardiola dankbaar: ‘Hij weet welke speler ik wil zijn’

Laatste update:

Raheem Sterling is onder Josep Guardiola opgeleefd en de aanvaller erkent dat de manager daar een aandeel in heeft gehad. De 22-jarige Engelsman, die voor minimaal 61 miljoen euro werd overgenomen van Liverpool, zegt in een interview met Sky Sports dat Guardiola weet hoe hij als speler ‘wil zijn’.

/

“Hij heeft gezegd dat ik direct moet zijn. Om direct te voetballen, moet ik kansen creëren en doelpunten maken. Ik moet klinisch zijn in de kansen en dat is dus wat ik moet doen”, aldus Sterling. “Ik ben nog maar 22 en let ook op andere spelers om van hen te leren. Ik kijk naar wereldvoetballers om te zien hoe ik mijn spel kan verbeteren.”

Sterling, 28-voudig international, speelde tot dusverre 69 wedstrijden in het eerste elftal van Manchester City. Daarin kwam hij tot zeventien doelpunten en achttien assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opgeleefd is wel een beetje overdreven. Speelt over het algemeen totaal niet bijzonder. Heeft juist wereldvoetballers om zich heen nodig die ruimte creëren. Was bij Liverpool zo en is bij City weer zo.

20 december 2016 om 12:09

Geef hem die ruimte en je haalt hem nooit meer in alleen die kerel is verschrikkelijk snel met de bal aan de voet.

20 december 2016 om 12:43

Dat is inderdaad een kwaliteit, maar niet een die bij een Guardiola-team van het grootste belang is. Daarvoor spelen ze te weinig op de counter. Sterling wil graag een spits zijn, maar ook als je 22 bent moet je dan die kopkans die hij tegen Arsenal kreeg gewoon maken. Zo niet, dan ben je niet de speler die je wil zijn, maar een bijzonder bruikbare vleugelspeler. Niet meer, niet minder.

20 december 2016 om 13:08

Snelle wingers die verder niet heel veel kunnen doen het juist altijd heel goed onder guardiola. Kijk naar pedro, Coman.

20 december 2016 om 14:53

Verder niet heel veel doen? Dan begrijp jij de rol van Pedro bij Barcelona nietm

Sterling heeft enkele signature moves nodig die hij echt moet bemeesteren om echt een grote flankaanvaller te worden , kijken naar robben messi ect zijn afwerking moet ook vele malen beter , rustig en klinisch blijven is niet voor elke speler peanuts

20 december 2016 om 19:36

Sterling is wel goed en misschien het grootste Engelse talent, maar niet goed genoeg voor City vind ik. Sane is jonger en toch ook al wat beter dan hem, als ze deze zomer nog zo'n speler halen dan is het gewoon afgelopen met zijn kansen bij City.

Als je bij City Sane hebt die op zijn 20ste al zo goed is, De Bruyne die op zijn 25ste onze beste speler is, Aguero in de spits en dan Sterling op de andere flank. Dan is het duidelijk dat Sterling niet in dat rijtje thuishoort gewoon.

Sterling is onder Guardiola echt geweldig bezig. Bij Pellegrini speelde hij vanaf links. En was hij regelmatig onzichtbaar. En zijn totale contributie ( goals en assists ) was ook vrij karig. Maar Bij Guardiola leeft hij echt helemaal op vanaf rechts. En is hij altijd een dreiging voor de verdediging. Vergeet ook niet dat hij nog maar 22 jaar is. Hij kan in die jaren nog zoveel beter worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren