Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aankoop van zeven miljoen euro keert balend terug bij Arsenal

Laatste update:

André Santos is met tegenzin teruggekeerd in de gelederen van Arsenal. De dertigjarige linksback annex linkshalf mocht halverwege het voorbije seizoen op huurbasis naar Gremio in zijn vaderland Brazilië vertrekken en daar had hij het goed naar zijn zin. Het liefst was André Santos er ook gebleven, maar de twee clubs kwamen er volgens hem samen niet uit.

/

Gremio had de kans de back definitief vast te leggen, maar kon dat financieel niet aan. Er zat dus niets anders op dan Arsenal te laten weten dat André Santos terug zou keren. De verdediger zelf baalt daar nog het meest van, zo laat hij weten aan Rádio Gre-Nal. “Mijn huurperiode is voorbij, het duurde zes maanden en nu ga ik weer terug. Gremio en Arsenal hebben dat besloten.”

“Het liefst was ik gebleven”, geeft de routinier toe. “Gremio is de hele tijd eerlijk geweest, ik voelde me er goed en ik had graag een prijs gepakt met ze, voordat ik weer wegging. Helaas kwam er geen deal op tafel en moest ik weer terug.” André Santos’ contract in Londen loopt nog twee jaar door. Hij speelde tot op heden 23 wedstrijden voor the Gunners, die hem voor zeven miljoen euro weghaalden bij Fenerbahçe.

Arsenal kan het beste proberen André Santos in de zomer te verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeik niet zo. Als je zo graag wil blijven, moet je maar salaris inleveren.

15 juni 2013 om 00:18

"de twee clubs kwamen er gezamenlijk niet uit".........

Mensen die oneens hebben gestemd op de poll moeten haast wel mis geklikt hebben.. Santos is een aanfluiting gebleken en zal als derde keus in ieder geval niks belangrijks meer spelen, ervan uitgaande dat het wel weer niet zal lukken hem te slijten.

15 juni 2013 om 00:19

hij mocht blij zijn dat ie al min maakte voor een club als arsenal!! hoe sneller hij weg is hoe beter. terug naar brazilië of turkije?

15 juni 2013 om 14:48

de 4e keus waarschijnlijk.
Gibbs, Monreal, En Vermealen zullen denk ik wel de voorkeur krijgen als linksback.

Als linksmidden zou hij nog een goede back-up zijn. Het is echter totaal geen linksback, verdedigend écht slecht.

15 juni 2013 om 00:19

Aanvallen is zijn sterke punt maar dat betekent niet dat hij aanvallend ook meteen van toegevoegde waarde is. Voor een back voegt hij aanvallend veel toe, voor een aanvallendere positie zou zijn aanvallende toegevoegde waarde echter gering zijn

15 juni 2013 om 00:22

Aanvallend vind ik Gibbs nog beter, dus Santos heeft echt niks te zoeken bij ons.

15 juni 2013 om 00:44

Klopt. Snapte de aankoop van Santos destijds wel maar is gigantisch geflopt, en sowieso lag de transfersom hoog. Zou als Arsenal niet te moeiljk doen over een transfersom want een dergelijk dure derde linksback is zonde van de verhoudingen in je salarishuis

15 juni 2013 om 10:39

Precies en dan verstoort het de boel en komen er gegarandeerd conflicten

15 juni 2013 om 00:23

Santos moet je echt veel rugdekking verlenen, wil je hem kunnen laten renderen. Vermaelen kon dat natuurlijk totaal niet. Koscielny wel, maar die speelde toen niet.

Aanvallend heeft hij zijn kwaliteiten maar verdedigend is hij zwak, zeker niet voor een topclub. Arsenal heeft helemaal niets aan zo'n speler.

Serieus? Is er zeven miljoen voor hem betaald?

15 juni 2013 om 00:21

Helaas wel ja

15 juni 2013 om 00:51

Hij was op dat moment eerste keus linksback voor de Seleção en we hadden door blessures helemaal geen linksback op dat moment, waardoor er uiteindelijk teveel voor hem betaald is. Op dat moment was het nog niet eens zo'n gekke aankoop, maar er is wel gebleken dat hij niet de discipline heeft om ook verdedigend zijn mannetje te staan in de Premier League. Een gok die verkeerd is uitgepakt, maar wel ingecalculeerd.

Pfff, we kunnen ook niemand verkopen. Het is of verhuren of contract laten aflopen. Dat 'sociale' salarissysteem is gewoon troep, nu zitten de flutspelers aan ons vast met veel te veel salaris. Squillaci krijgt bijvoorbeeld 60.000 per week...

15 juni 2013 om 00:24

Is hij niet transfervrij weg gegaan? Ik dacht dat hij en Arsenal de contract af hadden gekocht

15 juni 2013 om 00:50

Nee, da's Denilson van wie zijn contract eind deze maand verloopt

15 juni 2013 om 09:48

Als je Arsenal echt volgde wist ja dat squallaci ook transfervrij weg is..

15 juni 2013 om 13:40

Dat klopt ja, was ik vergeten : Stond zelfs nog onlangs op vz, en ik heb daar ook gereageerd. Squillaci, Arshavin en Denilson zijn weg.

Eigenlijk moet Arsenal hem als LM/ winger gebruiken. Deze man is aanvallend niet slecht, zeker niet slechter dan Gervinho maar kan gewoon niet verdedigen.

15 juni 2013 om 02:19

Niemand is slechter dan Gervinho. Zelfs Verhoeven zou meer rendement hebben dan hem.

OT: De 7 miljoen nooit waargemaakt, verkopen en op zoek naar wat beters.

15 juni 2013 om 16:19

Gervinho is echt niet slecht, hij heeft alleen geen overzicht. Verder heeft hij alles, een goed schot, kracht, snelheid, techniek, een redelijke pass, alleen zit zijn haar altijd voor zijn ogen waardoor hij geen teamgenoten ziet.

Heeft fenerbahce die Arsenal toch nog lekker opgelicht lekker hoor 7.000.000,- pakken op zo een speler.. is in ieder geval 3.000.000 dan wat die gierige messi pakte

15 juni 2013 om 00:41

@francesco tott... Vrijdagavond dus maar aan de alcohol? Wie pakt wie en wat heeft Messi er mee te maken?.. On: tuurlijk is het een miskoop gebleken van Arsenal maar welke club heeft er geen miskopen? Zo kan je ook zeggen dat Nasri compleet mislukt is bij City en dus Arsenal weer een werelddeal gemaakt heeft.. Verkopen/verhuren en lekker gibbs opstellen of een echte topper halen. Komt wel goed daar

15 juni 2013 om 00:46

Nope ik ben alcoholist dus mij boeit vrijdag niet... i prefer drinking op dinsdag elke dag drink ik me de shit in... Gewoon vindt leuk om messi erbij te betrekken Isco24

Arsenal kan hem zo kwijt, heeft in zijn sterkste tijden bij Fener toch wel een goed indruk gelaten op Turkse clubs, zal me niet verbazen als er een paar melden voor hem.

15 juni 2013 om 16:20

Een van de grote Turkse clubs was toch op zoek naar een linksback? Wat mij betreft mogen ze hem gratis afhalen, hij strijkt een enorm salaris op.

15 juni 2013 om 16:38

Gala is op zoek naar een linksback idd, maar weet niet of ze hem gaan benaderen!

Aanvallend sterk maar verdedigend best kwetsbaar deze André

Typisch voorbeeld van het faalbeleid bij arsenal, allemaal zulke flut spelers voor miljoenen maar zelden een speler van 20 miljoen die je team beter maakt, zo is de weg lang voor arsenal.

15 juni 2013 om 09:41

Faalbeleid? Hoe is voorzichtig met je geld omgaan faalbeleid? Hoe zijn Cazorla en Arteta flutspelers?

Jij bent feyenoorder, jij moet toch weten dat met geld smijten alleen slecht kan uitpakken. Als je Arsenal's beleid volgt, dan zul je op den duur ook eens een miskoop hebben, maar dat is er dan eentje van 7 miljoen, en niet veertig.

15 juni 2013 om 10:45

Hij was bijna net zo duur als Buttner. Hij is gewoon als back-up gehaald.

Zal me niet verbazen als een paar Turkse clubs zich melden voor hem. Goede indruk achtergelaten in Turkije, in tegen stelling tot in Engeland.

Santos is zo traag en heeft echt de draaicirkel van een traktor. Verder is hij defensief zeer matig. Aanvallend is hij redelijk en zijn techniek is ook redelijk, daarnaast heeft hij een redelijk goed schot!

Moet nog wel wat voor te vangen zijn! Met Gibbs en Monreal zijn er 2 stukken sterkere linksbacks en is dat ook geen zorgenkindje bij Arsenal!

Zeg nou eerlijk he hoeveel linksbacks zijn er eigenlijk die wereldtop zijn na R.Carlos.
Santos was destijds wel eerste keuze boven Marcelo en speelde goed bij Fenerbahce. Het is wel een flop gebleken helaas

Er zijn altijd een paar gekke clubs in Turkije die Santos wel willen kopen.

Zo goed is hij ook niet, en op leeftijd natuurlijk. Arsenal had hem beter voor wat minder kunnen laten gaan! Net of gremio niks te besteden heeft.

15 juni 2013 om 16:23

Naar verluid mocht hij voor 5 miljoen weg, geen heel onrealistisch bedrag, maar dat was blijkbaar te veel voor Gremio, vreemd, vooral aangezien ze de laatste jaren redelijk wat spelers voor een mooi bedrag hebben laten gaan, ik noem 10 miljoen voor Fernando, 10 miljoen voor Mario Fernandez en dan nog een heel aantal transfers voor bedragen tussen de 3 en 8 miljoen euro, moet je toch wel 5 miljoen kunnen neerleggen lijkt mij...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren