Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal zwaait Braziliaanse miskoop van zeven miljoen definitief uit

Laatste update:
/

Arsenal moest Gaël Clichy in de zomer van 2011 door de financiële slagkracht van Manchester City laten gaan en haalde André Santos binnen als zijn opvolger. The Gunners betaalden 7 miljoen euro voor de linksback, maar de Braziliaan kwam in het Emirates Stadium tot slechts 23 wedstrijden en kreeg er ladingen kritiek te verwerken. Arsenal neemt nu definitief afscheid van André Santos.

Flamengo meldt op zijn officiële website dat Santos voor twee seizoenen heeft getekend bij de club uit Rio de Janeiro. Bij Fla, dat na zeven wedstrijden in de Serie Á op de elfde plaats staat, gaat de verdediger weer samenwerken met Mano Menezes. Laatstgenoemde was tot november 2012 de bondscoach van Brazilië en hij stelde veel vertrouwen in Santos, maar onder de nieuwe keuzeheer Luiz Felipe Scolari viel de dertigjarige Santos weer buiten de boot. Het contract van Santos liep bij Arsenal nog twee jaar door en het is niet bekend of Flamengo een transfersom heeft betaald.

Santos werd vorig seizoen al door Arsenal verhuurd aan Gremio en hij hoopte ook bij die club te kunnen blijven, maar Gremio had niet genoeg financiële middelen. De ex-speler van onder meer Fenerbahçe en Corinthians blijft nu dus echter toch in zijn vaderland actief. Tijdens zijn periode in Londen kreeg Santos vaak de lachers op zijn hand doordat hij moeilijk kon wennen aan het niveau. Hij kreeg ook kritiek nadat hij tijdens de rust van de wedstrijd tegen Manchester United het shirt wilde ruilen met Robin van Persie.

Een verstandige keuze van Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logische keuze en een goede zet. Destijds was het een redelijk logische aankoop, maar hij bleek verdedigend toch te zwak te zijn voor de Premier League. Voor Flamengo is hij absoluut nog een meerwaarde, dus ik denk dat alle partijen hier beter uitkomen. Dit jaar is Arsenal sowieso goed bezig om alle overtollige spelers uit de club te werken. Het schijnt dat er hierdoor minimaal 18 miljoen pond aan salaris wordt gespaard. Ik zou alleen willen dat we wat slagvaardiger waren met de mogelijke aankopen.

19 juli 2013 om 22:08

Wat betreft Santos zit het heel makkelijk, Hij ligt heel goed in de groep en de spelers konden goed met hem overweg, Maar hij komt gewoon kwaliteit tekort en heeft het laatste beetje krediet wat hij had door het raam gegooit met die schaamteloze aktie met Rvp.

Weg met het dead-wood op naar een mooie toekomst met ons eigen british-core, Onze britse spelers/talenten liggen allemaal langdurig vast en vormen de toekomst van Arsenal, Met de aankomende spelers uit de jeugd en een aantal aankopen zie ik de toekomst zeer positief tegenmoet! We kunnen alleen maar beter worden.

Hup weg is die gelukkig, hij bakte er echt niks van

Tsja, wat een blunder was hij zeg. Was beter als linksbuiten dan als linksback. Aardige gozer, ligt goed in de groep, maar dit soort spelers moeten vertrekken, wilt Arsenal terug naar de top. Nu die Bendtner nog uit de wolkenkrabber dat zijn ego is halen en Chamakh wegtrappen uit die Londense shisha-house waar hij dagelijks zit + aankopen natuurlijk en het is een goede zomer.

19 juli 2013 om 22:10

Inderdaad Djourou Fabianksi & Squilacci zijn al vertrokken Bendtner Park Chamakh & Santos nog en dan hebben we weer een hele hap aan salaris over in het salaris huis zijn we gelijk af van deze jongens die niks toevoegen, Op naar de toekomst.

19 juli 2013 om 22:38

Waar is Fabianski naartoe vertrokken?

19 juli 2013 om 22:44

Ik denk dat afca_1995 Vito Mannone bedoeld i.p.v. Fabianski

19 juli 2013 om 23:26

Ik bedoel idd Manonne, thnx

20 juli 2013 om 10:29

Sunderland dacht ik..

Zo slecht vond ik hem niet, hij heeft gewoon een slechte pot gespeeld
uit by Man.utd en dat heeft hem gewoon echt genekt.
In 23 wedstrijden heeft hij wel meer doelpunten gescoord als Clichy lol.

19 juli 2013 om 21:40

Dat Clichy niet kan scoren is algemeen bekend... Daarnaast heeft hij wel meerdere wedstrijden dramatisch gespeeld, zelfs tegen de mindere ploegen...

Heel goed nieuws. In die dramatische zomer van 2011 uit paniek gehaald voor veel te veel geld omdat we geen linksback hadden, maar als je liever de hele dag geniet van Londen in plaats van je te focussen op je vak, kun je ook niet verwachten dat je slaagt bij Arsenal.

Goed bezig wat betreft uitgaande transfers. selectie is op dit moment kwantitatief ook gewoon nog niet op peil, maar beter dat die plekken worden opgevuld door beloftevolle jongens dan gasten die niets toevoegen en zichzelf niet eens fit kunnen houden voor 50.000 pond in de week.

Hopelijk nu ook een wat logischere verdeling van de lonen met veel vertrokken spelers die te veel verdienden en het fiasco van het zogenaamd sociale salarishuis.

19 juli 2013 om 22:12

Inderdaad, Ik ben het voor een deel wel eens met de visie van Wenger, Wat betreft de verhoudingen in de kleedkamer enz enz, Maar ze zijn inderdaad iets tever doorgeslagen in dat salarishuis & dat heeft ons de nodige toppers gekost.

Weg ermee. Operation Deadwood noemen ze het. O.a. Djourou, Santos, Chamakh, Squillaci, Arshavin en dergelijke moeten weg. Komen te kort voor Arsenal. Djourou had nog als back-up kunnen dienen, maar goed.

Zo veel mogelijk salaris komt er nu vrij. Kunnen daarmee ook toppers worden gehaald (hopelijk!)

20 juli 2013 om 00:09

Squillaci, Arshavin en Denilson zijn defenitief weg. Nu nog Chamakh en Bendtner.en Arsenal zet haar eerste stappen om een absolute topclub te worden. Met deze verkopen hebben we ook toppers nodig. Arsenal toont eindelijk een klein beetje ambitie met het verkopen van middelmatige spelers en daar mogen de fans wel dankbaarder voor zijn. Als het verkopen van Bendtner eindelijk is gelukt zal ik heelblij wezen. Arsenal heeft hem 7 jaar lang onder contract en ik word de laatste vier jaar gek van het feit dat hij nog steeds onder contract staat bij ons. Ik verwacht dat Chamakh volgende zomer of (winter) van de loonlijst kan worden geschrapt.

Hopelijk kunnen wij Arsenal deze zomer gebruiken om een heel nieuw tijdperk te gemoed te zien. Hopelijk kan Arsenal volgend seizoen de droogte van de laatste 8 jaar weer goed maken. Laten we het hopen Als Arsenal fans...

20 juli 2013 om 00:12

Arsenal moet inderdaad veel spelers weg doen en klasse spelers halen. Lewandowski, Soldado, Adrian of Damiao en een goede cv en rb.

Yes, we zijn eindelijk van hem af!

Huh, ik begrijp iets niet.

'bij Fla, dat na zeven wedstrijden in de Serie Á op de elfde plaats staat, gaat de verdediger weer samenwerken met Mano Menezes. Laatstgenoemde was tot november 2012 de bondscoach van Brazilië en hij stelde veel vertrouwen in Santos, maar onder de nieuwe keuzeheer Dunga viel de dertigjarige Santos weer buiten de boot. '

Is Dunga na het vertrek van Menezes dan weer bondscoach geworden? Ik dacht dat Scolari dat was.

On:

Dit was wel een paniekaankoop van Arsenal destijds. Hij kwam duidelijk tekort en een terugkeer naar Brazilië was de beste optie voor hem.

Verdedigend was hij zwak, ook in zijn tijd bij Fenerbahçe. Maar als een aanvallende back vaak scoort, worden zijn verdedigende kwaliteiten in Turkije minder besproken. In Engeland is dat echter fataal geworden voor Santos. Hij was bij de Fenerbahçe aanhang altijd geliefd en hij was een vrolijke en sympathieke speler. Heb hem live mogen zien scoren tegen de aartsrivaal tijdens een oefenwedstrijd in Mönchengladbach. Ik wens André Clarindo dos Santos nog veel succes in zijn verdere loopbaan.

@lucvz

Ja ik snap wat je bedoelt, ik zeg ook niet dat hij moet blijven.
maar mensen zijn hier veelste negatief over hem.

ik kan me nog wedstrijden herrineren dat hij belangrijk is geweest met zijn goals,
bijv. z'n goal uit tegen Chelsea (3-5) gewonnen
& z'n goal tegen Westbrom uit (dacht ik) de gelijk maker, waardoor Arsenal uiteindelijk won en CL mocht spelen.

Justsaying

Zo, van deze mafkees zijn we eindelijk af. Kon totaal niet verdedigen en heeft totaal geen mentaliteit. Volgens mij heeft hij ook weleens veel te hard gereden en daardoor zn rijbewijs een tijdje kwijt geweest. En fit was hij eigenlijk ook nooit echt.

Toch heeft hij ook weleens belangrijke goals gemaakt voor Arsenal en dat moeten we niet vergeten. Vooral uit bij WBA (2-3 zege, laatste wedstrijde seizoen 2011/2012) is enorm belangrijk geweest.

Ik wens hem het beste verder, maar voor Arsenal is hij gewoon niet goed genoeg.

Aanvallend was hij redelijk goed. Was redelijk vaak op de helft van de tegenstander te vinden en hij kwam ook best vaak in scoringspositie. Alleen was hij verdedigend niet de allerbeste(understatement) , zijn motoriek en velduitstraling maakte het alleen erger.

Opruiming in volle gang, Denilson, Arshavin, Squillaci, Mannone en nu dus ook Andre Santos zijn definitief weg. Scheelt toch zo'n 270.000 pond per week. Nu Chamakh, Bendtner, Park en Diaby nog en dan zijn alle spelers die nooit spelen en toch een enorm salaris opstrijken eruit. Voor Chamakh, Park en Bendtner is interesse van meerdere clubs, Diaby word een moeilijk verhaal.

Dit gezegd te hebben: er is nu dus sowieso 270.000 pond per week vrij voor salarissen, daar moet je toch iets mee kunnen doen. Onder andere Suarez, Rooney, Higuain, Fabregas, Fellaini en Bernard worden vaker aan ons gelinkt, haal daar twee spelers van en een breker en ik denk serieus dat je meedoet om de titel.

19 juli 2013 om 22:29

Mee eens, al hoop ik gewoon dat Diaby door Arsenal richting het einde van zijn contract wordt begeleid en na 2015 eventueel verder gaat met een pay-as-you-play contract. Die jongen heeft zoveel pech gehad in zijn carrière dat ik het jammer zou vinden als hij maar aan zijn lot overgelaten wordt. Bovendien heeft hij als hij fit was wel gewoon altijd naar behoren gepresteerd. Zie Diaby na het beëindigen van zijn carrière (wanneer dat dan ook moge zijn) graag verzonnen blijven aan Arsenal (mits die wens wederwens is nnatuurlijk, want kan me ook wel voorstellen dat Diaby er op een gegeven moment gewoon klaar mee is).

20 juli 2013 om 00:27

Haha een "pay-as-you-play"..

Ik moest er wel even om lachen. Maar natuurlijke een belachelijk idee.
Een voetbalcontract kan je vergelijken met belasting namelijk een
persoon betaalt iets waarvoor hij of zei iedere moment 24 uur per dag
7 dagen in de week en 365 dagen in een jaar gebruik van kan maken.
Dat is met een voetbal contract precies hetzelfde. Arsenal heeft als
plicht een speler salaris uit te betalen ,want Diaby blesseert zich tijdens
het uitvoeren van zijn werk. Maar dat terzijde

Diaby is inderdaad een lastig verhaal constant geblesseerd. Ik had
het idee altijd dat de beste man tot de 'yaya Toure' van Arsenal zou
kunnen uitgroeien ,maar hij heeft gewoon ontzettend veel pech dat hij
zo word geplaagd door blessures.

Het is wel een goed idee om het te begeleiden tot zijn contract afloopt
tot 2015 dus en dan een gesprek uit te voeren als hij sindsdien alleen
maar word geteisterd door blessures ,maar een: "pay-as-you-play"
contract is gewoon absurd.

20 juli 2013 om 06:23

Waarom belachelijk? Hij zou niet de eerste speler in het Engelse voetbal zijn die een dergelijk contract ondertekent en het is volgens de reglementen volledig toegestaan.

Nou weer een flop verkocht nog een stuk of 3/4 tegaan. Ben benieuwd of Arsenal nog wat versterkingen gaan halen er zijn toch behoorlijk veel spelers verkocht.

Ik kan me niet heugen dat Santos ons 7 mil heeft gekost... Dacht eerder iets van 3.

Maar goed, mooi dat ie weg is!

Arsenal is goed bezig met het onkruid uit de selectie te halen. Ben echt benieuwd wat er nog binnen gaat komen sinds de activiteiten met Higuain, Rooney, Fellaini stil liggen en ben er zelfs bang voor dat ze ook dit jaar langs de boot vallen op de transfermarkt.

En nu nog; Park, Bendtner, Gervinho & Chamakh lozen, en dan echte versterkingen halen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren