Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Aankoop van zestig miljoen leeft voorlopig nachtmerrie bij Real Madrid’

Laatste update:

Luka Jovic maakte afgelopen zomer voor een bedrag van zestig miljoen euro de overstap van Eintracht Frankfurt naar Real Madrid. De Servische spits kent nog geen hele gelukkige start van zijn dienstverband bij de Koninklijke, daar hij in zeven officiële wedstrijden nog niet het net wist te vinden. Sport schrijft dat het dienstverband van Jovic bij Real Madrid tot dusver een ‘nachtmerrie’ is.

Jovic bleef in de laatste wedstrijden tegen Club Brugge (2-2) en Granada (4-2 zege) negentig minuten op de reservebank. Zijn rol bij Real Madrid heeft ook gevolgen voor zijn speeltijd bij de nationale ploeg van Servië, waar hij in september in de wedstrijd tegen Portugal (2-4 nederlaag) genoegen moest nemen met een invalbeurt van drie minuten. Jovic meldde zich vervolgens met een vermeende blessure af voor de oefeninterland tegen Luxemburg (1-3 zege), maar kon vier dagen later wel als invaller weer spelen bij Real Madrid.

Salgado: 'Rafael van der Vaart was enorm geliefd bij Real Madrid'

Het heeft volgens de berichten in Spanje geleid tot een vertrouwensbreuk met bondscoach Ljubiša Tumbakovic, die Jovic voor deze interlandperiode niet heeft opgenomen in zijn selectie voor wedstrijden tegen Paraguay (1-0 zege) en Litouwen (maandagavond, EK-kwalificatie). Het is volgens AS een straf voor het feit dat Jovic de oefeninterland tegen Luxemburg zonder geldige reden liet schieten.

Michel Salgado vindt dat Jovic niet te snel afgeschreven dient te worden bij Real Madrid. “Hij is een jonge speler. Real Madrid heeft hem niet voor niets binnengehaald, hij staat garant voor doelpunten en geweldige aanvallende kwaliteiten. Het is bekend dat Real Madrid een spits nodig had, Karim Benzema is een ander type”, zegt Salgado, oud-verdediger van Real Madrid, in gesprek met DAZN. “Jovic moet nog leren, hij is een jonge speler en bij Real Madrid bestaat er veel druk. Hij heeft tijd nodig en dat gaat hij krijgen, omdat we weten dat hij een geweldige spits is."m

Zie jij Luka Jovic slagen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch heerlijk hoe de media werkt. Heeft nog geen doelpunt gemaakt en meteen worden afgeschreven. Geef hem nog wat tijd, afgelopen jaren laten zien dat hij een goede spits is.

14 oktober 2019 om 11:36

De media? Niet alleen media, ook leden hier bij zowat elke voetballer...
Jovic heeft tijd nodig.

14 oktober 2019 om 12:04

Probleem is dat je om bij Real Madrid iets meer moet zijn dan een goede spits. Je moet 1 van de beste spitsen ter wereld zijn. Dat is hij voorlopig nog niet en het is sowieso de vraag of hij dat uberhaubt gaat worden. Natuurlijk had ie vorig jaar een prima seizoen, maar dat wil niet zeggen dat je meteen klaar bent voor Real Madrid.

14 oktober 2019 om 12:47

@masterd dan is het de vraag waarom hij überhaupt gehaald is. Hij is een topspits in wording.

14 oktober 2019 om 16:01

@zodzeh dat doen wij toch ook met Luuk De Jong nu hij bij Sevilla niet scoort?

Bron Sport, uiteraard. Jongen heeft gewoon tijd nodig, ook al geblesseerd geweest het komt allemaal nog wel.

Sport kan het blijkbaar niet laten om onrust te creëren nu Real in Spanje bovenaan staat. Jovic heeft in de wedstrijden die hij heeft gespeeld alleen tegen Osasuna fatsoenlijke kansen gekregen, dus om die jongen nu al af te schrijven is idioot. Benzema alles laten spelen net zoals vorig jaar is geen goed idee, dus hoop dat Zidane niet te conservatief is en Jovic gewoon aan z’n minuten te laten komen.

Ik ben een grote Jovic fan, volg hem al sinds bij Rode Ster, heeft wereldpotentie! Maar wat dachten sommige dat hij snel even in de basis zou staan?! Om Benzema net uit de basis te spelen moet je Lewandowski of Suarez heten! Dus Jovic heeft tijd nodig en zal zijn tijd krijgen. Hazard draait toch ook nog niet? Laat staan Jovic... maar die komt er wel! Typsch media...

Ja hij is nog jong, maar ben wel benieuwd wat de verwachtingen zijn... want zo goed was hij nou ook weer niet bij Frankfurt.het leek mij een beetje op een paniek aankoop omdat er vorig jaar niks in de spits was behalve Benzema.

14 oktober 2019 om 11:46

Hij was heel goed bij Frankfurt, in zn eerste jaar onder kovac=> scoorde bijna in elke invalbeurt. Seizoen 2=> fantastisch ( mede dankzij hem was frankfurt zo goed, scoorde bijna in elke EL wedstrijd ook). Wat moet een spits beter doen ?

Iedereen is real aan het afkraken.. een wonder dat hier nog geen negatieve real reacties staan... Real is hartstikke goed bezig... behalve tegen psg zijn ze elke wedstrijd nog beter geweest volgens de statistieken... en dat terwijl hazard nog niet fit en niet ingespeeld met zijn team maats was... Ik zie real als de favoriet om de CL te winnen.

14 oktober 2019 om 12:15

Favoriet zou ik niet zeggen. Ze hebben een schamele puntje uit twee wedstrijden met een doelsaldo van -3. Ik wil het wel zien met PSG voor je. Gala en Club Brugge zijn ook twee hele vervelende ploegen om tegen te spelen op het moment. Dus de favorieten stempel durf ik ze nog niet te geven gezien de stand in de poule. Ongeacht de vorm die ze hebben.

Geduld met deze jongen. Wordt een geweldenaar. Moet alleen nog wennen en kansen krijgen. Dan komt het zeker goed met hem.

Vond dit bij Frankfurt altijd wel echt een goede spits, heeft vorig seizoen in de Europa League en in de Bundesliga toch genoeg goals gemaakt. Het trio Rebic - Haller - Jovic was een toptrio, dat Frankfurt bijna de halve finale van de Europa League opleverde. Zidane is denk ik ook niet de coach die veel talenten de kans geeft, hij blijft over het algemeen toch redelijk gemakkelijk voor de gearriveerde vedettes kiezen, ook om hen tevreden te houden. Dit werkt natuurlijk ook niet in het voordeel van zo'n Jovic. Zelfde geldt eigenlijk ook voor talenten als Rodrygo en Vinicius Jr. Had graag gezien dat zij ook meer minuten kregen, in potentie echt geweldige spelers.

Zidane bewijst met de aankoop Jovic precies waarom Donny v.d. Beek niet naar Madrid moet gaan zolang Zidane daar zit. Zidane houdt vast aan al die oude vedetten uit zijn eerdere periode bij Real. Kroos, Modric, Benzema etcetera. Straks zijn de problemen in Madrid daardoor alleen nog maar groter dan ze nu al zijn. Ik hoop voor Jovic dat ze Zidane daar gauw naar de uitgang zullen helpen want anders gaat hij waarschijnlijk veel tijd verspelen met niets doen.

Jovic is gewoon een topper, helaas te weinig kansen en veel pech. Laat hem eens een volle 90 minuten afmaken.

Real heeft tot nu toe geen geluk met aankopen, Courtois, Hazard, deze jongen, allemaal nog weinig indruk gemaakt.

Goh wie zou hebben verwacht dat een speler die verhuurd werd door Benfica en toevallig een jaartje wat goals maakt in Duitsland niet gelijk de ultieme wereldspits is. Real heeft meer dan genoeg kansen in de afgelopen jaren gehad om een Aubemayang of Lewandowski te halen.

Tuurlijk heeft hij tijd nodig maar het moet niet ten koste gaan van zijn vertrouwen. Of dat zijn voetbal plezier verloren gaat zoals met Ceballos is gebeurd. Jovic moet meer speeltijd krijgen en het vertrouwen voelen dan kan het zeker nog goed komen. Hij is nog jong en is er maar net.

Tot nu hebben alle aankopen blessures gehad waardoor ze veel wedstrijden hebben gemist. Dit geld ook voor jovic.
Is in de voorbereiding tegen atletico uitgevallen en in dit seizoen ook alweer een keer geblesseerd geraakt. Geld ook voor hazard en mendy. Denk dat we daardoor nog vrij weinig kunnen zeggen over deze jongens. Laat ze eerst maar eens een paar maanden meedraaien om te kunnen zeggen of ze het niveau aankunnen

Er staat ook gewoon een top 5 spits van de wereld op de plek van hem dus hij krijgt gewoon de tijd om te ontwikkelen. Geen paniek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren