Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag gaat in op rentree van Antony: ‘Kan zeker zo zijn dat...’

Laatste update:

Raphaël Varane denkt dat Manchester United kwaliteit genoeg heeft om de Champions League te winnen, zo heeft de Franse verdediger maandag gezegd op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Galatasaray. Een opvallende uitspraak, gezien United de eerste groepswedstrijd met 4-3 verloor van Bayern München en de club in de Premier League de tiende plaats bezet.

Varane legde met zijn voormalig werkgever Real Madrid al vier keer beslag op de Champions League-trofee en weet dus wat er gevraagd wordt van een Champions League-winnaar. “Het zit in de details. We zullen efficiënt moeten zijn om het toernooi te kunnen winnen. Daarin kunnen we ons nog verbeteren, want we hebben nog te veel kansen nodig om te scoren.”

Toch denkt Varane dat de ploeg van manager Erik ten Hag genoeg kwaliteit in de selectie heeft om de Champions League te winnen. “Als we ons daarin verbeteren, kunnen we het toernooi winnen. De kwaliteit is er. We hebben een goede ploeg met een goede mentaliteit. Ik denk dat we ons nog altijd kunnen meten met de beste teams ter wereld”, aldus de dertigjarige verdediger.

Antony
Op het persmoment werd Ten Hag gevraagd naar de situatie van Antony. De Braziliaanse buitenspeler ontbrak afgelopen tijd omdat hij bezig was met ‘het zuiveren van zijn naam’, nadat zijn ex-vriendin Gabriella Cavallin hem beschuldigde van mishandeling. “Hij heeft zondag voor het eerst weer met de groep getraind, dus het kan zeker zo zijn dat hij dinsdag in actie gaat komen”, zei de Haaksbergse oefenmeester over Antony. United neemt het om 21:00 uur op Old Trafford op tegen Galatasaray.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha heeft denk ik de vraag verkeerd begrepen, het gaat hier niet over het Frans elftal Rapha!!

Kan iemand Varane ff in z’n doppen aankijken en zeggen dat hij niet zo slap moet lullen? Bijvoorbaat dank…
Als hij nou zei”met (veel) geluk kunnen we CL winnen” dan had ik hem gelijk gegeven, maar juist op basis van kwaliteit van het team gaan ze juist niet winnen

2 oktober 2023 om 15:26

De afgelopen jaren hebben oa Chelsea, Liverpool, Tottenham en Inter de CL finale gespeeld, die toch echt niet veel beter spelersmateriaal hadden dan dit United. De truc is wel om er een goed samenspelend geheel van te maken, en uiteraard een beetje mazzel heb je altijd nodig.

2 oktober 2023 om 15:33

Er staat Champions League winnen. Inter en Tottenham hebben hem niet gewonnen. Liverpool wel en die hadden een veel beter team dan het huidige United. Chelsea heeft het wel knap gedaan, al hadden die ook gewoon een prima selectie en redelijk wat geluk gehad. City was toen nog niet zo goed als dat ze nu zijn

2 oktober 2023 om 15:38

Ik vraag me toch af waar dat idee vandaan komt dat Chelsea geluk had. Als je kijkt naar de topvorm van de beste en meest bepalende spelers dan denk ik niet dat je het mag hebben over geluk. Dat team was gewoon enorm goed in do-or-die voetbal. Dat was echt een kwaliteit, eentje die met Tuchel kwam.

Chelsea heeft verder in de wedstrijden geen geluk gehad of nodig gehad. Chelsea was de betere ploeg in ieder duel wat ze dat seizoen in de Champions League speelden. Tegen Atletico, tegen Porto en zeker tegen Real Madrid en Manchester City!

2 oktober 2023 om 15:40

Liverpool won de CL met spelers als Milner, Gomez, Matip, Fabinho, Origi, Wijnaldum, Henderson en Firmino, dat is een absolute wereldprestatie. Natuurlijk hadden ze hun super trio Van Dijk, Alisson en Salah, maar de rest van dat team was niet heel bijzonder, het was echt het systeem van Klopp en de fantastische mentaliteit die ze zo ver gebracht heeft. Iedereen zag er 3x zo goed uit binnen dat team dan als individueel.

Inter en Tottenham waren er heel dicht bij, die hadden hun finale met maar een klein beetje mazzel gewoon kunnen winnen.

2 oktober 2023 om 16:04

In het geval van Inter ben ik het wel met je eens. Het verschil tussen Liverpool en Real in 2018 was veel groter dan tussen Inter en Manchester City vorig seizoen, maar Tottenham was kansloos zodra ze de tunnel uitkwamen. Ik heb zelden een ploeg gezien die zich zo lamlendig naar de slachtbank liet leiden als Tottenham in 2019, wat mij betreft was de wedstrijd echt gespeeld na 2 minuten.

Voor Liverpool was dat de ideale finale en ook een ideaal jaar. Datzelfde geldt voor Ajax in dat jaar. Ze hebben de ideale weg mogen bewandelen naar een topprestatie die onder andere omstandigheden al bij halte 1 klaar had kunnen zijn. Ik vind 2019 sowieso een slecht jaar voor de Champions League, Ajax en Tottenham in de halve finales zegt eigenlijk alles over de algemene staat van de topclubs tijdens dat jaar.

2 oktober 2023 om 16:14

Origi en Milner waren bijna nooit basisspelers. Liverpool was in die tijd gewoon top, samen met City maakten ze het spannend in de PL. Het was een complementair team met bijvoorbeeld Wijnaldum als stillere kracht op het middenveld. Dat Liverpool was echt stukken beter dan het huidige United. Dat is namelijk totaal geen complementair en hecht team. Sadio Mane, Robertson, Van Dijk, Alisson, Firmino, Fabinho, Salah... Dat team was echt stukken beter. Jij kijkt alleen naar wie de finale speelde maar daarvoor moet je nog heel wat potten winnen om er te komen

2 oktober 2023 om 16:30

Stel je voor je vindt verassingen in de halve finale van de Champions League slecht voor de CL.
Wat een domme opmerking.

2 oktober 2023 om 17:53

Zo beroerd was Tottenham helemaal niet in die finale, die pot was behoorlijk in evenwicht. Ze kregen de goals idd nogal lullig tegen maar speelden gewoon sterk, totdat tegen het einde het geloof inderdaad wel wegviel. Tegen Ajax waren ze slechter, iig.

Anyway, je hebt wel gelijk dat 2019 een raar CL jaar was. Real en Bayern in absoluut waardeloze vorm, PSG dat slordig onderuit ging tegen United, en Barcelona die een comfortabele 3-0 voorsprong vergat om professioneel uit te spelen.

Als Varane met Manutd de Champions League wil winnen zal dat hooguit op een PS of X-box zijn. Met welke game dat dan kan is mij onbekend, ik ben niet zo'n gamer eigenlijk..

Ach ja, we kunnen er grappig over doen, en kleine kans dat het gaat gebeuren, maar denk even terug aan hoe Chelsea er in het najaar van 2020 voorstond.

2 oktober 2023 om 14:38

0.001% kans 100% vertrouwen!

2 oktober 2023 om 14:40

unitedtoglory er zijn gekkere dingen gebeurd inderdaad, maar ik ga er toch geen geld op in zetten

2 oktober 2023 om 15:07

Dan zul je dus ergens in januari of in december je manager moeten ontslaan en iemand neerzetten die echt het allerbeste uit die jongens weet te persen. Zonder Tuchel geen Champions League, maar hetzelfde kun je zeggen over Kante, Rudiger, Mendy, Mount en Jorginho!

2 oktober 2023 om 15:30

Mount hebben ze iig al.

2 oktober 2023 om 15:35

Nu nog de topvorm.

2 oktober 2023 om 15:54

Denk eerder dat we helemaal niet overwinteren dan dat we de CL winnen!

Ik hoop dat Antony speelt. Alhoewel ik weinig vertrouwen in een resultaat heb, is het meespelen van de slechtste speler van de tegenstander altijd welkom. Zal je zie dat hij morgen opeens een hattrick scoort, zoveel pech heb ik dan ook wel weer.

2 oktober 2023 om 17:46

Dan hoop ik eerder op Maguire dat die meespeelt 😝

2 oktober 2023 om 19:58

Met alle respect, ik heb het gevoel dat jij niet echt naar united kijkt. Hij speelt met vlagen gewoon een 6je en werkt kneiter hard. Ik heb het persoonlijk niet zo op Antony maar hij is bij lange na niet de slechtste op net veld en dat is al een zorg aanzich.

2 oktober 2023 om 20:16

Inderdaad echt niet de slechtste. En hij wordt gewoon gemist volgens mij. Die Pellistri bakt er 3x niks van.

Ik kan er volledig inkomen dat je je team en ploegmaten niet gaat afbreken en een good spirit wil ontwikkelen door positief te blijven, maar het kan ook op een andere manier dit zeg je gewoonweg niet, zelfs niet als je eerste staat in je eigen competitie.

Het onderzoek is niet geschrapt of afgelopen toch? Ik heb niet helemaal begrepen wat hij dan is gaan doen om zijn "naam te zuiveren"? Eigenlijk wordt er toch gewoon gezegd dat hij medewerking heeft verleend aan de politie en hij uitgebreid de tijd heeft genomen om met ze in gesprek te gaan? Dat klinkt al een stuk minder heroïsch dan dat hij "zijn naam is gaan zuiveren".

2 oktober 2023 om 15:41

Is gewoon weer een interessant zinnetje dat VZ erbij verzonnen heeft. Dit komt uit het persmoment:

What message do you think allowing Antony to continue training and potentially playing sends to other victims of domestic violence and does that worry you?
"he co-operated fully and it came out he is not charged."

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren