Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aad de Mos voorspelt nieuw puntverlies PSV: ‘Dat wordt een gelijkspel’

Laatste update:

Aad de Mos is niet te spreken over de handelswijze van PSV-trainer Roger Schmidt. Met name het wisselbeleid van de Duitse oefenmeester wordt ter discussie gesteld door De Mos. Hij wijst naar de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Feyenoord (0-4), waarin Cody Gakpo al snel werd gewisseld en Noni Madueke op de bank begon.

Na 45 minuten spelen haalde Schmidt Mario Götze, Davy Pröpper en Eran Zahavi naar de kant. Toen hij na een uur spelen ook Gakpo wisselde, werd de trainer uitgefloten door het thuispubliek. “Hij doet dat waarschijnlijk op basis van data”, aldus De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Ik heb het altijd op basis van gevoel gedaan. Ik wisselde om een elftal beter te maken. Als iemand niet goed in zijn vel zit of overklast wordt door zijn tegenstander, dan grijp je in. Hij wisselt vaak op data en dat bewijst hij ook.”

Schmidt over kritiek wisselbeleid: 'Altijd dezelfde spelers opstellen kan niet!'

Tegen AZ voerde Schmidt ook meerdere wissels door en dat pakte goed uit. Invallers Yorbe Vertessen en Ritsu Don waren trefzeker, waardoor PSV de wedstrijd in Alkmaar met 0-3 won. “Maar toen stonden ze met 0-1 voor. Dat geeft aan dat hij het vooraf heeft bedacht, het is niet spontaan en gaat niet vanuit zijn onderbuik. Dat is me ook al opgevallen tegen Benfica. Dat is een zwak punt van deze trainer”, aldus De Mos, die van mening is dat Schmidt zijn basis eens negentig minuten moet laten spelen. “Ik kan me niet voorstellen dat deze spelers die zo goed getraind zijn moe zijn of maar zestig minuten kunnen spelen.”

Aanstaande woensdag zal PSV zich willen herpakken in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Mos verwacht een 1-2 overwinning voor de Eindhovenaren, maar denkt dat PSV het lastig gaat krijgen in Deventer. “Daar ben ik van overtuigd. Kees van Wonderen is een tactisch zeer sterke coach. Hij heeft de wedstrijd tegen Feyenoord ook gezien en veel ploegen zullen die tactiek overnemen. Ik heb ze gisteren negentig minuten gezien tegen PEC Zwolle, er zit veel voetbal en snelheid in dat elftal. PSV maakt het spel niet graag. Ze willen snel voorkomen, dan gaan leunen en vanuit de omschakeling spelen. Dus PSV zal ook in de kleine wedstrijden problemen hebben als ze niet goed schakelen en Ibrahim Sangaré er niet bij is”, aldus De Mos, doelend op de geblesseerde Ivoriaanse middenvelder.

Na de midweekse speelronde volgt voor PSV aanstaande zaterdag de uitwedstrijd tegen Willem II. De Mos verwacht dat het team van Schmidt de drie punten niet mee zal nemen uit Tilburg. “Dat zal een gelijkspelletje worden”, aldus de oud-trainer, die Willem II ziet als een ‘lastige tegenstander’. “Fred Grim is ook een slimme trainer. Maar het is ook allemaal afhankelijk van de uitslag doordeweeks. Het is namelijk RKC Waalwijk – Willem II, een derby. Dat is ook niet makkelijk voor Willem II.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Incoming comments 1,2,3...Als Aad het voorspeld zal het wel een dikke overwinning voor PSV worden

20 september 2021 om 13:59

@japie

Hahah ook Aad de Mos heeft het door dat hij er vaak naast zit.

Dus ipv aangeven PSV wint dik, "voorspelt" hij nu dat PSV punten gaat verspelen in tegen GAE en Willem , hopend op 2x winst PSV

20 september 2021 om 14:01

Ik zie ook niet gebeuren dat PSV niet gewoon dik van Willem II wint. Een puntverlies bij Feyenoord betekend niet meteen dat er een diepe crisis is bij PSV 😃

Zahavi snapte ik nog wel die zat ook niet zo in de wedstrijd.
Dat Gapko eruit ging was ik wel blij mee daar kwam de meeste dreiging vanaf.
Maar als goed is hebben de mannen nu weer genoeg rust en kunnen ze van de week wel een hele spelen.
Toch goed om spelers rust te geven omdat er door de weeks een zwaardere tegenstander tegen je heb.

20 september 2021 om 14:04

Zahavi voegt al weken niks toe. Is beperkt in de kleine ruimte. Bruma vanaf links,Madueke vanaf rechts en Gakpo in de spits met Gotze om zich heen. Gakpo is naast een goede voetballer ook een ideale kapstok vanwege zn fysieke kracht. Kan de bal kort bij zich houden. Gotze kan daar over heen. Combineren kunnen ze uitstekend,beide een steekpass en scorendvermogen. Zahavi heeft veel teveel tijd nodig. Leuk die goals tegen Galatasaray, waren 2 weggevers. Zahavi brengt ons niet verder helaas.

20 september 2021 om 14:39

Dan snap je er echt niks van. Gakpo is juist zo goed omdat hij van links kan komen, mannetjes uit kan spelen en meer ruimte voor een schot heeft. In de spits kan hij dat allemaal niet omdat hij telkens twee man in de rug heeft. Zahavi is momenteel de enige logische keus in de spits, tenzij Vinicius nog leuke dingen gaat zien.

20 september 2021 om 14:56

Wellicht dat Romero nog kan verassen, maar verder met je eens @benzema.

20 september 2021 om 15:41

Deze trainer, wisselt om de tegenstander sterker te maken.

Hij geilt zo erg op zijn eigen aankopen, het liefst stelt hij ze allemaal op. Het is geen crisis bij PSV dat niet. Ze verliezen vaak van Feyenoord net als Feyenoord weer veel verliest van Ajax en Ajax weer van PSV. Hoe raar het ook is...de 1 ligt de ander gewoon niet.

20 september 2021 om 15:46

Volledig met je eens.
Wij kunnen de pannen van het dak spelen tegen Ajax maar vaak zonder of te weinig resultaat.

Tja de selectie van PSV is sterk genoeg om kampioen te worden maar ja je bent ook afhankelijk van de opstelling en instelling

Benieuwd wat Aadje van de beste Nederlandse centrale verdediger uit de eredivisie vond.

20 september 2021 om 13:50

Die Obispo was gisteren echt een partijtje slecht idd. Nu zal ik een CV niet afrekenen op 1 wedstrijd maar tot dusver vind ik Timber, Martinez, Ramalho, Trauner en Senesi dit seizoen echt nog wel een niveautje hoger dan Obispo

20 september 2021 om 14:14

Zowel tegen Sociedad als feyenoord vond ik hem gewoon matig. Volgens mij riep Aad dit ook na 2 leuke Eredivisie potjes tegen cambuur en zwolle, dus ja. Zal best een prima speler zijn, maar hij is 22 en valt tegen in de "toppers" tot op heden.

20 september 2021 om 14:59

Ik heb net de samenvatting nog even gezien. Ramalho ziet er bij 2 en misschien zelfs 3 van de goals ook niet goed uit hoor.

20 september 2021 om 15:05

@Zytto34 laatste twee wedstrijden waren niet top nee. Alhoewel dit ook toevallig de wedstrijden zijn geweest dat Sangare niet meespeelde, kan me voorstellen dat dit voor hem ook een wereld van verschil is.

20 september 2021 om 15:26

@FR010FRDAM Ramalho was gisteren idd ook niet in beste doen en wat dacht je van die Max? Die laat Pedersen gewoon twee keer lopen. De eerste keer bij die goal van Toornstra als meest pijnlijke voorbeeld

20 september 2021 om 15:35

De Mos wilt gewoon graag zijn gelijk halen mbt Obispo. Die roept al jaren dat-ie beter is dan De Ligt.

20 september 2021 om 22:34

@psvlld dat zeker, maar het was vrij oppurtunistisch om hem na 3 potjes (tegen de lamme en blinde) al de beste verdediger van de Eredivisie te noemen. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren als sangare weer fit is. Normaliter verwacht je toch dat boscagli weer terug gaat.

20 september 2021 om 13:52

Die wordt vrijdag opgeroepen voor het eerst denk ik. Heeft Aadje het toch weer goed gezien. Dat het bij het damesteam is, heeft ie niet expliciet erbij gezegd.

20 september 2021 om 13:52

Als ik het goed heb, was Aad ook degene die Schmidt een absolute topcoach vond. Mocht het toch niet zo zijn geweest, sorry Aad...

20 september 2021 om 13:53

Je kan wel Aad weer belachelijk gaan maken. Maar hij is gewoon een enorme liefhebber die dat soort dingen gewoon uit enthousiasme roept. Hij probeert er echt niet mee te provoceren of zo hoor. Neem het niet zo serieus allemaal .hij kijkt ook al die trainingen van de lampies. Is gewoon een beetje fan ook

20 september 2021 om 13:55

Ik zou mijn comment ook niet al te serieus nemen joh.

20 september 2021 om 17:39

Bedoel je die van juventus die geen minuut speelt..

Oef! Thanks voor de input Aad! PSV gaat dus een gigantische comeback maken. Alvast gefeliciteerd PSV fans, de wedstrijd tegen Feyenoord was gewoon een tegenvallertje, PSV staat over een paar weken gewoon weer boven Ajax.

Schmidt zou niet durven om 2x achter elkaar punten te verliezen na al dat commentaar op hem dus verwacht een makkelijke overwinning Psv

Die winnen gewoon 2x gemakkelijk.

Hoeveel live data hebben voetbaltrainers tot hun beschikking dan? In hoeverre kan Schmidt wisselen met dat? Het lijkt mij waarschijnlijker dat hij aanvallers wisselt die niet direct omschakelen om achter hun tegenstanders aan te hollen. Dit verkoopt hij dan als vermoeidheid, omdat hij er niet aan wil geloven dat aanvallers af en toe een man laten lopen om goed op adem te komen zodat ze een volgende aanval weer gevaarlijk kunnen zijn.

Als de afwezige leiding van Psv het tij (europees) wil keren moeten ze iemand aanstellen met ballen naast Schmidt. Die knapen die hem nu assisteren stellen gen ene ruk voor.
Types Johan de Wolf, die opspringt en wat komt zeggen als het goed gaat en de trainer ook die aanwijzingen al geeft....... heb je niets aan
Aad de Mos zou niet misstaan, hij heeft veel ervaring, heeft het voetbal nauwlettend gevolgd.
Maarach, de leiding van Psv stelt weinig tot niets voor. We zullen over een week of zo lezen dat ze zich niet gek laten maken. Dat geloof ik best, jullie zijn dit al, zeker na vorig jaar, nu nog meer macht aan Schmidt geven en het gaat slechter. Wie is dan schuldig

20 september 2021 om 14:52

Tja als je dan een keer een belangrijke pot verliest, met een fanatieke opspringende John de Wolf ernaast, dan krijg je verhalen in de media en van mensen als jij die gaan lopen stoken dat de assistent de trainer ondermijnt.. dat de assistent trainers niet opveren lijkt me echt een van de kleinste zorgen voor PSV nu en daarbij zou Schmidt zo'n type helemaal niet dulden en is het voor aanvang al gedoemd te mislukken. Als je dat wilt moet de trainer eruit en moet je Cocu of van Bronckhorst er neer zetten met Dick advocaat ernaast. Hoe ging dat eigenlijk, Cocu en Faber?

20 september 2021 om 15:14

Ja, je kan ook kiezen om niets te doen. Rustig afwachten. Ik zit daar niet mee
Ger brandts kan en zal niets doen. Bij Bommel werd er ingegrepen. Nu is hij bang

Assistenten zijn niet nieuw. Ze kennen Schmidt en zijn vreemde manier van handelen. Toch doen ze niets
Schmidt heeft een hekel aan spelers die boven de anderen uitsteken. Hij wil nivellering
Malen, Ihateren wilde hij liever kwijt zijn
Nu Madueke waar iedere voetbalfan het onbegrijpelijk vindt dat hij niet altijd iedere wedstrijd volledig balt
Maar dan ineens is Gakpo de beste. Nee dat kan en mag ook niet
Ginkel had zijn mond opengedaan dat hij niet blij was met zijn wissel. Hij weet nu wat de consequenties zijn.
Stoken?
Is het onjuist dan? Ik zie natuurlijk alleen maar beelden op tv. Ik kijk wel heel heel veel.
Maar verbaas me over assistenten die als een zoutzak zitten en pas opveren als de trainer dat ook doet. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, assistenten die echt meedoen.
De assistent van Buys (hij was vroeger trainer van Excelsior)
Of Petrovic. dat zijn bevlogen assistenten
Je moet er niet alleen zijn als het goed gaat, maar juist als het beroerd gaat

20 september 2021 om 15:17

@Shorty1991 Cocu en Faber prima toch? Volgens mij was PSV toen de eerste club sinds jaren die een CL poule overleefde en Cocu werd meerdere malen kampioen ten koste van een financieel veel sterker Ajax

20 september 2021 om 15:36

Cocu was een prima coach die veel successen heeft behaald. Het spel was vaak niet om aan te gluren, maar als je Luuk hebt dan moet je hem ook in zijn kracht laten spelen. Cocu en Brands zijn beide weggegaan, dat kan veel impact hebben op een team (zie Barcelona). Elke team kent verschillende dipjes, als het dit jaar maar voorbij is..



Mooi hoor, glazen bolwerk. Er valt niets zinnigs te zeggen over de komende wedstrijden. Bovendien als je er toch op los wilt speculeren. PSV herbergt veel meer kwaliteit dan de komende twee tegenstanders. Op basis daarvan zou ik inzetten op een overwinning van PSV. Maar goed, PSV zit natuurlijk wel in de maag met de fratsen van Schmidt. Dat maakt dat een verlies ook weer mogelijk is. Enfin, glazen bolwerk zo voldoende toegelicht?

20 september 2021 om 15:16

Dat Psv veel meer kwaliteit heeft en zeker de komende 2 wedstrijden gemakelijk gaat winnen staat buiten kijf. Spelers zullen zich willen revancheren en terecht.
Het zijn inderdaad die fratsen van Schmidt

Grim is een hele slimme trainer, Van Wonderen een tactisch zeer sterke trainer. Ik ben benieuwd wat Aadje vindt waar de kracht van Schmidt ligt... Leuk al die nietszeggende voorspellingen van hem, hij heeft het vaker mis dan goed. Dus gewoon 6 punten voor Psv!

Je hebt het lastig tegen kleine clubs als Sangare er niet bij is…oke, zo kan je het ook uitleggen. Denk dat je Sangare meer mist tegen de sterkere tegenstanders en dat je tegen een zwakke tegenstander daar prima een ‘voetballer’ kan hebben staan.

Willem II PSV is voor ons een grotere derby dan tegen Waalwijk met alle respect. PSV heeft het eigenlijk vrijwel altijd lastig in Tilburg de laatste jaren en met of zonder publiek maakt voor onze club zo’n enorm verschil. Hopelijk kunnen we minimaal een punt pakken tegen PSV en RKC verslaan dan staan we er weer heel sterk voor!

Nou sorry hoor maar van Go Ahead gaat zelfs PSV c nog winnen. Dat wordt gewoon een overwinning voor PSV. Verwacht niet al te veel problemen hierbij voor ze. En we kunnen moeilijk doen maar PSV heeft 1 duel verloren en staat maar 1 punt achter terwijl het al AZ en Feyenoord gehad hebben. Ajax heeft wat dat betreft die 2 toppers nog niet gehad en kan die zomaar nog verliezen en dan staat PSV ineens weer 5 punten voor. Snap niet waarom iedereen zo moeilijk doet over PSV als ze een keer verliezen.

20 september 2021 om 20:33

(Sebasjuh) het is niet zo dat PSV een keer verliest dat gaat Ajax ook nog wel doen maar het is wel zo dat Ajax veel mee kwaliteit heeft en zeker als je de wissels bekijkt , dit PSV heeft een goede ploeg als alles fit is maar wissels zijn dramatisch en dat gaat de doorslag geven imo , plus dat ik vind dat je onder Schmidt nooit een goed ingespeeld elftal krijgt met als die wissels

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren