Tottenham Hotspur meldt zich bij Juventus na mislopen van Adama Traoré

Vrijdag, 28 januari 2022 om 16:21Jeroen van Poppel • Laatste update: 16:56

Tottenham Hotspur is in verregaande onderhandeling met Juventus over een huurdeal voor Dejan Kulusevski, zo melden The Athletic en GOAL. The Spurs dachten voor de rechtervleugel Adama Traoré binnen te halen, maar de 26-jarige vleugelspits van Wolverhampton Wanderers kiest voor Barcelona. Kulusevski heeft zijn jawoord aan Tottenham al gegeven.

De 21-jarige Kulusevski is een gewaardeerde kracht bij Juventus, maar zit dit seizoen ongeveer de helft van de tijd op de bank in Turijn. De Zweedse vleugelaanvaller mag na het binnenhalen van Dusan Vlahovic vertrekken bij Juventus. Antonio Conte drong bij Tottenham nadrukkelijk aan op versterkingen en kwam samen met Fabio Paratici uit bij Kulusevski. Paratici werkte elf jaar als technisch directeur van Juventus en haalde de aanvaller in 2020 ook binnen bij die club. Afgelopen zomer vertrok Paratici naar Tottenham.

De verwachting is dat Tottenham en la Vecchia Signora uitkomen op een huurovereenkomst met eventueel een optie tot koop. Kulusevski kan worden gezien als derde keus voor Tottenham, want de Londenaren waren naast Traoré ook bezig met Luis Díaz. Tottenham wilde inclusief bonussen 45 miljoen euro neertellen voor de 25-jarige vleugelspits, maar Porto hield vast aan een vraagprijs van 60 miljoen euro. Liverpool kaapte de transfer vrijdag en legde dat bedrag wél op tafel.


Poll

Is Dejan Kulusevski een geschikte aanwinst voor Tottenham Hotspur?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door siepie)

Die Spurs hebben interesse in alles wat middelmatig is he. Als je bij de top 5 wilt aansluiten moet je niet spelers halen die het bij een Everton lastig zouden hebben

28 januari 2022 om 16:30

Alsof Tottenham de spelers voor het uitkiezen heeft.

28 januari 2022 om 16:33

Ik wou net zeggen, dat kan je wel makkelijk zeggen maar ik heb nou niet het idee dat de echt talentvolle topspelers in rijen staan te wachten om bij Tottenham te tekenen.
Je weet dat je niet mee gaat doen om de prijzen en dat met een Levy aan de onderhandelingstafel je ook niet snel een stap vanaf de Spurs kan zetten als een grotere club zich voor je meldt. Je ziet het aan Harry Kane, eens je vastzit aan de Spurs zie er dan nog maar eens weg te komen.

28 januari 2022 om 16:47

Niet zo minachtend doen. Ik kan me nog herinneren dat Tottenham wel op het lijstje met clubs stonden voor Vlahovic, maar Arsenal niet. Dat is iets wat jullie jezelf hebben aangepraat..

28 januari 2022 om 16:49

Je gaat me toch niet vertellen dat er nergens betere of in potentie betere spelers rond lopen die Spurs kan halen? Spelers als Berardi, Pote(Sporting), Verschaeren, Gomez(allebei Anderlecht) zijn al een paar voorbeelden die meer laten zien dan Kulusevski

28 januari 2022 om 16:49

Als je dat geloofd dan kan ik je ook niet verder helpen.

28 januari 2022 om 16:56

waarom overbodige spelers halen als je ook jeugd kan inzetten voor breedte gebruik? is toch nutteloos alleen spelers aantrekken die een club sterker maken. je hebt altijd wel te kiezen ja.

28 januari 2022 om 18:15

Spelers als Verschaeren En Gomez zijn niet op het niveau kulusevski. Verschaeren is qua potentie een goede speler maar nu nog niet niveau premier league en Sergio Gomez ook niet. Berardi vind ik een goede speler maar ook niet echt een speler die beter is dan kulusevski en Goncalves gaat denk ik niet weg in de winter want ja sporting doet mee in de competitie en zit nog in de ucl.

28 januari 2022 om 19:16

Haha, en dan vervolgens namen noemen die allemaal zeker niet beter zijn dan Kulusevski. Berardi is misschien iets beter maar die andere namen zeker niet.

28 januari 2022 om 19:20

Blaugrana, leer lezen aub. Er staat duidelijk ''of in potentie beter''.

28 januari 2022 om 16:34

Je bedoeld zoals Havertz, Werner, Pulisic en Ziyech?

28 januari 2022 om 16:38

Snap deze reactie niet zo, want Werner, Havertz, en Ziyech waren bij hun clubs bepalend op internationaal en nationaal niveau, waarbij Werner en Havertz bij een topcompetitie speelde. Pulisic was niet onmisbaar bij Dortmund, maar tikte wel een hoog niveau daar aan. Kulusevski heeft talent, maar mag de veters niet strikken van deze vier spelers. Want alleen 1 goed seizoen bij parma is echt niet voldoende.

28 januari 2022 om 16:42

Zeg ik ergens dat Chelsea uitblinkt in het kopen van spelers ofzo? Als je mij bij Chelsea topics ziet reageren dan weet je dat ik de spelers die jij noemt vaak genoeg bekritiseer.

28 januari 2022 om 17:00

Werkelijk alleen Pulisic zou je mogelijk in een lijstje mogen noemen waar Kulusevski ook in staat. De rest waren allemaal internationale toppers toen Chelsea ze haalden, werden echt gezien als enorm sterke aankopen.

28 januari 2022 om 17:06

Havertz, Werner en Ziyech hadden sowieso al genoeg laten zien. Dus snap wel waarom Chelsea ze had gehaald. Pulisic natuurlijk minder. Maar die andere 3 waren best logisch.

28 januari 2022 om 16:50

Vet cool hoor, ze hebben helaas geen olie mannetje die tig miljoenen kan aanbieden. Ze moeten het doen met bepaalde spelers en echte topspelers willen eenmaal eerder naar grotere topclubs.

28 januari 2022 om 16:55

Nee ze hebben geen oliebaron, maar het is ook niet zo dat Levy en Lewis er bescheiden bij zitten. Daarnaast is het niet zo dat het kaliber waar je naar mort kijken als je beter dan Kulusevski wilt meteen topspelers zijn.

28 januari 2022 om 17:02

Kijk kan het beter? Zeker wel maar het moet allemaal maar net goed vallen. Bijv. die Ndombele, leek echt een topper, kwalitatief is het ook zo maar helaas is het mentaal en fysiek verkeerd gevallen. Maar Spurs heeft eenmaal minder ruimte om te falen. Ze hebben niet de luxe van we kopen, als het fout gaat, jammer weer snel een andere dure halen enz.

28 januari 2022 om 17:30

Maar vandaar toch juist mij kritiek voor aankopen zoals deze Kulusevski? Spurs heeft niet de luxe van Chelsea, City of United om maar eindeloos te kopen, dan moeten ze verstandig om gaan met het geld dat ze hebben. Als kijkt naar de aankopen van afgelopen jaren, aankopen voor het eerst, zijn het bijna allemaal miskopen. Spelers als Emerson, Bergwijn, Lo Celso, Ndombele, Doherty, Gil, Sessegnon, Sanchez hebben allemaal voor Spurs begrippen veel geld gekost maar de club geen stap vooruit geholpen. En dan komen ze nu nog bij Kulusevski aanzetten. Heeft die jongen iets wat hem bijzonder maakt? Zelfs Traore heeft met zijn snelheid en kracht iets wat het onderscheid. Kulusevski heeft helemaal niks

28 januari 2022 om 17:40

Het gaat hier in eerste instantie dan ook om een huurdeal..als die niet bevalt gaat ie weer. Dit segment spelers moet spurs nu eenmaal in vissen.

28 januari 2022 om 17:25

Vind hem geen middelmaat hoor, goede potentie en is qua kwaliteiten wel iemand die wij kunnen gebruiken. Het hoeven geen toppers te zijn. Wat ik wel vind is dat wij echt belachelijk slecht aankopen de laatste 4/5 jaar ofzo en deals echt verpesten door die Levy enzo. Je hoeft niet altijd voor de toppers te gaan maar gewoon juiste targets en goed beleid.

Ik houd persoonlijk ook niet van het aankoop gedrag van Chelsea dus zou dat helemaal niet willen maar wat visie, goede scouting en slagvaardigheid zouden wij graag zien bij Tottenham.

28 januari 2022 om 18:43

Een middelmatige speler met veel werklust en loopvermogen heeft meer waarde dan een eigenzinnige topspeler wanneer Conte coach is. Zolang die speler maar de instructies van Conte opvolgt. Ik moet hier terugdenken aan een D'ambrosio, Ashley Young, Victor Moses en Giaccherini.

Dat in acht genomen, is Kulusevski geen juiste versterking. Zo koppig, dat hij het zelfs meermaals flikte om Ronaldo vorig jaar over het hoofd te zien om zelf maar wat te proberen. Jongen heeft zeker talent, maar ik heb het niet het idee dat hij iemand is die blind instructies wil opvolgen. En dat moet je toch wel doen als je Conte wil overtuigen om je op te stellen...

Kulusevski is ten opzichte van traore en ook bergwijn wel een verbetering. Dus hoewel hij blijkbaar optie 3 was, vind ik hem wel echt een aanwinst voor spurs.

28 januari 2022 om 17:01

Verbetering? Wat een onzin zeg. bergwijn is echt we beter dan deze speler... Enige wat bergwijn nekt is zijn slecht afwerking die hem in de weg staat..

28 januari 2022 om 17:06

Ben ik toch niet met je eens. Vind Bergwijn meer hebben dan Kulusevski, veel meer gif, snelheid en een veel beter schot. Voor de breedte een leuke speler maar ik vraag me af of hij echt veel gaat spelen bij Tottenham, vind het geen bijzondere speler.

29 januari 2022 om 10:49

Bergwijn is dan ook 3 jaar ouder. Kulusevski is nu wel verder in zijn ontwikkeling dan Bergwijn was in op die leeftijd.

Zou goed zijn als Juventus Kulusevski nog kan slijten. Ze hebben gegokt en verloren met hem. Er zit enorm veel potentieel in maar kwam er totaal niet uit en we zijn ondertussen 1,5 jaar verder.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook wel verbaasd was over de speler Kulusevski, in de negatieve zin. Hij is enorm traag, heeft geen kracht in zijn shot en kan geen speler voorbij... Wat heb je dan aan hem? En ook nog eens een bom geld gekost. Gewoon verkopen en zoveel mogelijk proberen recupereren.

28 januari 2022 om 17:01

Helemaal mee eens heeft genoeg tijd gehad om zich te bewijzen.. moet steeds overtredingen maken en oogt erg lomp.. zie nog liever bernadeschi spelen dan kulu

28 januari 2022 om 17:21

Op dit moment moet ik jou helaas gelijk geven.. Ik verkies ook eerder Berna in de basis dan Kulu.

28 januari 2022 om 17:17

Het is inderdaad spijtig dat hij blijft steken in zijn verdere potentieel. Toen hij bij Parma speelde was ik echt onder de indruk en had verwacht bij een stap hoger dat hij echt van meerwaarde kon zijn, maar helaas.

Ik heb veel liever Kulusevski dan een Traore en ik denk dat hij veel meer een speler is die wij nodig hebben en waar Conte wat mee kan. Kan op meerdere posities uit de voeten en kan bijdragen aan goals, assists en creativiteit. Haal hem nou gewoon binnen want zij lopen mij toch een stuk te kloten bij ons zeg…
Levy gaat ook mooi de volle laag krijgen de eerstvolgende thuiswedstrijd.

Levy out Enic out!!

28 januari 2022 om 17:44

Hoe zit het met Bergwijn? Wat is zijn status bij Spurs?

28 januari 2022 om 18:06

Eerlijk gezegd heb ik geen idee, ik denk dat hij blijft ook gezien hij gezien wordt als een van de spitsen en Conte al kwalitatief een bredere selectie wilt. Wij kunnen het ons eigenlijk niet veroorloven om hem te verkopen want dan hebben wij gewoon te weinig aanvallers. De meeste fans willen hem in ieder geval gewoon behouden heb ik het idee.

Ik sta overigens nergens meer van te kijken bij deze waardeloze leiding, verpesten echt letterlijk alles op sportief vlak.

28 januari 2022 om 19:44

@ajax01-95
Bergwijn is een reserve als iedereen fit is. Zowel in een 3-5-2 als 3-4-3 heeft Son - begrijpelijk - de voorkeur boven Bergwijn als linksbuiten of spits. Bergwijn is mijn inziens geen optie voor Conte. Reguilon en Sessegnon zullen de voorkeur krijgen omdat die toch verdedigend sterker zijn.
Maar door armoede en gebrek aan transfers zal Bergwijn bij Spurs blijven.

28 januari 2022 om 19:51

Sorry maar Moura is geen zekerheidje als iedereen fit is. Je hebt meer dan 11 spelers nodig en Bergwijn kan ook prima op een van de posities voorin spelen ipv Moura of ipv Son of Kane als die een blessure hebben of rust nodig hebben. Onze selectie is al matig qua breedte dus hem verkopen zou ik dom vinden nu.

28 januari 2022 om 20:29

Ik heb het idee dat Conte gecharmeerd is van Moura. Brengt toch dreiging, sterk aan de bal maar draaft soms de actie te ver door. Zie jij liever Bergwijn dan Moura?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool9268
3.Chelsea7443
5.Arsenal6913
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
H. KaneAanvaller3717
P. HøjbjergMiddenvelder362
E. DierMiddenvelder350
H. LlorisKeeper380
Son Heung-MinMiddenvelder3523
Lucas MouraMiddenvelder342
EmersonVerdediger311
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

0 fans
Middenvelder, 22 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren