VI neemt op aanbeveling van Johan Derksen afscheid van vaste tafelgast

Dinsdag, 23 november 2021 om 23:38 • Laatste update: 23:38

Hans Kraay jr. keert niet terug in de dagelijkse talkshow VI Vandaag. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp stoppen vanaf januari met Veronica Inside, om van maandag tot en met vrijdag een dagelijks praatprogramma op SBS 6 te maken. Derksen legde maandagavond in Veronica Inside uit waarom Kraay jr. niet in het nieuwe programma te zien zal zijn.

Presentator Genee haalt aan dat Derksen ‘niet door wil’ met Kraay jr. in de dagelijkse talkshow. “Wacht even, dit gaat bijna een eigen leven leiden. Je wil niet door met hem, dat klinkt heel onsympathiek. Dat denkt Hans ook. Nou nee, laat het me nog één keer uitleggen”, reageert Derksen op Genee. “We hebben volgend jaar een programma dat voor vijftig procent uit voetbal en vijftig procent uit andere onderwerpen bestaat. Met jou, René en mij aan tafel is die vijftig procent voetbal wel bezet. Voor die andere onderwerpen moeten we een specialist naast ons hebben.”

“Even over dat programma: jullie gaan een nieuw programma maken in januari. Dat is een ander programma, met veel minder voetbal dan hier”, zegt Kraay jr. zelf over zijn vertrek uit het programma. “Ik heb hier zeventien jaar gezeten en dit is de voorlaatste keer. Daar hoeft niemand emotioneel over te doen, ik vond het super, super leuk om hier te zijn. Ik zal er vanaf januari niet bij zijn. Het is goed zo, ik wens jullie succes.”

Genee, Derksen en Van der Gijp zijn vanaf volgend kalenderjaar van maandag tot en met vrijdag te zien op SBS 6. Het programma begint om 21.30 uur en duurt een uur. Het drietal stopt aan het eind van het jaar met Veronica Inside, het praatprogramma dat elke maandag en vrijdag te zien is. Het is de bedoeling dat VI Vandaag over meer dan alleen voetbal zal gaan. Zo zullen er ook vaste gasten aanschuiven die geen directe connectie hebben met voetbal. De namen van Merel Westrik, Leonie ter Braak, Henk Westbroek en Özcan Akyol worden genoemd, al zijn die nog niet bevestigd.79 reacties (laatste reactie door robbbbert)

Ik vind het persoonlijk erg jammer. Het was altijd een gezellige gast. Soms sloeg die door, maar dat was ook wel in het belang van het programma. Als Hans of Jan Boskamp er zat was het altijd een reden om VI te kijken. Bij Valentijn Driessen of in het verleden Emiel Schelvis sloeg ik de aflevering meestal over. Hans we gaan je missen!!!!

23 november 2021 om 08:24

Hans was en is altijd een leuke tafelgast. Die altijd te kakken gezet werd maar dat was ook z’n rol, denk ik. Kreeg er vast goed voor betaalt en nam en neemt zichzelf niet al te serieus dus het zal hem ook niet boeien.

23 november 2021 om 16:30

Ik vind het persoonlijk erg jammer dat er uberhaupt op VZ quotes van deze mensen te vinden zijn en updates over het programma dat ze maken.

23 november 2021 om 18:22

Ik begin hans steeds meer te waarderen. Doordat de vaste mensen steeds gekker begonnen te doen, leek Hans alsmaar normaler, rustiger en hield het nog een beetje bij het voetbal.
Maar als dit de reden is van zijn vertrek, kunnen we ook geen boskamp of kieft meer verwachten

Waarom moeten ze over andere zaken dan voetbal praten? Wat doet hun mening over wat dan ook er toe? Over voetbal oké, maar over politiek en dergelijke.. Van der Gijp doet alles af met een domme grap, Derksen presenteert z’n meningen als feiten en Genee zegt eigenlijk inhoudelijk niks.

23 november 2021 om 08:32

Blijkbaar is er een markt voor. Ik kijk al jaren niet meer, maar het trekt voldoende kijkers om dit commercieel te rechtvaardigen.

Ik baal er alleen wel een beetje van dat we voortaan elke dag "Derksen-quotes" gaan krijgen op VZ, want daar word ik wel een beetje moe van en daar kan ik het wat moeilijker negeren.

23 november 2021 om 09:22

@Oelie Wapper Het zou een drama zijn. Je komt hier om het voetbal en elke dag stomme artikels zien van die snorremans, ppoeh nee dat ga ik niet kunnen behappen. Hopelijk negeert men hier die onzin van hem want ja het is vaak onzin wat ie brabbelt. We kunnen wel leuk elke keer netjes roepen oh ja is niet mijn ding blablabla, agh, het is gewoon een onzin. Ben benieuwd. Die artikelen komen er niet meer zou men het negeren maar ja men houdt van sensatie en kwakzalverij.

23 november 2021 om 10:53

'nee dat ga ik niet kunnen behappen'. Kan ik hierbij concluderen dat jij dan voetbalzone de rug toe zal keren?

23 november 2021 om 13:46

Hij zal vast niet de enige zijn Ducktaildo. Dit programma is enkel in het leven geroepen om de redacteuren van voetbalzone een redelijk betrouwbare bron aan voetbal gerelateerde uitspraken. Dat is toch dagelijks vier artikelen met een uur een flut programmaatje kijken.

23 november 2021 om 16:37

En toch zijn dit de populairste artikelen hier waar mensen als jullie op blijven reageren, ik denk dus niet dat vz hiermee gaat stoppen...

23 november 2021 om 20:14

75 reacties mensen… deze artikelen doen jullie dus toch iets.

23 november 2021 om 08:48

"waarom moeten ze over andere zaken dan voetbal praten?"

Mijn zwager haat voetbal, maar kijkt wel naar VI. "ze praten toch maar amper over voetbal."

Oftewel: wat dat betreft verandert er eigenlijk niets.

23 november 2021 om 13:52

Snap wat je zegt, maar nu is de verhouding organisch ontstaan. Door het nu een algemener format te geven, wordt het gekunsteld, zul je zien. Talkshows zoals ook Johnny de Mol, of die eerder van die vrouwen van Linda, op zich lijkt er markt voor, maar is het gewoon niet. Zelfs Jinek heeft haar glans en identiteit verloren na haar overstap.

23 november 2021 om 08:59

Jij mag misschien liever naar saaie talkshows zoals Op1 en Jinek kijken, maar er zijn ook mensen die de meningen van de heren van VI verfrissend vinden denk ik. Er is geen enkele talkshow waar ze elke keer weer hun echte mening durven te verkondigen. Het is allemaal met de handrem en politiek correct gelul. Vandaar geef ik hun nieuwe programma zeker een kans, alhoewel het heel erg gaat afhangen van de extra tafelgasten die komen gaan denk ik.

23 november 2021 om 09:02

Nou ja, verfrissend? Het is controversieel en het lokt reacties uit, maar verfrissend zijn hun meningen zelden. Ze zijn ook niet bepaald goed in het onderbouwen van dingen die ze zeggen. Ik ben het met je eens dat dit de enigste talkshow is zonder handrem, maar er komt ook niet vaak iets zinnigs uit naar mijn mening.

23 november 2021 om 09:17

Ik vind het verfrissend, omdat deze meningen zelden tot nooit worden benoemd in andere talkshows. Verder heb je gelijk hoor, ze roepen nog weleens wat.

23 november 2021 om 09:21

Als Derksen over voetbal praat is het altijd slecht onderbouwd, maar als hij over politiek of iets dergelijks praat dan ventileert hij zijn mening juist erg goed vind ik. Bij Rene is het dan weer andersom en Genee, wat je ook van zijn persoontje vind, is gewoon een erg goede presentator en weet echt een geheel te maken van een programma. Ik heb oprecht zin in dit programma, ik kijk vaak zat naar Humberto of Jinek, maar hoe je het ook went of keert het blijven programma's die onderwerpen altijd vanuit dezelfde hoek aankaarten. Noem het een linkse hoek, een woke hoek, of wat dan ook. Het is te braaf, te voorspelbaar, te weinig weerwoord en te weinig discussie.

23 november 2021 om 10:30

@bakkett en Teesboer
Persoonlijk deel ik jullie mening niet. Het woord links en rechts is zijn eigen leven gaan leiden. Naar mijn mening is er niks links noch rechts aan als deze programma's een pro VVD/CDA vaccinatiebeleid doorvoeren. De overheid moet met al haar kennis (wat ze tot haar beschikking heeft) beleid voeren. En dat beleid is voor de burger vaak onbegrijpelijk of er is kritiek op. Dan is het heel belangrijk dat de overheid en deskundige via zulke prpgrammas even uitleggen met welke afwegingen zij te maken hebben en waar ze allemaal tegenaan kunnen lopen. Dat ze niet perfect zijn weten we allemaal, maar er wordt van alle kanten zo hard gewerkt (dag en nacht) om het voor ons begrijpelijk te maken waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden.

Naar mijn mening helpt zo een polaiserende programma niet bij het verbinden tussen de samenleving. Wij willen allemaal dat de overheid meer contact maakt met de burger, dingen beter uitlegt, en dan vinden grote groepen mensen de nuances in hun uitleg bij de tv-shows saai en on-interessant. Te links.. Etc. Het wordt steeds weggezet. En dan gaan we massaal naar zulke mensen kijken die de nuance en zorgvuldigheid missen, en iedere verantwoordelijkheid voor de grieven van de samenleving niet dragen. Ik vind het een verschrikkelijk idee dat deze heren zo een podium krijgen en dat er mensen zijn die in het kader van vrijheid en die van meningsuiting de vrijheid van zoveel mensen in een hoek duwen en hun argumenten kapen door daar polariserende opmerkingen aan te plakken. In deze tijd, met deze onrust in de samenleving hebben we meer verbinders nodig.. En niet meer triggers die mensen uit elkaar halen.

En ja.. Ik hoop wel echt dat daar in de toekomst verandering in komt.

23 november 2021 om 14:00

Ja neem die 2 die bij Op1 het veld moesten ruimen voor het bagger wat er nu zit. Die hadden ook een eigen mening en durfden kritisch te zijn, maar nee.. er zitten nu weer van die brave politiek correcte ja knikkers. Beetje links ook helaas..

23 november 2021 om 09:01

Het mooiste is nog dat ze altijd zeuren dat ze bepaalde zaken niet serieus nemen als er geen kenner aan het woord is. Maar nu zit je 2 x per week naar viroloog vdGijp te luisteren. Beetje krom

23 november 2021 om 09:48

Heb je het artikel niet gelezen? Er staat toch 50% voetbal wat de heren voor hun rekening nemen en 50% andere zaken, waar dus een specialist aan tafel schuift.

23 november 2021 om 13:30

Dus jij denkt dat voor de andere 50%, de heren hun mond houden en alleen de specialist die aan tafel zit praat?

23 november 2021 om 17:13

Ik heb het over het vi van nu, heldere!

23 november 2021 om 09:54

@DRL80 om in hun eigen gevleugelde woorden te spreken; ze zijn wat teveel in zichzelf gaan geloven .. en helaas is er een grote markt voor xenofobie, Derksens enige échte expertise.

23 november 2021 om 13:19

Klopt wat je zegt, zeker 'm.b.t vd Gijp

23 november 2021 om 13:44

Schijnbaar is er een grote vraag in de maatschappij naar een praatprogramma over actualiteit waar men lekker op kan gaan zeiken, want anders zou je wel daadwerkelijk andere mensen zoeken om de tafel mee in te vullen. Met cynisme en ironie zullen we vast betere mensen worden.

Ik word alleen al ongemakkelijk van een praatprogramma wat aan 50% voetbal en 50% actualiteit doet.

23 november 2021 om 13:52

En Derksen zn mening is op maandag A en op vrijdag weer B

23 november 2021 om 19:27

Ach ja en toch blijft het een kijkcijferhit!
Dus ze zijn toch wel een stuk beter dan jij over hen denkt.

23 november 2021 om 19:27

Je hoeft niet te kijken he !

Waarom niet gewoon 2 gasten? Kieft, Kraay en Boskamp én een specialist. Dit word niks ben ik bang. Vind het huidige format leuk.

Dat VI vandaag gaat echt 3x niks worden zonder Hans, Wim Kieft en Boskamp.

23 november 2021 om 09:02

Met hun erbij wordt het ook niks. Een dagelijks format gaat echt niet werken en over andere onderwerpen dan voetbal hoef ik Derksen, Gijpie en Genee sowieso niet te horen. Gaat tenenkrommend worden ben ik bang.

23 november 2021 om 09:57

Ze hebben het al bijna niet meer over voetbal tijdens VI, dus wat dat betreft veranderd er niet zoveel. Ze gaan het natuurlijk nog steeds over voetbal hebben, want daar is altijd wel iets over te vertellen. Het enige waar ik bang voor ben is dat het saai begint te worden, elke dag weer dezelfde uitspraken en meningen horen van deze heren. Vandaar kunnen de extra tafelgasten zeker een leuke toegevoegde waarde zijn.

23 november 2021 om 12:22

@gakpo

"dat VI vandaag gaat echt 3x niks worden zonder Hans, Wim Kieft en Boskamp."

Jaren geleden toen ik weleens keek, waren dit juist leuke mensen. Die iets probeerden te zeggen, te analyseren en iets nieuws zeiden.

Bij de andere 3 was het vooral veel van zelfde soort oneliners, grappen en kreten. Zoo als je dit dan 5 x per dag krijgt, week in week uit... En dan ook gasten uit bepaalde hoek.. Die beetje zelfde denken en roepen. Beetje populisme erbij en doen alsof het feiten zijn.

Het gaat al jaren meer over andere actualiteiten dan over voetbal en binnen dat kader is Hans een leuke gast, die er bovendien gewoon bijhoort en toevallig ook nog eens het vaakst iets zinnigs zegt over voetbal. Best ondankbaar om zo iemand opzij te schuiven. En doen ze dit dan ook met Boskamp? En Kieft? Het werd de laatste tijd al minder leuk (zeker als Driessen er zit), maar met die nieuwe opzet en nu ook nog eens dit soort taferelen... voor mij een reden om niet meer te kijken. Denk dat ze zichzelf overschatten en dat hun trouwe aanhang hier helemaal niet op zit te wachten. VI zet je op voor voetbal en een paar schuine grappen, niet voor politiek

23 november 2021 om 08:46

Het is het enige tv programma dat ik nog kijk plus live europese wedstrijden. Hans houdt zijn mond altijd als het over politiek gaat dus ik snap het wel. Moet wel zeggen dat ik mij met de jaren minder aan hem ben gaan irriteren.

23 november 2021 om 12:25

Bobiku

"best ondankbaar om zo iemand opzij te schuiven"

Het is ook zeer ondankbaar en onbeschoft. Het programma duurt een 1 uur lees ik. Je kan zulke gasten echt wel uitnodigen bijv op de maandag om (kort) de voetbalwedstrijden te bespreken. Je kan gewoon meer tafelgasten uitnodigen.

Nu willen zij het voetbalgedeelte voor rekening laten komen van Genee, Gijp en Derksen zelf die helemaaaal niets zinnigs zegt over voetbal. vd Gijp had soms wel beetje.

23 november 2021 om 12:36

Gijp zegt inderdaad vaak nog wel iets leuks over voetbal, vooral in een soort psychologische context, wat een speler al dan niet denkt. Derksen roept vaak maar wat. Kraay, Kieft en Boskamp houden het eigenlijk leuk en zonder hen is de balans gewoon weg. En wat je zegt, op maandag en vrijdag zou je ze inderdaad gewoon kunnen uitnodigen

Ik ben benieuwd welk vriendje als specialist aan tafel wil gaan zitten.

De leukste tafelgast vind ik Jan Boskamp. Een leuke man en het gaat altijd over voetbal bij hem. Ik vind het teveel geworden dat het over alles gaat maar niet over voetbal. Weer zo een meningencircus op tv. De overgang naar Talpa vond ik al geen succes. Teveel smeren met beelden en te lange reclames. En nu dit, een dagelijks programma wat niet meer voetbal als de hoofdmoot heeft. Hoe krijg je het voor elkaar om een succesformule zo te slopen.

23 november 2021 om 09:40

Het gaat gewoon vi 2.0 worden hoor. Het gaat nu ook al meer over politiek dan over voetbal. Er veranderd dus niks alleen een paar graag geziene gasten komen niet meer.

Heel erg jammer, eigenlijk vind ik Hansie, Boskamp en Kieft de enige leuke gasten die er tegenwoordig nog komen.

Wel mooi dat Johan stiekem liet doorschemeren dat het ook voor Valentijn einde oefening is bij v.i.

Ben benieuwd of het nieuwe programma aan slaat aan de ene kant ben ik bang van niet maar aan de andere kant gaf vd gijp gisteren al aan dat ze “al 40 min bezig waren en het nog steeds niet over voetbal hebben gehad”.

Hopelijk blijft het een “luchtige” show en word het niet zo een standaard tafel programma.

Ze gaan echt in zichzelf geloven, zoals een wijs man zou zeggen. De kracht van het programma bestaat niet alleen uit Gijp, Genee en Derksen, maar juist ook uit gasten zoals Hans en Jan. Die formule werkte jarenlang. Door hen niet meer uit te nodigen dreigt de hele insteek van het concept aan kracht te verliezen.

23 november 2021 om 09:04

Dat deden de heren al. Ze bagatelliseren het vaak, maar als je ze over andere collega's hoort praten, zit daar ongetwijfeld een vorm van grootheidswaanzin bij.

Prima dat ze nog meer over niet voetbalgerelateerde zaken willen praten, maar ik hoop wel dat we nu niet allemaal onzin topics hier op VZ te lezen krijgen.

Dit is wellicht wel de doodsteek voor het nieuwe concept. Ik had persoonlijk al dat ik sneller zou kijken als ik Kieft, Boskamp of Hans als gast zag zitten i.p.v. Helene of een van de diverse gasten bij Oranjezomer. Voel dat ik zit te kijken naar een geweldig concept dat allang over de datum is. Vind nog steeds dat als mensen die zichzelf niet serieus nemen gaan praten over serieuze onderwerpen, de aandacht van de doelgroep afneemt.

Derksen mist de diepgang om over andere onderwerpen te praten. Vrouwen afzeiken is leuk, dom wat roepen en af en toe kut schreeuwen is leuk 2x per week, maar dagelijks zal te ver gaan.

Ik hoop dat Helene Kieft, Boskamp en Hansie een doorstart met een voetbalprogramma kunnen make. Zijn vast nog wel oud-spelers die ook hierop kunnen aansluiten, dan denk ik aan Van Der Doelen, Pothuizen of Heubach.

23 november 2021 om 09:46

Mja, dat klinkt leuk een nieuw voetbalpraatprogramma maar zonder Vd Gijp/Derksen wordt het VTBL2.0 qua flop. Die opmerkingen gaven het programma wat dynamiek en soms was het storend, maar het voorkwam dat er alleen maar zakelijke, script uitzendingen kwamen. Die Helene vind ik niet echt interessant qua visie of mening, heeft de uitstraling van een bevroren kip en wat ik zie vooral heel zakelijk ingesteld, ook qua presenteren

23 november 2021 om 10:44

Liever een bevroren kip dan een ijdele sensatie zoekende matennnaaier.

23 november 2021 om 12:34

Als je doelt op Wilfred Genee, die hoef ik er ook niet bij hoor.. Nooit begrepen wat hij daar deed, behalve niet grappig zijn en anderen voor de bus gooien.

Gelukkig op sbs6, daar kijk ik toch nooit naar

Veronica gaat dan hopelijk weer goede series en films uitzenden op maandag en vrijdag

Dan hoef je 'Eus' ook niet uit te nodigen. Die zit immers regelmatig bij Studio Voetbal

23 november 2021 om 10:36

Heeft hij dan meteen al een directe connectie met voetbal? Wat mij betreft is dat niet zijn primaire functie in de maatschappij, het lijkt mij juist een mooie toevoeging aan tafel.

Dan zie ik die namen en dan denk ik, ok prima, maar Henk Westbroek? Dan ga ik bij voorbaat al niet kijken.
Ik weet niet wat ik er van moet vinden. Ik snap dat je dan andere gasten wil hebben maar hansie hansie ga ik toch wel missen.

VI gaat allang niet meer alleen over voetbal, dus het was te verwachten dat ze hun format gingen veranderen. Ik vind het niet zo interessant wat derksen en co te melden hebben over de politiek of andere onderwerpen om heel eerlijk te zijn. Ik heb me in het verleden vooral enorm vermaakt met VI , maar verwacht niet dat ik hun nieuwe programma ga volgen. Ik ben ook heel benieuwd hoe dit gaat lopen.

Dit gaat toch helemaal niks worden? Johan derksen heeft echt 0 verstand van politiek. En hij brengt zijn mening altijd als een feit. Echt zonde dat dit progamma zo achteruit is gegaan. Keek gisteren toevallig een paar compilaties uit 2010 ongeveer en wat was het een geweldig progamma zeg die jaren. Heel zonde maar goed, de mannen zijn wel ouder geworden natuurlijkNou als dat een programma gaat worden met een Leonie, Merel en Henk Westbroek dan ben ik op voorhand zonder nog iets gezien te hebben er nu al klaar mee. Maar ja het is uit de stal van John de Mol en daar draait het tich alleen maar om de opbrengsten van de reclameblokken. Straks ook nog Linda, Willeke en Johnny de Mol die aanschuiven. Om ziek en misselijk van te worden.

Maar dat betekent dus ook geen Valentijn Driessen meer, want die man heeft helemaal niets te zeggen buiten voetbal om en heeft veel minder entertainmentwaarde dan een Hans Kraaij.

Ik heb er (zoals de meeste hier zo te lezen) ook niet veel vertrouwen in, ze hebben dit toch al eens eerder geprobeerd op Rtl7?

De kracht is juist dat het 2x in de week is, elke dag hetzelfde trucje herhalen lijkt me niets. Gijp zegt elke keer hetzelfde over de corona cijfers, Derken roept wat er allemaal fout gaat en Genee start 'leuke' filmpjes in.

Ik ga het waarschijnlijk wel terugkijken (zonder reclame tussendoor) op hun online platform, maar live inschakelen ga ik niet doen, dan kijk ik liever een PL-wedstrijd of iets anders op TV.

Ik vond Hans altijd wel een goede gozer aan tafel. Brengt meer goede dingen in voetbalopzicht dan Derksen zelf die een herhaling van zetten is geworden plus vaak niet objectief kijkt naar personen die hij wel/niet mag. Straks mag Boskamp ook niet meer komen als ik de uitleg van Derksen zo hoorde. Dan ga ik mij afvragen of ik nog wel ga kijken. Sowieso 5 dagen naar Derksen moeten kijken gaat mij te ver.

Laat Hans gewoon zitten die andere 4 voegen niets toe.

Derksen heeft het al haast nooit over voetbal. En wat hij er over zegt slaat vaak nergens op. Gijp en Boskamp hebben veel meer verstand van het spelletje. Kieft ook.

Inhoudelijk verandert er dus niet veel. Want het is al lang niet echt meer een voetbal programma.

Ik denk ook niet dat het format werkt. Ik begrijp het ergens wel omdat het programma tegenwoordig waarschijnlijk meer bekeken wordt voor de randzaken, maar als ze er bewust meer op gaan inzetten flopt het.

Jammer, betekent dit ook voor Jan Boskamp? Ze kunnen toch ook de maandag als vaste voetbalavond vasthouden met Jan Boskamp en de andere week met Hans K.?

Hans zorgt altijd wel voor spektakel aan tafel, hij laat zich ook zo makkelijk opnaaien. Wel leuke TV om te kijken.
Het gaat overigens de afgelopen weken ook al 50% over voetbal en 50% over andere zaken. En daar zit een Hans of Boskamp dan ook gewoon bij. Volgens mij worden ze nu ook prima bekeken, dus ik snap niet helemaal waarom er helemaal geen rol meer voor hen weggelegd is.
Ik had ze erbij gelaten en dan een 'expert' toegevoegd, zoals ze nu ook veel gasten uitnodigen voor specifieke onderwerpen.

De eerlijke vraag luidt : zijn er daadwerkelijk mensen die zitten te wachten op dit programma? Ik lees enkel reacties van mensen die nu al niks met VI hebben of mensen die nu wel iets met VI hebben maar het spijtig vinden als het concept wordt gewijzigd ten behoeve van niet-voetbal-gerelateerde gasten.
Zelf zou ik het een overwinning van de maatschappij vinden als dit programma vroegtijdig moet stoppen wanneer de kijkcijfers zo enorm tegen vallen. Ik denk ook niet dat je vanuit dat vijf-daagse programma weer makkelijk terug kunt keren naar het huidige concept.

23 november 2021 om 16:47

Ik kijk nu altijd, maar juist door de luchtigheid van het programma. Ik heb het gevoel dat Johan dit nieuwe programma heel serieus gaat nemen en dan is het eigenlijk geen toevoeging op andere talkshows. Als René als de viroloog gaat acteren, heb ik niet zoveel zin om te kijken.

De enige die nog wat over voetbal zei was Hans, de andere die lullen maar wat krijg ik de indruk. Gelukkig dat er meer zenders op de tv zitten ppff

Wel grappig dat de VI-mannen suggereren dat het huidige VI-programma voornamelijk over voetbal gaat. Dat is al jaren niet meer zo. Vooral mensen belachelijk maken, afzeiken, af en toe een paar minuutjes over voetbal praten en dan weer een politiek onderwerp of een actuele gebeurtenis in de maatschappij bespreken.

Derksen en Genee willen in het nieuwe programma oor de NIET voetbalzaken een specialist aan tafel. Waarom niet 1 keer per week een specialist die kennis van zaken heeft op voetbalgebied, objectief is, niet alles lacherig afkraakt? Dus zonder die 3 kwijlen die er nu zitten? Veel praten maar weinig zeggen. Al is het maar 1 x per week. Die avond zal ik dan waarschijnlijk kijken. Maar van 2 avonden ergernis naar 5 gaat hem niet worden. Meneer de Mol zal nog wel eens achter zn oren krabben. Afgelopen jaar - 300 miljoen. Tja dan moet je je wel verlagen naar dit soort pulp.

Twee uitzendingen dan is dat ook weer van de buis,zit niet te wachten op nog een boulevard 2.2,zal Boskamp en Hansie wel missen ⚽⚽

23 november 2021 om 16:06

Voordeel tov boulevard is dat ze bij VI vaak de grappige filmpjes 2x kijken.

Oke, dus ik neem aan dat Valentijn Driessen ook niet meer aan tafel zit?

De enigste die nog normaal over voetbal kon praten is nu dus ook weg. Blijft weinig van Corona Inside over.

Met alle respect over voetbal vind ik het wel af en toe grappig om naar te kijken maar als deze heren dagelijks op de buis komen en over andere dingen buiten voetbal gaan praten dan sla ik het over alsjeblieft niet zeg!

Jammer!
Altijd wat zinnigs te zeggen over voetbaltechnische zaken.
Voor de rest lult ie lekker mee en is het vermakelijk als hij gepikeerd raakt.
Ik vind het een fantastisch programma en lach me de pleuris met enige regelmaat. Gewoon lekker ouwehoeren en meningen over van alles en nog wat. Het zijn net mensen.

Jammer voor Hans. De mening van Gijp en Derksen over corona, politiek etc interesseert me overigens niks. Het ging me om voetbal en geouwehoer. Als ze serieuzer worden en overal een mening over gaan hebben dan haak ik af.

Het programma is al jaren niet meer wat het was. Eigenlijk sinds ze in zichzelf zijn gaan geloven en zich bewust waren van hun status als grappenmakers. Vroeger was de humor net zo gevat, maar kwam het veel spontaner. Toen was de insteek een voetbaltalkshow, en toevallig was Derksen gewoon heel cynisch. Dat sloeg aan. Later is dat een geregisseerd format geworden, Wilfred geeft voor, Derksen moet zijn opmerking maken, Gijp moet lachen. Ze weten het.

In het verleden, nog voordat Wilfred naar Talpa ging, hadden ze gasten, vaak coaches die in een dip zaten zoals Maaskant, die werd het vuur aan de schenen gelegd. Dat ging op het scherpst van de snede. Maar er werd wel voornamelijk inhoudelijk over voetbal gepraat.

Ik keek altijd naar VI omdat het over voetbal ging en even NIET over corona. Dat horen we de hele godganse dag al.
Zit absoluut niet te wachten dat die lui iedere dag op TV zijn met allerlei andere onderwerpen. Ik haak af.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren