Ajax moet vrezen: ‘Ik denk dat Mino Raiola met hem aan het shoppen is’

Zaterdag, 16 oktober 2021 om 09:24 • Laatste update: 09:23

Er is voorlopig nog steeds geen witte rook over de contractverlenging van Noussair Mazraoui bij Ajax. De vleugelverdediger en de Amsterdammers, bij monde van trainer Erik ten Hag en directeur voetbalzaken Marc Overmars, spraken al meerdere keren de intentie uit om met elkaar verder te gaan. Mike Verweij, Ajax-watcher namens De Telegraaf, denkt echter dat zaakwaarnemer Mino Raiola momenteel al ‘behoorlijk aan het shoppen’ is met Mazraoui.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Noussair Mazraoui nog bijtekent bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door piranha)

Jammer van Nous, had ik niet verwacht. Maar als je Mino neemt dan zegt dat al genoeg. Wanneer Ajax hem een goed loon aangeboden heeft dan is dit een zure stap van hem.

15 oktober 2021 om 20:26

Hopelijk gaat hij bijtekenen. Hij gaat nergens zo kunnen voetballen zoals hij momenteel bij Ajax doet. De ruimte het aanvalsspel wat Ajax speelt dat krijg je nergens anders, hier is hij voor gemaakt en komen zijn kwaliteiten naar voren. Bij een andere club gaat dat niet werken, of Bayern München moet komen.

15 oktober 2021 om 23:09

Als je Mino neemt, doe je dat inderdaad vaak omdat het dan vaak op geld uitdraait. Ik hoop dat Mazraoui voor 2 jaar bij tekent, dan kan hij na volgend seizoen uitkijken naar een mooie vervolg club. Dan zal hij wel constant moeten presteren.

16 oktober 2021 om 09:46

En wat is het hoofddoel van een profvoetballer? Jezelf financieel onafhankelijk voetballen in een zo’n kort mogelijke tijd. Je kan zomaar een flinke blessure oplopen of een ander fezondheidsissue wat einde carrière betekend. Voorgaande het liefst bij een club waarbij je ook om de prijzen kan strijden in een toonaangevende competitie.

16 oktober 2021 om 10:54

@Paauwer ben ik het niet mee eens qua ruimte en aanvalsspel. Als je ziet waar Alexander-Arnold loopt het grootste deel van een wedstrijd is dat vergelijkbaar. Echter is Trent momenteel 3 klassen beter dan Mazraoui. Zou Mazraoui wel een prima back up vinden voor TAA. Want Milner op RB is het eigenlijk niet.

16 oktober 2021 om 11:30

Als dat het hoofddoel is dan snap ik hem niet, hij kon vorig seizoen al naar Al-Sadd. Dan zou hij meteen financieel onafhankelijk zijn. Rare keuze om dan te blijven

16 oktober 2021 om 14:32

@4frenondo Neehoor, een profvoetballer zijn ultieme doel zou zijn succes maximaliseren moeten zijn. Dus zo hoog mogelijk spelen (nadruk op spelen) voor zoveel mogelijk prijzen. En onder andere zou een doel kunnen zijn om de beste (of best mogelijke) op zijn positie te worden.

Als geld de nr1 drijfveer zou zijn dan zouden ze direct naar China toe moeten oid. Als Mazraoui die nu weer zijn niveau terug begint te krijgen nog 1 a 2 jaar schitterd met Ajax op CL niveau dan groeit zijn reputatie bij zijn volgende club veel meer. Daarbij biedt Ajax op dit moment ook salarissen die de noodzaak om naar het buitenland te gaan doen verkleinen.

16 oktober 2021 om 09:05

Hoezo jammer van Nous? Ik snap hem eerlijk gezegd wel!
Hij heeft als laatste speler een profcontract gekregen, speelde voor een appel en een ei, heeft meerdere malen aangegeven te willen verlengen maar als er dan vanuit de club geen bod komt.. Tsja..
Vervolgens speelt hij nu de sterren van de hemel in zn laatste contractjaar en heeft Ajax uiteindelijk veel te lang gewacht met het in actie komen aangaande zijn contract. Ik snap dondersgoed dat hij nu de kat uit de boom kijkt en wacht op een mooi voorstel van een andere club.

16 oktober 2021 om 11:18

Kijk, als hij echt bij Ajax wil blijven, dan blijft hij. In hoeverre zijn woorden de waarheid zijn, weet ik niet. Geloof er zelf niet veel van.
Maar helemaal met Ferrol1982 eens. Overmars heeft het zelf laten sloffen. Denk omdat er te weinig vertrouwen was. Wellicht wel ruiterlijk als dat van Ajax kant ook wordt toegegeven.

Nu zullen mensen vast weer afgeven op Marc dat ie het niet goed regelt, maar je ziet dit de laatste paar transferwindows toch steeds meer gebeuren? Zou het jammer vinden als hij weggaat, maar we hebben met Rensch wel een goeie vervanger klaarstaan gelukkig

16 oktober 2021 om 10:22

Ja precies, dat is ook een cruciale fout weer. Brobbey zette de trend en Marc laat het rustig doorkabbelen en de volgende transfervrij de deur uit zien lopen. Eerlijk gezegd begin ik steeds wantrouwiger te worden in de richting van Marc Overmars, Je krijgt het gevoel dat hij wat kickback van Mino krijgt in ruil voor het laten vallen van zijn regel om spelers niet transfervrij te laten vertrekken. Anders is het niet uit te leggen dat een fout in een jaar gelijk opgevolgd wordt door eenzelfde fout in het volgende jaar. Die Brobbey fout was al dom, dit erbovenop betekent dat Marc tegen het oliedomme aanzit, of crimineel onder de tafel mee zit te profiteren. Welke denk jij?

16 oktober 2021 om 10:55

Wat is dit nou weer voor achterbaks gebral, heb je enige aanleiding/bewijzen voor je suggestieve gebral aan het einde? Welke fout aangaande Brobbey heb je het eigenlijk precies over, de fout om hem niet 3 of 4 miljoen per jaar te betalen? Dat vind jij een fout?

16 oktober 2021 om 12:30

je bent toch geen complotdenker toch? Een voetbalwappie?

On: jammer voor Ajax, maar Mino heeft steds meer grip op de talenten van met name Ajax en kan ze voor hoge salarissen wegzetten in de topcompetities. Jonge spelers willen graag cashen in een topcompetitie, Mino wil ze graag daarbij helpen en spelen bij Ajax is in Nederland het hoogste niveau om je te laten zien aan het buitenland. Daarnaast, zo werkt het in onze competitie toch ook, dat talenten het liefst naar Ajax gaan omdat het meeste betaald wordt.

Nogmaals jammer, maar de sport gaat steeds meer richting het allerhoogste niveau van het kapitalisme.

17 oktober 2021 om 20:31

Ja want iedereen die afwijkend denkt moet de naam 'wappie' hebben. Ik snap best dat bij Feyenoord je niet zo denkt en gelooft dat bij Ajax alles perfect is, Maarja zelfs in een redelijk goede situatie kan er veel fout gaan. En jij hebt En ja ik denk ook dat Ajax zich moet afscheiden van de rest in de eredivisie in een Europese Super League.

Toch ergens wel bijzonder. Het lijkt er op dat Mazraoui en Onana transfervrij gaan vertrekken, terwijl Tagliafico en Neres ook geen stap lijken te kunnen maken. Twee jaar geleden waren dat toch spelers waar Ajax naar verwachting in totaal zo'n 100 miljoen aan zou verdienen. Toch de invloed van corona?

15 oktober 2021 om 20:39

Neres door z'n blessures en Onana's verhaal is bekend dat zijn geen dingen waar je invloed op hebt. Nico niet kunnen verkopen vind ik wel bijzonder aangezien hij hooguit 10-15M zou moeten kosten dat is toch bijzonder dat geen enkele club die gok neemt. Mazraoui/gravenberch is toch wel wat slecht gedaan door Overmars, is veel te afwachtend geweest.

15 oktober 2021 om 20:59

Als spelers met een eenjarig contract eisen stellen die zelfs voor Ajax buitenproportioneel zijn, kun je niet anders dan afscheid (moeten) nemen. Toegeven betekent het hek van de dam. Daarnaast, zodra de meedogenloze Raiola zich als zaakwaarnemer meldt, weet je dat die alleen kijkt naar zijn eigen fee en het cashen van de speler. Een splijtzwam in de voetbalwereld, maar je hebt er wel mee te dealen. Natuurlijk moet Overmars vanaf heden sneller proberen te verlengen, maar zeg nou zelf, Mazraoui was tot voor dit seizoen vaker geblesseerd dan fit. Moet je hem dan een vorstelijk salaris/contract bieden? Dus aan de situatie Mazraoui is Overmars weinig te verwijten. Maar laat de speler niet rondbazuinen dat hij zo graag wil blijven en dt het wel goed komt. Daar trappen de supporters niet meer in. Daarentegen zijn andere spelers wel meer meedenkend. Maar die werken meestal met een andere zaakwaarnemer.

15 oktober 2021 om 21:34

uitstekend verwoord pinko. overmars had wat mij betreft wel in de loop van afgelopen seizoen kunnen voorzien welke kant het met Gravenberch op ging. toen hij destijds niet voor 5 zoals gebruikelijk met jeugd waarin veel toekomst gezien wordt, maar voor 3 jaar tekende olv raiola was al duidelijk dat je hem na 1 jaar moest zien te verlengen. maar we weten natuurlijk niet wat er achter de schermen gebeurd. ik denk dat overmars er best bovenop zit en heel goed weet hoe ver de club kan en wil gaan. dat moet leidend zijn uiteindelijk. mazraoui doet het dit seizoen voor het eerst constant goed, dan kun je hem een mooi voorstel doen, maar als hij net zoveel als tadic wil verdienen moet je hem echt uitzwaaien. zo onvervangbaar is die niet. Onana wel, maar die situatie was niet te voorzien of managen. uiteindelijk moet Ajax het beleid maken en waarde toekennen aan elke speler, als het niet genoeg is en ze weg willen moet ze lekker gaan. de academie blijft gelukkig altijd leveren.

15 oktober 2021 om 21:50

@manededios, bijna niemand tekent meer voor 5 jaar hoor. Timber tekende vorig jaar ook tot 2024, dus 4 jaar. Rensch heeft net tot 2025 verlengd dus ook 4 jaar. De Ligt tekende in 2017 tot 2021

15 oktober 2021 om 22:39

Neres is ook gewoon niet zo goed om er zo veel geld (volgens mij 25miljoen+) voor te vragen. (nee ik zeg niet dat hij slecht is) Hij heeft een half jaar in met name de CL met veel ruimte zeer goede wedstrijden gespeeld. Voor de rest was het toch vrij matig/ redelijk wat hij heeft laten zien met uiteraard hier en daar een goede wedstrijd er tussen. Maar echt structureel een hoog niveau heeft hij niet gehaald. Daarbij (of misschien is zijn matige vorm van de afgelopen jaren hier ook een oorzaak van) komen zijn blessures erbij wat het al helemaal niet interessant maakt hem voor een groot bedrag te kopen. Hooguit huren met een optie tot koop.

Tagliafico is een prima back maar clubs zien ook dat hij én al 29 jaar is en de rek er uit is én dat hij bij Ajax weg komt met gemiddeld zo'n 10 wedstrijden schorsing per seizoen. Je weet dat als hij dat soort fratsen uit haalt bij de gemiddelde club dat hij met name op de tribune mag toekijken. Clubs zijn niet gek en zien dat ook, daarnaast wordt hij ook elk seizoen iets minder. Nog steeds een hele goede back in de eredivisie maar de vraag is of hij het tempo in de Premier League en Bundesliga aankan. Risico is dat hij dat niet kan en dus misschien zelfs nóg meer rare fratsen gaat uithalen. Dan houdt je de arme Serie A over en evt Spanje maar die gaan niet 15 miljoen voor een 29 jarige speler betalen lijkt me.

mbt verlengingen. Je ziet het bij steeds meer clubs dat ze moeite hebben met het vrelengen van contracten. Spelers zijn niet gek en makelaars ook niet. Die zien de markt veranderen naar steeds meer een free agent markt. Als je dan bij een club speelt die extreem hoge transfersommen vraagt (goed recht uiteraard) dan weet je dat de kans echt klein is dat je weg kan. Vroeger waren er veel meer clubs die 30 of 40 of desnoods 50 miljoen uit konden geven, of dat soms zelfs meerdere keren per transfermarkt. Dat is gewoopn niet meer zo. Dat kun je Overmars moeilijk kwalijk nemen. Hij is niet de enige die hier last van heeft. Onana is natuurlijk een gevak apart. Gravenbergh zie ik overigens misschien nog wel verlengen.

Hij heeft altijd voor weinig geld zijn contract uitgediend. Als je met hem verder wil moet je hem ook met een forse salaris belonen. Hij speelt nu al zolang voor Ajax. Hij hoeft zich niet meer te bewijzen en Ajax weet wat ze aan hem hebben. Het kan niet zo zijn dat een speler als Haler met het geld vandoor gaan en dat andere spelers voor een amateur salaris moeten werken. Dus gewoon markt conform salaris betalen. En anders moeten ze verder zoeken en iemand anders halen die voor minder wilt werken. Hij heeft namelijk zijn salaris en opleiding dik terugverdiend.

15 oktober 2021 om 20:39

En jij weet wat het aanbod is geweest? Misschien was het aanbod al erg fors en wilde kamp Mazraoui nog meer? Het is gissen wat de aanbieding was en wat de partij wilt. Wel zonde zeker in deze vorm een geweldige back en die zijn er weinig. En zeker de klik met Anthony is erg goed. Aan de andere kant heb je Rensch en dat is ook een topper in wording dus de backup is er wel alleen jammer dat deze speler gratis weg zou gaan net zoals waarschijnlijk een Onana en Tagliafico terwijl je er toch eerder veel geld voor had kunnen krijgen. Misschien een les voor Ajax om ze toch eerder te verkopen en door te selecteren ze zien nu wat er kan gebeuren als je ze te lang houdt en het je ook niet heel veel extra’s oplevert.

15 oktober 2021 om 22:13

Ajax heeft sowieso heel lang gewacht met aanbiedingen terwijl Mazroui na het succesjaar al wilde verlengen..
Niet altijd ligt het aan de speler hoor. Soms ligt het ook aan de club

15 oktober 2021 om 23:34

Ja gaan ze ook doen. Nous bankie warm houden Rensch zijn plekke terug geven. Doei Nous. Zag je van mijlenver aankomen toen hij opeens met Raiola op de proppen kwam. Jammer maar helaas.

Vind t wel raar dat onana al ergens anders getekend zou kunnen hebben aangezien ze pas vanaf januari ergens zoude mogen tekenen. Als dat waar blijkt dat hij getekend heeft zou ik als ik ajax was geld eisen want dat is namelijk niet toegestaan. Ik zou al het uitbetaalde salaris terug eisen desnoods via een rechtzaak.

Mijn gevoel zegt gewoon dat Mino hem naar Newcastle gaat brengen voor een goed salaris. Hoop voor ajax dat ie bijtekend, maar dat gaat niet gebeuren in dit geval

Mino is gewoon iemand die de cliënt alle mogelijke opties biedt. Die zegt ze ook duidelijk "Hier kun je naartoe, dit kun je verdienen en als je volgend jaar je been breekt kan je carrière voorbij zijn". Daar heeft ie ook nooit een geheim van gemaakt. Haalt altijd en overal het onderste uit de kan en dat wordt zeker niet gewaardeerd door clubs.

Verder is ie gewoon goed in het motiveren en pushen van zijn spelers, lees bijv het boek van Zlatan. Hij heeft niet voor niets veel grote spelers in zijn portfolio.

16 oktober 2021 om 10:35

Mino is gewoon goed om goede salarissen voor zijn spelers te bedingen, maar hij vergeet dat het niet alleeen om geld draait bij een speler. Hij zal Nous echt wel gratis voor Ajax, maar met grote bonussen voor hemzelf en voor Nous weg kunnen brengen, maar wat komt daarna? Hij is nu zo goedkoop dat hij gewoon een breedteaankoop gaat worden en bank- of tribunenzitter zal worden. Dat terwijl hij tot nu toe heel blessuregevoelig is geweest. Hem desnoods voor kortere tijd bij laten tekenen zou een betere optie zijn om over zijn blessuregevoeligheid heen te kunnen groeien en om met meer bagage bij een buitenlandse club binnen te komen.
Tenslotte vind ik het een veeg teken dat bij de overeenkomst die Raiola met Nous maakte bedongen is dat Nous niet meer aanwezig is bij de besprekingen (en het ook nog verkocht heeft onder het mom dat het goed voor Nous is). Dat gaat betekenen dat Nous zelf weinig meer in de melk te brokkelen heeft. Laat hem eerst maar eens contact opnemen met Brobbey over de gevolgen daarvan....

Jammer....maar zolang Mino de zaakjes regelt kunnen ze niet meer realistisch denken...dan zien ze enkel $ tekens..plezier is dan enkel nog bijzaak...genoeg voorbeelden...

16 oktober 2021 om 10:38

Ik denk dat het anders zit: de spelers krijgen van Mino te horen dat hij wel weet wat het beste voor hen is en dat ze niet meer aanwezig hoeven te zijn bij de besprekingen. Dan verdwijnt het sentiment en doet de speler wat Mino wil. Brobbey wist bijvoorbeeld helemaal niet meer wat hij moest doen, zie de gevolgen. De enige uitzondering tot nu toe is Gravenberch, want die luistert ook nog naar zijn ouders en zijn broer...

Is ook een lastige situatie geweest voor Ajax aangezien Mazraoui elk seizoen voor lange tijd geblesseerd is geweest die kon je op dat moment geen dik contract aanbieden. Misschien wil een club in de winter al een aanbieding doen om de concurrentie voor te zijn want bijtekenen zie ik echt niet gebeuren.

Mazraoui is toch ook wel klaar voor een stap hogerop. Het is te begrijpen als hij niet verlengt. Met een doorlopend contract is het een stuk moeilijker om die stap te maken.

16 oktober 2021 om 10:40

Nee hoor, daar is hij helemaal nog niet klaar voor. Het is nog maar afwachten of hij een seizoen zonder blessures doorkomt, waarbij hij nu ook nog het voordeel heeft dat hij niet wordt opgeroepen voor Marokko....

Hopelijk eindigt Mazraoui niet als Emmanuelson. Die maakte ook een mooie transfer naar Milan, maar was daar nooit echte basisspeler. Vervolgens heeft hij nooit ergens meer voet aan de grond gekregen en zat hij bij al zijn clubs op de bank. Ik trek de vergelijking omdat zowel Urby als Maz multifunctionele spelers zijn en beiden ook Raiola als zaakwaarnemer hebben. Volgens mij trok Emanuelson ook maar voor 1 miljoen naar Milan. Overigens heb ik geen moeite met een transfervrij vertrek. Maz is altijd al een goedkope speler geweest die flink voor zijn kansen heeft moeten knokken. Ook heeft hij nooit voor problemen bij Ajax gezorgd. Daarnaast is hij ook niet de speler die echt een grote transfersom zou opleveren. Daar is hij denk ik te multifunctioneel voor.

15 oktober 2021 om 22:21

Ik ben fan van jongens zoals Urby en Anita maar het zijn andere tijden en Mazraoui is wel wat beter.

15 oktober 2021 om 22:48

Beter dan Anita sowieso. Maar beter dan Urby? Ik denk dat ze gelijkwaardig zijn. Urby kende, net zoals Maz nu, ook hele sterke periodes gevolgd door zwakke periodes. Ook maakte hij een transfer naar een veel sterker Milan dan nu. Volgens mij werd dat team ook nog kampioen van Italië.

16 oktober 2021 om 10:42

Ik ben bang dat het wel gaat gebeuren. Goedkope spelers worden vaak voor de bank gehaald. Als ik een voetballer was zou ik altijd zorgen dat ik een lopend contract had, want als een club je echt wil hebben zullen ze je transfersom echt wel willen betalen. Nu ga je naar een club waarvoor je een buitenkansje bent....

Ik zou het echt heel teleurstellend vinden als Mazraoui niet verlengd. Ook in Mazroui zelf dan. Die gaf laatst aan dat het vrijwel rond was op een paar kleine dingetjes na, maar het duurt toch wel echt wel langer dan ik dacht. Dan is het echt door Raiola dat Mazroui niet verlengd en dat gaan veel Ajacieden hem echt niet vergeven (raiola). Het zou zeer jammer zijn als Mazroui niet verlengd en had dit ook niet verwacht van hem eigenlijk. Dus ik hoop dat het nog goed komt, maar het ziet er somber uit

Ajax heeft Mazraoui jarenlang onderbetaald vind ik. En wie de bal kaatst kan 'm terug verwachten. Al helemaal als je wordt vertegenwoordigd door Mino Raiola.

De volgende keer maar beter handelen als Ajax zijne. Dan lopen ze wellicht niet gratis weg.

15 oktober 2021 om 23:03

Dat is echt onzin. In het succesjaar in de CL heeft hij een paar goede wedstrijden gespeeld en viel daarna terug in niveau en raakte ook nog eens geblesseerd. Pas dit seizoen komt het er echt uit.

15 oktober 2021 om 23:17

Dus je kon in die tussentijd niet verlengen? Toen hij geblesseerd was kon je ook een signaal afgeven en zijn contract verlengen. Ik zeg het niet snel maar dit keer valt de club meer te verwijten dan de speler.

15 oktober 2021 om 23:51

Dan kun je iedere speler wel een nieuw en sterk verbeterd contract aanbieden. Tot de voorbereiding was hij simpelweg moeiteloos vervangbaar en was het aannemelijk dat hij sowieso wel bij zou tekenen. Verder moeten we het ook niet overdrijven. Hij speelt bij een erg dominante ploeg in de Eredivisie en hoeft maar weinig aan verdedigen te denken. Ik vraag me af of hij zich op dat vlak staande weet te houden in een top competitie. Maar goed, hoe dan ook hoop ik dat Raiola de laatste persoon is waar hij naar luistert als hij het sportieve vooropstelt.

16 oktober 2021 om 00:22

Je vergeet een hoop in het complete ook plaatje. Mazraoui heeft lange tijd niet geleefd als een echte professional en is veel geblesseerd geweest. Dus logisch dat er veel twijfels waren en ze hem niet tot grootverdiener wilde maken.

16 oktober 2021 om 14:48

Onderbetaald? 1. Geen enkele speler bij ajax wordt Onderbetaald. Echt geen enkele. Daarnaast heeft hij heel veel in de lappenmand gezeten.

16 oktober 2021 om 17:40

Dat is echt ongelofelijke onzin. Mazraoui heeft voor dit seizoen een leuk seizoen gehad en dat was alweer bijna drie jaar geleden. De laatste twee seizoenen heeft hij meer in de lappenmand gelegen dan gespeeld. Als hij dan speelde was het ook nog eens matig tot slecht. Dest en Rensch hebben hem toch ook vaak verslagen in de concurrentie strijd.

Ik snap dan ook dat Ajax gewacht heeft, want voor hetzelfde geld lag Mazraoui er weer een half jaar uit. Dat mazraoui nu veel geld wilt hebben is zijn goed recht, maar ik snap Ajax ook dat ze niet te ver voor hem gaan. Met Rensch heb je ook nog eens een prima opvolger in het team.

Ik haak bij dit soort zinnen: "ik ben afgelopen week bij iemand geweest die zei dat hij al honderd procent ergens getekend heeft" compleet af. Het is echt zonde dat deze journalisten zo acteren op basis van gevoelens, verwachtingen en van-horen-zeggen. Dat neemt overigens niet weg dat ik vind dat Ajax als het ware op voorhand, als beleid, Mino Raiola buiten de deur moet zien te houden. Mensen zeggen dan "hij doet het zo goed voor z'n spelers" maar dat vind ik eerlijk gezegd nogal naïef geklets, want hij doet het vooral goed voor zichzelf en hij zorgt vrijwel altijd voor conflict tussen speler en club, wat dus helemaal niet 'goed' is. In mijn ogen is hij geen 'echte' zaakwaarnemer, maar vooral iets anders met een Z, namelijk Zakkenvuller.

Ajax moet eerder handelen. Niet in laatste jaar . Tuurlijjk kiest hij nu voor t geld. Ga zo door Overmars

Tuurlijk moet hij niet bijtekenen. Hij is transfervrij wat in de huidige transfermarkt alleen nog maar meer waardevol is. Hij kan nu een absoluut topcontract tekenen met een mooie signing fee. Als hij bijtekent is de kans op een mooie transfer in de nabije toekomst nog bijzonder klein.
Ajax vraagt altijd 3 keer de hoofdprijs (en terecht moeten ze lekker zelf weten) maar in de huidige transfermarkt zijn clubs veel kieskeuriger en geven ze niet zo snel 20, 30 of 40 miljoen uit, wat dus betekent dat je nooit meer weg komt.

15 oktober 2021 om 23:23

Nous is een typische Ajax speler en mino kan shoppen met hem en een mooie club uitzoeken maar wat hij bij Ajax laat zien kan hij nergens anders laten zien net zoals veel andere Ajax spelers in het verleden. Persoonlijk vind ik het jammer dat hij gaat want hij past bij Ajax als een handschoen maar bij iedere andere Europese (aub) top club eindigt hij op de bank helaas

15 oktober 2021 om 23:54

Typische Ajax-spelers bestaan niet. Mazraoui is gewoon een speler met ambitie en doorgaans eindigt een dergelijke ambitie niet bij Ajax. Overigens heb je daarna wel een goed punt. Mazraoui rendeert nu zo goed omdat hij volledig in zijn kracht kan spelen. 80 procent van de tijd kan hij volledig focussen op datgene waar hij goed in is, namelijk aan de bal zijn en naar voren denken. In top competities is het verdedigende aspect echt een dingetje en daarin vind ik 'm nogal zwakjes. Ik denk overigens wel dat bijtekenen het beste is, maar als Ajax zijnde moet je het ook niet willen dat een rechtsback grootverdiener gaat worden.

16 oktober 2021 om 10:12

Als hij nu bij tekent is de kans op een mooie transfer bijzonder klein? Wat een onzin zeg. Ajax staat er juist om bekend mee te denken met spelers en ze een transfer te gunnen als ze dat graag willen. Vooral na een verlenging zijn ze erg coulant

No worries, het is maar Mazraoui. (niet lullig bedoeld)

RENSCH IN DE BASIS!!!!🤩

Het is een kind van de club Noussair Mazraoui speelt de laaste tijd goed, en is hem gegund transfers liever dat hij blijft. Het is een jongen die goed in de groep ligt niets mis mee, hopelijk dat ajax hem kan houden in Amsterdam

Raiola denkt alleen maar aan die dikke vette bonus voor zichzelf hè. Weer 20 miljoen in z’n zak. Lekker je klanten ophitsen en ze trappen er zowat allemaal in. Ze gaan allemaal mee in zijn praktijken. En spijt dat ze naderhand hebben. Wat is er met bouy gebeurd? Is Brobbey gelukkig? Mazzraoui gaat ook lekker ergens op de bank belanden. Maar hè als je dat wil in ruil voor veel geld. Succes dan maar toch.

Het blijft vreemd dat Ajax policy zo gewijzigd blijkt en niet bijtekenende spelers gewoon opgesteld blijven worden terwijl er genoeg alternatief is van vergelijkbaar niveau. Dat Mazraoui mag blijven spelen en zich profileren in een goed Ajax, heeft op het eerste gezicht totaal geen positieve impact op Ajax nu of straks als hij weg is.

Ik heb het al vaker gezegd maar het wordt met de dag duidelijker dat March motivatie mist of er gewoon niets meer om geeft. Er moet toch iemand ingrijpen om het niet compleet uit de hand te laten lopen. Het is al anderhalf jaar fout op fout op fout. Zelfs op de kleuterschool hadden ze zo'n failure al de deur uitgetrapt. Wat zit erachter dat het bij de zogenaamd meest professionele club, beursgenoteerd, er niets gebeurd?

We hebben kaliber nog dus ik maak mij niet druk.

Prima als Mazraoui weggaat an het einde van dit seizoen. Natuurlijk is het financieel zeer spijtig als hij gratis de deur uitloopt, maar sportief gezien is het wel het beste voor Ajax, aangezien er dan wat ruimte is voor Rensch om zich door te ontwikkelen. Een goede doorstroom van talenten is zeer belangrijk.

Ach je ziet wat het Brobbey en Kluivert brengt zo’n zaakwaarnemer, namelijk helemaal niks. Er zijn inmiddels genoeg voorbeelden van spelers van Raiola waarbij de carrière als een nachtkaars uitgaat.
Als je bij Ajax succesvol bent tegenwoordig krijg je ook een meer dan prima salaris. Als je ergens anders wil tekenen voor meer salaris prima, maar op deze leeftijd zeer onverstandig.

Ajax heeft lang getwijfeld over Mazraoui en hij verdient op dit moment nog geen miljoen per jaar.

Je kan nu aan de ene kant gaan zeggen of dat niet meer dan genoeg is voor een RB. En dat hij blij mag zijn om bij Ajax in de basis te staan.

Maar als je kijkt naar de beloningen in de rest van het team en de bijbehorende salarissen zit hij aan de lage kant.

Ik kan me persoonlijk wel vinden als hij zegt dat hij best wil blijven, maar dat hij wel even een jaartje flink wil cashen. Die binnegehouden bal bij Madrid is al 1 miljoen per jaar waard.

ik las hier dat ajax hem te weinig betaald er is geen 1 prof voetballer die te weinig word betaald zelfs als ze 75 procent moeten inleveren dan verdienen ze nog veel te veel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3040
2.PSV3013
3.Feyenoord2818
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder131
S. HallerAanvaller139
D. TadićAanvaller135
S. BerghuisAanvaller125
David NeresAanvaller123
D. KlaassenMiddenvelder102
R. PasveerKeeper100
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

6 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 12 4 1 0
2020/2021 Ajax 19 0 0 0
2019/2020 Ajax 13 0 1 0
2018/2019 Ajax 28 1 2 1
2017/2018 Ajax 8 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ajax zei tegen hem: ‘Ja, maar jij bent niet hetzelfde waard als Hakim Ziyech’’

Mike Verweij verwacht dat Noussair Mazraoui komende zomer vertrekt bij Ajax. De rechtsback loopt aan het eind van dit seizoen uit zijn contract bij de Amsterdammers en onderhandelingen over verlenging lopen...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren