Fabrizio Romano zet streep door transfer Tagliafico: ‘Nooit dichtbij geweest’

Dinsdag, 31 augustus 2021 om 20:37Yanick Vos • Laatste update: 20:40

Nicolás Tagliafico blijft bij Ajax. Journalist Fabrizio Romano meldt dinsdagavond dat de linksback niet naar West Ham United zal vertrekken en dat een transfer naar Londen 'nooit dichtbij' is geweest. Eerder meldde De Telegraaf dat West Ham United bereid was om de transfersom van twaalf miljoen euro voor Tagliafico te betalen en de Argentijns international een vierjarig voorstel deed. De linksback zou dat voorstel hebben geweigerd, waarna het stil bleef.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door nick danninga)

Wat gebeurd er allemaal zeg het vliegt van rechts naar links van boven naar onder.]

Vind het een boeiende dag om te volgen voor zover

Lijkt me vrij duidelijk. Die 3 spelen allebei nog bij Ajax morgen. Tagliafico en Onana kan je nog goed gebruiken. Neres heb je denk ik niet veel meer aan gezien de bezetting voorin. Die zal je in de winter dan maar moeten slijten.

31 augustus 2021 om 13:24

Vraag me af op Tagliafico en Onana nog super gemotiveerd zijn om voor Ajax te spelen ,al zal CL genoeg motiveren zul je denken. Onana zal niet door iedereen met open armen ontvangen worden. Neres raak je aan de straatstenen niet kwijt. Heel vervelend. Wij hebben dat met Lukassen, Guti etc. Niemand die ze nu hebben wil,wat ik bij die 2 nog begrijp ook. Zonde van het geld. Salarissen vd heren zijn daarnaast niet mals.

31 augustus 2021 om 13:37

Waarom zou Nico niet gemotiveerd zijn? Want het is net zo dat Ajax hem tegen zijn wil in behoudt, maar hij heeft zelf het aanbod geweigerd.

31 augustus 2021 om 13:46

Nico niet gemotiveerd? Hou op zeg. Die gaat gewoon weer vlammen.

31 augustus 2021 om 13:55

Tagliafico is typisch zo'n voetballer die altijd wil winnen als hij op het veld staat. Die gaat nog liever met een gebroken been het veld af dan dat hij ongemotiveerd er bij loopt

31 augustus 2021 om 14:26

Vond Tagliafico een gefrustreerde indruk maken tegen PSV. Daarbij zeg ik wel dat CL leuk is maar bij Westham zou ie 2x Chelsea, 2x Liverpool ,2x United, 2x City tegen komen. Meer derby s. Meer sfeer,betere competitie. Kan me OOK voorstellen dat dat leuker is dan eredivisie en wedstrijden tegen Sporting en BVB.

31 augustus 2021 om 16:13

Ik vond hem tegen PSV juist weer de oude Tagliafico. Fel erop zitten, veel meters op de linkerflank en zat er echt een aantal keer goed tussen. Verder had hij ook weer zijn gebruikelijke storing en deze keer kreeg hij wel de rode kaart. Buiten die domme sliding vond ik hem eindelijk weer heerlijk spelen

31 augustus 2021 om 17:15

Nee hij is lomp en komt vaak een stap te laat, en dat hebben Europese clubs nu ook kunnen zien. Nee snap ook niet waarom ajax fans met hem weglopen.

Dat Nico blijft vind ik prima, ik zie Blind niet graag op de linksback namelijk en hij zal ongetwijfeld zijn vorm wel weer herpakken. Gezien de concurrentie is het wel beter dat Neres alsnog een transfer maakt als je er nog iets voor wil vangen.

31 augustus 2021 om 14:33

Nico is beter, maar als je zelf zo duidelijk uitspreekt dat je een transfer wilt maken vraag ik me af of die echte drive om alles te geven er nog wel is. De laatste maanden valt het me sowieso op dat het beste wel van Nico af is, dan verkoop ik 'm liever op z'n hoogtepunt dan dat we blijven vasthouden aan 'm. Zodra bekend werd dat we Berghuis gingen halen moest Neres gewoon direct in de etalage voor 15m.

31 augustus 2021 om 14:44

Wellicht denkt hi jdat hij nu beter zijn best moet doen wil er een mooie club voor hem komen. Ik hoop dat zijn mindset die kant op gaat, maar dat is zeker afwachten. Hij lijkt voldaan in wat hij gedaan heeft, ik mis wel de oude Nico.

31 augustus 2021 om 14:51

Dat laatste lijkt er heel erg op, totaal niet erg, vandaar ook de deal dat ie voor 12 miljoen weg mag. Maar het feit dat alleen West Ham geïnteresseerd zou zijn geweest zegt eigenlijk al genoeg. Zou het enorm jammer vinden maar heb toch een beetje het gevoel dat ie straks hoogstens door de zijdeur vertrekt omdat hij zeker niet meer bij de uitblinkers hoort.

31 augustus 2021 om 14:43

Neres in vorm is gewoon beter dan Anthony, Daaramy, Berghuis...Hij heeft gewoon pech gehad door zijn zware blessure en blessure op onhandige momenten in het seizoen plus dat anthony een top seizoen gedraaid heeft en er niet echt een reden is om hem uit de basis te zetten nu. Beste lijkt mij voor neres om met jong Ajax mee te doen, minuten maken en dan weer aansluiten bij het eerste want hij is van wat er nu aan buitenspelers loopt echt wel de betere.

31 augustus 2021 om 14:45

Wanneer is de laatste keer dat we Neres in vorm hebben gezien over een aantal wedstrijden? Antony heeft een top seizoen gedraaid geef je zelf aan en is dus de man in vorm en de betere speler.

1 september 2021 om 08:47

Neres had in het succesvolle CL jaar vleugels omdat ie tot over zijn oren verliefd was. Zag je ook bij Sneijder in zijn succesvolle jaar bij Inter. Dan lukt opeens alles en is ie het mannetje. Daarna weinig meer van Neres gezien eigenlijk.

Oei en nu alle aanvallers tevreden zien te houden.

31 augustus 2021 om 13:20

De enige die je niet tevreden gaat houden is Neres. Antony en Berghuis gaan namelijk allebei genoeg minuten maken. Daramay zal achter Tadic ook zijn minuten krijgen, Tadic is eigenlijk ook gewoon 2e spits achter Haller. Het is niet ideaal, maar ook niet onwerkbaar imo.

31 augustus 2021 om 13:25

Maar neres moet wel nog minuten maken om zijn transferwaarde te behouden. Nu vragen ze maar 25 miljoen en is schijnbaar geen enkele club geïnteresseerd. Indien hij aankomend seizoen alleen maar op de tribune blijft zitten dan gaat een club volgend jaar niet eens 10 miljoen willen bieden voor hem.

31 augustus 2021 om 13:29

Je moet hem inderdaad wel fit houden. Maar die 25 miljoen gaan ze niet meer krijgen. Ik denk dat 15 de max is helaas.

31 augustus 2021 om 14:01

Neres moet in de etalage, zodat je er in de winter - als hij goed presteert in de 1e seizoenshelft - nog 20 miljoen voor kan vragen. In de winter wordt altijd meer betaald dan in de zomer.

31 augustus 2021 om 14:33

Tadic moet gewoon eerste spits worden nu er genoeg buitenspelers voorhanden zijn. Dan kan Haller ingebracht worden als er wat geforceerd moet worden, of af en toe spelen tegen mindere tegenstanders. Want Europees heb je niets aan hem. Komt in alles gewoonweg te kort. Maar als gezegd, in de Eredivisie af en toe bruikbaar.

31 augustus 2021 om 17:13

Want? Als neres op de training aantoont beter dan berghuis te zijn, dan mag ik toch hopen dat die meer gaat spelen als berghuis..

31 augustus 2021 om 17:18

Verklaar je nader in de winter wordt meer betaald dan in de zomer? Misschien voor een enkele topper maar echt niet voor een Neres die op de bank zit. Ajax moet ook genoegen nemen met minder. Wanneer ze vroegtijdig CL uitgaan heeft ajax pas echt problemen.

Als, misschien, tenzij..
Heel simpel, morgenochtend is het duidelijk.

31 augustus 2021 om 13:13

Idd blij als het morgen is dan is het weer lekker rustig geen geruchten meer

31 augustus 2021 om 13:22

Hebben Rusland en Turkije dezelfde tijd transferperiode? Ik kan me in het verleden nog wel is herinneren dat die Russen dan nog wel kunnen kopen?

Dan in de winterstop hopelijk maar verkopen. Het is ook zo'n gekke transfermarkt door de corona. Einde seizoen zou je denken dat bepaalde spelers verkocht gingen worden en nu lijken ze te blijven. Maar voor de grote van de selectie is het prima. Van mij mochten Nico en David wel vertrekken beiden niet meer zo in goede doen de laaste maanden. Dat zullen clubs misschien ook wel gezien hebben

25-30 miljoen voor Neres… Op basis van wat? Een goede CL campagne 2 jaar geleden? Ondertussen is de man al een jaar uit vorm/geblesseerd. Met 10-12 miljoen mag Overmars zich in de handjes wrijven. En als ze hem niet kunnen verkopen, hebben ze nog groter probleem want gaan ze hem dan op de bank zetten of in de tribune?

31 augustus 2021 om 13:45

Dan blijft de situatie zoals hij was. Gewoon onderdeel van de selectie. Hoezo probleem. Supporters maken er een probleem van.

31 augustus 2021 om 14:18

Je hebt toch Antony, Berghuis en Daramy ook al? En er kunnen er maar 2 spelen. Antony heeft 20 miljoen gekost, Berghuis verdiend 4 miljoen en Daramy is zopas aangekocht voor 12 miljoen. En daarnaast heb je dus nog Neres... die eigenlijk weg mag maar niet weg geraakt. Wie zet je op de bank? En hoe hou je ze tevreden?

31 augustus 2021 om 21:33

Ik denk dat de penningmeester het werk als een probleem ziet. Zonder verkopen van spelers maakt ajax verlies. Daarnaast heb je qua salaris kosten heel veel terugkomende kosten.

31 augustus 2021 om 14:44

In de tribune lijkt me sterk, er zal toch wel goedkoper constructiemateriaal zijn?

Sorry... zware werkdag. Dit is flauw. ;-)

31 augustus 2021 om 15:31

10 is wel erg weinig als je ziet dat zeer matige spelers als Boadu en Stengs zonder CL ervaring voor meer gaan. Spelers die tegen topclubs nog nooit wat hebben laten zien en Neres juist wel. Blessures gehad, maar in potentie nog altijd veel beter dan zo'n slappe Stengs

31 augustus 2021 om 20:49

Haha, heb je nog een paar ruggen van Neres tegoed? Knallen die jongen ff het cement van de ArenA in

ik zie vanavond om 12 uur wel wie er wel en niet blijft
zie nu zoveel dingen verschijnen
Tagliafico is niet erg als hij nog blijft zie ik liever dan Blind, Neres is eigenlijk nog wel een must aangezien je die positie dubbel bezet hebt en eigenlijk al rekening hield met een vertrek van Neres

Ik denk dat ze allemaal gaan blijven, helaas. Als je CL speelt is een brede selectie natuurlijk top, maar gezien de financiële gevolgen van Corona gaat Ajax dikke rode cijfers schrijven. Neres en Onana gaan dit jaar weinig bijdragen op het veld ben ik bang, vangen nog wel een dik salaris dus een vertrek zou voor Ajax uiteraard veel beter zijn.

Daar zit Ajax dan met een overvolle (én dure) selectie terwijl er feitelijk bezuinigd moest worden. Van ons werd Pasveer afgepakt (want hij wilde nl wel verlengen) om nu als 3e of 4e keeper van Ajax te fungeren. Hoe dan ook, die 50 miljoen die Ajax moest ophalen, is niet gelukt !

31 augustus 2021 om 13:32

Nee maar ze hebben toch nog redelijk kunnen verkopen deze transferperiode. Marin en traore zijn allebei voor 10 miljoen vertrokken en nog een paar andere spelers wat het totaalbedrag ongeveer 34 miljoen maakt (volgens transfermarkt). Het verkopen van tagliafico voor 12 miljoen zou dan dus eigenlijk ideaal geweest zijn.

31 augustus 2021 om 13:44

Pasveer is gewoon 2e keeper hoor, wat bazel jij dan over 3e 4e keeper.

31 augustus 2021 om 14:05

Pasveer afgepakt? Heeft Ajax hem gedwongen dan om te tekenen in Amsterdam? Hou toch op. Pasveer wilde gewoon nog ergens een dik contract tekenen.

31 augustus 2021 om 20:53

Wat zeg jij nou? Hebben miljoenen op denk en draaien een keer rood, zoals elke club. Het afpakken van Pasveer zal er hoogstwaarschijnlijk voor faillissement gaan zorgen. Over een paar jaar Ajax in de KKD

Als Ajax-Feyenoord niet zo'n ding was, zou huur voor een jaartje wel een goeie geweest zijn.

Het zou toch een flinke kapitaalsvernietiging zijn als deze drie spelers allemaal gratis vertrekken aan het eind van het seizoen. Hopelijk kan Ajax Nico en Onana alsnog overtuigen om bij te tekenen. Van Neres moet je afscheid nemen, die heeft ook nauwelijks nog toegevoegde waarde bij Ajax.

Even zonder dollen. Mocht het niet lukken voor Ajax dan heeft Overmars zomaar gefaald. De transfer markt niet goed ingeschat in de COVID tijd. Te veel spelers en een vreselijke hoge salaris kosten. Maar nogmaals ALS het zo blijft

31 augustus 2021 om 20:54

Dit kan je toch niet van buitenaf concluderen? Of ken jij alle financiële inside infomatie en gesprekken die zijn gevoerd met spelers en management?

Had al verwacht dat niemand komt voor Neres. Hij is alleen maar geblesseerd geweest sinds 18/19 eigenlijk en toen die terug kwam is hij best ver teruggezakt. De Neres die in 18/19 en ook in het begin van 19/20 erg goed was, die is er gewoon niet meer. Niemand wil daar 20 miljoen voor betalen. Tagliafico heeft inderdaad wel gelijk dat het in Engeland gewoon erg moeilijk gaat met die regels. Dus dat redden ze niet. Voor Ajax opzich wel mooi qua brede selectie maar iedereen tevreden houden wordt dan ook moeilijk.

Tja die overmars dacht echt dat hij elke speler voor een absurd bedrag kan verkopen. 25 miljoen voor neres en 12 voor taglifico. Nou hij komt mooi van de koude kermis thuis. En heeft flink wat uit te leggen lijkt me

31 augustus 2021 om 20:57

Enige wat de man moet uitleggen is waar de inkomsten van dw CL en het kampioensgeld van de eredivisie naartoe overgemaakt kan worden. Laten we over 8 maanden concluderen hoe overbodig de LB van hwt Argentijns elftal wel niet was.

31 augustus 2021 om 21:36

Ajax heeft een cl en verkopen van spelers nodig om de kosten te betalen.

Als het zo blijf het is tenslotte nog geen 24 uur. Wat een ongelofelijke rot klus krijgt ten Hag dan zeg. Hou iedereen maar eens tevreden. Slot heeft er te weinig maar dat is toch iets makkelijker dan te veel spelers.

31 augustus 2021 om 13:43

Rot klus? Enige klus is om de vleugels voorin tevreden te houden. De rest is ok. Blind moet ook maar eens in de spiegel kijken. Nico altijd boven hem verkiezen op links.

31 augustus 2021 om 14:14

Nou dat noem ik een pittige klus. Allemaal alfa mannetje dus allemaal vinden dat ze moeten spelen. Ga er maar aan staan.

31 augustus 2021 om 14:51

Ik verwacht dat zowel Berghuis, Neres en Nico niet in de basis zullen staan. Ik ben zeer benieuwd hoe vooral een Berghuis en Nico daarop reageren. Dit lijken mij niet de meest eenvoudige spelers om tevreden te houden. In mindere mate geldt dit natuurlijk ook voor Pasveer, Schuurs, Labyad, Kudus en Klaiber. Waarbij ik met Pasveer, Labyad en Klaiber niet echt problemen verwacht (zij zullen weten dat ze blij mogen zijn dat ze al bij Ajax spelen) maar een Schuurs en Kudus zullen ook echt wedstrijden moeten gaan spelen om beter te worden.

West Ham had helemaal geen interesse werd duidelijk. Waarom zijn er zoveel verschillende verhalen

31 augustus 2021 om 14:24

Omdat alles altijd achter de schermen gebeurd en niemand er baat bij heeft om de waarheid te spreken.

31 augustus 2021 om 14:31

Media leven van iedere roddel die wordt geopperd. En we lopen er allemaal achteraan;-)))

31 augustus 2021 om 14:44

Er is ook al vaak gezegd dat clubs zelf ook verhalen aanwakkeren om zo interesse van andere clubs te wekken. Ik zeg niet dat dat hier gebeurd, maar volgens mij wil Ajax het liefste van 2 van deze 3 spelers af.

Misschien gekke gedachte, maar zou neres niet goed op de 10 positie kunnen spelen? Zie zelf veel liever iemand die het spel kan openbreken met een steekpass of een schot, dan een type Klaassen die eigenlijk alleen maar in de spits loopt.

31 augustus 2021 om 14:51

Heb Neres echt nog nooit zien mee verdedigen. Zou dan eerder Berghuis op 10 zetten

31 augustus 2021 om 15:35

Daar heeft hij al een aantal keer minuten gemaakt en dat was behoorlijk matig. Als ik me niet vergis heeft hij zelfs in de CL één wedstrijd op 10 gespeeld. Daarnaast denk ik niet dat Ten Hag hem op 10 gaat laten spelen. Neres heeft het inzicht niet die je daar zou moeten hebben. Hij is vaak net een blind paard die nog steeds te vaak voor eigen succes gaat. Een Antony is ook geen 10, maar die zou het daar bijvoorbeeld stukken beter doen. Daar komt nog eens bij dat Klaassen staat daar steevast in de basis en als Kudus fit is zal hij sowieso daar eerder opgesteld worden dan Neres. Dus gaat hij hoe dan ook sowieso niet veel minuten maken daar.

Zijn behoorlijke grootverdieners inmiddels bij Ajax. Ben benieuwd hoe ze dat intern gaan oplossen. Was beter geweest voor beide partijen als ze uiteindelijk gingen vertrekken. Zelfs bij Neres heb ik zoiets van: joh, vertrek dan maar voor een prikkie. Maargoed gaan het zien! kan nog van alles gebeuren.

Ik verbaas me erover dat Overmars had gedacht de 3 beoogde spelers kwijt te kunnen raken voor de gevraagde bedragen. Tagliafico voor 5-10, Neres voor 10-15, Onana gratis, had je een kans gehad. Overigens hoop ik dat Tagliafico van die drie blijft. Onana wordt een vreselijke pain in the ars, dus die zie ik het liefste oprotten. En Neres houdt straks de reservebank warm voor grote delen van het seizoen...

Ik denk dat de penningmeester niet echt heel vrolijk wordt. Ten eerste heeft Ajax uitgaande transfers nodig om alleen nog maar geen verlies te maken, daarnaast kan ik mij niet voorstellen dat ze geen rekening hebben gehouden met de verkoop van Neres. De salarispost van de aanvallers is aanzienlijk. Een verkoop van Neres zou op dat gebied ook al iets opluchting geven.

Dit doet me denken aan een paar jaar terug..
Overmars had Tadic gekocht, zodat we afscheid konden nemen van Ziyech. Ziyech ging alleen niet weg, dus laat je ze maar samen spelen. Hoe prachtig pakte deze samenwerking vervolgens uit..

Ik hoop oprecht dat Ten Hag ervoor kiest om Tadic weer in de spits te zetten. Op de vleugels kun je dan afwisselend spelen met Anthony/berghuis op rechts en Neres/daramay op links. En ga nu niet zeggen dat Neres alleen op rechts kan, want toen we Ziyech nog hadden stond hij standaard op links en daar ging het beter dan de laatste tijd aan de rechterkant.

Als het zo blijft moeten we blij zijn met een sterke selectie. Hoef je ook niet meer te kijken naar teleurstellende wissels met een Labyad o.i.d.

Beste nieuws van de dag! Tagliafico is een geweldige back voor Ajax en ik ben ontzettend blij als hij blijft.

Wat een goed nieuws dat hij in ieder geval tot de winter bij Ajax speelt en dus met Ajax de Champions Leaugue ingaat. Ik hoop dat hij niet teveel teleurgesteld zal zijn, maar Nico kennende zet hij de knop weer om en geeft hij gewoon weer 100 procent. Over Onana en Neres heb ik gemengde gevoelens. Die twee moesten eigenlijk gewoon vertrekken. Zeker Onana. Stiekem heb ik ergens de hoop dat het nog goed met hem gaat komen, maar als je Overmars ook weer hoort afgelopen zondag dan heb ik dat idee totaal niet. In het ergste geval vertrekt hij gratis. Dat zal wel echt pijn doen. Neres is wat mij betreft gewoon harstikke welkom en ik hoop dat hij toch weer zijn vorm gaat vinden en ik hoop ook dat hij gaat strijden voor z'n plek. Zoals Antony bijvoorbeeld liet zien afgelopen zondag. Verder staat er gewoon een waanzinnige selectie. Ik ben alleen niet tevreden over de keeper en de spits positie. Vooral in de Champions leaque ben ik bang dat dat ons de kop gaat kosten. Meer verder is het smullen geblazen met veel mogelijkheden.

Stekelennbur
Mazraoui
Timber
Blind
Tagliafico
Alvarez
Klaassen
Gravenberch
Antony
Tadic
Daramy/Neres

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger94
R. GravenberchMiddenvelder91
S. BerghuisAanvaller92
S. HallerAanvaller96
D. TadićAanvaller94
J. TimberVerdediger81
E. ÁlvarezMiddenvelder82
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

58 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 8 3 0 0
2020/2021 Ajax 25 3 2 0
2019/2020 Ajax 12 6 0 0
2018/2019 Ajax 29 8 3 0
2017/2018 Ajax 32 14 3 0
Laatste voetbalnieuws

Van der Vaart kiest favoriet voor de 10-positie: ‘Een beetje dom van Ajax’

Rafael van der Vaart heeft zich gemengd in de discussie rond de nummer 10-positie bij Ajax. De voormalig Ajacied zou dinsdagavond tegen Borussia Dortmund in de Champions League de voorkeur geven...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren