Pablo Rosario verruilt PSV voor OGC Nice: ‘De overstap is hem gegund’

Dinsdag, 27 juli 2021 om 13:27Chris Meijer • Laatste update: 13:36

Pablo Rosario verruilt PSV voor OGC Nice, zo maakt de Franse club via de officiële kanalen wereldkundig. De 24-jarige middenvelder zet bij de nummer negen van het vorige Ligue 1-seizoen zijn handtekening onder een vierjarig contract, meldde Nice-Matin eerder. Rosario stond dinsdag al op het trainingsveld bij OGC Nice, waar hij de ploeggenoot wordt van Calvin Stengs en Justin Kluivert.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door jeroenimo8)
27 juli 2021 om 13:45

Gaat vermoed ik tegen degradatie spelen, of ben ik nou de enige die vermoed dat Stengs/kluivert & Rosario niet gaan slagen bij Nice?

27 juli 2021 om 14:11

Het stomme is dat ik nog steeds vind dat Kluivert heel veel kwaliteiten heeft. Met zijn snelheid en acties moet hij er meer uit kunne halen dan dat hij nu doet.

27 juli 2021 om 14:14

Nee hoor @FR-4life, ik denk ook dat ze niet gaan slagen. Het is toch echt middelmaat wat Nice koopt. Een aantal jaar geleden allemaal veel belovend maar hebben het nooit constant kunnen waarmaken. Ik snap ook niet dat Nice ineens op deze categorie spelers mikt. Het is geen topclub, maar ze kunnen wel wat beters krijgen voor de miljoenen die ze aan de Hollandse spelers uitgeven lijkt me!

27 juli 2021 om 15:04

Denk dat jong oranje - jong Frankrijk belangrijke rol heeft gespeeld op het EK. Daar speelden Stengs en Kluivert namelijk erg sterk tegen jongens als Konate en Upamecano..

27 juli 2021 om 14:51

Rosario speelde heel het seizoen onder de maat. Toch weet John de Jong 6 miljoen voor hem te vangen. Net zoveel als Ajax betaalt aan Feyenoord voor Berghuis. Ik hoop dat hij in Frankrijk de draad weer kan oppakken. Speelde in het begin bij Psv zeer sterk.

27 juli 2021 om 15:10

Hele kromme vergelijking die je daar trekt tussen het betaalde bedrag voor Berghuis. Voornamelijk omdat daar een hele clausule achter zat en er anders nooit een maar 6 miljoen betaald had moeten worden door Ajax.

Hij gaat het daar wel redden denk ik inderdaad. Heeft hele sterke momenten afgewisseld met hele zwakke momenten. Ik zie in hem geen potentieel nederlands elftal speler maar wel iemand die kan doorgroeien naar een gewaardeerde kracht bij Nice als hij in zijn kracht gebruikt word.

27 juli 2021 om 15:20

Kom op, niemand zou toch 6 miljoen uit willen trekken voor beide spelers. Niemand wilde Berghuis hebben terwijl hij voor een schijntje op te halen is. Rosario heeft als voordeel dat hij zich altijd schikt naar het team (teamspeler) en dat hij nog jong is.
Is Noa Lang nu echt minder dan Berghuis?

27 juli 2021 om 15:47

Het zijn twee verschillende type spelers echter is Noa lang niet minder dan Berghuis snap alleen niet wat dat met elkaar te maken heeft?

Klaarblijkelijk dus wel wat er is 6 miljoen betaald maar jij mag vinden wat je wil natuurlijk. Het was geen aanval ik snap de vergelijking alleen niet.

Beste voor alle partijen. Ik ben er blij mee. Het ga je goed Pablo! Veel over gezegd, maar een talent is het niet meer met zijn 24 jaar. Hij kan absoluut beter dan hij heeft laten zien afgelopen jaar (pech met het systeem en Sangare naast hem), maar wat Nice hier nou mee wil ontgaat mij volledig. Tijd voor een betere vervanger voor minder geld.

27 juli 2021 om 14:09

Pech met het systeem? Onder van Bommel was hij ook gewoon matig hoor. Hij speelde alleen leuk toen ie net door brak, het eerste half jaar uit mn hoofd, voor de rest was het echt matig. Dat het er soms niet uit komt kan ik begrijpen, dit kan je hem ook niet kwalijk nemen. Wat mij wel echt stoorde was het feit dat hij zich altijd verstopte in de opbouw, constant tussen de spelers van de tegenstander lopen om zo overgeslagen te worden in de opbouw. Wanneer hij de bal heeft gaat ie ook altijd of terug of hij legt de verantwoordelijkheid bij Boscagli en Sangare, die 2e staat daar op balletjes af te pakken en niet op het spel te bepalen. Als hij de bal kwijt raakt dan zie je hem ook niet druk zetten of proberen de bal terug te krijgen. Dus nee, absoluut geen pech, ik vind Rosario gewoon echt een slappe zak en ik verwacht dat het in Nice niet anders is.

27 juli 2021 om 14:16

Met het systeem bedoelde ik vooral dat hij en Sangare gewoon niet samen horen te spelen, slecht verwoord. Verder helemaal met je eens hoor, maar in het jaar waarin hij tegen Inter in de CL scoorde was hij echt wel beter dan afgelopen 2 jaar. Inderdaad afgelopen 2 jaar te slap, en ook regelmatig echt blunders met oa slappe balletjes naar achter. Ik dacht laat ik eens positieve punten opnoemen waar hij bij Nice verder op kan borduren. Ik ben persoonlijk niet rouwig om dat hij weg is, zeker niet voor dit bedrag, in tegenstelling tot de PSV selectie als ik hun reacties op Instagram mag geloven. Had niet verwacht dit bedrag te krijgen voor Rosario en al helemaal niet dat hij naar Nice zou kunnen.

27 juli 2021 om 14:30

@justin helemaal met je eens! Het klinkt misschien heel rot omdat het natuurlijk wel een jongen is uit de jeugd maar wil je aansluiting hebben met Ajax dan moeten dit soort spelers weg. 6 mil is gewoon een heerlijk bedrag waar je leuke dingen mee kan doen en je gaat er als club zijnde op het middenveld er gewoon echt op vooruit. Als je Rosario en misschien Sadilek in kan wisselen voor Pröpper en van Ginkel dan doe je gewoon goede zaken.

27 juli 2021 om 14:43

Ja eens, kwam natuurlijk op zijn 19e vanaf Almere City dus nog minder eigen jeugd dan Madueke imo. Gewoon een bovengemiddeld hoog bedrag voor een bankzitter (voor PSV begrippen). Als je inclusief bonussen 10 miljoen krijgt voor Rosario en Sadilek, dat had ik niet durven dromen eerlijk gezegd. Nu nog een talent wat door kan groeien, dat hebben we op t middenveld met Propper en Van Ginkel niet, maar in de aanval en verdediging wel.

Goed gehandeld, mooie deal en hopelijk voor hem ook een mooie club. Heeft veel (terechte) kritiek gekregen, maar ik gun hem uiteraard het beste. Heeft nooit lopen zeiken en in ieder geval inzet getoond, dat kunnen we niet van iedereen zeggen. Toch absurd dat een Rosario meer opbrengt dan een Berghuis.

27 juli 2021 om 14:42

En Depay, en wijnaldum en en en. Niet te vergelijken met elkaar. Buiten de clausule, ook leeftijd, potentie, positie, contractsduur, en wat de gek ervoor geeft.

27 juli 2021 om 14:45

Rosario brengt meer op dan Depay en Wijnaldum?Edit: ah, omdat die nu transfervrij zijn. Ik dacht toen ze door PSV verkocht werden. Maar transfervrij is wel wat anders.

27 juli 2021 om 14:53

Natuurlijk zijn er meer zaken van belang bij het bepalen van de prijs, maar transfervrije spelers er bij halen lijkt me niet echt relevant. Je hebt verder wel gelijk hoor, zeker als je kijkt naar restwaarde (die dus afhankelijk is van leeftijd en potentie).

27 juli 2021 om 23:12

Transfervrij of clausule is toch relatief hetzelfde. Berghuis zonder clausule was gewoon duurder.

6 miljoen is toch niet echt veel ... iedereen zegt goed gedaan maar ver 2 jaar gaat hij 10+ opleveren omdat 6 miljoen in deze voetbaltijd niet echt veel is maarja iedereen ze eigen mening van 4 miljoen naar 6 knap hoor ..

27 juli 2021 om 13:44

Op basis waarvan zal hij over 2 jaar meer dan 10 miljoen opleveren dan? Mocht hij indruk maken in de Ligue 1 zou dat kunnen hoor, maar het is zeker geen garantie. En als PSV hem zou hebben behouden kwam hij zeker te weten op de bank te zitten, dan zou hij helemaal niet meer waard worden.. Gewoon een goede zet dit van de Eindhovenaren natuurlijk!

27 juli 2021 om 14:09

Omdat meer matige spelers rond de 10 miljoen opleveren nadat ze een paar leuke wedstrijden in het buitenland spelen

27 juli 2021 om 14:12

Klopt, dat gebeurt wel eens ja. Maar dan moet hij dus wel eerst leuke wedstrijden spelen bij Nice. En PSV heeft daar natuurlijk niks aan verder, in Eindhoven zou zijn waarde niet gaan stijgen komend seizoen, eerder dalen. Daarom gewoon een goede deal dus lijkt me!

27 juli 2021 om 14:18

6 miljoen is in deze voetbaltijd niet veel? Clubs kampen met tekorten door corona periode. Geen publiek en minder merchandise. Als Rosario in een seizoen lang kan blijven pieken zal hij wel wat meer waard worden, maar een paar leuke wedstrijdjes kan hem na 3 seizoenen ook een stuk minder waard laten worden. Dus om zo stellig te zeggen dat hij na 2 jaar 10+ oplevert vind ik erg voorbarig.

Ik wens hem veel geluk en waardeer zijn inzet voor PSV. Vanuit intern nooit een slecht woord over zijn functioneren gehoord. Ik hoop dat hij een boel mensen kan gaan verrassen. PSV-fans die van hem een pispaaltje hebben gemaakt: schaam je.

27 juli 2021 om 13:36

Zeker iemand die nooit klaagde. Dat siert hem zeker. Als je kijkt wat hij bracht is het natuurlijk bedroevend weinig

27 juli 2021 om 13:41

Sommige fans zijn hem als oud vuil gaan behandelen terwijl hij zich altijd respectvol heeft opgesteld tegenover PSV. Volgens mij gewoon een erg sympathieke jongen. Ik weet niet waar hij zijn pispaal-status aan verdiend heeft.

27 juli 2021 om 13:57

Eens, wat mij betreft een schoolvoorbeeld m.b.t. de houding. Hij kan er niets aan doen dat supporters (over het algemeen niet gezegend met inhoudelijke voetbalkennis) hem niet waarderen. Kwalijk, omdat hij wel altijd zijn best heeft gedaan. Ik wens hem alle geluk en succes, en een hoop centen en zonneschijn daar aan de Cote d'azur. Kom er net vandaan, heerlijk leventje!

27 juli 2021 om 13:59

Volgens mij zien ze dat ook intern zo. Op alle PSV kanalen wordt hij neergezet als de best gemotiveerde en aardigste speler. Nog nooit op die manier (zo positief en gericht op kwaliteiten buiten het veld) PSV afscheid zien nemen van PSV. Dumfries zegt zelfs gewoon dat hij vind dat een deel van de aanhang verkeerd is omgegaan met Rosario op Instagram.

27 juli 2021 om 14:11

Est,ik vind het ook te ver gaan. Onder de wedstrijden heb ik m letterlijk vervloekt als ie weer s vanaf 2 meter de bal bij n tegenstander in de voeten schoof. Buiten dat voorbeeldige prof die we het beste moeten gunnen.

27 juli 2021 om 13:40

Pispaaltje? Die man heeft 2,5 jaar lang aan een stuk slecht gepresteerd? Bij iedere andere club was hij allang doorgeselecteerd.

27 juli 2021 om 13:48

Zie het als een vergelijking met Marcelo (lyon). Was in het begin prima, en daarna maakte hij wat fouten. Vervolgens kreeg hij elke week een bak met kritiek en nu speelt hij prima in de Franse competitie.

Het is Rosario in ieder geval gegund om ergens met een schone lei te beginnen, en hopelijk kan hij weer het zelfvertrouwen vinden en de draad oppakken.

27 juli 2021 om 13:52

Pispaaltje valt opzich wel mee hoor. Het was gewoon erg frustrerend om hem 2 jaar lang week in week uit in de basis te zien terwijl hij veelste weinig (of gewoon niks) bracht. Dat was niks persoonlijks tegen hem, maar meer teleurstelling in de trainer of zo. Ik denk dat alle PSV fans hem het beste gunnen. Hopelijk kan hij in Frankrijk het niveau aantikken wat ie onder het eerste half jaar bij Van Bommel had.

27 juli 2021 om 13:59

Ik zie hier met regelmaat echt totaal respectloze comments over zijn persoon. Dat kan ik goed hebben als iemand verzaakt op het gebied van inzet, maar Rosario heeft altijd zijn best gedaan.

27 juli 2021 om 14:15

Inzet? Welke inzet? Misschien dat hij zijn best doet op de trainingen maar tijdens de wedstrijden zag ik niks van die inzet terug. Hoe vaak hij de bal kwijt raakte en gewoon bleef staan. Of gewoon stil staan tussen 2 man wanneer de verdediging moet opbouwen.. Nee ik zag niks van die inzet terug helaas.

Het ga je goed Pablo! Hopelijk past Nice je beter. Heb me weleens aan je spel geërgerd maar ik weet dat je het wel in je hebt! Een speler die verder zeer professioneel heeft gedragen.

Zes miljoen is een prima bedrag, we hebben het wel over iemand van 24 met dus bijna 140 duels voor PSV. Het is geen 2011 meer, dit is gewoon een marktconforme prijs.

27 juli 2021 om 13:54

140 duels omdat er niet veel beter was bij PSV. 6 miljoen voor een speler die eigenlijk niet genoeg brengt met 2-jarig contract is prima. Zeker als je ziet dat een Pröpper voor maximaal 2 miljoen overkomt van Brighton.

27 juli 2021 om 14:00

Op een gegeven moment kun je niet meer zeggen dat er niet veel beter was, 140 duels in 5 jaar, dat geeft toch een zekere mate van vertrouwen aan, goed genoeg of niet. Spelers als Propper, die op hun retour zaten bij een degradatieclub in Engeland, verdienen te veel voor de europese subtop en zijn daarnaast een te groot risico. Ik denk dat Brighton allang blij was dat er iemand was die z'n salaris wilde overnemen.

27 juli 2021 om 14:03

Volgens mij is Pröpper transfervrij, die 2 miljoen zijn ook bonussen. Verwacht bij Rosario ook voor zo’n bedrag aan bonussen. Hele mooie transferzomer zo.

Met Sangaré, Van Ginkel en Pröpper heb je toch drie goede spelers voor twee posities? Waarom zou daar nog een aankoop achter moeten, geef dan wat jeugd de kans.

27 juli 2021 om 13:38

Feit is wel dat Van Ginkel en in mindere mate Propper blessure gevoelig zijn. Sadilek en Guti gaan nog weg waardoor alleen Thomas als 4de middenvelder zit. Denk dat PSV echter iemand met wat meer potentie en kwaliteit wil aantrekken als dat mogelijk is, ze spelen genoeg wedstrijden dit seizoen.

27 juli 2021 om 14:45

Er kan in geval van nood nog geschoven gaan worden met Boscagli. Ramalho en Teze kunnen volgens mij prima naast elkaar spelen.

Het probleem met een aankoop voor de vierde keus is dat je er doorgaans niet te veel geld aan kwijt wilt zijn, waardoor het 'goedkoop is duurkoop' mantra weer om de hoek komt kijken. En als je wel veel geld investeert is het weer zonde om één van de andere spelers op de bank te zetten.

27 juli 2021 om 13:40

V ginkel en propper als voetballende middenvelders dus nog een breker voor achter sangare

Sta met mijn bek vol tanden als Feyenoord supporter, 6 miljoen voor Rosario. Wat een deal. Wij slijten binnen de huidige selectie niet meer als 5 spelers voor 6 miljoen. Ik heb er nog wel vertrouwen in er moet veel gebeuren, maar de afstand tot Ajax en PSV blijft op deze manier alleen maar groter worden. Ben benieuwd of PSV nog actief gaat worden, staat een goede selectie nu.

27 juli 2021 om 13:43

Aantal jaar cl gespeeld als basisspeler. Ook aanvoerder geweest en interland voetbal gespeeld. Zet hem bij Groningen neer en hij is waarschijnlijk de beste. Topvoetbal gaat om details.

27 juli 2021 om 13:58

Tsja, maar dan koop je wel een speler van CL kwaliteit haha. Nee, het is werkelijk ongelooflijk. Zes miljoen! Ik kan het nog niet geloven.

Rosario heeft altijd zijn best gedaan, heeft nooit gezanikt en vertrekt door de voordeur. Het is natuurlijk geen geweldige speler en hij stond symbool voor wat er de afgelopen jaren mis ging bij PSV. Brengt aanvallend niks, maar is verdedigend ook helemaal niet zo betrouwbaar.

Mooi dat het rond is, goede deal voor alle partijen denk ik. Rosario kan daar helemaal gaan opbloeien en was bij ons aankomend seizoen alles behalve zeker van z'n basisplaats. Kan als breker (want daar ligt zijn kracht: de intercepties) prima gaan excelleren bij Nice. Leuk team om te volgen volgend jaar met al die ex-Eredivisie spelers.

Mooie transfer, mooi avontuur en en een leuke prijs voor PSV. PSV doet goede zaken deze transfer zomer. Ben benieuwd hoe dit zich gaat uiten in de competitie. Zelf helemaal niks met PSV, dus ze mogen van mij alles verliezen maar realistisch verwacht ik ze sterker dan vorig jaar

Ongelooflijk. Nou vond ik dat Overmars een standbeeld verdiende voor een hoop goed werk, maar dit is misschien wel dé klapper van deze transferperiode. Nu begin ik toch wel bang te worden voor het elftal wat er straks staat bij PSV, want waarschijnlijk gaan ze nog echt met 11 man voetballen ook. Bizar knap om voor Rosario 6 miljoen te vangen!

27 juli 2021 om 13:55

Het is vooral achterin wat erg matig is, dat moet PSV nog snel verbeteren. En doelpunten/diepgang van Malen goed opvangen. Dumfries zal ook nog weggaan, dat is ook een groot gemis. PSV is er sowieso niet op vooruit gegaan.

27 juli 2021 om 14:48

Ja eens. Ik heb veel vertrouwen in Drommel, Ramalho en Boscagli lijken ook goed samen, en fijn dat die Braziliaan wat ervaring meeneemt. Coacht veel. Dingen die PSV vorig jaar erg heeft gemist maar het is niet een centrum dat zich bewezen heeft dus nog erg voorbarig. Vooral de backs zijn nu de zwakke punten verwacht ik. Max is aanvallend goed, maar verdedigend nog zo wild, en kiest er altijd voor om te glijden, liggen en vliegen. Kan ik me echt aan ergeren. Voor Mwene lijkt het me een onmogelijke taak Dumfries te doen vergeten, dus daar zou ik graag een vervanger zien. Of Dumfries die blijft, het is wel heel stil rondom hem.

27 juli 2021 om 13:58

Mwa, ik vind 10 miljoen voor een Traore en 6 miljoen voor onze blunderende 3e keeper minstens net zo goed, zo niet beter verkocht dan Rosario

Mooi zo. Alle succes gegund daar, maar ik ben er allesbehalve rouwig om. Alles halfbakken doen, mannetjes laten lopen ten kostte van je collega's, maar wel constant aanwijzingen geven wie waar moet lopen of waar de bal heen moet. Dit terwijl hij passes over vijf meter pardoes over de zijlijn kon spelen... Nee, daar heb ik niets mee. Zes miljoen daarentegen is belachelijk. Dat had veel minder moeten zijn haha.Volgens de Telegraaf gaan we mu de transfermarkt op...... Ok, we gaan dus niet de transfermarkt op. Weten we dat ook weer.

Uitstekende deal van PSV, die aardig wat centjes voor Rosario beuren. Heeft bij PSV denk ik maximaal gepresteerd. Bij Nice zal het lastig worden om te slagen maar ik wens hem daarin het allerbeste. Wie weet welke ontwikkeling hij er nog kan doormaken.

Voor zowel PSV als Rosario het beste dit. 6 miljoen is echt een goede deal voor ons. Sowieso complimenten aan John de Jong deze transferzomer. Mag ook zeker gezegd worden.

Dat doelpunt van hem tegen Inter... Het hoogtepunt van al zijn jaren bij PSV. Natuurlijk vaak bekritiseerd, en voor een groot deel terecht, maar zet hem naast Propper of Van Ginkel en hij presteert ook beter dan met een Hendrix of Sadilek naast hem. Het blok was vaak gewoon dramatisch en daar maakte hij deel van uit.

Je struikelt bijna over alle trieste 'haat' en 'geestige' reacties (enkelen daargelaten), niet de beste voetballer. Maar wel een jongen die altijd alles gaf, en volgens mij een gentleman is. Tuurlijk kan je blij zijn, maar houd het respectvol. Succes Rosario!

27 juli 2021 om 14:50

Het begint wel iets te kenteren nu duidelijk wordt hoe erg hij gewaardeerd werd binnen PSV. Alle fans waren natuurlijk blij dat er überhaupt een club kwam voor hem, met het beeld dat iedereen bij hem had.

Nu Rosario gewoon een mooie transfer te pakken heeft zie ik toch iedereen hem veel succes wensen, en uiteraard zijn er veel fans niet rouwig om dat hij weg is.

27 juli 2021 om 19:40

Nou dat is wel mooi, een speler die er met de pet naar gooit kan ik wel begrijpen. Maar het is altijd zo lullig als een speler die alles heeft, maar gewoon niet goed genoeg is belachelijk wordt gemaakt. Wie weet verrast hij daar, ik gun het hem van harte.

Ik blijf er van overtuigd dat deze jongen goed kan voetballen. Dat heeft hij onder van Bommel bewezen. Ik denk dat onder andere de druk van de aanvoerdersband en de alsmaar erger wordende kritiek hem in een dal hebben gebracht waar hij niet meer uitkwam. Moet zeggen dat ik enorm veel respect heb voor Rosario met zijn situatie is omgegaan. Ik heb bij PSV nog nooit een speler gemaakt die zoveel kritiek te verduren kreeg. Supporters die hem zo behandelden moeten zich kapot schamen. Een nieuwe omgeving doet hem hopelijk goed, zodat hij zijn ware kwaliteiten weer eens kan laten zien. Succes Pablo.

Hier word ik blij van. Die jongen heeft een goede instelling en heeft zich nooit misdragen maar ik zal niet onder stoelen of banken schuiven dat ik er op een gegeven moment moedeloos van werd dat hij steeds maar weer in de basis stond, zelfs als aanvoerder. Ik heb nooit kunnen inzien wat deze jongen toevoegt aan PSV, buiten het spelen van balletjes breed en balletjes terug. Zo'n jongen kun je bij minuut 80+ prima inbrengen als vervanger van een van Ginkel, Sangaré of Pröpper wanneer er een voorsprong verdedigd moet worden, hij maakt weinig fouten en speelt altijd op save, maar wanneer er gevoetbald moet worden is hij een vertragende factor die (bij mij in ieder geval) een hoop frustratie opwekt.

Bedankt voor je inzet Pablo, je hebt altijd alles voor de club gegeven. Succes in Frankrijk!

27 juli 2021 om 18:06

Inzet heb ik ook elke dag voor mijn baas maar niet voor n salaris als Pablo , inzet is toch wel het enige wat je mag verwachten voor dat top salaris toch, maar voetballende toegevoegde waarde is 0,0 ?!

27 juli 2021 om 15:19

De Franse subtop is helemaal niet verkeerd hoor. Lille, Lyon, Monaco, Marseille zijn prima clubs. En uiteraard het wereldelftal van PSG daar nog boven..

Goed voor hem!
Heeft meer kwaliteit als psvau en Eindhoven bij elkaar.
Succes amigo!

Dit is echt fantastisch! Kwam zoveel tekort voor mijn cluppie. Elke week maar aanzien dat hij basis stond, heb nooit geweten wat de trainers in hem zagen. Ik trap misschien nu wel open deuren in. Maar moest dit effe kwijt hahah. Forzaa PSV!!!

Houdoe en bedankt! Altijd je best gedaan en niet moeilijk gedaan. Helaas niet altijd wat wij als publiek graag zagen. Succes daar. Hopelijk kan je het publiek daar wel voor je winnen!

'het is hem gegund.' 'en de PSV-fans ook,' fluisterde hij er onhoorbaar bij...

Erg blij met deze transfer. Was in de basis bij FC Utrecht niet opgevallen bij de top 3 en heeft de afgelopen jaren in mijn ogen gewoon gespeeld omdat hij én vanuit de beloften door is gestroomd én omdat John de Jong geen waardige concurrenten wist aan te trekken. Vond hem en Hendrix werkelijk een schandalig slecht middenveld voor een zichzelf respecterende topclub, zoals het verdedigende duo Schwaab-Viergever dat evenzeer was. Of we de titel winnen is natuurlijk de vraag, maar zoals het team nu vorm krijgt is de sportieve kaalslag en de verveling in ieder geval voor even verleden tijd.

Volgens mij heeft er iemand een online cursus gevolgd bij de heer Overmars. Mooi bedrag voor PSV

Met Pröpper, Van Ginkel en Sangaré heeft PSV simpelweg drie betere spelers dus als ze Rosario voor 6 miljoen aan die Fransen kan verkopen moet je dat altijd doen. Die duikt samen met Kluivert en Stengs wel weer een keer op bij Vitesse of Twente over 2 jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

OGC Nice

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Lorient121
8.Nantes103
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
P. RosarioMiddenvelder70
K. Thuram-UlienMiddenvelder71
W. BenítezKeeper70
A. GouiriAanvaller74
K. DolbergAanvaller54
J. KluivertAanvaller51
Y. AtalVerdediger50
Voor de complete selectie: Clubpagina OGC Nice.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren