PSV hield en houdt op reguliere basis contact met Luuk de Jong

Zondag, 18 juli 2021 om 09:21

Rik Elfrink ontkent dat er sprake is van contact tussen Luuk de Jong en Besiktas. Fotomaç meldde zaterdag dat Sevilla nagenoeg akkoord is met de kampioen van Turkije over een verhuurperiode van de dertigjarige spits, die persoonlijk al voorbereidingen zou treffen voor een reis naar Istanbul. De PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad schrijft op Twitter dat een transfer naar Besiktas niet zo concreet is als in Turkije wordt gemeld en dat de Eindhovenaren nog altijd contact met hem onderhouden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door hoogdrukzetten)

Ik denk dat hij beter is dan Zahavi, althans, hij gaat er meer voor je maken. Maar wat moet PSV dan met 2 dure spitsen van beide in de 30? Dan zou ik eerder een talent kopen voor achter Zahavi, aangezien PSV met 1 spits lijkt te gaan spelen en daarachter met Götze. Al is dat laatste natuurlijk wel een kleine gok, omdat je bij hem niet weet of hij 50 of 90% van de wedstrijden kan gaan spelen.

18 juli 2021 om 09:35

Dan heb je Ihattaren voor back up van Gotze. Beide kunnen genoeg spelen.

18 juli 2021 om 09:41

Ihattaren speelde wel weer goed vond ik in de laatste oefenwedstrijd. Alleen is het al zeker dat hij blijft etc? En speelt hij niet meer vanaf de rechterkant als back-up van Madueke? Of is dat Doan/Thomas komend seizoen?

18 juli 2021 om 09:47

Ihattaren en Madueke zullen inderdaad voor de plek op rechts strijden met Mauro als extra optie. Thomas wordt tot nu toe vaak ingebracht als nummer 10 omdat hij met zijn werklust zowel als extra controleur als extra 9 dient in het team. Speelt daar echt heel erg goed zoals in zijn tijd onder Faber.

Je krijgt momenteel de concurrentiestrijd voorin waarin Zahavi concurreert met Vertessen en Romero. Madueke op rechts met Ihattaren en Mauro. Gotze op 10 met Thomas en Ihattaren en Gakpo op links met Mauro en Antonisse. Bruna en Doan zullen gok ik nog wel vertrekken. Wie weet dat Dan overigens blijft als Ihattaren wordt verkocht

18 juli 2021 om 09:41

We hebben Ihattaren toch. Als je de socials een beetje volgt lijkt het erop dat hij blijft en ook wel gaat bijtekenen. Daarnaast kan je Luuk er prima bij hebben met Zahavi samen. Kunnen ze gewoon samen concurreren om de spitspositie. Dat ze allebei 30 zijn is wat mij betreft geen probleem, want er loopt al genoeg talent rond.

18 juli 2021 om 09:43

Vind je het niet zonde dat 1 van je 2 groot verdieners dan vrijwel wekelijks op de bank zit? Dan zou ik liever nog een echte top rechtsback halen en een back up voor de spits dan andersom. Al mis je wel wat goals met Zahavi. Moet imo wat meer in de 16 hangen dan zich constant uit te laten zakken. Al kan dat natuurlijk in opdracht van de trainer zijn.

18 juli 2021 om 09:50

Ja dat is wel zonde, maar soms moet je nu eenmaal een investering doen die voor het collectief wel goed uit kan pakken. Koevermans was ook een wat dure back-up, maar deed het wel altijd goed. Ik vond Mwene trouwens niet slecht tegen Paok of lag dat aan mij? Teze dan als back up (wel echt back up, want zo senang voelt hij zich daar niet) voor die positie lijkt me voldoende.

18 juli 2021 om 09:52

Mwene was niet perse slecht. Alleen vind hem vrij weinig toevoegen. Denk dat je wel héél veel inlevert ten opzichte van Dumfries. Niet gek dat je er minder op gaat worden, maar dit is wel een groot gat imo.

18 juli 2021 om 10:05

Klopt, maar ja we zijn geen PSG of zo met op elke positie een topper. Dumfries is een gemis, maar op andere posities zullen we er komend seizoen weer sterker voorstaan.

18 juli 2021 om 10:33

Zahavi zal maximaal nog een jaar blijven. Is transfervrij overgenomen en kost in totaal 5 miljoen voor 2 jaar contract . Zo duur is dat nou ook weer niet. Luuk maakt er denk ik ook meer dan Zahavi maar laatstgenoemde zie ik niet als pinchitter. Worden natuurlijk veel wedstrijden gespeeld als t goed is dus switchen kan ook. Uiteindelijk vindt ik Zahavi geen PSV materiaal en Luuk ook niet wat we na moeten streven, tenzij hij een rol als pinchitter ziet zitten. Psv moet een andere spits scouten imo.

18 juli 2021 om 16:48

Pieterpost,

Bij werknemers van een club behorende tot de stal Raiola is niks wat het lijkt.
Het spel van bijtekenen wordt gespeeld om dit jaar inderdaad te blijven en te spelen/minuten mogen maken om uiteindelijk niet bij te tekenen en met een fantastische instagrampost afscheid te nemen van de club die altijd zo goed voor je is geweest nadat een of andere vermogende club de komst van deze speler wereldkundig heeft gemaakt.
Welkom in de wereld van eigenheimers.

18 juli 2021 om 09:48

Ik denk dat Zahavi beter is hoor. Al helemaal voor het systeem dat Schmidt wilt spelen. De laatste weken scoorde Zahavi ook veel meer dan voorheen. Overigens heeft Zahavi nog een extra wapen en dat is zijn vrije trap. Het is lang geleden dat ik gewoon vertrouwen in had dat die een doelpunt kon zijn als iemand van PSV achter de bal stond. Luuk de Jong moet PSV ook niet meer aan beginnen. Dat kon vorig jaar voor je Zahavi had maar nu zou je 2 grootverdieners hebben.

18 juli 2021 om 09:54

Er moet sowieso nog een extra spits bij toch? Stel Zahavi raakt 2/3 maanden geblesseerd, daar achter is het wel echt pover voor EL/CL en top Eredivisie niveau.

18 juli 2021 om 10:00

Ze hebben Fofana uit de jeugd die nu al wat minuten maakt en je hebt Romero nog erachter, zou daarom best gek zijn om nog een talentvolle/jonge spits te halen. Je wilt eigenlijk nu meteen iemand die er staat, zodat je kan monitoren hoe die andere twee jonge spitsen het doen dit seizoen. Met LDJ ben je vrijwel zeker van een behoorlijk aantal goals. Hoe het spel eruit ziet is compleet afhankelijk van de opvatting van de trainer, zolang die combinatie voetbal wilt spelen komt het wel goed. Om toch maar even te vergelijken, Haller vind ik ook een zeer matige spits in de combinatie die voornamelijk gevaarlijk is in de 16, toch vind ik Ajax daardoor niet minder aantrekkelijk voetbal spelen.

18 juli 2021 om 10:02

Ik zou inderdaad niet Zahavi en De Jong in de selectie willen. Niet vanwege de leeftijd, maar omdat je dan twee vrij statische spitsen hebt.

18 juli 2021 om 13:02

Dat is toch een opvallend statement statement als je het mij vraagt. Als je naar afgelopen seizoen keek, was Zahavi juist de man die voor wat beweging zorgde voor in. Hij zakte in, ging diep, zette druk etc. Malen was, opvallend genoeg, de statische spits afgelopen seizoen. Zahavi zeker niet.

Ondanks dat hoeft voor mij LdJ niet terug te komen. LdJ is geschikt voor één type voetbal en dat is de lange bal. Voetballen kan hij niet... Dit is ook niet het sterkste punt van Zahavi, die, ondanks zijn goede inzicht, niet sterk aan de bal is. Ik die dus het liefst een dribbelkont komen. Iemand die de wedstrijd kan openbreken wanneer het vastloopt in de passing. In andere woorden... Iemand als Malen.

Snap niet dat dit wordt toegejuicht door veel PSV'ers. Hij zal best zijn goals gaan maken hoor en belangrijk zijn, maar met hem in de ploeg wordt er een compleet ander spel gespeeld dan met een type Malen. Daarmee bedoel ik een spel wat veel minder aantrekkelijker is om naar te kijken.

18 juli 2021 om 09:39

Ik verwacht niet dat Malen blijft om eerlijk te zijn. Qua spel heb je gelijk maar psv zal rekening houden met vertrek Malen

18 juli 2021 om 09:42

Nee ga ik ook niet van uit. Bedoel dat de opvolger van Malen een vergelijkbaar type moet zijn. Met een Luuk de Jong worden er 9 vd 10 keer lange ballen gespeeld.

18 juli 2021 om 09:49

Ja helemaal mee eens ouwemeulen. Met Romero en Zahavi heb je al twee vrij statische spitsen in de 16. Ik ben op zich wel een fan van Zahavi. Maar een concurrent moet beweeglijker zijn om in te kunnen vallen en wat te forceren. Een Macias uit de Mexicaanse competitie zou ik bijvoorbeeld toejuichen

18 juli 2021 om 09:49

Ik vind anders dat PSV in de laatste twee seizoenen van Luuk de Jong leuker voetbal heeft gespeeld dan het afgelopen seizoen heeft gedaan, dus in dat opzicht niet met je eens dat De Jong het spel minder aantrekkelijk maakt om naar te kijken. De Jong geeft je de mogelijkheid om directer te spelen op momenten dat het nodig is.

18 juli 2021 om 13:48

Ohh ik vind dat dus totaal niet! Vond het echt niet leuk om naar te kijken destijds

18 juli 2021 om 11:40

Dit heb je fout, veel PSVers zien hem juist liever niet komen en zien liever een voetballende spits komen

We moeten Luuk gewoon terughalen, kan de Vennegoor of Hesselink van 2021/2022 worden. Ik ben een beetje een dromer en verlang zo naar een seizoen a la 2004/2005. PSV-Milan staat bij mij te boek als de mooiste PSV wedstrijd ooit ook al liep het verkeerd af met het Ambrosini spook.

18 juli 2021 om 09:50

Naar mijn inziens juist niet. PSV speelt heel anders sinds De Jong vertrok. Kan alleen maar minder gaan en zijn herinnering moet niet zo eindigen zoals het ene seizoen dat hij vrijwel niet scoorde. Haal nou gewoon nieuw jong energie voor in de spits. Macias bijvoorbeeld is echt on fire in Mexico en past precies in het plaatje van Malen

18 juli 2021 om 10:02

Daar heb je zeker gelijk in. Gakpo en Madueke zijn ook niet spelers die de bal altijd panklaar op het hoofd van de Jong kunnen leggen, Max en Ihattaren daarentegen wel. Misschien dat hij genoegen wil nemen met een rol als pinch hitter en zo toch zijn carriere op een mooie manier wil beëindigen. Macias ken ik niet, maar klinkt goed en nieuw talent is altijd welkom.

18 juli 2021 om 12:20

Ik kan die wedstrijd ook niet vergeten en kijk het af en toe terug op youtube.

Met luuk zou psv vorig seizoen kampioen zijn geweest. Als je alleen al zieþ hoeveel corners psv per wedstrijd krijgt en daar totaal niks mee werd gedaan. Om nog maar te zwijgen over het aantal gemiste kansen. Zahavi is goed, maar luuk kan er voor zorgen dat psv kampioen wordt.

18 juli 2021 om 10:01

Ik mag hopen dat je niet serieus bent. Hoeveel corners scoort Luuk de Jong per seizoen dan, 20? 😂

Nee hier moeten we echt niet aan beginnen. Dit zou alleen werken als je het hele systeem op hem gaat afstemmen en dat gaat Schmidt niet doen. In ieder anders systeem is de Jong gewoon een zeer slechte spits. Zahavi is een klasse beter.

Lekker laten gaan, Luuk voegt vrij weinig toe aan dit PSV wat probeert te voetballen, Luuk past echt niet in dit systeem waar je veel druk moet zetten, snel om moet kunnen schakelen en dus een goeie aanname moet hebben. Zie veel liever een meer technische spits komen.

Fantasieloze zet, dit moet je niet willen. Oude wijn in nieuwe zakken. Investeer gewoon in kwaliteit én toekomst: haal die Hlozek gewoon. Met hem en Montes erbij is de selectie compleet en op voldoende sterkte om Ajax te beconcurreren. Dan heb ik er echt zin in dit seizoen.

Luuk de Jong zeg… zie je hem al in t systeem van Schmidt? Zahavi op de bank dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1929
3.Feyenoord1512
4.PSV157
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller72
E. ZahaviAanvaller73
R. SchmidtUnknown
N. MaduekeAanvaller62
J. DrommelKeeper60
BrumaAanvaller62
Y. VertessenAanvaller61
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

195 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Barcelona 3 1 0 0
2021/2022 Sevilla 0 0 0 0
2020/2021 Sevilla 34 4 3 0
2019/2020 Sevilla 35 6 2 0
2018/2019 PSV 34 28 3 0
Laatste voetbalnieuws

Luuk de Jong haalt zijn gram: ‘Hij was het doelwit van spot en minachting’

Frenkie de Jong was geschorst, maar toch kwamen zondag voor het eerst sinds juni 2003 (Patrick Kluivert en Marc Overmars tegen Valencia) twee Nederlanders tot scoren voor Barcelona in een competitieduel....Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren