‘Pogba vliegt Pavard in de haren na sneer over zijn spel tegen Zwitserland’

Maandag, 5 juli 2021 om 20:03Mart van Mourik • Laatste update: 20:08

Paul Pogba en Benjamin Pavard zouden een hevige discussie hebben gehad na een opmerking van Raphaël Varane, zo meldt Le Parisien. De rechtsback van Bayern München zou teleurgesteld zijn over de inzet van Pogba in verdedigend opzicht op het EK tegen Zwitserland (3-3). Het was Varane die de teleurstelling kenbaar maakte aan de middenvelder van Manchester United, waarna er een hevige discussie ontstond.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

De beerput gaat helemaal open bij de Fransen, komt veel vuile was naar buiten, gifbeker moet kennelijk leeg, wat een ruzie onderling en onrust is er bij de Fransen.

5 juli 2021 om 20:16

In Nederland zou de coach worden ontslagen.
Tja, als je denkt dat je zeker de finale gaat halen en dan tegen een in jouw ogen onbeduidend ploegje eruit wordt geflikkerd, tja dan wordt je helemaal gek.
Als ze elkaar verrot schelden moeten ze het wel onderbouwen, haha

5 juli 2021 om 21:35

Precies, dit is weer het muitende Franse elftal dat we gewend waren rondom 2010. Achterbakse taferelen, schandalen etc. Albert Verlinde zou er bijna voetbal voor gaan volgen.

5 juli 2021 om 23:41

dit gebeurd bij elke club, zelfs in het amateurvoetbal na een zwaar teleurstellende nederlaag. nu het over Frankrijk gaat is het dan opeens big news. ik neem aan dat je niet allemaal in feeststemming bent na zo een nederlaag en natuurlijk krijg je dan onderlinge irritaties. de favoriet van het EK die eruit gaat tegen het voor Frankrijk nietig geachte team Zwitserland. natuurlijk krijg je dan hommeles in de tent

6 juli 2021 om 07:33

Ik heb dit bij Nederland niet gezien hoor, jij?

6 juli 2021 om 19:49

ik ook niet maar misschien zit daar geen lek in de selectie of ze vinden het minder erg om te verliezen als de chauvinistische en trotse Fransen

6 juli 2021 om 06:54

Altijd hetzelfde liedje daar in Frankrijk 😄

Nou, dat is de tweede al die in de clinch ligt met Pogba. Ja, als je als topfavoriet tegen Zwitserland eruit vliegt dan gaat het donderen. Kijken of Deschamps het weer op de rails gaat krijgen want een goede selectie hebben ze. Pogba mag overigens wel even in de spiegel kijken want van een middenvelder wordt meer veracht dan alleen aanvallend voetbal, en enkel en alleen omdat hij een betere speler is dan Pavard, betekent dat nog niet dat hij het alleenrecht op het gelijk heeft.

5 juli 2021 om 20:29

Pogba speelde een wereldpot, eigenlijk heel het toernooi. Dat de voorhoede ze niet afmaakt ligt meer aan hun dan aan Pogba...

5 juli 2021 om 20:31

Tja, om de voorhoede nou de schuld te geven en pogba niet. Hij leidde balverlies wat hun het 3de tegendoelpunt kostte.

5 juli 2021 om 20:37

beter dat dan constant op dat ene moment Pogba af te rekenen. Hij heeft een doelpunt gemaakt en mega veel kansen gecreerd, dat wordt dan vergeten.

5 juli 2021 om 20:45

Het is toch logisch om hem daar ook op af te rekenen? Hij speelde zeker een dijk van een wedstrijd maar dit is gewoonweg een grote fout. De ligt speelde ook erg sterk tegen Tsjechië maar was ook de Sjaak omdat hij een grote fout maakte.

5 juli 2021 om 20:57

Ik denk dat het meer ligt aan de achterhoede dan aan de voorhoede want ze bogen een achterstand om in een voorsprong. Een riante nog wel. Ik vond Pogba ook een wereldpot spelen dus ik zie niet in waarom hij het zich meer moet aanrekenen dan die halfbakken verdedigers.

5 juli 2021 om 20:58

Rood pakken of 1 fout maken is wel een groot verschil haha

5 juli 2021 om 21:00

Ja Wijnaldum ook, scoorde doelpunten maar grossierde ook in balverlies en domme fouten. Pogba weet precies wat hij wel fout deed, en natuurlijk ga je jezelf dan verdedigen maar diep in zijn hart weet hij welke fout hij maakte. En ik denk dat je van Pogba meer mag verwachten dan van Pavard.

5 juli 2021 om 21:25

Pogba speelde inderdaad een wereldpot maar na zijn doelpunt en dat belachelijke dansje, dacht hij dat de pot al binnen was. En het was echt niet alleen maar die ene situatie waar het tegendoelpunt uit volgde, daarvoor ging hij bijvoorbeeld even een balletje hooghouden bij de zijlijn wat een inworp voor Zwitserland opleverde. Ik begrijp heel goed dat zijn collega's het even helemaal gehad hadden met hem.

6 juli 2021 om 08:21

Alleen was de Ligt laatste man toen hij die fout maakte. Vind zo grappig hoe Kimpembe zo uit de spotlights blijft terwijl hij kinderlijk bij dat doelpunt werd uitgekapt, maar daar zeggen Varane en Parvard niks over.

Ach ja, Fransen en haantjesgedrag; onderlinge vetes. Het hoort er natuurlijk een beetje bij. Daarvoor kunnen we terug gaan naar de middeleeuwen, en waarschijnlijk nog wel verder.

Wat een walgelijk figuur die Varrane
Als je iets met iemand bespreekt dan is het Niet jouw taak als postbezorger om dit over te brengen
Zo iemand kan je dus nooit meer vertrouwen
Ik ben geen fan van Pogba, maar hij heeft wel goed gespeeld dit toernooi. Zo goed had ik hem nog niet eerder gezien

Lekkere teamgenoot, die varane

5 juli 2021 om 20:19

Varane zelf spoelt een erg matige toernooi, was verdedigend zelf erg zwak trekt zijn lijn van Real Madrid door in het Franse ploeg.

5 juli 2021 om 20:27

Ja net als Pavard, achter Pogba zn rug lullen dat die niet genoeg verdedigd. Zeg het dan tegen Pogba zelf.

5 juli 2021 om 22:09

Beide inderdaad. Misschien is de hoofdschuldige wel Deschamps. Je zou van een coach wel verwachten dat hij zo'n topsportklimaat zou creëren dat iedereen elkaar op hun fouten kunnen wijzen ongeacht hun status. Maar je zag al langer dat het niet loopt onderling in de ploeg. Zie ook Giroud/benzema of Giroud/mbappe. Terwijl je met deze spelersgroep met 2 vingers in de neus europees kampioen moet kunnen worden.

5 juli 2021 om 20:44

Kun je ook zeggen over Pavard, die te laf is om Pogba direct op zijn verdedigende fouten aan te spreken

Het lijkt er wel op dat het bij de Fransen of heel goed gaat, of het in complete chaos eindigt. Het begint nu wel erg op 2010 te lijken, met de chaos rondom Domenech...

Dit is precies waarom ik Frankrijk niet eens in de halve finales had in mn poultje. Teveel ego's.. is helaas wel vaker het geval bij Frankrijk.

5 juli 2021 om 20:33

@djdiondj Oh ja dat zal het zijn? Ze hebben onlangs nog het WK gewonnen met exact dezelfde spelers. Zou ik je glazenbol mogen gebruiken?

5 juli 2021 om 23:31

Das lekker lullen achteraf. Insinueer je nu dat je er verstand van hebt?
Durf te wedden dat je Nederland wel in de halve finale had staan? Dus niet zo stoer doen.

Meteen de aanvoerdersband afpakken van die ruggegraatloze verdediger. Ipv de situatie met zo min mogelijk gezeik door te komen gaat Varane even de boel opstoken door te zeggen wat een medespeler in zijn teleurstelling over een andere medespeler hem heeft verteld.

5 juli 2021 om 21:10

Lloris is keeper he? Geen ruggegraatloze verdediger.

5 juli 2021 om 21:48

Ik dacht dat Varane aanvoerder was mijn fout.

Tja, Frankrijk is een schitterend land, maar jammer dat er Fransen wonen. Hetzelfde is dus ook van toepassing op het Franse elftal.

Altijd het nadeel van een selectie met veel sterren. Ze vinden zichzelf allemaal de man. Zit ook wel opgesloten in de karaktertjes van een Pogba en Mbappé. Gewoon wat vaker het kopje omlaag, iets bescheidener een leuk doelpuntje vieren en vooral niet juichen voordat de buit binnen is. Het is niet geheel toevallig dat dit soort jongens een teleurstellend verloop van iets met grote verwachting altijd van dichtbij meemaakt. Zo'n Benzema laat overigens direct zien in de Franse selectie om eenzame hoogte te staan. Is direct veel bepalender en beslissender zonder dat arrogante gedrag, echte elite onderscheidt zich op dit soort podia.

6 juli 2021 om 04:41

Klopt. De echte sterren zijn benzema en griezmann maar die zijn juist bescheiden. Ik denk dag mbappe een probleem is binnen de selectie. Die voelt zich te goed maar is nog ver van te goed

De bom lijkt dus te zijn gebarsten. Te veel vedette, te veel ego's. Het feit dat de Fransen juist tegen Zwitserland eruit vlogen zal ook extra zout op de wonden strooien. Ik denk dat de Franse bond dingen moet gaan vernieuwen. Deschamps is de eerste die ik zou laten gaan. Vooral wat betreft z'n uiterst conservatieve speelstijl. Met zoveel talent kan je echt elk land oprollen, maar dan zal je misschien één a twee sterren moeten passeren. Aan de ene kant ben ik wel jaloers op de hoeveelheid talent die de Fransen hebben, maar we zien dus nu allemaal dat ook dat geen garantie is voor succes...

Ik dacht dat Benzema misschien ervoor had gezorgd dat er wat akkefietjes waren, een boze Giroud bijvoorbeeld. En dat gedoe met Mbappe. Maar wat is er veel gedoe zeg bij de Fransen. Pavard is een softie, durft het niet rechtstreeks te zeggen. En Pogba speelde geweldig al het hele toernooi maar typisch dat hij uit nonchalance dodelijk balverlies lijdt. Dat cancelt meteen die geweldige goal van hem weg. In de omschakeling is hij erg zwak, bal aan de voet geweldig. Die trainer mag ook in de spiegel kijken door 532 te spelen en Lenglet erin te gooien. Misschien wel de zwakste speler uit de selectie. Dan had ik toch Laporte een belletje gegeven voor de bank. Maar ook heerlijk dat ze uiteindelijk zichzelf hebben uitgeschakeld, er is niks sympatieks aan die ploeg en hun speelstijl.

Dat is een logisch gevolg van het gigantische ego van sommige van deze spelers, Pogba voorop.

Het rommelt daar op de 1 of andere manier altijd. Zo zonde met zoveel talent in de ploeg!

Na het winnen van een WK zijn er enkele grote ego's ontstaan binnen de selectie. Je zou denken dat die coach het allemaal op orde heeft, maar hier lijken de spelers onderling zelfs conflicten te creëren pfft. Zonde van al die talenten, want dat is op ieder toernooi een van de topfavorieten.

Deed de generatie 98-00 toch een stuk beter.


Na de wereld titel in 98 wonnen ze het ek in 2000 en het straalde een en al eenheid uit.

2002 ging mis door een blessure van Zidane en niet voldoende doorgeselecteerd , maar niet om de vetes.

pogba kan geen kritiek hebben en dat straalt hij ook uit. Overschatte speler die teert op af en toe goed vooruit voetballen.

Pogba krijgt het in de bol en vindt zichzelf weer de beste na een paar goede ballen.
Wat een miskleun is dat toch. 28 jaar inmiddels en nog steeds hetzelfde gezeik. Chronische zelfoverschatting.

3 keer per jaar een goede pot op de mat leggen maakt je geen wereldster. Nederigheid zou hem sieren. Die 3-3 was zijn fout. Door z'n slechte keuzes valt het tegendoelpunt en winnen ze niet. Daar wordt je als ploegmaat toch stapelgek van? Respectloos...net als het dansje...

Zo zie je maar wat winnen kan doen, dat verbergt alle onderhuidse irritaties en problemen. Nu ze zijn uitgeschakeld komt de vuile was naar buiten. Jammer dat je je zo laat kennen

Hoog Gtst gehalte bij de Fransen... het meest trieste (als het überhaupt waar is) is dat Mbappe jaloers zou zijn op de voorkeursbehandeling van Griezman... grow up, laat je voeten spreken, wees de man die zoveel denken dat je bent: de volgende beste speler vd wereld (messi speelt nog namelijk) en ga lekker flammen op het veld! Wedden dat Deschamps jou dan als lieveling heeft? Of je kan ook gewoon een kerel zijn en lak hebben aan die onzin

Pogba de beste speler van Frankrijk dit EK. Varane die ieder seizoen op het hoogste niveau nog steeds cruciale fouten maakt. Iets met kijk in de spiegel..

6 juli 2021 om 00:12

Pogba was niet de beste speler. Volgens jouw logica zou dan ook Pogba de beste speler van WK18 zijn en niet Mbappe met z'n 4 goals. Pogba was 2e beste speler, de beste was de man die Frankrijk op z'n rug nam wanneer ze achter stonden.

Pogba speelde op eerste gezicht een wereldpot maar als je de wedstrijd analyseert dan heeft Pavard gelijk. De Zwitsers kwamen heel gemakkelijk over het middenveld. Dit kwam omdat Pogba als laatste man voor de verdediging stond, Pavard en Rabiot gingen dan hoog staan in de 3-5-2. Als Pogba dan de bal verloor konden die backs niet op tijd meer terugkeren en stonden de 3 verdedigers tegen 2-3 aanvallers van Switzerland. Het was dom van Deschamps om plots in een 3-5-2 te spelen maar ook dom om Pogba daarvoor te zetten want die neemt altijd veel risico in zijn spel. Bij United heeft hij ook balverlies omdat hij 2-3 spelers wil dribbelen zoals bij de laatste goal van Zwitserland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Frankrijk

FIFA ranking: 2
101 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
A. MartialAanvaller
A. GriezmannAanvaller41
H. LlorisKeeper40
M. MaignanKeeper00
L. DigneVerdediger20
L. DuboisVerdediger00
S. MandandaKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Frankrijk.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Frankrijk.

457 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 6 0 3 0
2020/2021 Manchester United 26 3 3 0
2019/2020 Manchester United 16 1 1 0
2018/2019 Manchester United 35 13 6 0
2017/2018 Manchester United 27 6 5 1
Laatste voetbalnieuws

‘Barcelona denkt serieus kans te maken op Paul Pogba’

Barcelona houdt de contractsituatie van Paul Pogba bij Manchester United serieus in de gaten, zo verzekert Sport. De Catalanen zijn door de financiële situatie op dit moment gebonden aan uitsluitend transfervrije...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren