Wijnaldum: ‘Ik dacht zelf ook dat ik naar Barcelona zou gaan’

Zaterdag, 12 juni 2021 om 14:06Jeroen van Poppel

Georginio Wijnaldum heeft zaterdag op de persconferentie van Oranje gereageerd op zijn overstap naar Paris Saint-Germain. De dertigjarige middenvelder, die transfervrij vertrok bij Liverpool, geeft toe lange tijd gedacht te hebben naar Barcelona te verkassen en dat het een moeilijke keuze was om uiteindelijk toch voor de Franse grootmacht te kiezen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

94 reacties (laatste reactie door viscacatalunya)

Moeilijke keuze? Barca was vanaf het moment dat PSG met hun salaris kwamen geen kanshebbers meer. Nu wilt hij het laten lijken of het geld zijn keuze niet voor 90% heeft beinvloed

12 juni 2021 om 14:13

We weten inmiddels waar Wijnaldum zijn prioriteiten liggen. Geld. En daarvoor voetbalt die waar dan ook en voor wie dan ook.

12 juni 2021 om 14:17

Waar liggen jouw prioriteiten in je werk? PSG is in alles behalve sentimenten en misschien de nationale competitie een betere en logischere keuze.

12 juni 2021 om 14:19

Wijnaldum heeft groot gelijk. Jarenlang bij Liverpool gespeeld voor een matig salaris als basisspeler van een topclub wat eerder vergelijkbaar is met een talent. Als je ziet wat de jong, de ligt direct krijgen of een henderson, milner met 35 jaar, maguire en thiago mag wijnaldum ook wel eens wat meer krijgen. Die gaat ook zijn laatste jaren in als profvoetballer. Als jij veel minder zou krijgen dan vergelijkbare of mindere collegas zou je ook gaan twijfelen niet?

12 juni 2021 om 14:22

Waarom doet iedereen alsof Barca nog steeds een heel stuk beter is dan Psg en Psg alleen geld als verbeterende factor heeft. Buiten geld heeft Wijnaldum bij Psg ook gewoon veel meer kans op sportief succes omdat de selectie van Psg vele malen beter is dan die van Barca.

12 juni 2021 om 14:22

Als ik bij Piet het dubbele kan verdienen tov Jan ga ik ook bij Piet werken.

12 juni 2021 om 14:24

Passie83. Flauwekul. Het totaalplaatje van PSG is superieur aan dat van Barca. De selectie is veel sterker. In de CL maken ze immers meer kans. Tenzij je een voorliefde hebt voor La Liga en het spelen met Messi, zie ik geen reden om Barca te verkiezen over PSG.

12 juni 2021 om 14:38

Buiten om dat hij voor geld kiest kan hij ook spelen met Neymar, Mbappe en ik zie PSG een grotere kanshebber voor de CL dan Barcelona de komende jaren. Verder past het spel van PSG beter bij Wijnaldum. Mensen doen net alsof Wijnaldum tussen Barcelona en een club uit de 5e klasse maar wel iemand die meer salaris betaald.

12 juni 2021 om 14:15

PSG is ook sportief een betere club dan Barcelona op het moment en Barcelona lijkt het vooral van transfervrije spelers te moeten hebben. Met PSG maakt ie kans op nog een [email protected] Vreemde reactie van je. Het waren ook niet een paar eurootjes extra. Wijnaldum was bij Liverpool geen grootverdiener, dus kan me voorstellen dat ie ook naar het financiele plaatje kijkt.

12 juni 2021 om 14:21

Ik denk dat Passie83 doelt op het feit dat meneer een mediapersonality met een onwelgevallige mening cancelled, maar geen probleem heeft om 9,5 miljoen aan Qatarese Euros binnen te slepen. Een land waar moderne slavernij levend is en waar er een duidelijk kastesysteem aanwezig is.

Ik geef Passie 83 meer dan gelijk.

12 juni 2021 om 14:35

Wie was jarenlang shirt en hoofdsponsor van Barcelona. Wie is nog steeds een van de de hoofdsponsoren van Barcelona? Ja de staat qatar. Dus of hij nou bij barca speelt of bij psg moreel gezien 0 verschil.

12 juni 2021 om 14:35

Het woord cancellen moet echt verboden worden. Wie is er gecanceld hier? Helemaal niemand natuurlijk. Derksen heeft nog steeds een enorm platform, maar blijkbaar heeft het Nederlands elftal geen zin om met dat programma te praten. We zijn toch nog steeds een vrij land, of niet? Verder, er is geen ethische club of ethisch land meer over, dus als Wijnaldum bij PSG wilt voetballen en racisme nog steeds vervelend vind (misschien ergens ook wel te begrijpen...) dan mag hij zich zo vaak tegen racisme inzetten als hij wil.

12 juni 2021 om 14:37

Op basis van de recente resultaten in de CL zeker. Aan de andere kant PSG heeft nog nooit ook maar een CL gewonnen. Het zijn onvergelijkbare grootheden qua clubs.

12 juni 2021 om 14:39

@GillesDB9 De redenering is gewoon krom. Stel Prem Radhikishun (ik noem maar een willekeurige controversiële persoonlijkheid) maakt een opmerking over homo's die echt te ver gaat. Jouw broer is homo, wordt dagelijks gediscrimineerd en je denkt: nou, die Prem, daar ga ik effe niet meer bij aan een praattafeltje zitten.Mag je dat dan niet zeggen als je, bij wijze van spreken, bij Inter Milan op de loonlijst staat die banden hebben met de Chinese overheid?

12 juni 2021 om 14:55

@GillesDB9: Wat Passie83 zei vond ik heel apart maar wat jij nu aanhaalt is zeer bedroevend…… wauww. Hij kiest voor Paris en volgens jou is dat slecht. Bij Barca worden ze zwaar door Qatar gesponsord dus waarom zeg je daar niets over dan???

12 juni 2021 om 14:56

Weet je wat zo leuk is. Nooit 1 speler van Barça of Real aangepakt. Qatar of Flyin' Emirates op de shirts. Nooit een gek geluid, maar nu vind men dat Wijnaldum een statement moet maken.., terwijl Messi al jaren voor die sponsor speelt en dan Wijnaldum een hypocriet noemen.....moet niet gekker worden....Ik ruik weer een jaloerse gehalte hier in de topic. Maar antwoord geven op de sponsors van die club of de spelers van die clubs....Hahaha, gaan ze nu toch hun shirtje van Barça of Real verbranden.

12 juni 2021 om 15:39

In het verleden blijven hangen is leuk, maar hij moet de keuze in het nu maken en in het nu is Barca een gevallen grootheid zonder geld, PSG is simpelweg op dit moment de grotere, rijkere én betere.. Historisch grotere: nee, dat uiteraard niet.

12 juni 2021 om 16:06

Heet verder kijken, dan je neus lang is. Men haalt hier toch het gevalletje Qatar naar boven...raad eens welke spelers er worden gesponsord door Qatar Corps.? Juist ja...., maar zo zie je maar weer...dan wordt het ineens stil hier op VZ.Maar ze zullen weer wachten op antwoord van Derksen om die lijn door te trekken op VZ. Zo gaat dat hier....helaas.

12 juni 2021 om 18:27

Ik zou die keuze ook gemaakt hebben, maar kom ervoor uit dat geld de beslissende factor was en doe niet alsof je slapenloze nachten van hebt. Tuurlijk wil je cashen voordat je met pensioen gaat. Om dan ook even een vergelijking te maken; Als ik eerst bij Piet zou werken en Sjaak komt met een beter salaris, dan ga ik bij Sjaak werken. Maar dan zeg ik ook dat ik daar ga werken omdat ik meer verdien. Dus Gini, hou op met dan gel*l en wees een vent

Die journalist pfff wat een lange vraag stelde hij eigenlijk zeg, kom gelijk met je punt ipv een vraag van 3 minuten

Het is gewoon een logische keuze. PSG heeft een beter team, met dus een grotere kans op nog een mooi UCL avontuur. Het salaris is beter. Barcelona is een puinhoop. We kunnen wel allemaal verontwaardigd doen dat hij nu 'voor het geld kiest', maar alles aan deze keuze is logisch. Het is niet alsof hij naar China vertrekt, hij gaat naar de topclub die hem het betere totaalplaatje bood.

Wees dan een man en geef gewoon toe dat het je om het geld ging. Moment dat PSG 9,5 mil aanbood was Barca al kansloos.

Het is zijn goed recht natuurlijk.

12 juni 2021 om 14:22

Waarom zou het om geld moeten gaan? Het lijkt mij dat Wijnaldum gewoon de CL weer wil winnen en op dit moment is de kans groter dat dat bij PSG gaat lukken dan bij Barca. Barca is een slangenkuil op dit moment en dat lijkt niet te gaan veranderen op de korte termijn. En dat is precies waar Wijnaldum zich op moet focussen, de korte termijn, want hij is niet de jongste meer. Ook denk ik dat de situatie tussen Laporta en Koeman hem aan het denken heeft gezet. Het is namelijk vooral Koeman die Wijnaldum wil hebben en eerstgenoemde is lang niet zeker van zijn baan. Als Koeman weg moet, kan Wijnaldum het ook wel vergeten. Ik vind het zo kort door de bocht van iedereen die zegt dat het hem alleen maar om het geld te doen is. En al was het hem om het geld te doen, so what? PSG is toch een prima club om bij af te bouwen als je de kans krijgt? Het is niet alsof hij in de zandbak gaat spelen.

12 juni 2021 om 14:44

@moraat je kunt in het artikel toch lezen dat het om geld ging? Hij was 4 weken met barca aan het onderhandelen, waar denk je dat er over gesproken werd, de kleur van zijn voetbalschoenen?

12 juni 2021 om 15:56

Waar in het artikel kan ik precies lezen dat het om geld ging? Zoals ik het begrepen heb was PSG wekenlang totaal niet in beeld en kwamen ze later met een beter aanbod dan Barca. Als het dan 1. een betere club is dan Barcelona op dit moment en 2. je er ook nog meer geld kan verdienen, zou jij het dan niet overwogen hebben? Kan ik me niks bij voorstellen namelijk.

12 juni 2021 om 22:11

Als het niet om geld ging was hij binnen een week rond met barca denk je niet? Jezus... ik zeg ook helemaal niet dat daar wat mis mee is, jij vraagt je dat af terwijl het overduidelijk is waarom het zolang duurde met barca.

12 juni 2021 om 14:23

Zowel qua geld als sportief kansloos, Psg is ook nog eens een veel beter team dat veel meer kwaliteit herbergt.

12 juni 2021 om 14:32

Moet hij toegeven aan een leugen dan? Zelfs een blinde kan zien dat het aanbod van PSG gewoon superieur is aan dat van Barca. Wat exact heeft Barca te bieden dan? Ik zie ze La Liga niet eenvoudig winnen, de CL mogen ze vergeten. Met PSG win je tenminste de Ligue 1, maak je significant meer kans op de CL en terwijl je naar die doelen werkt mag je ook nog meer geld bijschrijven op je rekening.

12 juni 2021 om 14:34

PSG is toch ook gewoon beter dan Barcelona momenteel? Sportief meer kans op het winnen van de CL. Geld speelt ongetwijfeld een rol.

12 juni 2021 om 15:21

Hij zegt toch dat het aanbod van PSG veel beter is, maar jij wilt horen het geld. Het geld is een onderdeel van het aanbod! Sommige spelers hebben clubs voor het uitkiezen, maar kiezen tussen deze 2 clubs is niet zo moeilijk. Hij kwam er niet uit met Barça en toen kwam PSG met een prachtige aanbieding of vind je het geen mooie aanbieding. Dat mensen daar boos over kunnen worden...begrijp ik niet echt.🤦🏾‍♂️

12 juni 2021 om 15:35

Hij zegt dat toch ook? Hij wilde graag naar Barca maar ze waten er qua contract (dus geld) nog niet uit

12 juni 2021 om 16:52

Wat een makkelijk gebrabbel weer zeg, het kan toch ook gewoon om het gevoel gaan en deels financieel of wellicht niet. Bedoel als er 2 partijen zijn waarvan 1 heel erg voorzichtig is, je wel wil hebben maar niet alles biedt wat het kan en opeens komt een 2e partij die meteen alle vertrouwen geeft, dubbel biedt en je het gevoel geeft je echt te willen hebben en meteen plus waarbij het sportieve plaatje ook nog eens beter is, succes op een CL zal bij Psg groter zijn komende jaren, dan is een keuze toch logisch als hij voor Psg dan kiest!!!

Achja, zou frappant zijn als hij zou zeggen ja ik ben voor het geld gegaan..

12 juni 2021 om 14:24

Frappant ? Of eerlijk?

12 juni 2021 om 14:29

Nou wat denk jezelf ? Haha geloof je nou echt dat hij eerlijk zou zeggen ja ik ben voor het geld naar psg gegaan..

12 juni 2021 om 14:49

Hij gaat voor beide, zowel sportief als een goed salaris. Hij heeft jaren relatief weinig verdiend en is nu transfervrij. Het is niet dat psg in Amerika of het midden oosten speelt he... als je ziet wat busquets, frenkie etc verdienen ga je toch niet voor de helft tekenen, ook al heeft barca het nu moeilijk.

12 juni 2021 om 14:41

Groot gelijk Skywalker. Barca is de topkandidaat voor La Liga en CL aankomend seizoen. Met Xavi Iniesta en Busquets zie ik geen basisplek voor Wijnaldum op het middenveld. Maar wel frappant om dan te kiezen voor PSG inderdaad. Waarschijnlijk wil hij gewoon cashen en is de CL weer winnen niet belangrijk. Wat een ambitieloze money baller is het toch. Maar goed Wijnaldums familie komt uit de sloppenwijken van Trinidad en Tobago, ze zijn straatarm daar. Dus ik begrijp z'n keuze wel.

Een beter team met nog 0 Champions league

12 juni 2021 om 14:26

Ajax heeft ook meer CL titels dan City en PSG maar als je van Ajax naar één van die twee clubs kan is dat toch nog altijd een stap omhoog. Ajax was vroeger beter, net als Barcelona vroeger beter was.

12 juni 2021 om 14:28

Helaas komen Cl's uit het verleden niet op Wijnaldums palmares als hij ergens tekent.

12 juni 2021 om 14:36

InkeMontana. Je slaat de spijker op z'n kop. De meesten hier ontgaat het feit dat wanneer je sportieve ambities hebt je sowieso PSG over Barca zou verkiezen. Het tijdperk van Catalaanse dominantie zit erop.

12 juni 2021 om 14:35

Dus hij had naar Nottingham Forest moeten gaan? Wel een minder team dat wel

En kom er maar door met alle Barcelona-fans die Wijnaldum afkraken, hij maakt gewoon een geweldige stap naar een hele stabiele superploeg. Dit kan helaas van Barcelona niet gezegd meer worden.

All about money. En dat noemt zichzelf Christen. Zoals Jezus zei: 'Het is voor een kameel makkelijker om door het oog van een naald te gaan, dan voor een rijke de hemel binnen te gaan'.

12 juni 2021 om 14:39

Bij Barca zou die voor Brood en Wijn spelen toch ? wat een onzin dit

12 juni 2021 om 15:03

Dus christenen mogen niet veel geld verdienen?

Spreekt ook veel meer waardering uit als een club zo snel met een goed aanbod komt, i.p.v. een club dat 4 weken onderhandeld en wilt dat je water bij de wijn doet.

Denk dat veel mensen hier al hebben besloten dat Wijnaldum voor t geld is gegaan. Ik ben benieuwd naar jullie reacties als de ligt of frenkie naar psg gaat. Want depay doet t vast ook voor t geld

Waarom is iedereen tegenwoordig zo schijnheilig???
Zeg gewoon dat je voor het geld hebt gekozen. Snapt iedereen wel hoor.
Achterbakse gedoe altijd.

12 juni 2021 om 14:38

Hij zegt het ook maar verwoord het anders. Waar maak jij je druk over ?

12 juni 2021 om 14:38

Maar in dit geval is het toch ook sportief gewoon een stap vooruit. Zonder emotie van fans etc welke club maakt meer kans op Europese prijzen?

Geef hem ongelijk, lekker cashen bij psg en nog een beter team ook. Geen rare keuze

Ik had hem liever bij Barcelona gezien, net als Depay en net zoals ik hoop dat ze Umtiti en Lenglet behouden.

12 juni 2021 om 14:39

En wij hopen weer dat Vini jr. nog lang bij Madrid blijft.

12 juni 2021 om 18:23

Dat hoop ik ook Visca, ik heb nl nog de hoop dat er wat uit te halen zal vallen, zoals hij tegen Liverpool heeft laten zien en zo af en toe tegen jullie.:

12 juni 2021 om 18:26

Van hem en Dembele kun je een mooie compilatie van acties die mislukken in schoonheid maken.

Ik vind eigenlijk dat hij beter had kunnen wachten tot na het EK. Beetje raar om de hele tijd bezig te zijn met moeilijke keuzes, terwijl je moet focussen op de voorbereiding voor een eindtoernooi

La Liga vind ik persoonlijk nog steeds een mooiere competitie. Buiten dat om is PSG een betere keuze dan het huidige Barcelona. Beter salaris, meer kans op de CL vanwege een beter team. Een volledig logische keuze van Wijnaldum.

"het project dat ze hebben bij PSG sprak me ook heel erg aan", vervolgt Wijnaldum
wat een onzin. Weg met de sympathie die ik voor hem had.
Zeg toch gewoon dat het geld zoveeeeeeeeeeeeel beter was. Dat mag en het zou je sieren als je het zei. Ik zou het misschien ook doen.
Maar als ik 30 ben interesseert het project me en jou niets meer

12 juni 2021 om 15:04

Cas1. De Barça-trein bestaat niet meer. Dat voetballend gezag en aantrekkingskracht hebben ze niet meer. PSG is op dit moment de sterkere ploeg die serieus meedoet om alle prijzen en dat zal in de voorziene toekomst niet anders zijn. Juist als je dan 30 jaar bent en in het najaar van je carrière zit speel je liever in zo'n team. En dan mag je daarnaast ook nog meer geld bijschrijven. Nee man, ik snap je logica echt niet. Waarschijnlijk heb je iets tegen PSG of Wijnaldum of beide.

12 juni 2021 om 16:26

Zeker niet
Ik heb natuurlijk wel mijn voorkeuren
Barca, Ajax, Pec, Heerenveen, Vroeger Mu,nu eerder City (pep effect)
In Duitsland vind ik bayern mooi spelen. Nooit gedacht zeker niet na hun walgelijke vertoning in de afscheidswedstrijd van Jc.
Wijnaldum daar was ik zelf fan van toen hij bij Feyenoord speelde
PSG had ik meer gegund dit jaar
De zaakwaarnemer van Wijnaldum ken ik nog uit mijn tienerjaren.
Nee dus,
Een project is een lange termijn verhaal, niets voor een dertig jarige
Ik denk dat zoveel geld meer, erg aanlokkelijk si geweest en dat mag.
Maar zeg dat gewoon. niemand die je dit kwalijk kan en mag nemen

12 juni 2021 om 16:56

Het complete plaatje is bij Psg gewoon beter! Ja financieel maar winst op CL is bij Psg ook vele malen groter en het gevoel is bij Psg ook groter bedoel als je 2 partijen hebt waarvan 1 je wel wil maar niet alle vertrouwen biedt en opeens komt een partij die je alles geeft en je heel graag wil dan kan je daar toch van overtuigd raken en voor hun kiezen. Hoezo moet het altijd enkel om geld gaan, het is het complete plaatje!!

Ik vind het echt een beetje onzin om te zeggen dat hij het gewoon voor het geld gedaan heeft (wat ik overigens ook prima vind kunnen, als voetballer hoef je geen filantroop te zijn).

Hij maakt een afweging tussen twee clubs waarvan de ene een veel grotere historie heeft maar op dit moment een puinzooi is en de ander in een zwakkere competitie voetbalt maar de perspectieven op eventueel Europees succes zijn daar veel groter. Wijnaldum is een dienende speler met veel loopvermogen, die gaat Barcelona echt niet uit het slop trekken terwijl hij wel gewoon van Liverpool komt met een PL en CL op zak. Mensen gaan dan toch hoge verwachtingen hebben waar hij sowieso niet aan kan voldoen, terwijl hij al dertig is en de absolute top toch al bereikt heeft in het voetbal. Bij PSG daarentegen heeft hij net als bij Barcelona ook zeer waarschijnlijk gewoon een basisplaats, een veel grotere kans op de Champions League en speelt hij in een beter team dan Barcelona. Als je dan ook nog eens meer gaat verdienen en je prijzenkast verder gevuld wordt lijkt mij de keuze eerlijk gezegd niet zo moeilijk meer, behalve als je van jongs af aan fan bent van Barcelona.

Waarom faalt Barca steeds in de laatste momenten van de onderhandelingen van transfers? Behalve met Frenkie is het mislukt met De Ligt en nu ook Wijnaldum. Terwijl KPMG na onderzoek beweert dat Barca 1 vd hoogste salarissen betaald (12mj.) Ik vind het wel wel jammer want in mijn ogen past zijn spel goed bij barca maar zijn keuze is zeker wel uitvoerig overwogen (Fey-PSV-NwCastle-Liv'Pool-PSG-?Barca?) en hij weet wat het best voor hem is dus prima beslissing en succes!

12 juni 2021 om 18:28

De reden is juist dat Barcelona zulke belachelijke salarissen betaalde. De selectie van Barcelona verdient een vermogen. Zelfs na het vertrek van Suarez nog. Er is nu even geen geld, ook door de crisis.

Lachwekkend dat zoveel butthurt mensen roepen dat het om het geld gaat. PSG is in alles momenteel beter, voetbal, spelers, CL prestaties. Echt een no brainer lijkt me.

Wel grappig dat door 1 moment Wijnaldum van 1 van de meest sympathieke gasten in het Nederlands elftal volgens het Nederlands publiek, naar persona non grata is gegaan in de ogen van datzelfde Nederlands publiek in het “o zo tolerant” Nederland. Bewijst maar weer dat men hier alleen van je houd als je je precies gedraagt zoals zij willen dat je je gedraagt.

12 juni 2021 om 15:18

On topic: natuurlijk speelt geld een rol maar men doet alsof hij Shanghai heeft gekozen boven Barca. Psg is op dit moment in alles verder dan Barca dus dit is gewoon een logische en uitstekende transfer. Is hem gegund.(vanuit mijn kant in ieder geval)

Ik dacht dat ..... je bepaalt toch zelf waar je gaat spelen? ........ of alleenn zijn zakenbehartiger?

Vreemde gang van zaken

Los van dat ik het iedereen wel gun. Tegenwoordig hebben middelmatige spelers de topclubs voor het kiezen, dat zegt genoeg over de huidige topniveau!
Statistieken boven entertainment 🥱

Het ging puur om het geld. Iedereen weet dat Barca de topsalarissen nu even niet uit kan delen en PSG juist de topsalarissen biedt, dus zo’n verrassing vind ik het allemaal niet.

12 juni 2021 om 16:00

Want Barca is buiten het salaris aspect wel een betere keuze? Dacht het niet. Buiten het spelen met Messi hebben jullie op dit moment gewoon helemaal geen aantrekkingskracht. Maar om daardoor je keuze te bepalen vind ik niet genoeg.

Uiteraard is het en moet het voor de bühne doen voorkomen alsof het een moeilijke keuze was. Stel je voor dat we gini gaan uitmaken voor geldwolf. Treurige poppenkast, wees een kerel en zeg gewoon, e boden meer geld en klaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

259 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Liverpool 38 2 1 0
2019/2020 Liverpool 37 4 0 0
2018/2019 Liverpool 35 3 3 0
2017/2018 Liverpool 33 1 1 0
2016/2017 Liverpool 36 6 2 0
Laatste voetbalnieuws

Carragher pakt Wijnaldum aan in tweet: ‘Schakel je meldingen uit’

Georginio Wijnaldum voelde zich niet altijd gewaardeerd bij Liverpool, zo heeft hij onthuld in een uitgebreid interview met The Times. De middenvelder tekende vorige week een meerjarig contract bij Paris Saint-Germain,...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Tottenham Hotspur heeft vrijdag zijn bod op Cristian Romero verbeterd naar rond de vijftig miljoen euro gegarandeerd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren