Willem II neemt na handhaving afscheid van Zeljko Petrovic

Dinsdag, 25 mei 2021 om 14:36Jeroen van Poppel • Laatste update: 14:46

Willem II neemt afscheid van Zeljko Petrovic, zo maken de Tilburgers bekend op de officiële website van de club. De club is Petrovic naar eigen zeggen 'zeer dankbaar' voor de rechtstreekse handhaving in de Eredivisie, maar verlengt zijn contract niet. Willem II gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door e013willem)

Hmm apart. Zelko heeft goed werk verricht.

25 mei 2021 om 14:40

Mwah. Qua spelersmateriaal had hij er ook veel meer uit kunnen halen dan hij heeft gedaan. Als ze tegen Fortuna niet met 1-2 winnen moesten ze gewoon play-offs spelen voor degradatie. Dat met de selectie van Willem Ii..

25 mei 2021 om 14:45

Gezien de situatie waarin hij kwam gewoon prima gedaan. Zoals hieronder feycoev zegt: 6 winnen, 3 gelijk uit 14 wedstrijden is gewoon prima. Zeker met de druk rond die plekken.

25 mei 2021 om 14:46

Het is maar waar je naar kijkt en de aandacht op vestigt. In de wedstrijden tegen de directe concurrentie (emmen, Ado(2x) en Rkc) stond Willem II er. Dat is best knap wetende wat voor druk er in dat soort potjes op staat. Qua resultaat en de status van de selectie met weinig zelfvertrouwen heeft hij er het maximale uitgehaald.

25 mei 2021 om 14:48

Dat is te makkelijk. Willem II won van Fortuna, Ado, RKC en Heerenveen en Sparta (ik tel maar vijf overwinningen)

Ze verloren echter ook met 5-0 van Feyenoord, met 0-6 van Utrecht, met 4-0 van Heracles.

25 mei 2021 om 15:07

@arsenallz, ze wonnen ook de eerste wedstrijd onder Petrovic tegen directe concurrent Emmen met 2-0. Het klopt daarnaast dat het ondermaats was voor Willem II dit seizoen, maar Petrovic komt halfverwege het seizoen binnen bij een team dat vorig seizoen geweldig draaide en dit seizoen waardeloos.

On:
Het belangrijkste was dat Petrovic Willem II toch in de Eredivisie heeft gehouden, daarvoor werd hij immers gehaald. Dat Willem II het seizoen niet meteen vervolgde als een geoliede machine lijkt me vrij logisch, maar het heeft uiteindelijk allemaal toch echt (net) gewerkt.

Dat Willem II volgend seizoen weer hoger wil inzetten en daarom naar een ander type trainer wil kijken begrijp ik volkomen.

25 mei 2021 om 15:44

Zo goed is die selectie toch ook weer niet? Het gros van die selectie bestaat uit hele gewone Eredivisie-voetballers, aangevuld met een paar jongens die wat meer talent hebben. Uiteindelijk heeft hij een ploeg zonder vertrouwen die afstevende op degradatie veilig laten spelen en heeft er een vechtersmentaliteit in gekregen. Dat ontbrak enorm binnen die ploeg. Dat is gewoon knap. Ik heb ook het idee dat ze de selectie bij Willem II wat overschatten, want anders verleng je gewoon met deze coach en probeer je tot een compromis te komen. Nu heb ik het idee dat ze gewoon weer doen waar ze in de zomer al mee bezig waren in dit seizoen als een incident zien. Nu ben ik natuurlijk aan het gissen, maar dat zou oliedom zijn.

25 mei 2021 om 14:54

Niemand die dat ontkent, maar je kijkt ook naar de toekomst. Blijkbaar liggen de wensen te ver uit elkaar of zijn er niet de mogelijkheden om aan deze wensen te kunnen voldoen. Dan is het prima om op deze manier afscheid van elkaar te nemen. Beter dan dat je toch maar samen verder gaat en hij volgend jaar toch via de achterdeur weg moet/wil.

25 mei 2021 om 15:48

Het is natuurlijk wel wat vreemd. Ze hebben totaal niet de garantie dat ze het komende seizoen buiten degradatievoetbal blijven. Dan heb je wel een coach nodig die het collectief bij elkaar kan houden en er een mentaliteit in krijgt. Dat heeft Petrovic toch gewoon goed voor elkaar gekregen. Ik had in de zomer al het idee dat ze bij Willem II iets te veel in zichzelf zijn gaan geloven na een duidelijk piekseizoen. Het ontloopt elkaar nauwelijks bij zo'n 12 clubs. Als je dan in het begin van het seizoen even de boot mist, kom je in de problemen.

25 mei 2021 om 18:03

@sirius, er zijn maar weinig ploegen die de garantie hebben dat ze buiten degradatievoetbal blijven, maar om je er nou op in te stellen na één off-season is wel erg extreem. Willem II heeft zich rustig opgebouwd tot een middenmoter, dat is gewoon zo. En het is ook zo dat deze ploeg de kwaliteit heeft om met gemak een degradatiestrijd te voorkomen, een extreme vorm- en vertrouwenscrisis daargelaten. Als club wil je altijd verder groeien en hoewel 2019/20 een uitschieter was, is plek 8-13 waar Willem II thuishoort, en wel met goed voetbal. Petrovic is een held en ik heb van hem genoten het afgelopen seizoen, maar niet van zijn voetbal. Vanaf het begin was duidelijk dat dit een korte termijn oplossing was en ik ben blij dat dat zo gebleven is.

25 mei 2021 om 20:06

Misschien, maar je kunt niet negeren dat je met deze selectie gewoon tot de laatste wedstrijd nog kon degraderen. Het is zeker niet zo dat ze zich overtuigend veilig hebben gespeeld. Je hebt absoluut geen garantie dat je vanaf augustus of september weer aantrekkelijk voetbal kunt gaan spelen. Deze ploeg heeft de kwaliteiten om buiten de degradatiezone te blijven, maar dat hebben eigenlijk alle ploegen. Het gaat erom of het plaatje een beetje in elkaar valt. Ik bedoel; wat zijn nou echt bovengemiddelde Eredivisiespelers dan? Pavlidis, Tresor wellicht. Bijna elke club heeft wel een aanvaller die doet wat Nunnely laat zien. Wriedt is nog wel enigszins bovengemiddeld. Ik vind het eerlijk gezegd behoorlijk meevallen hoor, de kwaliteit in die selectie.

25 mei 2021 om 20:39

Llonch en Saddiki (heeft het halve seizoen gemist door blessures) vormen een heel sterk blok op het middenveld en Holmen is een bovengemiddelde centreback voor Eredivisie begrippen. Maar goed, we kijken gewoon anders tegen deze selectie aan. Het lijkt me niet logisch om na 6 jaar Eredivisie waarin je leuke dingen hebt laten zien, jezelf opeens als degradatiekandidaat in te schalen. Dat zou getuigen van weinig ambitie en lijkt me ook onnodig. Denk dat supporters terug in de stadions al een wereld van verschil is.

25 mei 2021 om 16:07

Voor de korte termijn is hij denk ik een prima trainer. Gooit er een hoop theater en emotie in. Voor de lange termijn werkt dit niet, spelers prikken hier op een gegeven moment doorheen. Daarom is dit denk ik de beste keuze.

25 mei 2021 om 18:43

Petro heeft zeker prima werk verricht 21 punten uit 14 wedstrijden bij een team dat obv een uitschiet seizoen dacht dat ze niet hard hoefden te werken. We weten niet wat zijn eisen met staf en selectie waren en dus ook niet of het logisch/onlogisch is van Willem II om hier niet in mee te gaan.

25 mei 2021 om 18:59

Volgens mij staat er heel duidelijk dat Petro blijkbaar een andere invulling van de selectie voor zich ziet. Oftewel: hij wil nieuwe spelers halen en daar is blijkbaar geen budget voor. Dan is het aan Petro om aan te geven of hij daar heil in ziet voor nog een seizoen.

Zo werd tijd! Ook gelijk van de verantwoordelijken die hem hebben aangesteld.
Wat een grap was dat.

25 mei 2021 om 14:40

Want? Het doel voor hem was om erin te blijven en dat heeft hij behaald..

25 mei 2021 om 14:48

@mruchebo bijna iedere trainer had er in gebleven en meer uitgehaald.
Totaal geen spel, tactiek of wat dan ook. Dan nog eens een overdreven stresskip langs de kant.

25 mei 2021 om 16:13

Hij hef inderdaad het doel gehaald en dat is heel goed van hem. Toch vind ik het nog steeds een fout van het bestuur om Koster te ontslaan. We zullen nooit weten of W2 dan was gedegradeerd, maar ik verwacht van niet. Petrovic heeft direct een paar wedstrijden tegen concurrenten gehad die hij won, maar ik sluit niet uit dat dit met Koster ook was gebeurd.
Al met al past Koster beter bij W2 dan Petrovic naar mijn mening.

25 mei 2021 om 18:26

Mruchebo. Zou dit dan met Adri Koster niet gelukt zijn???? Het materiaal was te gied om te degraderen t.o.v de andere degradatiekandidaten. Het vorig seizoen was bovenmate. Soms heb je ook wel eens wat geluk nodig. Soms " draait" het gewoon niet.

25 mei 2021 om 18:48

Iedereen maar over dat materiaal dat te goed was voor degradatie. Zo fantastisch is de selectie niet hoor en als ze dan o.b.v. een uitschiet seizoen denken dat ze niet zo hard hoeven te werken, dan kom je in problemen. Ik denk ook niet dat Koster dat had omgedraaid...niet voor niks had hij na 20 wedstrijden 10 punten, daar waar Petro er 21 uit 14 haalde. Petro gewoon goed gedaan. Of Willem II op zijn eisen had moeten ingaan kun je niet zeggen, aangezien je die eisen niet kent.

25 mei 2021 om 18:50

Ach hij lijkt mij een ontzettende aardige man die af en toe wat fratsen heeft maar wie is er nou perfect?

Logische keuze dit was natuurlijk ook een tijdelijke oplossing die goed is uitgepakt. Nu weer bouwen aan de toekomst met een trainer met een toekomstvisie. Ik zou alleen niet echt zo snel weten wie hem zou moeten opvolgen. Misschien Jonk van Volendam alleen weet ik niet of die beschikbaar is.

25 mei 2021 om 14:49

@665 ik zou Fred Grim daar wel willen zien.

Doet het goed met Rkc.
Willem 2 toch stapje hoger op en meer mogelijkheden.

Benieuwd of hij Willem 2 weer in linkerrijtje kan laten eindigen met verzorgd en goed voetbal.

25 mei 2021 om 15:43

Ik denk dat Jonk het niet ziet zitten en ik denk dat Grim ook niet zomaar in stapt, er valt namelijk weinig te winnen voor Grim bij Willem 2. Als hin volgend seizoen met goed voetbal degradeert met RKC, dan zegt iedereen kan gebeuren. Als hij weer tegen degradatie strijdt met Willem 2, dan kijken ze altijd naar de trainer. En de kwaliteit van de selectie van Willem 2 gaat ten iozichte van dit jaar niet stijgen ben ik bang. Ze kunnen ook eens kijken viir Dick Lukkien. Ik denk dat die weo een plekje in de eredivisie verdient.

25 mei 2021 om 17:25

Fred Grim deed het dit jaar prima maar vorig jaar was hij kansloos op weg naar degradatie

Zonde, leek daar wel te passen. Kreeg de boel ook weer op de rit, leek het wel.

Dat lijkt me zeer verstandig. Uiteindelijk is Petrovic een matige coach. Heeft Willem II ondanks de handhaving ook niet echt aan de praat gekregen. Toch bizar hoe snel het bergafwaarts is gegaan met Willem II. Van voorrondes Europa League met Koster, naar strijden tegen degradatie aan het einde van het seizoen.

25 mei 2021 om 15:22

Onder diezelfde Koster belandden ze op de degradatieplekken, waar Petrovic ze uit heeft gesleept he. Dat moeten we niet vergeten, vind ik.

25 mei 2021 om 15:29

Ik verdediger Koster hier ook niet, die heeft het ook gewoon finaal verpest ineens.

25 mei 2021 om 16:10

Vond het al een rare zet toen ze hem aantrokken, Verstandig om niet met hem verder te gaan. Wat mij betreft niet geschikt als hoofdtrainer. Willem II moet zich weer gaan opbouwen en gaan kijken naar de toekomst. Hoop dat ze een interessante trainer gaan aanstellen. Hoeft van mij geen buitenlander te zijn. Grim zal een beetje gevoelig liggen, maar Jonk een interessante optie.
En anders Van Bommel of Seedorf, dat zou helemaal mooi zijn

25 mei 2021 om 17:26

Seedorf en Van Bommel hebben nog niks gepresteerd in het verleden, Petrovic heeft het uitstekend gedaan met deze hele matige selectie had gewoon moeten blijven lachwekkende beslissing

Petrovic heeft het toch goed gedaan, van de 14 duels er 6 gewonnen en 3 gelijk, meer hadden ze niet kunnen vragen. Jammer voor hem dat hij nu niet een vol seizoen mag beginnen.

25 mei 2021 om 14:41

Inderdaad! Prima statistieken, klus geklaard. Geen topcoach, wel een top persoonlijkheid.

Logisch besluit met oog op de toekomst. Petrovic werd gehaald met het doel in de eredivisie te blijven, dit is ook vooraf zo gecommuniceerd. Nu moeten we weer vooruit kijken en gaan bouwen. Met of zonder supporters is bij ons echt een heel groot verschil. Ben benieuwd wie ze binnen gaan halen.

Ok, toch wel verrassend. Hij heeft uiteindelijk toch goed gewerkt door ze erin te weten houden.
Is een prima coach en zonde dat ze er niet uit gekomen zijn.

Stank voor dank. Zeilko heeft het goed gedaan en verdient meer respect

25 mei 2021 om 14:44

Er staat nergens dat Willem ll niet met hem doorwilde. Alleen ze zijn er niet uitgekomen over de invulling van de selectie en staf hoe Petrovic dat wil

25 mei 2021 om 18:54

Dat is idd een mooi statement voor de bühne

Verrassend. Beloon de man met een contract of spreek vooraf af dat het maar voor een half jaar is (ook bij een directe handgaving).

25 mei 2021 om 14:43

Dat hebben ze toch gedaan, met een contract voor een half jaar? Dan zullen ze ook meteen wel gezegd hebben dat ze na het seizoen gaan evalueren.

Ontzettend jammer voor Willem ll. Maar als Willem ll niet kan of wil voldoen aan de wensen van Petrovic wat betreft invulling aan staf en selectie dan houdt het op.

Op zich wel verstandig, maar voor Petrovic wel zuur. Denk dat Willem II vooral qua voetbal iets anders wil dan wat Petrovic heeft gedaan (en wat ook wel een beetje karakteristiek voor hem is).
Ze zullen dat in het aanstellen ook wel hebben meegenomen, dat hij vooral is aangesteld om dit seizoen te handhaven.

Het lijkt mij de ideale veldtrainer en niet de ideale hoofdcoach.
Zodoende denk ik een verstandig besluit van Willem II.

Ook hoe hij na handhaving van Willem II in de Eredvisie, Kees Kwakman aanpakte in dat interview. (ondanks dat ik enorm van dat interview genoot). Zeljko kan gewoon niet tegen kritiek en dat hoort er gewoon bij als je hoofdcoach bent.

Wellicht ook een reden dat ze niet hebben verlengd i.v.m. zijn gezondheid?

Jammer voor de mens Petrovic, maar als trainer denk ik niet dat hij goed genoeg is om een spelersgroep een seizoen lang het vuur voor je uit de sloffen te lopen.

Ik had kritiek op Petro maar hij heeft het prima gedaan bij Willem II. Er toch voor gezorgd dat ze in de eredivisie blijven en boven RKC zijn geëindigd. Ben benieuwd wie ze gaan halen als vervanger Wim Jonk.

Hoe wel ik denk dat we beter voor een andere trainer kunnen gaan maak ik me hier behoorlijk zorgen over. Willem II wilde wel met hem door maar kan niet aan zn wensen qua selectie en of staf voldoen. Na de wedstrijd tegen Fortuna gaf Petrovic aan alleen door te willen als we niet nog eens tegen degradatie gaan spelen. Dit nooit meer zei hij...dan vrees ik dus dat Joris hem dat niet kan garanderen en dat er dus veel sterkhouders vertrekken en er waarschijnlijk geen geld is om kwaliteit terug te halen. Wordt dus weer een jaar degradatie voetbal helaas.

Misschien is hij ook wel een type trainer dat functioneert als interim.
In stappen, rammen en schudden aan de boom en zo overleven....

Poeeeh maar wat voor trainer zou voor Willem ll wat zijn.
Ik heb altijd alleen maar het beeld van Fons Groenedijk voor mij...

Een GJ Verbeek is vrij, maar ik vind hem geen man voor onder de rivieren.

25 mei 2021 om 15:14

Olde Riedekerink, Stegeman, De Koning, Pastoor, Snoei zal wel een rijtje namen zijn dat de revue gaat passeren. Maar op zich heb ik wel vertrouwen in Mathijsen en Van Geel dus het kan ook dat ze bijvoorbeeld bij Wim Jonk uit komen.

25 mei 2021 om 16:34

Wim Jonk staat met stip op 1 bij supporters van Willem II gevolgd door Fred Grim en een kleine groep Kees van Wonderen al realiseert iedereen dat die lekker bij GAE gaat blijven en gelijk heeft ie. Ik zelf neig ook wel naar Wim Jonk maar had graag Willem Weijs als assistent gezien is nu trainer O21. Daar hebben ze binnen de club veel vertrouwen in en had gehoopt dat ze hem zouden klaar stomen voor het eerste dmv paar jaar assistent.

25 mei 2021 om 15:15

Verbeek word het hopelijk niet heeft altijd veel kritiek op Willem II.

25 mei 2021 om 15:36

Groenendijk zou trouwens zeker een goede optie zijn. Is ooit door het vorige bestuur om belachelijke redenen ontslagen. Lijkt me wel iemand die zich zou willen revancheren.

25 mei 2021 om 15:38

@jeron Ik denk dat Dick Lukkien wel wat is voor Willem 2.

25 mei 2021 om 16:20

Lukt niet, die hebben we vast aan de ketting gelegd

25 mei 2021 om 20:37

Lukkien zou er zeker passen (het is gewoon een goede trainer), maar ik denk promoveren met Emmen hoger op zijn lijst staat.

25 mei 2021 om 15:47

Groenendijk is daar al eens geweest, was geen succes... Zou Wim Jonk wel een interessante keuze vinden, die speelt in ieder geval het voetbal wat Willem II wil spelen.

25 mei 2021 om 15:56

@oelie Wapper, Groenendijk presteerde juist heel goed en werd in z'n eerste jaar 12e. Maar het bestuur was toen veel te ongeduldig en heeft hem veel te snel ontslagen. Zijn opvolger Arno Pijpers is na twee maanden alweer ontslagen en twee jaar later is Willemii gedegradeerd. In die periode was er totaal wanbeleid bij Willemii.

25 mei 2021 om 16:06

Dat is waar, maar dan ging het met hem ongeveer hetzelfde als met Koster, die vorig seizoen zelfs 5e werd en nu na mindere resultaten de deur uit is gezet. Op zich is dat niet heel ongebruikelijk natuurlijk.

Ik zou ook graag clubs zien die iets meer vertrouwen hebben in hun trainers, maar de praktijk is gewoon anders. Kijk naar Ranieri, kampioen geworden met Leicester en het seizoen erna, omdat het niet zo lekker liep, ontslagen.

Dus wil het niet enkel aan slecht bestuur wijten.

Verstandige zet. Men moest uit een ander vaatje tappen om in de Eredivisie te blijven, en Petro weet als geen ander wat bij degradatievoetbal komt spelen. Hij heeft precies gedaan waarvoor hij gehaald is en zijn missie glansrijk voltooid. Maar uiteindelijk wil Willem 2 natuurlijk fris aanvallend (Koster-) voetbal spelen, en gaat men er alles aan doen om niet nog eens zo dichtbij de degradatieplekken te komen. Daar hebben ze ook gewoon het materiaal en de faciliteiten voor. Bij die ambities hoort een andere trainer.

Opvallend. Ik had echt verwacht dat hij mocht blijven. Heeft gewoon prima werk geleverd de afgelopen weken en leek ook bij de club te passen. Ben benieuwd wie ze nu zullen aanstellen.

Willemii zou moeten proberen om Fred Grim weg te plukken bij Rkc. Die heeft dit seizoen bovenmaats gepresteerd en met een hele beperkte begroting en een duidelijke visie veel punten gepakt. Lijkt me een uitstekende match.

25 mei 2021 om 16:06

Nee van Fredje blijven ze af hihi.

25 mei 2021 om 17:32

Fred Grim degradeerde vorig jaar eigenlijk kansloos met Rkc; had je Fred een jaar geleden ook aanbevolen bij Willem Ii?

25 mei 2021 om 18:59

Fred grim heeft ook een budget waar je in de kkd nog in de middenmoot mee zal eindigen. En werd ondanks de weinig punten toch geprezen om het goede voetbal. Dus ja ik wel

Typisch voor de heren van Geel en Matthijsen
Nu de klus is geklaard, kan Petrovic weer gaan.
Petrol bedankt en beterschap met je rug.
De waardering komt ongetwijfeld van een andere club in daden!

Wat een laf bestuur. Geeft de beste man een kans, pakt die kans en handhaaft zich in de eredivisie om vervolgens weer afscheid te nemen. Gebrek aan ballen bij het bestuur van Willem II als je het mij vraagt

Nou lekker dan...Petrovic zo aan de kant geschoven...Ze mogen blij zijn dat ie uberhaubt zijn ziel en zaligheid heeft ingeschoven in de club.....(aan zijn invulling qua selectie en staf kon niet aan voldaan worden daarom niet met hem verder gegaan).....

Stank voor dank. Heel jammer dit. Petrovic is een hele gevoelige persoon dit besluit zal er wel flink bij hem inhakken en terecht ..

Dit zal Hans de Koning worden ?.......Willem II suc6!

Van Bommel zal wel de nieuwe trainer worden in Tilburg

25 mei 2021 om 18:49

Van Bommel wordt serieus gelinkt aan de nummer 4 van Duitsland, dus het zou mij zeer verbazen als hij op dit moment trek heeft in de nummer 14 van Nederland.

Hij heeft het prima gedaan bij Willem II, maar zijn cv als hoofdtrainer begint er inmiddels wel erg treurig uit te zien: acht clubs getraind, allemaal korter dan een jaar...

Ik blijf me toch elke keer weer verbazen over sommige reacties. Blijkbaar lezen we vaak alleen de titel maar hebben we geen zin om het hele stuk te lezen. Er staat toch duidelijk..... “We hebben afgelopen week het seizoen uiteraard geëvalueerd en daarna over de toekomst gesproken. Daaruit is gebleken dat we aan zijn wensen qua invulling van staf en selectie voor komend seizoen niet kunnen voldoen."

Hoe triest ook, dit is wel een beetje het verhaal van Petrovic. Betrouwbare en aardige man denk ik, misschien een goede trainer, maar zodra hij binnen gehaald is, wil men zo snel mogelijk weer van hem af lijkt het.

Inmiddels een interview met Petrovic gepubliceerd in het Brabants Dagblad waarin Petrovic aangeeft dat ze zowel qua salaris als qua selectie op een lijn zaten. Maar over de staff deed ie vaag. Tja blijkbaar is het gerucht wat al een tijdje op supporterssites van Willem II rondspookt waar. Er is minimaal 1 persoon die niet gepruimd wordt door de selectie en die moet van Joris kosten wat het kost blijven. Petrovic wil alleen blijven als deze man vertrekt en dat is onbespreekbaar...eigenlijk best vreemd dat een trainer niet zn eigen assistenten (binnen het budget) mag aanstellen.

Heel appart.. je haalt dus iemand binnen voor lijfsbehoud .. en zijn zo blij met hem.Dat je 2 weken later hem de zak geeft !!
Dat geeft wel aan hoe de club in elkaar steekt..
Petro had gewoon een wanprestatie moeten leveren.
Maar hij deed het ook voor zijn eigen carrière ..En daarvan zegt wil tweetjes doei je bekijkt het maar..
Shame on You directie W2

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Willem II

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1929
3.Feyenoord1512
4.PSV157
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
F. HeerkensVerdediger70
D. KöhnVerdediger70
U. JenssenVerdediger70
D. SaddikiMiddenvelder71
G. SağlamMiddenvelder71
M. KöhlertAanvaller71
C. NunnelyAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina Willem II.

5 fans
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren