Spelers Paris Saint-Germain claimen te zijn uitgescholden door Björn Kuipers

Woensdag, 5 mei 2021 om 16:39Dominic Mostert • Laatste update: 16:42

Björn Kuipers heeft dinsdagavond kwaad bloed gezet bij spelers van Paris Saint-Germain. Volgens Ander Herrera heeft de scheidsrechter Leandro Paredes uitgescholden tijdens de wedstrijd tegen Manchester City, terwijl Marco Verratti claimt zelf te zijn uitgescholden door Kuipers. De arbiter had zijn handen vol in Manchester: hij kende Ángel Di María een directe rode kaart toe en deelde ook zes gele prenten uit.

"Wij waren zeventig minuten lang de betere ploeg. We hebben er alles aan gedaan. We vielen aan, probeerden dat te blijven doen... We vertrekken met opgeheven hoofd", zegt Herrera bij RMC, waarna hij Kuipers bekritiseert. "We hebben het vaak over respect voor scheidsrechters, maar de scheidsrechter zei 'fuck off' tegen Leandro Paredes. Als wij dat doen, krijgen we een schorsing van drie of vier wedstrijden."

Bekijk hier het akkefietje tussen Fernandinho en Ángel Di Maria

Verratti zegt dat Kuipers tegen hem uitviel "De scheidsrechter zei een paar keer 'fuck you' tegen me. Als ik dat doe, word ik voor tien wedstrijden geschorst. Ik praat tijdens een wedstrijd veel met de scheidsrechter, maar zeg nooit 'fuck you'", aldus de middenvelder, die baalt van het resultaat. "We hebben tot het laatste moment gevochten en alles gegeven. Zo gaat het soms in de voetballerij. We blijven het proberen."

Na afloop was op televisiebeelden te zien dat Mauricio Pochettino, de trainer van PSG, verhaal ging halen bij de arbitrage. Volgens Ziggo Sport-analist Marco van Basten floot de arbiter uit Oldenzaal echter goed. "Kuipers is bij de les gebleven. Hij heeft strak gefloten. Als de wedstrijd door was gegaan had hij misschien wel twaalf gele kaarten gegeven, want zo'n wedstrijd was het. Je moet consequent zijn."Gerelateerd

Meer sportnieuws

131 reacties (laatste reactie door speedyafc)
4 mei 2021 om 23:33

Niet alleen de spelers maar die trainer ook. Na de wedstrijd weet niet wat hij vroeg aan kuipers maar hij herhaalde een paar x tell me why tell me why Ff serieus man ga je team tot orde roepen want ze waren echt schandalig bezig. Psg en geen landskampioen straks en geen CL

Pffffff. Zo voorspelbaar. Lees nu dat ie heeft gezegd: fuck off. Haha, prima reactie van Kuipers op die jankers van PSG. Maar dan zijn de egootjes weer gekrenkt.

5 mei 2021 om 12:39

Als PSG niet gaat stoppen met dit soort gedrag vertonen, gaat niemand ze ooit serieus nemen als Europese Topclub.

Dan kun je ieder jaar tot de halve finale van de CL komen, niemand neemt dit soort jongens serieus

Huilie huilie ik vond die frustrerende schoppen veel erger, wel typisch dat vaak psg spelers in de slachtofferrol kruipen maar als ze gefrustreerd zijn wel doodschoppen uitdelen!!

4 mei 2021 om 23:25

Juist. Dat je durft te klagen over de scheidsrechter, terwijl hij er persoonlijk voor heeft gezorgd dat PSG de wedstrijd niet met 7 man geëindigd is.

Slechtste verliezers aller tijden. Elke keer als PSG verliest is er wel een hele heisa. Het lijkt mij sterk dat Kuipers Paredes 3n Veratti heeft uitgescholden. Elke keer weer bij een verlies geeft PSG alles en iedereen de schuld. Kijk eerst eens naar jezelf en naar hoe achterlijk jullie je gedragen.

4 mei 2021 om 23:30

En al zou het zo zijn. Fuck off vind ik nou niet zo schokkend. Ondertussen zelf mensen omver trappen, janken en dan zeggen dat je 70% de betere was. Wat een slechte verliezers.

5 mei 2021 om 01:18

Inderdaad AcKaka. Als je een beetje kunt liplezen dan kan het wel speljargon zijn in een gemiddelde PL wedstrijd. Voor zowel speler en scheids.

4 mei 2021 om 23:35

En al heeft hij een paar keer fuck off/you gezegd. Als die hele ploeg om je heen komt staan roeptoeteren moet je toch gelijke woorden vinden qua niveau om duidelijk te maken dat dit niet de bedoeling was. Ik had het nog mooier gevonden als Kuipers niets gezegd had maar gewoon met de gele en rode kaart in zijn hand de hele meute op ging staan wachten en elke slechte verliezer die kwam janken bij hem nadat ze weer eens vonden dat ze groot onrecht aangedaan was, een gele kaart te geven zodra ze te dicht bij kwamen of hun mond open deden. En als ze het dan nog een tweede keer waagden zo weer geel geven. Wat een ontzettend sneue ploeg.

Het is ook meteen een belangrijke reden waarom PSG die CL niet zomaar gaat winnen. Bij City werd Fernandinho woest op Zinchenko toen die maar boos bleef op Paredes/kuipers. City roept elkaar tot de orde wanneer de scheidsrechter geen hele vreemde dingen doet, in het belang van het team en de winst. PSG staat altijd met zijn allen bij de scheids te klagen zodra de wind verkeerd staat. En ze versterken elkaar daarin. Dan krijg je dus dat als het tegenzit spelers zichzelf de wedstrijd uit 'frustreren' of zelfs rode kaarten gaan pakken (Di Maria) of er naar op zoek gaan (verratti).

Een speler als Verratti beseft zich dat hopelijk op tijd en vertrekt, zo'n mooie speler verdiend een minder gefrustreerde ploeg/club. Net als Marquinhos en Mbappe, die moeten ook snel weg daar. Laat dan Neymar daar maar voor eeuwig zitten.

5 mei 2021 om 19:11

Slechtste verleizers allertijden is een beetje overdreven, niet? Ben je AC Milan vergeten die van het veld liepen nadat de lichtinstallatie uitgevallen was en weigerde verder te spelen toen het licht het weer deed?
Als PSG achtelijke speelt en overtredingen maakt, dan volgen er gele en rode kaarten. Ze worden dan meteen gestraft.
Een scheidsrechter dient zich ook te gedragen en kan niet het F-woord naar spelers gaan roepen. Dan verdiend ook de scheidsrechter een gele of rode kaart.

Even serieus, stop met huilen en pak je verlies gewoon. Heel de wereld heeft jullie lopen uitlachen vandaag, volgend jaar een nieuwe kans.

4 mei 2021 om 23:25

Nou, niet alleen vandaag. Ken weinig ploegen die op zo weinig sympathie kunnen rekenen van de neutrale voetbalfan. Mooie voetballers, maar qua spel en emotie echt matig.

4 mei 2021 om 23:26

Heb zelf het gevoel dat dit echt door jongens zoals Neymar en Paredes komt. Dat zijn spelers die de rest finaal op kunnen fokken en dan krijg je dit gedrag.

Iedereen doormidden zagen en dan janken dat ze zijn uitgescholden. Zure verliezers bij PSG

Geloof er echt niks van. Smoesjes om hun eigen wangedrag goed te praten.

Wat een slechte verliezers zijn dit toch..bah. Kuipers heeft ze nog gespaard.

Ah boehoe. Jullie bakten er niks van, neem je verlies en ga nog even 200 miljoen over de balk smijten voor nog een poging.

Bij elke andere club had ik dit geloofd, wat gek toch hoe die spelers van PSG zich gedragen

Wat een jankbakken, hoezo moeten ze altijd weer zo'n act op gooien. City heeft de wedstrijden gewoon weer gecontroleerd.

Keurige wedstrijd gefloten. Had alleen Veratti z'n tweede geel moeten geven.

4 mei 2021 om 23:24

Keurig? Volgens mij heb je zitten slapen in de eerste helft

4 mei 2021 om 23:26

Lekker tukkie gedaan inderdaad. Maar wat deed hij in de eerste helft fout? De penalty, maar mij leek dat meer een fout van z'n grensrechter die een penalty aangaf.

4 mei 2021 om 23:24

Wel zonde, want ik vond Verrati de eerste helft de beste van het veld. Tweede helft werd het alleen heel matig

4 mei 2021 om 23:25

Danilo en kimpembe hadden ook wel rood mogen hebben, onbesuisd en totaal geen oog voor de bal

5 mei 2021 om 00:16

Verratti had wel 12 keer geel mogen krijgen en die krijgt hiij niet. Krijgt ie dan weer wel wanneer het helemaal niet moet. Daar moet je als scheids toch wel je best voor doen. Die penalty die gelukkig teruggedraaid wordt, enkele City spelers die wel geel mochten krijgen (die waren echt wel aan het naaien op een bepaald moment), Danilo die er met donkerrood af mocht, Kimpembe allicht ook. Fernandinho die ook wel een keertje of 3 geel kon krijgen maar overal mee wegkwam (echt de Casemiro van de BPL die vent)... Ik heb hem lachwekkend veel verkeerd zien doen. Hij heeft gelukkig niet specifiek in het nadeel van een ploeg gefloten en het resultaat ook niet echt beinvloed imo, en dan gaan mensen al gauw zeggen dat ie het goed deed. Dat vind ik belachelijk. Hij heeft het resultaat niet beinvloed maar gemakkelijk een grote fout of 6 gemaakt.

5 mei 2021 om 08:14

Alleen Verati een 2e gele kaart? Hij had veel meer kunnen en moeten optreden, maar niet alleen tegen Psg, ook tegen Man City.

Volgens mij heeft Hererra een andere wedstrijd gezien. PSG was alles behalve goed, een beetje minder ego zou hun spel misschien beter maken.

Wanneer je de hele wedstrijd zo loopt te zuigen en te janken en dan gaat huilen omdat iemand 'fuck off' zegt als hij klaar is met je gejank. Haha. Wat een mietjes

Ja dat was te verwachten natuurlijk.. Onsportief op het veld, dan ben je vaak ook onsportief naast het veld.. Wat een griezels.. Neymar zal straks wel weer een heel boos berichtje op instagram zetten, of die enge zus van hem doet het.

Gewoon rustig afwachten mensen, alles wordt tegenwoordig opgenomen en kan worden terug beluisterd. Mocht t zo zijn, prima dan kan Kuipers de volle laag krijgen, verder heeft PSG de uitschakeling gewoon aan zichzelf te danken.

4 mei 2021 om 23:24

Waarschijnlijk hebben de spelers van PSG ergere dingen naar zijn hoofd geslingerd. Opgefokte mannetjes zijn het, stuk voor stuk. Zodra het niet loopt gaan ze schoppen.

4 mei 2021 om 23:25

Zelfs al zou hij een keer fuck off hebben gezegd nadat hij voor de zoveelste keer omringd werd door huilende psg spelers van mij mag hij

Wat een ellendelingen zijn het toch. Ben die smoesjes en het eeuwige gezeik over scheidsrechters zo beu...

Wat een triest clubje is Psg. Het is altijd janken als ze verliezen en poe poe, fuck off zeggen tegen een van de grootste bloedzuigers van de Europese velden. Misschien een keer niet elke keer zo janken en op de scheidsrechter afrennen. Karma.

Haha ik snap best dat kuipers Fuck off heeft gezegd, en terecht trouwens want wat liepen ze weer ontzettend te janken de spelers van PSG. Er worden zoveel dingen tegen de scheidsrechter geschreeuwd en als die een keer qat terug zegt mag dat niet....

Och och och. PSG heeft vanavond inderdaad laten zien de braafste jongetjes van de klas te zijn. Oh wacht… ik vond het trouwens bij die vermeende handsbal van Zinchenko wel opvallend dat hij vrij vaak ‘fuck you’ zei, maar dat zullen ze bij PSG natuuuurlijk nooit doen.

4 mei 2021 om 23:25

Eens, ik vond hem heel fel reageren en doorgaan erop. Ondanks dat hij gelijk had mocht Kuipers daar best een gele kaart voor trekken

4 mei 2021 om 23:48

Zinchenko kreeg ook geel

5 mei 2021 om 08:06

Dat was voor een ander moment. Dit ging om die onterechte penalty die hij eerst gaf

Haha zou me doodschamen als Psg zijnde, altijd janken en schoppen als het niet gaat zoals ze willen. Slechte verliezers zijn het.

Krijgen we dit nou elke keer?

Dat geloof ik zeker wel. Tot de rode kaart van Di Maria mocht City van alles doen. Natuurlijk beginnen ze bij Psg dan agressief te worden. Kuipers heel slecht gefloten. Mbappe moet zo snel mogelijk weg bij Psg

4 mei 2021 om 23:25

PSG is altijd agressief als het niet loopt, staat volledig los van de wedstrijd. Gegarandeerd een rode kaart zodra ze achter staan en het niet lukt. Ik geef daarom Kuipers de voordeel van de twijfel ipv de bloedzuigers zoals Paredes.

Pff nou als ik zie wat die spelers naar de scheids roepen. Volgens mij zag ik Zichenko nog duidelijk een stuk of 5x F*ck off zeggen tegen de scheids. Bjorn heeft gewoon goed gefloten.

Slechte verliezers van PSG

Nu nog meer genieten van de uischakeling.wat een trieste bedoeling bij die club. Ze mogen blij zijn dat er niet meer spelers met rood zijn afgestuurd.

5 mei 2021 om 00:56

Alleen in de Nederlandse competitie wordt er voor de overtreding van Di Maria slechts geel gegeven. Als je de intentie hebt om iemand te blesseren is het rood. Met dat schopje kan je niet iemand blesseren. Gelden er in NL andere regels dan in Europa? Overigens terecht rood hoor. Elke natrappende beweging ongeacht of je hem raak of niet, hard of zacht, dient met rood betraft te worden. Net als spugen naar iemand.

Ik heb vast een andere wedstrijd gezien, maar 70 minuten de betere ploeg? Ook al zou hij dat gezegd hebben, weinig echt schokkends. Vond psg vrij kinderachtig gedragen

En dit is het hele ding waarom PSG die CL niet zomaar gaat winnen. Bij City werd Fernandinho woest op Zinchenko toen die maar boos bleef op Paredes/kuipers. City roept elkaar tot de orde wanneer de scheidsrechter geen hele vreemde dingen doet, in het belang van het team en de winst. PSG staat altijd met zijn allen bij de scheids te klagen zodra de wind verkeerd staat. En ze versterken elkaar daarin. Dan krijg je dus dat als het tegenzit spelers zichzelf de wedstrijd uit 'frustreren' of zelfs rode kaarten gaan pakken (Di Maria) of er naar op zoek gaan (verratti).

Heel simpel te checken toch? Audio wordt geregistreerd. Slechte verliezers.. mijn eerste reactie.

4 mei 2021 om 23:32

Willen ze niet want dan komen ook de woorden van de PSG spelers aan het licht en dat kan zomaar wat heftiger zijn dan "fuck off" wat namelijk net niks voorstelt.

Altijd hetzelfde gezeik met deze verwende mannetjes, met die verschrikkelijke Neymar voorop. De hele wedstrijd lopen etteren, zuigen en rollen. Laat ze eerst in de spiegel kijken en zich daarna eens afvragen waarom er buiten Frankrijk nooit wat gewonnen word.

Een schande inderdaad. Fuck off betekend soort van en weg nu in Engeland. Maar dat veratti er You van maakt in plaats van off geloof ik echt helemaal niet gewoon. 70 min de betere ploeg pffff laat me niet lachen man. Psg begon goed maar na die goal was het niks meer.

Ag in Engeland roept elke speler 6x per wedstrijd Fuck off tegen iemand. lekker boeiend.

Mannen hebben zich kunnen onderscheiden van de kinderen hier. Kuipers floot goed, gaf geen fuck en bewaarde alle rust. Hierdoor keerde de rust redelijk snel terug.

Was het niet Zinchenko die in de eerste helft tot 10x toe F*ck Off riep?

Die spelers zien wel een hele andere wedstrijd altijd. Hoe kan je nu zeggen dat PSG 70 minuten lang de betere ploeg was? Op de eerste 15 minuten na was City totaal onder controle en hadden ze helemaal niets te vrezen. Misschien zegt dat genoeg over PSG spelers dat ze denken dat ze de bovenliggende partij waren.

De mooiste club in Frankrijk is OM. Geen enkele twijfel. 1 van de beste supporters in Europa. De sfeeracties in stade Velodrome zijn om van te genieten. Daar zal met alle respect een hollywood fraude club als PSG nooit aam kunnen tippen.

4 mei 2021 om 23:38

Saint-Etienne en Rc Lens zijn ook prachtige clubs waar psg niet in de buurt komt.

5 mei 2021 om 02:26

Wat veel mensen overigens niet weten is dat Marseille haar succesvolle perioden te danken heeft aan geldinjecties van rijke zakenmannen. President Bernard Tapie maakte door investeringen van een kwakkelend Marseille in de jaren 80 een super team door grote talenten en spelers te kopen. Uiteindelijk heeft ze dat de CL opgeleverd in 1993. Even later eindigde de beste man overigens nog in de gevangenis en werd het allemaal minder met Marseille.

5 mei 2021 om 14:24

Het was inderdaad 'genieten' toen die zogenaamd 'beste supporters in Europa' het trainingscomplex van hun eigen club bestormden afgelopen januari. Daar zijn ze echt veel beter van gaan spelen. Fraude in Frankrijk is door Marseille uitgevonden toen begin jaren 90 een titel moesten inleveren omdat ze de spelers van Valenciennes hadden omgekocht. Dat is OM. Weet je wie toen wel sjiek was en respect had? PSG door de titel als nummer 2 te weigeren.

70 minuten de betere hahaha, uh nee.

Zo een scheids hoort toch geen belangrijke wedstrijden te fluiten. Heel matig gefloten. Ook al was het niet gemakkelijk met zo een opgefokte spelers op het veld.

Haha hypcrisie den top. Durf te wedden dat psg spelers (een aantal ervan iig) achter de rug om van iedere scheids wat niet in hun voordeel fluit, even mompelend de huid vol te schelden. Maar als kuipers een keer iets zegt omdat hij continu bejegend werdt en waarschijnlijk kapot geirriteerd was, door elke keer gezanik te horen bij elke beslissing wat hij nam tegen of zelfs soms voor psg, dat hij een keertje wel foeterde tegen de spelers waar hij al de hele avond al gezeik over zich heen kreeg. Psg spelers zijn enorme losers en enorm kinderachtig geweest vanavond.

Hoe langer ik erover nadenk hoe meer ik verbijsterd ben over de spelers die hierover klagen. Hoe haal je het nou toch in je hoofd om na zo'n wedstrijd waarin je gewoon terecht uitgeschakeld bent, de aandacht naar de scheidsrechter te proberen te verleggen. Nadat je, je als ploeg zo gedragen hebt als PSG vanavond. Jezus. Echt. Hoe kom je erop omdat te gaan zeggen dat de scheidsrechter niet zo vriendelijk was. Wat had je verwacht dan. Dat hij je kwam vragen of je 1 of 2 klontjes suiker in je thee wil?

PSG heeft echt behoefte aan een aantal nieuwe spelers. Niet per se wereldtoppers op voetbalgebied (mag natuurlijk altijd) maar spelers die op mentaal gebied uitblinken. Geen rare jongens die de slachtofferrol opzoeken maar cultuurbewakers die de ploeg ervan doordringen dat het team voorop staat, ook als het tegenzit. Dat je bij tegenslag als team gaat voetballen en niet je frustratie af reageert of alle schuld bij de tegenstander of scheidsrechter legt maar het bij jezelf zoekt. Ze zijn nu als ploeg elke keer als het tegenzit zo kansloos gefrustreerd, dat is echt tenenkrommend. Met dit gejank na de wedstrijd echt als absoluut dieptepunt.

5 mei 2021 om 00:14

Is natuurlijk ook erger geworden met het vertrek van o.a. Thiago Silva en eerder David Luiz. Silva hield ze wel veel beter in het gareel. En ondanks zijn matige kwaliteiten, is ook David Luiz wel iemand die hier niet van gediend is. Nu lijkt de "macht" bij Neymar te liggen, die juist dit soort gedrag uitstraalt naar anderen.

5 mei 2021 om 00:22

Ja ik heb bewust vermeden om Neymar specifiek te benoemen want ik heb de afgelopen jaren echt een afschuwelijke hekel aan hem gekregen waardoor ik weinig objectief meer kan zijn als het op hem aan komt. Komt vooral door zijn gedrag in het veld overigens, het is een valsspeler geworden met zijn acteerkunsten, helaas. Want hij kan geweldig goed voetballen.

Ik zie PSG als een ploeg die overloopt van frustratie en een totaal gebrek aan correctie heeft op dit gebied. Het voorbeeld van Fernandinho die Zinchenko tot de orde roept is tekenend. Fernandinho grijpt in, in het belang van de ploeg, waarbij bij PSG de spelers elkaar nog verder opfokken door mee te doen aan dit gedrag. Een Thiago Silva was bij PSG denk ik inderdaad van onschatbare waarde op dat gebied, Luiz wellicht wat minder maar ook dat is inderdaad meer een fairplay speler dan wat er nu rondloopt.

Echt niet alle spelers zijn zo erg, Marquinhos, Verratti en Mbappe zijn echt geweldige spelers bijvoorbeeld, die in de juiste ploeg gewoon wel CL-winst waardig materiaal zijn maar bij PSG gaat dat denk ik echt niet lukken met de huidige selectie.

5 mei 2021 om 08:02

Ik denk dat Kuipers dit zelf op zijn hals haalt door het te roepen. Respect voor de scheidsrechter staat als agendapunt genoteerd, als je dan te maken krijgt met een scheidsrechter dat zelf denigrerend is naar de spelers dan vraag je erom.

Als je al gaat huilen omdat iemand fuck off tegen je zegt dan ben je wel echt een grote baby. Wees blij dat hij nog fuck off riep. Kuipers had net zo goed voor elke fuck off een gele prent kunnen geven.

PSG haalt na deze wedstrijd en deze domme uitspraken iig geen fans, mijn hemel zeg wat een zooitje bij elkaar. Zo krijg je de gun factor niet mee. Volledig terecht uitgeschakeld en dan nog de schuld bij de scheidsrechter leggen wie overigens een prima wedstrijd floot, pluimpje naar Kuipers. Oke, hij had meer rode kaarten kunnen geven na die zaag van Kimpempe en die idiote actie van Danilo maar ik heb er vrede mee, dit zooitje heeft zichzelf al genoeg vernedert vandaag, bah wat een walgelijk ploegje bij elkaar.

Kuipers was dramatisch. Ik vind Makkelie toch 10 keer beter. In de eerste helft had hij al 2 dramatische fouten. 2x voor hands bal gefloten terwijl ze duidelijk niet waren. Di Maria rood geven was terecht. Fernandinho rood geven, ja dat had ook wel gemoeten. Foden geel voor zn schwalbe’s. Danilo had rood moeten krijgen evenals die LB van City. En je kan als scheids geen fuck you zeggen tegen de spelers. Spelers zouden hier rood krijgen en of geschorst worden dus hopelijk krijgt Bjorn ook een schorsing van de Uefa (als dit waar is natuurlijk). Zie ik wel gebeuren, wetende dat de voorzitter van PSG en Cefferin maatjes zijn lol.

5 mei 2021 om 08:54

Spelers worden helemaal niet geschorst als ze fuck off of fuck you zeggen. Toen Zinchenko in de eerste helft helemaal door het lint ging, bij dat penalty moment, gebeurde er ook niks. Hij was duidelijk in beeld en riep een stuk of 10 x fuck off en fuck you. Daarbij schelden de spelers in het algemeen met nog veel ergere dingen naar de scheidsrechter en vaak nog even iets in hun moedertaal er achteraan, zodat de scheidsrechter ze niet kan verstaan. Als ze dat doen krijgen ze hoogstens een keertje een gele kaart, maar vaak gebeurd er helemaal niks.

5 mei 2021 om 09:45

Zinchenko zei dat niet tegen de scheids he! Als de spelers dat tegen de scheids zeggen dat krijgen ze mimimaal geel! Minimaal!

5 mei 2021 om 10:33

Minimaal geel krijgen ze ook niet. Hoe vaak zie je niet een speler een wegwerpgebaar naar de scheids maken, gevolgd door een stortvloed aan scheldwoorden. Bij de meeste scheidsrechters gebeurd er dan ook niks. Een Bas Nijhuis geeft dan geel, maar hij is daar eerder de uitzondering in.

5 mei 2021 om 10:41

Aanvulling: overigens zou ik het er wel mee eens zijn als er echt structureel geel wordt gegeven bij schelden en misbaar naar de scheidsrechter. Ik erger mij kapot aan die verongelijke voetballers die denken dat de scheidsrechter minderwaardig is en alle beslissingen in ferme bewoordingen bekritiseren. Nadeel daaraan is wel dat de scheidsrechter een bepaalde macht krijgt, waarbij ik zeker weet dat een grote hoeveelheid daar niet goed mee om kan gaan. Je ziet het nu ook in de NBA. Daar willen ze ook af van het bekritiseren van en misbaar maken naar scheidsrechters, maar de scheidsrechters maken er nu hun eigen show van. Bijna iedere wedstrijd wordt er wel een (of meerdere) speler verwijderd uit het spel, maar de reden is dan heel onduidelijk. Het op een normale toon vragen wat je fout deed is voor de scheidsrechter soms al genoeg om zijn moment te pakken en een speler te verwijderen.

Ik vond Kuipers waardeloos vandaag. Iets wat ik wel altijd aan hem kan waarderen is dat hij super chill en rechtuit met de spelers lijkt om te gaan. Fuck off met een lach wanneer je het gezeik van zo'n mietje beu bent moet dan ook zeker kunnen imo. Dat zouden deze jochies net vaker te horen moeten krijgen. Kuipers gedraagt zich gewoon altijd heel nuchter en vriendelijk dus om hier nou over te janken...

5 mei 2021 om 01:22

Ik kan het niet mooier verwoorden, goed gezegd!

Dat mag ik hopen! Die spelers waren zo gefrustreerd en vies aan het spelen dat je als scheids wel een beetje tegengas moet geven.

Vroeger hadden we in Nederland scheidsrechters die op hun strepen stonden zonder een kaart uit te delen. Je kreeg niet de ergste scheldwoorden naar je toe, maar woorden als hufter of debiel werden gewoon geroepen, andersom ook trouwens. Ik zeg niet dat het de manier is, maar de scheids was wel de baas. Tegenwoordig krijg je 10 spelers om je heen als je een ingooi de verkeerde kant op geeft, krijg je van alles en nog wat naar je geroepen wanneer je gewoon terecht een gele kaart geeft. Fuck off vind ik een prima uitspraak van Kuipers. Hij durft zijn mond tegen sterspelers open te trekken (kijk maar naar Neymar) en is de baas op het veld. Als hij dan ook nog goed fluit dwing je daarmee enorm veel respect af, en dat is hem gegund.

Het is toch geen toeval dat er altijd dingen gaande zijn, rode kaarten vallen, mensen verkeerde dingen zeggen als het bij PSG niet goed gaat en ze verliezen. Man man man ik lees fuck off 50 keer van de monden af per wedstrijd waar maak je je druk om. Ga voetballen ipv andere zondebokken zoeken, je bent gewoon niet goed genoeg geweest. Ook di Maria op t einde waar ik zo graag naar kijk, wat een idiote overreding. Kuipers is een top arbiter, een van de beste 5 van Europa, die is niet gediend van de praatjes en opgewonden standjes van Parijs. Houd gewoon je mond en wees eerlijk, City geef terecht gewonnen.

Verrati zegt geen fuck off te hebben gezegd tegen de scheids, maar die overdreven gezichtsuitdrukkingen en gebaren schreeuwen wat mij betreft fuck off. Ik heb gewoon nachtmerries gekregen van die misselijke mannetjes bij PSG met hun hypocriete gejank. Ik had nooit gedacht dat ik oprecht blij zou zijn voor een club als Man City, dat doet PSG toch knap.

Kuipers en Makkelie zijn 2 scheidsrechters van de bovenste plank. 2 scheidsrechters dat zo'n wedstrijd in goede banen kan leiden terwijl vele andere ten onder zouden gaan. Nadeel is wel dat beide heren dit weten en de wedstrijd zo weten te krijgen dat het niet over PSG of Man City gaat maar over de arbiter. Een scheidsrechter moet een wedstrijd leiden en niet zelf in de spotlights willen staan zoals eigenlijk vaker het geval is met Kuipers. Dit zal hem duur komen te staan wanneer de Uefa ermee aan de slag gaat. We willen met zijn allen dat scheidsrechters respect krijgt, maar wat Verratti zegt, als je zelf dit soort opmerkingen maakt dan vraag je erom.

Wauw! Wat een gejank met ongekend hoog kleutergehalte. Met zijn allen stampvoeten want we krijgen niet wat we willen. Je zou denken dat ze dit samen bedacht hebben. (Aanvoerder) Neymar had natuurlijk nog een rekening open staan. Zo kan je wel iets creeren met zijn allen. Als ieder hetzelfde roept over de scheids, hoppa plan beraadt.Wat mij betreft stopt deze hele kermis. Ps. Als poll zou ik graag willen zien: wie heeft nog sympathie voor Psg (ja/nee)

Het gedrag van Verrati is rondom schandalig, die kerel is gewoon gek. Ook de andere spelers van PSG waren gedurende de hele wedstrijd bezig met conflicten zoeken om City uit hun focus te halen en sommigen haalden ook de botte bijl boven, ...PSG is een zeer irritant team .

5 mei 2021 om 11:53

Verwende diva's. Door dit soort gedrag krijgen meer en meer mensen alleen nog maar meer afkeer richting de club Psg. Echt geen goede reclame voor je club als de spelers zich zo gedragen. Verder vind ik fuck off niets meer dan terecht mocht Kuijpers dat gezegd hebben. Er zijn al meerdere vervelende incidenten geweest wanneer het aankomt op het gedrag van de spelers van Psg.

En terecht. Volgde PSG toen Ibrahimovic er nog speelde en keek zowat iedere wedstrijd maar als ik nu zie hoe de spelers zijn veranderd en mee gaan in het vervelende gedrag van onder andere Neymar. Walgelijk. Had niet verwacht dat ik liever City dan PSG door zag gaan maar het is toch echt zo en het komt met name doordat ontzettend vervelende gedrag.

Dit is nu de derde keer dat ze het claimen. En nog in exact dezelfde bewoordingen ook. Gisterenavond voor het eerst, vanmorgen stond het weer bovenaan in het nieuwsoverzicht en nu alweer. Wat apart dat die lui van PSG elke keer hetzelfde blijven herhalen. Ook bijzonder dat de reacties onder het artikel, waaronder die van mij, exact dezelfde zijn als onder eerdere artikelen. Vreemd fenomeen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Lille OSC7940
3.AS Monaco7433
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
Ander HerreraMiddenvelder291
K. MbappéAanvaller2925
Pablo SarabiaMiddenvelder266
M. KeanAanvaller2512
K. NavasKeeper270
M. VerrattiMiddenvelder210
L. ParedesMiddenvelder201
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

30 fans
Laatste voetbalnieuws

UEFA slaat Kuipers en Makkelie over voor finale Champions League

Björn Kuipers en Danny Makkelie zijn overgeslagen door de UEFA bij de aanwijzing van de scheidsrechter voor de Champions League-finale tussen Manchester City en Chelsea op 29 mei in Istanbul. Voor...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren