PSV vreest ondanks clausule niet voor vertrek van Mario Götze

Woensdag, 14 april 2021 om 07:14

PSV is niet bang voor een zomers vertrek van Mario Götze, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International in navolging van de berichtgeving van Sky Deutschland. De Duitse televisiezender stelde dat de 28-jarige aanvallende middenvelder na één seizoen al zou willen vertrekken uit Eindhoven. Er zou op dit moment echter geen concrete belangstelling bestaan voor Götze.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat er aan het einde van het seizoen een evaluatiemoment zal zijn en dat daarover een aantal afspraken zijn gemaakt. Volgens het regionale dagblad kan Götze voor een ‘stevig miljoenenbedrag’ vertrekken als een club uit een van de grote Europese competities zich meldt. “Niet voor een appel en een ei en ook niet voor een ongelimiteerd bedrag, maar er is wel een (voor de buitenwereld onbekende) grens gesteld aan wat PSV voor hem kan vragen”, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Voetbal International maakt eveneens melding van een clausule in het tot medio 2022 doorlopende contract van Götze bij PSV. De Eindhovenaren stemden hier in oktober mee in om de normaal gesproken in financieel opzicht onhaalbare Götze binnen te hengelen. De 63-voudig Duits international liet zich destijds bijstaan door iemand uit zijn eigen vriendenkring, maar is nu met een nieuwe zaakwaarnemer in zee gegaan. Götze was eerder aangesloten bij het bureau Lian Sports, dat ook Leroy Sané en Jérôme Boateng in zijn stal heeft. Marc Kosicke, de nieuwe agent van Götze, behartigt ook de belangen van Liverpool-manager Jürgen Klopp.

PSV zou niet verbaasd zijn over die switch, al zorgt dat nu wel voor de nodige speculatie. De Eindhovenaren rekenen er echter op dat Götze nog minimaal een jaar blijft, vooral als er middels de tweede plaats een ticket voor de voorronde van de Champions League wordt bemachtigd. Voorlopig heeft zich in ieder geval nog geen club gemeld voor Götze, die volgens de berichtgeving van Sky de stap naar een betere competitie dan de Eredivisie zou willen maken.

Sinds zijn komst naar PSV kwam Götze tot vijftien wedstrijden in competitieverband, waarvan veertien keer als basisspeler. Daarin wist hij vijf keer het net te vinden. In het bekertoernooi maakte hij alleen minuten in de wedstrijd tegen De Graafschap (1-2 winst), terwijl de teller in de Europa League op zes wedstrijden staat. In Europees verband wist Götze één keer te scoren. De aanvallende middenvelder heeft bij PSV een tweejarig contract dat doorloopt tot volgend jaar zomer.


Poll

Zie jij Mario Götze komende zomer vertrekken bij PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door formus)

Drommel had nog een 1jarig contract en kost Psv 3,5 miljoen. Dus Gotze zal wel weg mogen als er 3,5 miljoen wordt betaald.

14 april 2021 om 07:40

hahaha, middevelders en keepers zijn natuurlijk ook dezelfde spelers, dus zijn de prijzen gelijk!!!!

Maar helaas, die gaat natuurlijk nooit weg voor 3.5 miljoen

14 april 2021 om 07:55

Hilarisch, ja. Maar ik zie Gotze ook niet heel veel meer opleveren met een 1-jaarlijks contract om eerlijk te zijn. Daar kunnen we dan schijtlollig over doen, maar wat rechtvaardig nou echt een veel hogere inkomstenstroom bij een verkoop? Hij heeft dit seizoen amper gespeeld, is blessuregevoelig, heeft geen restwaarde meer en hij kost ook nog een hoop salaris. Reken daar de veranderde markt door Corona bij en dat clubs zwaar in de problemen zijn geraakt, etc. Meer dan 5 miljoen is toch wel echt vrij onrealistisch als je het mij vraagt.

14 april 2021 om 08:30

Götze heeft in meer dan 60 procent van de wedstrijden meegedaan. Dan heb je niet 'amper' gespeeld.

14 april 2021 om 08:48

A, ja, laten we woorden uit de context trekken. Lekker bezig, maatje. Vooral niet op de inhoud reageren. Die levert maximaal 5 miljoen op. Daar durf ik mijn handen voor in het vuur te steken. Of hij nou amper of geregeld heeft meegedaan.

14 april 2021 om 09:01

Haha hoezo uit de context trekken? Je zegt het toch letterlijk? Dat hij maximaal 5 miljoen gaat opleveren is te onderbouwen en zal ik niet tegen kunnen spreken, al denk ik zelf dat PSV meer richting de 10 vraagt. Maar onderdeel van je onderbouwint is een argument over 'amper gespeeld'. Nou, dat klopt gewoon niet.

14 april 2021 om 09:02

28-29 zijn normaal gesproken de beste jaren die doorgaan tot zeker 32, tenminste als je lichaam niet kapot is gespeeld.

14 april 2021 om 09:12

speelt in 48 procent van de competitiewedstrijden, da's niet meer dan 60 da's minder dan de helft.
Maar strijkt wel een volledig en uitbundig salaris op.
Is op leeftijd, blessuregevoelig en er zijn nog altijd vraagtekens over zijn fysieke gesteldheid.

14 april 2021 om 09:15

Hij heeft in 15 van de 25 competitiewedstrijden meegespeeld Carlo, dat is precies 60 procent. Daarnaast speelt PSV ook EL en Beker waardoor het zelfs boven de 60 procent uit komt.....

14 april 2021 om 09:19

Amper gespeeld is toch gewoon een subjectief iets? In mijn optiek heeft hij amper gespeeld. Daar denk jij dan blijkbaar anders over. Dat dat niet klopt is dus mijns inziens simpelweg onjuist. Volgens jou klopt dat niet, ik denk daar anders over.

14 april 2021 om 09:23

Als 'amper' tegenwoordig meer dan 60 procent betekent dan hoop ik dat ik dit jaar amper loonsverhoging krijg. 'Amper' betekent namelijk gewoon 'nauwelijks' of 'bijna niet'. Dat hij minder heeft gespeeld dan je van te voren had gedacht/verwacht is wat anders. Maar subjectief is het niet.

14 april 2021 om 09:25

PSV heeft dit seizoen 29 eredivisie wedstrijden, 10 EL wedstrijden en 3 bekerwedstrijden gespeeld. Dat zijn 42 wedstrijden en 3780 potentiele minuten. Gã£â¶tze heeft hiervan 1706 minuten gemaakt. Geen idee of hij later in het seizoen gehaald is overigens dat kan dan nog in verhouding wat schelen. Dat is 45 van de mogelijke minuten iets voor PSV kunnen betekenen. Dat hij aan de aftrap verschijnt is wel wat anders dan daadwerkelijk minuten maken. 45 vind ik dan niet veel. Amper is overigens wel wat subjectief natuurlijk maar ik denk dat we allemaal kunnen stellen dat hij niet bijzonder veel gespeeld heeft voor PSV en dat toch wel een tegenvaller is.

14 april 2021 om 09:36

Götze kwam pas vanaf speelronde 5 bij PSV en heeft dus de eerste 4 speelrondes en voorrondes EL niet meegedaan omdat hij nog niet onder contract stond. Het argument 'amper gespeeld' (of te weinig) doelt op het te weinig beschikbaar zijn voor PSV, dat klopt dus niet als je in meer dan 60 procent van de wedstrijden mee hebt gedaan. Hoe 'aan de aftrap verschijnen' wat anders is dan 'minuten maken' snap ik niet helemaal 😅. Als je het omrekent naar percentage gespeelde minuten dan heeft hij 53 procent van de mogelijk gespeelde minuten meegedaan. Ook dat is bij lange na nog geen 'amper', maar ook een stuk minder relevant aangezien voor dit argument het niet echt ter zake doet of hij vaak in pak m beet minuut 75 gewisseld wordt. Van de wedstrijden die hij wel speelde maakt hij namelijk 86 procent van de minuten vol.

14 april 2021 om 09:52

Dan kom je alsnog rond de 50 uit. Jij rekent erop wanneer hij minuten gemaakt heeft en zegt dan dat hij in 60 procent heeft meegespeeld. Dat zijn een beetje vertekende statistieken want aan de aftrap verschijnen en maar een half uurtje spelen is wel wat anders dan een gehele wedstrijd. Als je dan iedere wedstrijd de laatste 2 minuten mag maken dan heb je in 100 meegespeeld maar geen reet effectief voor je club kunnen betekenen. . Hij is in ongeveer 52 procent beschikbaar geweest voor Psv, meer minuten heeft hij niet gemaakt. Dat zijn de volledige statistieken en toont aan dat hij lang niet veel heeft kunnen brengen en ook een flinke tijd niet beschikbaar is geweest voor PSV en het eigenlijk maar een flop is geweest. Gegokt en verloren wat mij betreft.

14 april 2021 om 10:01

De stelling was dat hij amper heeft gespeeld. Die stelling/ dat argument komt voort uit de gedachte dat hij bij wedstrijden van PSV dus te weinig beschikbaar is door blessures etc. Dat klopt dus niet, aangezien hij in 60 procent van de mogelijke wedstrijden heeft meegespeeld. Jouw argument dat hij dan in theorie ook steeds maar 2 minuten meegedaan kan hebben klopt ook niet aangezien hij, van alle mogelijke minuten die hij tijdens die wedstrijden maakte, er dus 86 procent gespeeld heeft. Dus nee, in die 60 procent zitten geen invalbeurtjes. Sterker nog, hij valt nauwelijks in. Als Götze beschikbaar is speelt hij vrijwel altijd. Dat hij in 52 procent van de minuten 'beschikbaar' is, klopt dus ook niet. Dat zou namelijk betekenen dat hij gemiddeld alleen gewisseld wordt omdat hij niet meer beschikbaar is. Klopt natuurlijk ook niet. Als je gewisseld wordt in minuut 75, betekent dat niet dat je anders niet door kan lopen. Dus je legt de statistieken bewust negatief en verkeerd uit en eindigt dan met 'hij is een flop'. Haha, oke dan.

14 april 2021 om 10:10

Het klopt in jouw hoofd niet. Ik vind nog steeds dat hij amper heeft gespeeld. Laten we niet doen of jouw mening belangrijker is dan mijn mening, mijn beste.

14 april 2021 om 10:19

Dat zeg ik toch niet? Rare conclusie. Ik zeg dat de term 'amper' niet klopt. Als jij vindt dat hij te weinig gespeeld heeft dan mag je dat van mij vinden. Ik had zelf ook op iets meer gehoopt, met name qua topwedstrijden. Maar 'amper' is het niet, dat is het enige wat ik zei....

14 april 2021 om 11:18

Götze kwam pas begin oktober. Toen waren er al 4 competitiewedstrijden gespeeld.
Lijkt me een weinig eerlijk vergelijk dat je nu aanhaalt.

14 april 2021 om 11:27

Jij vindt het geen flop dan? Zelf Labyad kan met minder minuten betere statistieken overleggen qua doelpunten, assists en gecreërde kansen. Dat lijkt me niet helemaal goed als je als de wereldkampioen bent binnengehaald.
Amper blijft subjectief, hoeven we het ook niet over eens te zijn ik vind als je zo weinig beschikbaar bent je amper een toegevoegde waarde hebt gehad aan Psv. Jij vindt dat niet, en daar heb ik vrede mee hoor.

14 april 2021 om 07:54

Denk niet dat er een club is die heel veel meer gaat betalen. Wat heeft Gotze nou echt gepresteerd? In een vrij matige competitie aantal wedstrijden meegepakt, aantal keer niet fit/geblesseerd. PSV mag handen dichtknijpen als ze er komende zomer 5-7 miljoen voor ontvangen. Ik zou hem ook gelijk van de hand doen bij zo'n bedrag. Nog zo'n seizoen en meneer Gotze heeft mooi wat miljoentjes op zijn bankrekening bijgeschreven en amper wat gepresteerd.

14 april 2021 om 08:00

Over zijn toegevoegde waarde zullen de meningen verschillen, en terecht. Ik vind dat Gotze het ‘oke’ doet, hij stelt niet teleur maar denk dat een Mo (in vorm) of Madueke dit ook had kunnen leveren. Desondanks, het is Gotze, een grote naam nog steeds. Zijn vast wel clubs met geld die zo een naam aan hun club willen verbinden, bij zulke spelers speelt er nou eenmaal meer dan een speler uit de eredivisie die zich nog moet bewijzen. Kan veel kanten op lijkt me wanneer er sentiment bij komt kijken (China, Duitsland, VS).

14 april 2021 om 08:29

Vergeet niet dat Gotze 2 seizoenen niet heeft gespeeld door een zware ziekte. Heeft meer wedstrijden gespeeld dan ik had verwacht eigenlijk. En logisch dat hij nog niet altijd constant bepalend is. Zou mooi zijn als hij volgend jaar weer kan doorgroeien naar een hoger niveau.

14 april 2021 om 12:28

Ik ben ook een beetje verbaasd over hoeveel wedstrijden hij heeft gespeeld. Had een stuk minder voor de geest. Komt misschien ook wel omdat hij niet altijd heel vaak het echte verschil heeft gemaakt. Toch zie je af en toe de klasse er vanaf spatten en je zou maar een Gotze nog een jaar hebben die steeds beter wordt en minder gevoelig voor blessures/uitval . Dan heb je toch een buitencategorie speler in je selectie.

Ik hoop echt dat hij nog een jaar blijft en zijn klasse kan laten zien. Zou geweldig zijn.

Goede speler en natuurlijk prachtig dat hij in de Eredivisie speelt maar toch had ik meer van hem verwacht. Zou mooi zijn als hij volgend seizoen helemaal blessurevrij kan beginnen en dan echt in topvorm kan geraken.

14 april 2021 om 07:51

Maar PSV wil waarschijnlijk toch nog wat aan hem verdienen en dat kan alleen deze zomer?

14 april 2021 om 08:03

Vertrekt Götze deze zomer dan krijgt PSV dus een mooi transferbedrag en als hij niet vertrekt dan heeft PSV volgend jaar nog steeds een speler onder contract staan van buitencategorie, die indien fit, enorm veel toe kan voegen aan het spel van PSV. In beide situaties is PSV de grote winnaar naar mijn mening.

14 april 2021 om 08:04

Ik denk het niet eerlijk gezegd. Ik denk dat PSV gewoon hem wil behouden, dat zou mij het meest logisch lijken, want je wil toch een goede selectie hebben staan volgend seizoen. Andere spelers komen meer in aanmerking voor een mogelijke transfer.

14 april 2021 om 08:50

Götze blijft.PSV is voor hem de ideale plek om te voetballen. Duitse trainer die hij goed kent,makkelijk te bereiken vanuit z'n woonplaats. Leuke relaxed competitie waar ie lekker kan switchen van bank naar basis. PSV is ideaal voor hem om nog te verblijven temidden van deze crisis.

14 april 2021 om 13:23

Ik denk dat Gotze gaat. Is imo alleen naar PSV gekomen om zich weer in de kijker te spelen.

14 april 2021 om 15:09

Rombomcu, PSV is toch never nooit de grote winnaar als Gotze blijft voor pak hem beet 20 wedstrijden, waardoor je max tweede wordt, hij Iha/mandueke of een ander talent uit de basis houdt en hij gratis de deur uit loopt? Je kan hem beter voor een miljoentje of 8 verkopen dit jaar als dat lukt en investeren in je eigen jeugd. Ik zie geen win/win situatie voor Psv, integendeel zelfs. Gotze is echt de beste speler in de eredivisie qua potentieel, echter heeft ie zijn meerwaarde voor PSV na de eerste 5 wedstrijden aardig weten te verbergen. En jij zegt heel toepasselijk 'indien fit'. Denk dat dat zijn grote probleem is. Hij is 40 procent van de wedstrijden (10 vd 25 geblesseerd) niet fit geweest dit seizoen. En dat is heel veel voor de grootverdiener in de selectie. Edit: het is ook een vorm van kapitaalvernietiging als je een speler die een waarde van rond de 10 miljoen behelst, volgend jaar transfervrij de deur uit laat lopen toch? Het is nou ook weer niet zo dat PSV een enorm kapitaal op de bank heeft staan.

Ik ben toch wel benieuwd om wat voor bedrag het dan gaat. Erg lastig in te schatten. Een miljoen of 10?

14 april 2021 om 07:43

Nee, dat lijkt mij wel heel erg veel. Zal wel zo rond de 4 miljoen zitten? Nog 1 jarig contract, blessure gevoelig en heeft zichzelf nou niet echt heel erg bewezen afgelopen jaar.

14 april 2021 om 07:47

Vind 10 miljoen wel veel voor een speler die jaarlijks niet eens de helft van de wedstrijden kan spelen. Denk dat je met 5 al blij kan zijn. Heeft wel een paar leuke dingen gedaan maar ook weer niet uitgeblonken ofzo. Zie niet snel een club uit een hoger segment voor hem komen eerlijk gezegd.

14 april 2021 om 11:02

@benzema hoe kom je op 10 miljoen voor Gotze? Zie veel PSV-ers roepen 5/7/8 of 10 miljoen.
Toen Gotze afgelopen jaar transfervrij was, toen kwamen al niet de clubs die stap hoger zouden zijn voor Gotze. Waarom zouden die clubs nu komen na 1 jaar PSV waar hij sterk begon, uitlag met blessure en laatste tijd niet bovenuit steekt?

Hij past sws niet bij clubs die tegen onderin moeten strijden. Moet wel aanvallende team zijn. Denk je dat (sub)topclubs echt gaan komen en betalen terwijl zij hem 'gewoon' gratis hadden kunnen oppikken. Een Sevilla had makkelijk gok kunnen nemen bijv.

Heeft niks te zoeken in een top 5 competitie. Zou als ik hem was proberen volgend jaar volledig fit te zijn en te knallen met PSV. Als hij ze dan ook nog eens regelmatig op sleeptouw heeft genomen kan hij weer een stap maken.

14 april 2021 om 08:46

Mwah, wel in de competitie hoor. Alleen dan niet in een topploeg.

Ik denk dat een Götze bij een VfL Wolfsburg ofzo bijvoorbeeld best een leuke speler kan zijn in de basis 11 hoor. Hij moet het dan alleen niet te hoog in ''zijn bol'' krijgen als hij weg wilt.

Gister verscheen het bericht dat gotze weg wou. Om vandaag te antwoorden dat psv zich niet druk maakt. Voor gisteren maakte ik me ook niet druk. Creëeren we niet onze eigen verhaallijn? Hoe dan ook, als gotze wil gaan moet die lekker gaan. Hij is niet zo bepalend geweest dit seizoen als vooraf gehoopt.

3,5 Miljoen benieuwd of er een club is die dit over heeft voor Gotze
want zo bijzonder heeft hij niet gespeeld dit seizoen als hij al speelde natuurlijk

maar als hij weg wilt lekker laten gaan
alleen benieuwd waarheen
want Duitsland, Spanje, Italie, Engeland enzo heeft hij niks te zoeken

14 april 2021 om 08:53

Ik dacht misschein zn AC Milan, haalt vaker oude topspelers terug.

14 april 2021 om 09:09

dat klopt
maar vind hem op dit moment niet goed genoeg voor een club als AC Milan
als Gotze dan toch kiest voor een van de topladen
dan een laag geklasseerd team
hoger dan PSV is niet te doen op moment voor Gotze
als hij nog zijn vorm had toen hij Duitsland aan de wereldtitel hielp
was Milan goede optie in deze tijd
maar nu zeker niet

Prima speler hoor. Heeft bij vlagen zijn geniale momenten laten zien, maar ook niet emer dan dat.
Indien ze er nog wat geld voor kunnen vangen en Götze wilt echt weg uit de eredivisie (wat ik best kan begrijpen hoor), dan gok ik wel dat het geen topteam gaat worden. Dan zal het denk ik echt wel een Frankfurt worden in de Bundesliga of een Everton in de BPL (dat kaliber, niet perse deze teams).

Zie hem niet (meer) aansluiten bij een top team in de grote competitie(s).

14 april 2021 om 08:49

Ik las vandaag ook zn leuke tweet. Iemand zei dat Gotze PSV heeft misbruikt en dat de talenten nu daardoor wegwillen. Waarop iemand reageerde van: Ga je ook klagen als je een avondje met een topmodel hebt gehad en ze je daarna niet meer wilt? Geniale vergelijking Maar even serieus, laat Gotze lekker gaan na dit seizoen.. Geld vangen en Madueke kan zijn positie opvangen. Toch gewoon een genot om Gotze een jaar hebben zien spelen voor PSV

14 april 2021 om 11:05

@daavy je mist nog stukje in je vergelijking..

Je gaat klagen omdat je partner nu boos is en weg wil
En uiteindelijk heeft die korte relatie met model je niet veel verder gebracht.

14 april 2021 om 12:40

Ik neem aan wel een leuke tijd!
En heb best genoten van Gotze, zeker kan vele malen beter.

Is een geweldige speler die in een beter PSV nog meer had laten zien. Maar je hebt nu al kunnen zien dat hij technisch en tactisch van de buitencategorie is. Of hij nu al klaar is voor de absolute top? Ik denk het niet. Hij is nog niet " hard". Speelt nog te vaak niet. Dat kan bij PSV in de Eredivisie maar dat kan niet bij de top in een buitenlandse competitie. Ik zou als ik hem nog een jaar bij PSV blijven. Volgend jaar met het hele elftal, consistent, een hoger niveau aantikken, misschien Europees hoog scoren, en dan een transfer maken.

Als er even goed zou zijn gelezen in het Eindhovens Dagblad (stukje van Rik Elfrink), dan staat er dat er juist GEEN clausule in zijn contract staat. Er is GEEN prijs opgenomen waarvoor die weg mag (naar 1 vd europese topcompetities). Er is alleen wel een ondergrens bepaald door de directie (al dan niet in overleg met Mario zelf), waarvoor hij verkocht zou MOGEN worden. Er is dus geen clausule in zijn contract in de vorm van een gelimiteerde afkoopsom.

14 april 2021 om 10:19

Ach is toch eigenlijk helemaal niet zo belangrijk? De kans dat er een club komt waar hij in geïnteresseerd is, lijkt me erg gering.

Het is niet dat Gotze zich flink in de kijker heeft gespeeld om ineens een flinke stap omhoog te maken. Ik zie hem wel blijven, verbaas me wel over het nieuws als het waar is dat hij alweer wil vertrekken. Als je nou een smaakmaker bent snap ik dat, maar hij heeft toch helemaal niet gebracht wat met alle bombarie voorspelt werd.

Blijkbaar vindt PSV zelf ook dat Gotze niet goed genoeg gepresteerd heeft om een stap omhoog te maken. En daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Laat hem eerst maar eens 30+ wedstrijden in een seizoen spelen en de eredivisie kapot spelen. Leuke dingen laten zien maar zeker niet genoeg om alweer een stap om hoog te maken.

Een "stevig miljoenenbedrag", laten we geen illussies maken: Gotze heeft niet bij PSV getekend omdat hij de droom heeft om er lang te spelen. Die heeft puur getekend om zo snel mogelijk weer een stap te maken. Ik kan mij niet voorstellen dat een wereldkampioen, die gratis wordt gecontracteerd, een contract tekend bij PSV met een hoge transferclausule. Meer dan 10 miljoen is in mijn ogen niet geloofwaardig. Dit "stevige" miljoenenbedrag zal lijkt me rond de 7 miljoen liggen. Opzich is dat mooi voor een investering van 0 euro naar 7 miljoen(het hoge salaris niet meegerekend uiterraad), maar daar koop je geen waardige vervanger voor.

Die is dus volgend jaar weg. Deze leeftijd is het moment om een stap te maken.

Oke als die blijft is dat prima. Je kan hem in de champions league goed gebruiken zeker nu Ihattaren weg zal gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8275
2.PSV6837
3.AZ6729
4.Vitesse6016
5.Feyenoord5525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller3118
E. ZahaviAanvaller2310
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller131
J. PiroeAanvaller91
Y. MvogoKeeper310
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

445 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren