Dick Advocaat voorziet makkelijke dagen in aanloop naar Ajax

Donderdag, 14 januari 2021 om 07:27Daniel Cabot Kerkdijk

Dick Advocaat kreeg tijdens het duel van Feyenoord tegen PEC Zwolle (1-0) het gevoel dat zijn spelers al bij het uitduel van zondag met Ajax bezig waren. De oefenmeester baalde van het spel dat zijn ploeg op de mat legde en miste felheid. “Ik zag geen beleving en geen strijd”, vertelde hij aan ESPN. “De eerste helft was heel pover, de tweede helft ging nog wel. Maar ik ben blij met de drie punten. Als we zondag weer zo spelen, dan zijn we kansloos.”

Na een povere eerste helft greep Advocaat in de rust met twee wissels in. Hij haalde Bryan Linssen en Mark Diemers naar de kant en bracht Luis Sinisterra en Ridgeciano Haps binnen de lijnen. Sinisterra maakte de winnende treffer. “Tijdens de rust kon ik al mijn spelers wel wisselen”, erkende de trainer van de Rotterdammers. “Misschien speelt het toch mee dat ze niet geblesseerd willen raken richting de Klassieker en daardoor op halve kracht de duels ingaan, maar ik weet het zelf eigenlijk ook niet zo goed.”

Advocaat was te spreken over de maker van het winnende doelpunt. “Hij is een creatieve speler. Hij kan een speler uitspelen. En hij kan scoren. Dat heb je weer gezien. Maar hij heeft wel, mede door zijn blessures in de afgelopen periode, nog een lange weg te gaan.” De sterke invalbeurten van Sinisterra en ook Haps zijn, om fysieke redenen, geen garanties voor een basisplek tegen Ajax. “Beiden kunnen nog geen hele wedstrijd spelen, dus we moeten de komende dagen een plan maken hoe we dat gaan aanpakken.”

Feyenoord heeft nu evenveel punten als Ajax en Vitesse, dat dinsdag met 1-0 van FC Utrecht won. Advocaat gaat donderdag rustig voor de televisie zitten als Ajax tegen FC Twente speelt. “Ik ga Ajax eens goed bekijken”, stelde hij. 'Maar het wordt een makkelijke voorbereiding voor mij. Tegen Ajax wil iedereen wel gaan. Daarvoor hoef ik niemand te motiveren.” Het duel tussen Ajax en Feyenoord begint zondag om 16.45 uur in de Johan Cruijff ArenA en staat onder leiding van Danny Makkelie.

Botteghin na Vitesse - Feyenoord: 'Dit was een onnodige nederlaag'
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door bliek)

Laten we hopen dat hij Aad de Mos een belletje geeft. Die weet nog wel een strakke taktiek!

14 januari 2021 om 08:19

Haha Aad dacht gister ook dat PSV wel ff met 3-0 ging winnen. Wat een man. Ik hoop dat Aad een makkelijke overwinning van ajax voorspelt.

14 januari 2021 om 08:21

Nu kan Feyenoord laten zien of ze echt tot de top 3 behoren! Als ze zondag winnen van Ajax dan is Feyenoord top 3 waardig.
AZ wint gisteren uit in Eindhoven, dat zegt genoeg!

14 januari 2021 om 08:26

Ja hoor, Prem. Omdat jouw ploeg bij psv won, moet Feyenoord laten zien in de top 3 te horen. Zo werkt het natuurlijk niet he. Zie met Az eerst maar eens structureel boven Feyenoord te eindigen voordat je zulke uitspraken doet.

14 januari 2021 om 08:41

Een topploeg wint van de kleintjes Prem. Laat AZ dit seizoen nou net bewijzen dat niet te kunnen. 1x winnen van een zwak PSV doet daar niks aan af, we gaan het zien aan het eind van de rit. Ik verwacht Ajax, PSV en Feyenoord boven AZ te vinden.

14 januari 2021 om 08:47

Als Feyenoord bij Ajax zou winnen zouden dit Bonus punten zijn.
Als Feyenoord verliest dat had iedereen dat al verwacht. Uiteindelijk gaat het er dan om hoe je verlies.
Als je alles heb gegeven en je bent minder dan je tegenstander oftewel Ajax wat in deze iet vreemd zou zijn kan ik er vrede mee hebben.
Verliezen bij Ajax is niet de graadmeter of je top 3 behoord dat is de ranglijst en op dit moment is dat zo.

14 januari 2021 om 08:58

Mocht Feyenoord verliezen bij Ajax behoort het gewoon tot de top 3, mocht het winnen dan zijn ze bewonderingswaardig een kampioenskandidaat

14 januari 2021 om 09:10

Ik teken voor een gelijkspel

14 januari 2021 om 09:45

Ik teken er ook voor natuurlijk.

14 januari 2021 om 09:54

Als ik toch ergens een krabbel mag zetten, dan teken ik voor winst van Feyenoord ;-)

14 januari 2021 om 10:40

Haha als we dat nu kunnen doen doe ik met je mee

14 januari 2021 om 15:28

@ajaxf1
als Feijenoord komende wedstrijd tegen Ajax wint wil dit ook niks zeggen. Feijenoord wordt in Nederland nog steeds beschouwd als een topploeg maar is al gelangere tijd behoorlijk in verval. AZ heeft dit seizoen vaak te weinig gekregen, terwijl Feijenoord in mijn ogen meerdere punten onterecht heeft mogen bijschrijven.
Waarbij Feijenoord in mijn optiek aan de hand van Advocaat een speltype hanteert wat topploeg-onwaardig is.
Volgens mijn inschtting zou Feijenoord zelfs op plek 4 boven hun stand leven.
Op basis van kwaliteit van de selecties zijn Ajax, Psv, AZ, Vitesse en zelfs ook Twente een beter team.
Ik verwacht AZ dus zeker boven Feijenoord.

14 januari 2021 om 15:28

dubbelpost

14 januari 2021 om 15:32

@carlo.

Het is wel ,ooi dat de feiten niet liegen.
Wel goed om uit je eigen beleving te praten.
Welke wedstrijden heeft Feyenoord te veel gekregen volgens jou?

Ik denk dat je ergens ook een fout maakt. Betere spelers maakt geen beter team.
Als je in een jaar tijd 1 keer verliest wil dat wat zeggen. Dat het op een spelmanier gebeurd wat jou niet bekoort is een ander verhaal.

Maar voorlopig staat Feyenoord 2 de en aan de hand van het aantal punten horen ze daar ook te staan. Of zijn er misschien paar punten bijgekocht?

14 januari 2021 om 16:21

@bliek
o.a.
PEC uit
Emmen uit
Twente thuis
Utrecht thuis
Gisteren ook teveel gehad met PEC thuis.
Als ik de wedstrijden kijk vind ik zelfs vaak dat Feijenoord meer krijgt dan het verdient qua spelbeeld.
Verder maak ik geen fout. Betere spelers maken inderdaad geen beter team. Ik zeg dat de kwaliteit van de door mij genoemde selecties beter is, in ieder geval in dit seizoen. Zij tonen dus , in mijn optiek, aan dat ze dit seizoen een beter team hebben. Laten dus beter voetbal zien.
Vind Feijenoord zeer verdedigend voetballen, vaak teveel krijgen en zeker niet thuis horen op de plek waar ze nu staan. Komt op mij over als een wankel poppetje dat elk moment kan omvallen. Ik begrijp dat jij daar anders in staat.
Overigens vind ik omgekeerd dat AZ dus dit seizoen vrij vaak te weinig heeft gekregen. Voetballend vaak de overhand hebben en dan toch slechts een gelijkspel. Dan levert AZ dus iedere keer 2 punten in. Maar komen op mij toch stabieler over en ik denk dat ze dit in de rest van het seizoen gaan tonen.

14 januari 2021 om 16:57

Carlo,

Het gaat erom dat je na 90 minuten punten heb. Of dit nou verdedigend is of met oogstrelend voetbal maakt niet uit den k ik zo.
Feyenoord kreeg gisteren te veel? heb je de wedstrijd gezien?
Feyenoord had 61% bal bezit.
7 schoten tegen 2.
Ik weet niet. Was het goed gister nee verdiende Zwolle die de bus parkeerde meer nee zeker niet.

Als Feyenoord zondag 40 % balbezit heeft en ze winnen wil dat zeggen dat ze een betere tactiek hadden dan dat Ajax had. Is Ajax dan beter nee want ze verliezen.

Dat wankel poppetje word al een jaar over geroepen dat ze omvallen.

Volgens mij is Feyenoord super stabiel juist voetbal is elke week niks maar pakken toch de punten. daarentegen zijn de andere clubs die je noemt minder stabiel.

Ik zie het niet anders hoor ik zie hoe het is.

14 januari 2021 om 20:59

@carlo35:
PEC-Feyenoord 0-2 (expected goals op basis van doelpogingen: 0-77 - 2,65).
Emmen-Feyenoord 2-3 (expected goals: 1,17 - 3,04)
Feyenoord-Twente 1-1 (expected goals: 3,45 - 0,64)
Feyenoord-Utrecht 1-1 (expected goals: 0,99 - 2,29)

De gegevens van de wedstrijd van gisteren zijn nog niet beschikbaar. In jouw 4 voorbeelden steelt Feyenoord alleen een punt tegen Utrecht. Tegen Twente kreeg Feyenoord duidelijk te weinig en bij PEC en Emmen was de zege ruimschoots verdiend. Als die cijfers een beetje bij elkaar in de buurt liggen kun je nog een leuke discussie voeren, maar hier liggen ze mijlenver uit elkaar.

15 januari 2021 om 10:06

@ijsmuts die cijfers zeggen mij helemaal niks, ook die zijn aan interpretatie onderhevig. Als een ploeg 4 x een doelpoging heeft welke allen op het allerlaatste moment geblokt worden worden ze bijvoorbeeld al niet meegeteld in de cijfers. In de wedstrijd tegen Emmen kreeg de beste speler van Emmen bijvoorbeeld een belachelijke rode kaart. En zo zijn er wel meer dingen te achterhalen maar dan zou ik iedere wedstrijd moeten terugkijken en dan helemaal hier neerkalken. De beste manier om een wedstrijd te beoordelen is em te bekijken. Dat heb ik gedaan. En daaruit mijn conclusies getrokken. Het zegt mij in ieder geval al genoeg dat je het hebt over het feit dat de cijfers van de laatste wedstrijd (nog) niet beschikbaar zijn. Dat is toch geen manier om een wedstrijd te beoordelen Een voetballer (trainer / coach) beoordeelt een wedstrijd op wat hij heeft gezien, niet op wat enkele punten-fetisjisten op een website zetten.

15 januari 2021 om 10:18

Maar jij zegt dat je Feyenoord-Zwolle gezien heb dan ben ik wel benieuwd hoe je kan concluderen dat Feyenoord te veel heeft gekregen?
Zwolle is wel geteld 2 keer bij Marsman geweest?

Ach. Een slechte generale tegen PEC om vervolgens de topwedstrijd te winnen is best mogelijk. Ik verwacht daarom 1-3. Of nou ja, hoop het meer zodat de eredivisie weer helemaal open ligt.

14 januari 2021 om 07:51

Voor Feyenoord ja, je moet eerder hopen op een gelijkspel. Dan ligt het "open" omdat beide dan punten verliezen en de top 5 erg dicht op elkaar komt, laten we daar dus op hopen. Ajax mag vanavond d al puntverlies lijden hoor, dan is het helemaal open tot eind Januari.

14 januari 2021 om 08:18

Ik ging er voor het gemak al vanuit dat Ajax vanavond zal winnen. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan is een gelijkspelletje ook leuk voor de competitie. Kan Vitesse zomaar de grote winnaar van januari worden.

14 januari 2021 om 09:27

Voor Ajax is Feyenoord in eigen huis de laatste 20 jaar 1 van de makkelijkste wedstrijden. Ik zie Ajax eerder vanavond punten laten liggen dan zondag. In de Kuip daarentegen is het voor Ajax een stuk minder makkelijk, niet dat ze kansloos zijn, maar dan wil de wedstrijd vaker in een gelijkspel eindigen.

Aan de andere kant speelt Feyenoord dit seizoen uit beter dan in de Kuip. Speelt beter? Beter kan je stellen, ze behalen meer punten buitenshuis. Een lege Kuip doet Feyenoord niet boven zichzelf uitstijgen. Misschien een lege Arena wel, ik hoop met je mee :-). Maar als ik een voorspelling moet doen, dan zeg ik 4-0.

Haha, zondag kunnen we in elk geval niet vermoeid aan de aftrap staan inderdaad. Op een juist moment gescoord, weinig weggegeven en 'gewoon' uitgespeeld. Ik verwacht zondag ook absoluut een scherper Feyenoord.

14 januari 2021 om 07:54

Gebaseerd op gisteren mag je dat wel verwachten, maar tegen Sparta was het van Feyenoords kan af ook al niet erg best, beetje net zoals gisteren. Ik hoop dat ze Zondag wat meer laten zien anders gaan ze er gewoon keihard af, want Sparta,Pec en al die anderen is inmiddels kleuterschool voetbal vergeleken met de top 5/6.

14 januari 2021 om 08:05

Het is al sinds het begin van de competitie niet best van de kant van Feyenoord. Toch staan ze tweede op het moment. Geen idee wat het precies inhoudt, maar dit Feyenoord is stug en taai. Dat wordt voor Ajax en Feyenoord beide gewoon een lastig potje.

14 januari 2021 om 08:28

Feyenoord gaat helemaal nergens keihard af, tinus. Dat is het nou net. Ik zal niet beweren dat we daar wel even gaan winnen, maar reden om aan te nemen dat we er "keihard" af gaan, is er echt ook niet.

14 januari 2021 om 09:09

@michiel2424 ze hebben dan ook nog geen fatsoenlijke tegenstander gehad. Je zag het aan PSV gisteren. tegen ajax kwamen ze nog goed weg, gisteren gelijk 3 goals om de oren.
over 2 weken weten we precies waar elke "top" club staat

14 januari 2021 om 10:05

Michiel2424, de laaste 3x is Feyenoord afgegaan tegen Ajax, ik hoop natuurlijk ook op een spannende wedstrijd tot het einde ( in het voordeel van ons ), maar er is juist wel reden om aan te nemen dat jullie af gaan. Eerst maar is bewijzen dit niveau aan te kunnen!

14 januari 2021 om 10:14

@bme. Dus een wedstrijd van anderhalf jaar geleden is meer bewijs dat we er zondag keihard afgaan dan dit seizoen waarin Feyenoord pas een keer heeft verloren en de minst gepasseerde verdediging heeft met Vitesse?

14 januari 2021 om 10:26

@orgullo Ja, want Vitesse was de beste tegenstander die jullie tot nog toe gehad hebben, ook volgens de ranglijst, en daarin gingen jullie er af. En afgaande op het kwaliteitsverschil en de recente historie in de Arena is dat geen gekke gedachte nee. Als Ajax net zo speelt als tegen Psv, ondanks de zwakke start, wordt het gewoon een kansloze middag voor Feyenoord.

14 januari 2021 om 10:36

verliezen is altijd een optie, zeker daar. Maar keihard afgaan lijkt nu niet logisch.

14 januari 2021 om 11:31

@silverfront. Tja, Ajax heeft ook punten verloren de laatste vijf wedstrijden tegen een matig Psv, Willem II en Twente. Ik vind ze achterin vrij broos. Maar dat ze favoriet zijn staat buiten kijf.

14 januari 2021 om 11:44

'Daarin gingen jullie eraf' Paar kleine details. Het was 1-0. Het was praktisch de enige echt goede wedstrijd van Feyenoord dit seizoen met goed voetbal (ruimte op het veld). Daarnaast wint Feyenoord exact dezelfde wedstrijd 49/50 keer daar ze wel 8 100% kansen hebben gemist. Ik heb geen verwachtingen, nochtans geen positieve, voor de wedstrijd tegen Ajax. Maar ik hoop wel dat ze er bij Ajax net zo makkelijk over denken als jij.

ik betrap mijzelf er op dat ik elke x weer lekker ga zitten voor de wedstrijden van Feyenoord (deze x extra omdat ik intresse had in Pratto) maar bijna elke keer geef ik het na 1 helft op..
Vind het toch jammer dat er regelmatig zo pover gespeeld word terwijl er toch best wel aardig wat leuke spelers op het veld staan.

dest te knapper blijft het eigenlijk dat het gat met Ajax Nihill is en dat ze zelfs boven psv staan momenteel.

14 januari 2021 om 08:16

Ik snap niet dat je het apart vindt dat ze boven Psv staan. Psv speelt toch ook gewoon gruwelijk slecht dit seizoen? Hebben drie x een helft goed gespeeld. En tegen Ajax een kwartiertje omdat de eerste twee kansen raak waren meer niet.

14 januari 2021 om 10:47

in dus verre apart dat als je de selecties naast elkaar legt, het verschil toch behoorlijk in het voordeel van PSV uitkomt, althans in mijn ogen.

psv heeft bij vlagen wel een aantal wedstrijden (althans helften er van xD) goed tot heel goed voetbal laten zien, die potjes zijn bij mij meer blijven hangen dan de wedstrijden die ik tot nu van Feyenoord heb gezien.

vandaar dat het mij persoonlijk verbaasd

14 januari 2021 om 13:29

@Paauwer, PSV heeft natuurlijk wel op papier betere spelers dan Feyenoord. Als je naar de individuele kwaliteiten kijkt.

14 januari 2021 om 08:45

Het is inderdaad bizar en vindt nu al plaats sinds Dick trainer is. Het is niet goed, ziet er niet uit en je kijkt zeker niet voor je lol, maar ze pakken wel steeds de punten. Dat is toch wel echt een kwaliteit van de trainer.

14 januari 2021 om 09:36

@burwatti,

Dat heb ik dit seizoen sowieso zonder publiek. Ik vind het helemaal niks. Van mijn eigen club heb ik alleen genoten toen ze in eigen huis speelde tegen Cska Moscow. Ajax uit tegen Atalanta vond ik een leuke pot en de beste pot die ik dit seizoen gezien heb was afgelopen zondag.

Ik kan niet wachten tot Arne Slot aan de slag mag gaan. Dick behaald uitstekende resultaten, maar het voetbal is niet om aan te gluren. Er zit geen lijn in, behalve positioneel in verdedigend opzicht.

Over het algemeen moeten we gewoon concluderen dat qua niveau dit het ongeveer is gemiddeld genomen. Ze zullen een keer beter spelen en het zal een keer minder gaan, maar per saldo heb ik het gevoel dat ze al het hele seizoen zo spelen. Je haalt er een prima aantal punten mee trouwens en ze staan er gewoon bij in de top, ook al is het niet heel spectaculair wat ze laten zien. Ben benieuwd wat Feyenoord in de klassieker kan. Vaak is als ze naar de Arena komen de stabiliteit niet aanwezig, waardoor het eigenlijk geen echte wedstrijd is. Eens kijken hoe Dick het neer gaat zetten. Afgaande op de prestaties van Pratto tegen Sparta en PEC verwacht je hem eigenlijk niet in de basis, maar wie weet zit ik er naast. Ik zou lekker met Sinisterra in de spits spelen en eventueel Haps als linksbuiten.

14 januari 2021 om 08:22

@master het lijkt wel of Feyenoord zich elke wedstrijd aanpast aan het niveau van de tegenstander en ervoor zorgt dat ze net iets beter zijn zodat ze de puntjes pakken.
Het zal echt allemaal niet veel mooier gaan worden.

Ik ben zeer benieuwd naar zondag ik heb er een heel hard hoofd in heb niet het idee dat we ons kunnen gaan aanpassen aan Ajax zodat we net de winst eruit halen.

Dat valt uit in de Arena toch juist al jaren tegen? De laatste goede wedstrijd die ze speelde was onder Fred Rutten met Lexie Immers die kans op kans miste. Wellicht toch nog even wat peper in hun reet stoppen de aankomende paar dagen Dickie!

14 januari 2021 om 10:08

Precies. Mjin hemel wat spelen we daar altijd als een stel schijterds. Zelfs in het kampioensjaar, toen we wonnen in Eindhoven, Alkmaar 0-4, Groningen 0-5, we wonnen bijna alles dat jaar lieten we ons daar volledig overbluffen. Mochten van geluk spreken dat het 2-1 werd.

De voorbereiding zit in ieder geval mee. Dag langer rust en twee simpele tegenstanders gehad daar waar Ajax psv heeft gekregen en vanavond weer een zware pot.

14 januari 2021 om 09:04

JK

Het kan ook een voordeel zijn die 2 zware potten. Of sterke tegenstanders ze moeten er wel weer gelijk staan. Iedereen moet gelijk scherp zijn.
Als Ajax vanavond win zal de flow goed zijn.

Ik zelf verwacht toch voor zondag ook een overwinning van Ajax waar ik het niet hoop.
De kracht van Ajax ligt voorin en op middenveld.
Onze kracht ligt in de verdediging. Ik schat Middenveld van Ajax beter in. Onze voorhoede kon weleens gaan verassen nu er meer keuze mogelijkheden zijn voor Advocaat.

14 januari 2021 om 09:55

Ja voor beide valt denk ik wel wat te zeggen. Ik zat meer te denken aan 2 winst achter elkaar wat je een lekker gevoel geeft dat je dit meeneemt naar zondag. Then again als we 3 punten pakken vanavond zit je er ook best lekker in denk ik na 2 moeilijke wedstrijden.
Benieuwd hoe Dick de wedstrijd gaat aanvangen, Sini vind ik een gevaarlijke speler maar kan niet een volle wedstrijd spelen. Begint hij dan of zou hij invallen? Ik denk dat je vanaf het begin moet proberen zo sterk mogelijk te beginnen.

14 januari 2021 om 10:45

Als je de tweede helft van zondag onthoud en je wint vanavond dan gaat Ajax met een lekker gevoel naar zondag.

Ik denk dat Advocaat per positie gaat kijken wat hij beste tegenover de spelers van Ajax kan gaan zetten.

Achterhoede staat wel vast met Malacia Sinistera Spajic en Geertruida.
Middenveld vermoed ik Fer Toorsntra en toch Diemers.
Voorhoede verwacht ik op link Haps Sinistera spits en Berghuis linksbuiten.

Dit is mijn vermoeden Haps kan dan diepgang verzorgen maar ook gelijk Mazeroui opvangen. Sinistera moet voor gevaar zogen bij Schuurs en Blind.

14 januari 2021 om 12:35

Lijkt me het beste als je Ajax pijn wil doen idd door snelheid en beweeglijkheid voorin te hebben. Beide spitsen gaan dat niet brengen, dan kan je later altijd nog Linssen brengen mocht Haps het niet vol kunnen houden.

14 januari 2021 om 09:10

@JK-Ajax ach ze hebben net 2 weken vrij gehad, als we dit niet fysiek niet aan kunnen dan moeten ze maar weer naar de amateurs.

Ik ben op zich wel blij met een op papier serieuze tegenstander, anders krijg je misschien niet zo'n wedstrijd als Feyenoord gisteren had en kun je zomaar punten verspelen.
Ik neem toch aan dat ze twente niet onderschatten.

Ik vond het gisteren tamelijk beroerd, maar een ding is zeker: achterin staat het als een huis. Centrale duo is gewoon erg sterk en vond Geertruida ook weer erg goed. Pluim ook aan Marsman die zich in anderhalf jaar tijd van derde keeper waar iedereen om lachte tot stabiele tweede doelman heeft ontwikkeld. Laatste 6 wedstrijden 1 tegendoelpunt is gewoon netjes. Dit Feyenoord gaat denk ik geen kampioen worden, daarvoor zit er te weinig creativiteit in het team, maar het kan langer meedraaien dan iedereen denkt omdat het zo sober is.

Laat Feyenoord maar komen zondag. Wij hebben al twee zware potten gehad voor zondag om weer een beetje op niveau te komen terwijl Feyenoord twee middenmoters heeft gehad die nergens voor spelen. Daarnaast heeft Feyenoord ook niet de snelheid die PSV bezit om in de omschakeling gevaarlijk te worden, dus met die degelijke verdediging voor de goal blijven hangen zal dan ook een zware opgave zijn als Ajax maar blijft aandringen.

14 januari 2021 om 10:11

Eerst vanavond nog een wedstrijd, dat lijken er sommigen hier al te vergeten. Hopen dat de club uit jouw stad drie punten kan pakken!

14 januari 2021 om 10:38

Haha, ik zit vanavond met een vriend op de bank te kijken die voor Twente is, maar ik hoop toch echt dat de punten naar Amsterdam gaan vanavond

14 januari 2021 om 10:28

Berghuis en Pratto hebben die snelheid niet, dus denk ik dat Dick met Haps en Sini wat gaat proberen. Die hebben die snelheid immers wel.

14 januari 2021 om 10:41

Dat zal in ieder geval voor meer dreiging zorgen dan die twee langzame spitsen, maar ik denk dat de belangrijke slag toch op het middenveld gewonnen moet worden, want ik zie bij Feyenoord niet zo snel iemand die deze snelle jongens makkelijk kan lanceren.

14 januari 2021 om 10:49

Het blok staat goed bij Fey met Fer. Jens en Berg op een goede dag kunnen die pass hebben. Alleen zal Diemers wel een k*tmiddag hebben denk ik.

Ik begrijp dat je je spelers minder hoeft te motiveren naar een klassieker toe, maar ik zou het toch wel even doen Dick. Ik hoop van harte dat het jaarlijkse slachtfeest meevalt dit jaar, maar ik heb er een hard hoofd in. Feyenoord moet 90 min gefocust en gemotiveerd zijn. Als Ajax dan een off-day heeft halen we er misschien een gelijkspelletje uit.

Het spel van Feyenoord is niet om aan te zien, net als het oude Italiaanse voetbal, maar wel effectief Dick gaat in wedstrijden voor het voorkomen van een tegengoal. Hij weet dat iedere club wel een kans krijgt en die moet er dan in. Zo win je Ajax moet winnen weet hij en hierdoor zal hij zeker voor het oude kiezen:tegenhouden Ajax moet vol en vol gas geven Feyenoord omblazen zodat het weinig uitmaakt of ze hun spaarzame goal wel of niet maken Maar eerst vanavond Tagliafico sparen en winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4446
2.Vitesse4119
3.PSV4024
4.AZ3717
5.Feyenoord3518
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller1710
B. LinssenAanvaller154
L. SinisterraAanvaller61
J. BijlowKeeper60
L. PrattoAanvaller40
N. MarsmanKeeper120
D. VenteAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

27 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Maandag 25 januari
Na Bayern München heeft ook Borussia Dortmund belangstelling voor Florian Neuhaus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren