Danny Post woedend in interview: ‘Volgens mij is Boscagli 1,10 meter groot’

Dinsdag, 22 december 2020 om 23:15Dominic Mostert • Laatste update: 09:43

Danny Post veegt na de 4-1 nederlaag van VVV-Venlo tegen PSV de vloer aan met zijn eigen ploeg. De aanvoerder beaamt voor de camera van FOX Sports dat een dergelijke verliespartij altijd mogelijk is tegen een ploeg als PSV, maar heeft geen begrip voor de wijze waarop zijn ploeg verdedigde op meerdere beslissende momenten. In het bijzonder licht Post een overtreding uit die leidde tot een penalty (1-1) en wijst hij naar de manier waarop zijn ploeg reageerde op de hoekschop die resulteerde in de 2-1.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

32 reacties (laatste reactie door asroma8)

1 punt uit de laatste 6 wedstrijden klopt, maar dan hebben ze er ook veel uit het linker rijtje gehad. Het moet beter voor VVV maar het is nog geen crisis.

23 december 2020 om 10:19

VVV heeft gewoon een matig team en zal vooral door strijd erin moeten blijven. Er zijn nog een aantal andere ploegen die ook niet bepaald best zijn, dus daar kun je je winst uit halen. Dat je als VVV een keer 4 wedstrijden op rij verliest hoort er een beetje bij. ADO en Emmen doen hetzelfde, maar ook bij een PEC en Heracles loopt het niet bepaald lekker

Tja, Boscagli is niet de grootste maar stond begin deze maand ook niet voor niets op plek 7 van percentage gewonnen kopduels in Europa (87,5% meen ik). Is gewoon, ondanks zijn lengte, een uitstekende kopper met goede timing, hoewel dit heel matig verdedigd was.

22 december 2020 om 23:55

Ach, ik vind het ook gemaakt grappig ... hij is maar 1.10 groot.
De beste koppers zijn niet per se heel groot,maar het is een kwestie van timing, intelligentie en positionering.

23 december 2020 om 00:09

Precies! Correct me if I'm wrong, maar was Puyol niet ook relatief klein? Maar over de grond of door de lucht, je kwam er niet langs.

23 december 2020 om 01:55

Puyol is 1,78m. Boscagli is 1,81m. En ik heb het voor de gein opgezocht omdat hij relatief klein is en een gouden bal won, maar ik had dus echt nooit gedacht dat Cannavaro slechts 1,75m is. In mijn herinnering minimaal even lang als Frank de Boer, maar die is dus 1,80m. Blijkt wel dat koppen een specialisme is dat niet per se aan lengte gebonden is. Hopen dat Boscagli zich nog verder doorontwikkelt. Goed koppen voor zijn lengte kan hij alvast, maar daarmee houdt de vergelijking met deze legendes wel op haha

23 december 2020 om 02:54

Precies. Basacikoglu won bij Feyenoord ook bizar veel (kop)duels, puur omdat zijn timing goed is en hij ontzettend hoog springt. Linssen deed hetzelfde bij Vitesse. Altijd zo kort door de bocht om het alleen op lengte te gooien

Heerlijk die reactie en terecht. Wat zie je dat nogmaals weinig, dat spelers er zo van balen

23 december 2020 om 01:00

Niks mis mee, er zijn te weinig spelers die dit gif hebben tegenwoordig.

23 december 2020 om 08:08

Je mag balen, maar niet echt collegiaal om je teamgenoten publiekelijk af te branden. Dat kun je beter intern houden.

Aanvoerders die zo'n interview geven maken zich nooit echt geliefd. Teamgenoten zo afvallen in een interview is ontzettend laag. Het wordt live uitgezonden en die teamgenoten kunnen zich niet verweren. Wat dat betreft is het fijn voor VVV dat ze even winterstop hebben. Zou waarschijnlijk niet heel gezellig zijn in de spelersgroep.

22 december 2020 om 23:33

Vooral hoe hij Kum persoonlijk afviel was opmerkelijk..

22 december 2020 om 23:41

Heerlijk zulke interviews, zeg gewoon wat je denkt en vind, het is ook echt iets van deze tijd dat je altijd maar lief moet zijn, vooral de jeugdige spelers/mensen hebben geen idee meer om met kritiek om te moeten gaan, snap ook niet dat Tadic vorig jaar zoveel kritiek kreeg omdat hij Dest even op zijn plek zette, zo hoort dat af en toe

23 december 2020 om 08:25

Heb niks tegen goed de waarheid zeggen tegen medespelers maar doe dat dan face to face in de kleedkamer.

22 december 2020 om 23:36

Liever dit dan altijd met de mantel der liefde bedekken. Had daar bij Feyenoord onder Gio altijd een hekel aan. Hij of de aanvoerder zagen altijd genoeg aanknopingspunten na een slechte wedstrijd. De waarheid mag ook wel eens gezegd worden, het zijn profs geen amateurs. En hij heeft gewoon gelijk

23 december 2020 om 08:29

Er is nog altijd een middenweg tussen alles met de mantel dertiende bedekken en medespelers persoonlijk aanvallen he. Dat hij zoiets zegt als die opmerking over Boscagli vind ik nog wel kunnen maar Kum zo live op TV aanvallen is een beetje respectloos. Als Kum niet dat soort fouten maakte speelde hij wel in de middenmoot... Daarnaast vind ik Danny Post nou niet de persoon die even kritiek mag hebben op alles dat fout gaat. Alsof hij zelf wel alles goed doet.

23 december 2020 om 02:18

Die is compleet gestoord. Zo boos worden en volop afgeven op je teamgenoten maar zelf ook een waardeloze speler zijn. Te grappig voor woorden. Als je dit nou hoort van een geweldige speler dan kan je de boosheid mischien enigzins begrijpen maar deze gek is geen haar beter.

Fijne aanvoerder hebben ze bij VVV, fijn even niemand zien...

22 december 2020 om 23:38

Begrijpelijke frustratie toch? Hoe kan je als Kum nu zo ingrijpen ondanks dat hij de ervaren man is. Tegen Ajax pakte hij ook al rood geloof ik.

23 december 2020 om 02:16

En dan ondertussen zelf ook waardeloos spelen. Altijd grappig.

Boscagli is toch helemaal geen kleine speler? Volgens mij zijn bijvoorbeeld madueke Götze ihattaren een stuk kleiner. Om maar een paar psvers te noemen. Bovendien is goed koppen ook positioneren en timing, en dat heeft verder niets met lengte te maken

23 december 2020 om 01:04

1.81 meter is Boscagli wat toch wel erg klein is voor een verdediger. ik weet niet hoe groot de verdedigers van VVV zijn maar als er 1 tussen loopt van rond de 1.90 meter mag je toch wel verwachten dat die zo een kopduel wint

23 december 2020 om 08:30

Boscagli en Ihattaren zijn volgensmij beide 181. Dat is net wat klein voor een verdediger maar ondanks dat kan Boscagli gewoon goed koppen.

Hij heeft wel gelijk, maar zeg dan iets we zijn profs en geen amateurs. Zullen elkaar flink de waarheid zeggen in de kleedkamer zonder dat dit in de media hoeft. Niet altijd hoeft de hand boven het hoofd te worden gehouden, maar zo je team afvallen als captain gaat ook ver.

Leuk, dat afgeven op Boscagli omdat het een verdediger is die onder Van Bommel compleet waardeloos was omdat er toen iemand nodig was die er direct kon staan. Mensen vergeten daardoor voor het gemak dat Boscagli best wel jong is en het nu, zeker onder Schmidt, steeds verdienstelijker doet. Zijn cross- en inspeelpasses zijn goed, hij durft de bal vanuit de verdediging op te eisen om op te bouwen en heeft slimme loopacties voor wat betreft kopduels. Het is een slimme voetballer voor in de verdediging met sterke punten die zeldzaam zijn op zijn positie. Zijn 1 op 1 duels op de grond en directe dekking daarentegen zijn ver onder de maat. Maar hij is jong en verbetert zich weldegelijk op dat vlak. Het is een heel bruikbare verdediger met potentiëel dat er ook langzaam uitkomt. Vanwege het recente verleden en zijn zwakke duelkracht wordt er hier belachelijk gedaan over Boscagli, maar dat vind ik dus heel laag en makkelijk vanwege de stijgende lijn die hij neerzet de afgelopen maanden. Om je eigen team een lesje te leren moet je als tegenstander zeker niet meer op Boscagli gaan afgeven in mijn ogen.

Danny Post speelt zelf al het hele seizoen als een natte krant. Hopelijk gaan zijn teamgenoten de rest van het seizoen tijdens interviews uitgebreid op zijn fouten in.

Heerlijk toch, iemand via de media op z'n flikker geven. Eerlijkheid duurt het langst.

Lekker Danny, vooral ook voor je collega's al heb je uiteraard gelijk, maar even je centrale verdediger neerzetten als incompetent, dat hoor je niet vaak een aanvoerder doen. PSV spelers zijn voor VVV gewoon te snel. Ik denk tegen Fortuna had hij applaus gekregen voor een goede sliding op de bal. Maar ja die van PSV zijn betere en sneller en dan lijkt het allemaal wat onbeholpen. Lengte zegt niet alles. Timing en sprongkracht doet veel. Je kan 2 meter zijn, maar als je niet kan springen of kan timen ga je echt niet elk duel winnen zoals men wel altijd verwacht, want je bent zo groot.

Boscagli wint toch regelmatig zijn kopduels, klinkt alsof ze bij VVV zich gewoon niet zo goed hadden voorbereid.

23 december 2020 om 15:20

Inderdaad. Misschien wel de beste kopper van Psv.

Lengte is niet alles. Ik heb Matthew Amoah veelvuldig zien spelen. Kleine kerel, maar erg sterk in de lucht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
14.Willem II31-28
15.RKC Waalwijk30-22
16.FC Emmen30-28
17.VVV-Venlo23-48
18.ADO Den Haag22-47
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
V. van CrooijAanvaller313
D. PostMiddenvelder300
G. GiakoumakisAanvaller3026
T. PachonikVerdediger291
T. KirschbaumKeeper290
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

1 fan
Middenvelder, 32 jaar

In de wandelgangen

Zondag 16 mei
Liverpool denkt aan Florian Neuhaus als vervanger van de waarschijnlijk vertrekkende Georginio Wijnaldum. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren