Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Post zichtbaar geïrriteerd na rode kaart: ‘Dan heb jij niet goed geluisterd’

Laatste update:

Alex Pastoor vindt dat zijn ploeg dinsdagavond flink benadeeld is op bezoek bij VVV-Venlo (1-1). De hoofdtrainer van Almere City moest in de laatste twintig minuten stand zien te houden met tien man nadat Danny Post een rode kaart had ontvangen tegen zijn voormalig werkgever. Een onterechte beslissing, aldus Pastoor. Ook Post is van mening dat het een zware straf is van scheidsrechter Martin van den Kerkhof.

Pastoor keek met zijn ploeg al snel tegen een achterstand aan, maar sleepte er wel een punt uit. "Ik heb van het begin tot het einde genoten", vertelde hij na afloop bij ESPN. "In de tweede helft begonnen we niet zo lekker. We wilden het tempo opschroeven, verdedigend en aanvallend, maar daar slaagden we niet in. Op een gegeven moment moet je met tien man door en dan is het alle hens aan dek. Ik vind dat ze dat fantastisch gedaan hebben zonder een kans weg te geven. Dat zag er heel goed uit."

De rode kaart vond Pastoor niet terecht. "Ik heb de beelden gezien en vind het volkomen onterecht. Het zijn twee spelers die op elkaar inglijden. Dat gebeurt honderd keer per training. Als mensen op elkaar inglijden loop je het risico dat ze elkaar raken. Dit is een contactsport, maar daar zijn we al ver van verwijderd. Er wordt al niet meer getackeld en als er getackeld wordt, wordt het bijna niet herkend. Het valt me een beetje tegen, maar hoort bij deze tijd."

Ook Post, die negen jaar voor VVV speelde, vond het een onterechte rode kaart. "We glijden allebei naar de bal, maar ik zet hem harder in dan hij. Ik heb totaal niet de intentie om hem te blesseren. Ik ken hem ook best goed. Dit is zuur, want ik benadeel mijn ploeg hiermee. Maar hij geeft niet voor niets eerst geel. Ik vind het zwaar gestraft. De scheidsrechter had er goed zicht op en gaf in eerste instantie geel. Als je het dan terugkijkt en alles wordt vertraagd, ziet het er altijd erger uit."

Mark van Rijswijk stelt vervolgens dat Post pas werd toegezongen door het VVV-publiek toen hij rood kreeg. "Dan heb jij niet goed geluisterd", aldus de middenvelder. "Ze hebben mij de hele wedstrijd toegezongen. Ook tijdens de warming-up. Ik heb de hele wedstrijd mijn naam gehoord. Ik voel mij zeker gewaardeerd. Het is een play-off-wedstrijd, dus het is niet meer dan logisch dat ze je staan uit te zwaaien als je rood krijgt. Dat hoort er ook bij."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het 100% een rode kaart, gestrekt been. Speler van VVV houd duidelijk in en zo moet het, gewoon eem dwaze actie.

31 mei 2023 om 13:11

Idd veel rooier worden ze niet. Alleen bijten of slaan is dieper rood

Gestrekt been, noppen vooruit en op hoge snelheid inkomen. Dat je überhaupt over deze kaart durft te klagen vind ik belachelijk.

Gewoon terecht rood. Als er geen intentie was dan is het gevaarlijk met gestrekt been inkomen en abonimabel slecht getimed.

Dit is een terechte rode kaart, schopt een speler geblesseerd, als dit been op de grond vast stond, met deze snelheid had het net zo goed een botbreuk kunnen zijn.
Schandelijk dat Pastoor en Post hier zo over denken!

Ben voor Almere, woon daar maar vond het gewoon een 100% rode kaart, komt er 1 even in zeg.
Je zag daarna ook het bloed op zijn scheenbeen.

31 mei 2023 om 10:05

Klopt Mitch! Ben benieuwd wie er uiteindelijk de play of wint.
Zou het Nac ook gunnen, eredivisie waardige sfeer daar

Ben het eens met de mening van Alex Pastoor en van Danny Post. Scheidsrechter Martin van den Kerkhof had, wat mij betreft, kunnen volstaan met het uitdelen van een gele kaart aan Post. Voor de duidelijkheid: Ik ben geen aanhanger van VVV, noch van Almere City. ,

Ik ben benieuwd hoe ze trainen als dit volgens hen 100 keer per training voorkomt. Ze vallen elkaar in ieder geval niet af.

Dit is gewoon erg dom inkomen en de bal totaal verkeerd inschatten. Enige zelfreflectie was wel op z'n plaats.

Wat een matige argumenten: hij gaf eerst geel, geen intentie om te blesseren, ik ken hem goed... Rood is rood!

Dat er amper getackled wordt omdat scheidsrechters snel kaarten trekken en de situaties niet goed inschatten ben ik het mee eens. Het moderne voetbal is een vorm van zaalvoetbal op een (kunst)grasveld. Echter, deze tackle verdiende in mijn ogen zeker geel en ook rood vind ik niet gek.

Rood is terecht. Maar die overtreding van De Boer was ook een pittige met een rood randje, maar daar kijkt de VAR niet naar. En dan die gele kaart voor Akujobi waar de VAR voor rood wilt kijken terwijl akujobi word opgevangen. VAR was voordeel van VVV gelukkig was de scheids wel goed en heeft naar mijn mening best goed gevloten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren