Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lukkien hoopt zonder wijzigingen waardig afscheid te nemen bij Emmen

Laatste update:

De opstellingen voor het allesbeslissende duel in de Keuken Kampioen Play-Offs zijn bekend. Afzwaaiend FC Emmen-trainer Dick Lukkien voert ten opzichte van de met 2-0 verloren heenwedstrijd tegen Almere City geen enkele wijziging door. Alex Pastoor, trainer van Almere, gooit zijn elftal op twee plekken om. De wedstrijd begint om 18.00 uur en is te zien op ESPN 1.

Lukkien, die vanaf komend seizoen bij FC Groningen aan de slag gaat, heeft wat goed te maken aan De Oude Meerdijk. Door een dubbelslag van Lance Duijvestijn werd het dinsdag 2-0 in Almere. Toch besluit Lukkien niet in te grijpen en precies dezelfde elf namen op ste stellen. Pastoor doet dat niét: hij slachtoffert Thomas Poll en Jochem Ritmeester van de Kamp voor Anthony Limbombe en Hamdi Akujobi.

Na de 2-0 nederlaag in en tegen Almere gaat Emmen zijn belangrijkste wedstrijd van het seizoen in. De ploeg van Lukkien, die zijn 270ste en laatste wedstrijd voor de Drenten coacht, maakte dinsdag een verrassend matige indruk. Flinke meevaller voor Emmen is dat het op De Oude Meerdijk weer kan beschikken over Lucas Bernadou. De Fransman kwam in de play-offs nog niet in actie wegens een blessure, maar is nu weer fit verklaard. Daartegenover staat de absentie van Keziah Veendorp, die nog te geblesseerd is om mee te doen. "Het is zondag zaak om de wedstrijd vol branie en enthousiasme aan te gaan", was Lukkien strijdbaar bij RTV Drenthe. "Op een magische Oude Meerdijk zijn we tot veel in staat."

In Almere en omgeving zal men na de 2-0 zege in de heenwedstrijd nog steeds aan het bijkomen zijn. Nog nooit waren de Flevolanders zó dicht bij promotie. De voorwaarden voor het bereiken van het heilige doel zijn uitstekend. Waar Emmen de nodige al langer geblesseerde spelers moet missen, beschikt Pastoor over een fitte selectie. Bovendien zijn middenvelder Danny Post en rechtsback Hamdi Akujobi weer beschikbaar, nadat zij het heenduel nog moesten laten schieten wegens een schorsing. De voorbereidingen op een groot feest zijn al getroffen. Zo is bekendgemaakt dat de mogelijke huldiging maandag om 17.00 uur plaatsvindt en dat René Schuurmans, zanger van het lijflied 'Laat de zon in je hart', zal optreden.

Opstelling FC Emmen: Van der Hart; Te Wierik, Araujo, Veldmate, Burnet; Vlak, El Messaoudi; Romeny, Diemers, Antonisse; Zivkovic

Opstelling Almere City: Bakker; Akujobi, Van Bruggen, Jacobs, Barbet; Smeets, Peña; Limbombe, Pascu, Duijvestijn; Van La Parra

FC Emmen - Almere City:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Succes Emmen! Hoop dat jullie het redden!

Sterkte Emmen! Het zit er gewoon niet in tegen dit Almere

11 juni 2023 om 17:54

Emmen speelde vorige week gewoon beroerd en hebben het verlies aan hun zelf te danken. Als Emmen speelt zoals ze het eerder hebben laten zien, dan maken ze nog wel kans.

Kom op Almere tijd voor promotie!

Ik had liever NAC, Willem II of desnoods VVV gezien. In deze wedstrijd ben ik voor Emmen, maar ik denk eigenlijk niet dat ze het gaan redden om die 2-0 goed te maken.

Hattrick Ole Romeny

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren