Woedende Jürgen Klopp steekt tirade af na nieuwe blessure: ‘Gefeliciteerd!’

Zaterdag, 28 november 2020 om 16:35Chris Meijer • Laatste update: 16:53

Liverpool beleefde zaterdag een uitermate frustrerende middag in het AMEX Stadium. The Reds verloren door een in de laatste minuut na inmenging van de VAR gegeven strafschop niet alleen twee punten, maar zagen ook James Milner uitvallen met een hamstringblessure. Het leidt na afloop tot een woedende reactie van Jürgen Klopp voor de camera van BT Sport.

Voorafgaand aan het bezoek aan Brighton & Hove Albion sprak Klopp al zijn ongenoegen uit over het feit dat Liverpool na de Champions League-wedstrijd van afgelopen woensdagavond tegen Atalanta (0-2 nederlaag) zaterdagmiddag om 13.30 uur alweer moest aantreden. De Duitse manager sprak van een ‘misdaad’ en hield BT Sport hier medeverantwoordelijk voor. Klopp kan zijn chagrijn dan ook niet verbloemen als hij na afloop voor de camera van die zender moet verschijnen. Hij bevestigt dat James Milner een hamstringblessure heeft opgelopen, waardoor het onzeker is of hij komende dinsdag in de Champions League kan meespelen tegen Ajax. Ook Alex Oxlade-Chamberlain en Thiago Alcântara zullen tegen de Amsterdammers niet van de partij zijn, evenals de langdurig afwezigen Virgil van Dijk en Joe Gomez.

“Milner heeft een hamstringblessure. Gefeliciteerd. Jij werkt voor hen. Verrassend dit. Brighton had ook problemen met blessures. Misschien moet je Chris Wilder er naar vragen hoe we dat kunnen voorkomen. BT heeft gekozen om dit duel om 13.30 uur te laten beginnen. Jullie hebben dat gedaan! Het is gewoon heel gevaarlijk voor de spelers als ze op woensdagavond om 21.00 uur moeten spelen en vervolgens op zaterdag 13.30 uur weer. Ik weet niet hoe vaak ik het nog moet zeggen. Het is anders als we om 16.00 uur of 18.30 uur spelen”, geeft een woedende Klopp te kennen. Hij kan niet begrijpen dat er in de Premier League niet vijf keer gewisseld mag worden.

“Toen we een week geleden met de managers erover spraken, was een ruime meerderheid voor vijf wissels. Er is sindsdien niks veranderd. Chris Wilder (de manager van Sheffield United, klaarblijkelijk tegenstander van vijf keer wisselen red.) heeft gezegd dat ik egoïstisch ben. Ik denk dat hij dat juist is, maar dat is niet belangrijk. Ik heb in zijn positie gezeten toen ik bij Mainz werkte, het draait erom dat het lukt om handhaving te realiseren. Vijf keer wisselen is puur voor de spelers”, gaat de manager van Liverpool verder. “Als ik vandaag vijf keer had kunnen wisselen, had ik Robertson eraf gehaald voor Konstantinos Tsimikas om hem te sparen. Het gaat niet om tactiek, maar om spelers sparen. Het is voor alle spelers. We zullen zien wat de gevolgen zijn van nu tot december.”

Des Kelly, verslaggever van BT Sport, kreeg in Engeland lof voor zijn interview met Klopp. Onder meer Gary Lineker vindt het terecht dat Kelly Klopp erop wijst dat de schuld niet per se bij BT Sport ligt. “Jij krijgt lof voor het feit dat je bij je punt blijft. Ik moet stoppen met klagen, aangezien het geen zin heeft. Het probleem is dat we een contract getekend hebben, maar dit seizoen hebben we grotere problemen: geen voorbereiding, veel wedstrijden in korte tijd. Dat is niet oké. Ik ben niet egoïstisch, ik spreek in het belang van Liverpool. Ik heb op dit moment moeite om mijn elftal samen te stellen”, stelt Klopp. Kelly wijst hem op het feit dat hij zich met dit probleem eerder tot de clubleiding van Liverpool moet wenden, omdat zij mede het contract getekend hebben. Bovendien keurt de Premier League iedere keuze van de televisiezenders goed. "Jullie vallen terug op afspraken die voor deze tijd zijn gemaakt. Het probleem is dat er een contract is over die uitzendtijden en dat is nu gewoon heel vervelend. Geen enkele club heeft zo vaak om 13.30 uur gespeeld, dat is een probleem."


Poll

Snap jij de woede van Jürgen Klopp?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door zortax)

Alles voor de Aziatische markt. Dat er ontiegelijke roofbouw wordt gepleegd op spelers maakt niks uit. Wel goed voor ajax. Hoe vermoeider Liverpool en hoe meer spelers ze missen hoe meer kans op een goed resultaat voor de Amsterdammers.

28 november 2020 om 17:10

Aan de andere kant kun je zeggen dat zulke clubs eigenlijk genoeg geld hebben om 2 teams neer te kunnen zetten met toppers. Maar ja, Ik weet niet wie er gelijk heeft en ik heb ook geen mening betreft de discusie, maar het is fijn dat 2 mensen eindelijj een keer rustig in discussie gaan en hun mening beargumenteren. Dat zie je helaas niet vaak meer.

28 november 2020 om 17:57

Het is ook niet dat ik medelijden heb met Klopp of met de club Liverpool, maar als je ziet hoeveel spelers spierblessures krijgen, dan heb ik wel medelijden met de spelers. Want spierblessures zijn vaak een gevolg van overbelasting. En ja, ze verdienen miljoenen ect, etc. maar dan nog is het een slechte zaak als er roofbouw op de spelers' hun lichamen wordt gepleegd.

28 november 2020 om 21:57

@amazingninja, dit is pas de 2e x dat Milner in de basis staat van een PL wedstrijd. Het drukke schema de schuld geven is echt onzin van Klopp. Als Milner overbelast raakt omdat hij slechts een weekje 2 wedstrijden van 90 minuten speelt dan is dat niet best. Hij speelt ook al jarenlang niet meer voor het nationale elftal

28 november 2020 om 17:57

Hoezo voor de aziatische markt? Ben het er mee eens dat er enorm veel wedstrijden zijn en dat dit roofbouw is, maar dit is toch niks nieuws voor PL managers? Die spelen vaak zelfs 3 potjes per week met PL, FA Cup en nog een Cup.. En dan nu huilen om 2 potjes per week. En dat van de manager van Liverpool. Een club die elke positie meer dan dubbel bezet heeft. Minamino, Jota, Shaqiri, Origi zijn 4 bankspelers die beter zijn dan menig PL speler. Voor het middenveld met Gini, Henderson, Milner en dan ook nog Keita, Oxlade, Jones en meer hetzelfde verhaal. Deze huilbaby moet het dus Echt bij zichzelf en zijn roulatiesysteem zoeken als er blessures zijn. Hij heeft Echt alle middelen om te rouleren.

28 november 2020 om 18:20

Hoezo voor de Aziatische markt? Ze hadden ook Liverpool om 21.00 kunnen alten spelen ipv WBA - Sheffield. Maar in China is het 8 uur later, dus prime time (chinese tijd) willen ze een topclub laten spelen ipv 2 degradatie kandidaten en dat is dus wel degelijk met het oog op de Aziatische markt. En nogmaals: ik heb geen medelijden met Klopp of met Liverpool. Maar ik vind het wel vervelend voor spelers die zichzelf letterlijk de vernieling in rennen, want spierblessures zijn vaak een resultaat van overbelasting.

28 november 2020 om 18:45

Ah vandaar. Denk overigens niet dat die paar uur op dezelfde dag nou zoveel uitmaken. Ben het verder met je eens hoor, ook miljonairs verdienen het niet om veel meer te werken dan ze aankunnen. Blessures zijn de burnouts van de sportwereld. Toch vind ik wel Echt dat veel managers dit mogen aankaarten, maar die van Liverpool? Juist de engelse topclubs hebben vaak 22 of meer topspelers en hebben overbelasting dus Echt zelf in de hand. Vind het vooral Echt zielig voor de mindere clubs die geen dubbele bezetting hebben. Van Klopp kan ik dit niet zo goed hebben.

28 november 2020 om 18:55

Ja eens, selecties zijn breed en je moet nu gewoon veel rouleren. Maarja, voor zo'n Milner vind ik het dan weer lullig. Is al 37 geloof en dit is een van de laatste seizoenen dat die speelt. Dan wil je toch zoveel mogelijk op het veld staan. Naja, 7.5 uur extra rust is toch wel lekker (als je om 21.00 speelt). Ook met het oog op dat het voor WBA en Sheffield niks uit maakt of ze nu om 13.30 of 21.00 spelen. Die spelen geen Europees.

28 november 2020 om 19:54

Tjah ze kunnen het schema wel een beetje aanpassen aan de clubs die Europees spelen. Maar ik denk dat Milner dan toch vooral Klopp moet aankijken waarom hij niet vaker gewisseld is dan dat ik dit de schuld van de aziatische markt vind. Overigens heeft Milner volgens mij niet eens alles gespeeld de laatste tijd en is dit waarschijnlijk dus gewoon pech. Gun het niemand hoor maar vind Klopp toch een zeurpiet met zijn mega brede selectie. Zoveel topspelers bij 1 club is ook weer mogelijk door het aziatische geld.. Je kan het van 2 kanten bekijken.

28 november 2020 om 22:56

Als ze nou CL ook s middags doen dan kan de Europese markt lekker savonds de wedsrrijd terugkijken en de aziatische markt live kijken! Lijkt dat niet wat?

Datzelfde BT Sport zorgt voor de hoge televisiegelden, dus hij mag wel iets minder zeuren.

Ben wel een beetje moe van dit gezeik van Klopp hoor. Er wordt altijd maar gezegd dat het zo'n sympathieke goed lachse man is, maar in mijn optiek is dit vooral zo wanneer alles meezit. Ja, het programma is druk, maar dat is voor iedere club die in de CL of EL speelt zo.

28 november 2020 om 16:47

En iedere club heeft hetzelfde probleem. Beetje raar om te zeuren als alles meezit trouwens

28 november 2020 om 17:15

Dat klopt, maar niet iedere trainer zeikt zoveel als Klopp altijd doet.

28 november 2020 om 19:04

Niet iedere club moest eind toernooi CL nog spelen en nu ook zowel CL als competitie. Hebben ze daar in Engeland ook nog steeds 2 beker toernooien? Neemt niet weg dat ik dat gezeur ook niks vind.

28 november 2020 om 16:50

Oh oh daar komt weer zo'n kontenlikker. Hij heeft gewoon gelijk. PL maakt er een chaos van door al die wedstrijden te laten spelen. Verschil met vorig jaar is dat je nu corona hebt waardoor het seizoen later startte en het NOG drukker werd. In de Eredivisie valt het allemaal mee omdat er sws minder wedstrijden zijn en meer ruimte is. Het gaat die lui alleen maar om geld en Klopp is een soort klokkenluider die gehoord wil worden. Ik zou al veel kwaaier zijn geworden op die omroepen

28 november 2020 om 16:54

Heeft niks met kontenlikken te maken. Klopp is gewoon een hele vervelende man als hij niet wint, net zoals al zijn collega’s in de top. Klopp trapt open deuren in, dan ben je geen klokkenluider. Mourinho riep dit al in 2004 bijvoorbeeld. Echter nu Klopp niet wint het pas een probleem. Afgelopen 4 jaar heeft ie vooral zijn kop gehouden omdat hij er geen last van had.

28 november 2020 om 16:54

Hoezo kontenlikker? Hij geeft toch alleen zn mening. Het feit is gewoon dat Klopp een beetje aan het zeuren is nu. Livepool had sowieso een smalle selectie en dan is het meer dan logisch dat je spelers zal verliezen. Dit gebeurt in heel Europa met clubs die minder kapitaal hebben dan L'pool en in nog diepere shit zitten maar die je niet hoort klagen.

28 november 2020 om 16:57

@erwin Straatsma: Volgens mij heeft Liverpool niet veel meer wedstrijden gespeeld dan een willekeurige Nederlandse club die ook in Europa actief is. Als Ajax meer wedstrijden moet spelen, hoor ik hier veel mensen zeggen "tsja, dat moet je als topclub aankunnen". Liverpool heeft veel meer spelers tot zijn beschikking dan welke Nederlandse club dan ook. Ik vind het nogal zeuren. Natuurlijk, ze hebben ook wel echt pech met blessures, maar ook dat hoort er gewoon bij. Klopp is een heerlijke vent als het goed gaat, maar als het minder gaat is het net alsof hij 180 graden gedraaid is en een totaal ander persoon.

28 november 2020 om 17:01

Smalle selectie zeker niet... maar kijk eens naar hoeveel blessures ze hebben. Vorig jaar heeft Klopp ook al lopen klagen, kan met nog herinneren dat hij een C-selectie voor de League Cup moest inzetten vanwege de Wereldbeker voor clubs. En wat jij zeuren noemt, noem ik terechte kritiek leveren. Anders kun je blijkbaar niks veranderen (zonder geweld te gebruiken) in een door en door rotte wereld @4evernogwat Liverpool heeft het seizoen nog moeten afmaken afgelopen seizoen, tel nog even de 4 extra wedstrijden PL (die idd niet veel uitmaken) erbij op. Dus in 2020 zijn er sws veel meer wedstrijden gespeeld. En daarbij wordt Ajax stelselmatig geholpen door de Knvb terwijl de Engelse clubs het maar moeten slikken. Btw zie de Engelse top nu, alleen Tottenham en Chelsea komen nog een beetje mee. City heeft ook al veel verliespunten geleden dit jaar

28 november 2020 om 17:02

Agh ga je mond spoelen joh. En Hoor je Klopp goed? Hij vond de beslissingen correct! Var heeft goed gehandeld!

28 november 2020 om 17:07

Erwinstraatsma, ben jij nu niet zelf de kont van Klopp aan het likken?

28 november 2020 om 17:09

Ajax staat nu volgens mij op 13 wedstrijden en Liverpool al op 17. Op zich best een verschil als je die 4 wedstrijden nog ff ergens tussen hebt gepropt de afgelopen weken. Maarja ze hebben ze ook een grotere selectie.

28 november 2020 om 21:08

De eredivisie is misschien wel veel zwaarder, want men heeft hier vele kleinere selecties. Het is dus maar net hoe je het bekijkt.

28 november 2020 om 17:09

Ik heb precies hetzelfde gevoel met Klopp. Het gaat dan ook vaak goed met Liverpool dus hij oogt ook vaak als de uiterst vriendelijke man, maar wat een ongelooflijke zeikerd is het als het slechter gaat. Als Liverpool gewoon een bredere selectie had en hij meer zou rouleren was er een stuk minder aan de hand. Elke club heeft hier al jaren last van. Natuurlijk is het wat erger nu met Corona, maar daar kan niemand echt wat aan doen.

Jurgen Klopp is heel hard op weg van de meest sympathieke trainer, naar de meest onsympathieke trainer te gaan. Je ziet dit toch erg vaak gebeuren bij trainers die recent veel succes hebben geboekt. Bij de eerste beste tegenslag beginnen ze al met klagen. Ik hoop dat hij zichzelf snel weet te hervinden, want ik zie het zomaar ook nog fout gaan in de Champions League.

28 november 2020 om 16:48

Ga jij zeuren dat dingen moeten veranderen als ze goed voor je lopen? Volgens mij had Klopp het trouwens ook over het drukke schema van de PL toen hij alles aan het winnen was

28 november 2020 om 16:51

Precies, vorig jaar precies hetzelfde. Alleen nu heb je corona waardoor het allemaal nog erger is. Hij heeft gewoon gelijk

28 november 2020 om 17:05

Beetje hypocriet dan wel of niet?

28 november 2020 om 16:51

Vindt Klopp samen met Guardiola en Simeone de grootste clowns langs de zijlijn. Altijd aandacht aan het zoeken met overdreven gedrag. Geef mij maar een Zidane in dat opzicht, charismatisch, kalm en bescheiden en een aura van waardigheid. En dat zeg ik als Liverpool fan. En hij moet beseffen dat ALLE topclubs dit bizarre schema hebben niet alleen wij. Zonde dat hij op deze manier zijn eigen ramen ingooid met dit slachtoffer gezeur.

28 november 2020 om 17:10

Ik ben het simpelweg roerend met Klopp eens. Hoe hij zich uit is me verder een rotzorg. Waarom in godsnaam die Nations League wedstrijden nog moesten worden gespeeld met daarbovenop een vriendschappelijke wedstrijd??? En na zo'n korte onderbreking alweer Pl??? En dan spreek ik ook voor City, Tottenham, Chelsea en wie dan ook. Dit maakt tegenstanders als Brighton gewoon sterker, die hebben minder wedstrijden maar ook gewoon (op Veltman na ) een heel waardig team en zouden in de Eredivisie meedoen om het kampioenschap

28 november 2020 om 17:20

Punt is, Klopp geeft hier de tv-zender de schuld. Dat is hypocriet

28 november 2020 om 17:25

Natuurlijk valt hij hier niet alleen de tv-zender mee aan, maar ook de FA en alle andere prutsers die beleid maken. Al vind ik zelf ook dat de media grondig moet worden aangepakt, maar dan vooral in Nederland omdat ze geen kritische vragen aan die virologen durven te stellen... maar das een ander punt

28 november 2020 om 17:46

In dit interview heeft hij het toch echt direct tegen de tv-zender. Hij feliciteert de verslaggever heel cynisch met een blessure en zegt dat het door zijn baas komt. Hij durft de Premier League en de bazen van Liverpool in dit interview niet aan te vallen.

28 november 2020 om 21:12

Hou toch op. Brighton zal helemaal niet meedoen om de titel. Sterker nog ze zijn kansloos.

28 november 2020 om 21:41

Erwin moet hier ook weer een corona discussie starten hahah, want al die internet doktoren weten het beter dan de virologen. En de de media is ook alweer de schuldige van alle blessures. Wat een eikels zijn het ook he, ze zijn altijd tegen ons! On: Klopp heeft 22 topspelers en heeft hiermee niet genoeg gerouleerd. En gaat dan de schuld voor de blessures bij anderen neerleggen. Door de TV inkomsten kunnen ze 22 topspelers betalen en rouleren. Doe dat dan ook en geef niet anderen de schuld. Hij moet het Echt bij zichzelf zoeken hoor. Over de vriendschappelijke interlands Ben in het met je eens, die zouden Echt geen prioriteiten hoeven krijgen in deze tijden van crisis.

Leuk dat Gary Klopps reactie probeert te relatieveren maar hoe moet Klopp dan reageren? Het is zijn werk en binnen zijn context is zijn werk veel zwaarder geworden door het schema. Maarja arme mensen hebben minder eten dus Klopp mag niet zeuren. Vind het een beetje een irrelevante reactie van Gary

28 november 2020 om 16:50

Het is te makkelijk om boos te worden op BT Sport. Jarenlang hebben de clubs, de Premier League en de tv-stations geprofiteerd van verschillende tijden van aftrappen. Lees: meer inkomsten. Dat staat gewoon vast in contracten. Nu zit het tegen vanwege een uitzonderlijke combinatie (druk schema door corona) en nu ligt het aan BT.

28 november 2020 om 17:18

Precies dit. Tijdens het seizoen maar jammeren om hoe druk het programma wel niet is, maar aan het begin van het seizoen wel vrolijk het handje op houden als de tv gelden uitgedeeld worden. Dan hoor je niemand over dat ze eigenlijk niet zoveel geld willen krijgen, maar liever minder wedstrijden spelen.

Klopp heeft gelijk als hij stelt dat er weliswaar afspraken zijn gemakt, maar dat deze afspraken re corona waren. Nu zou je je beleid moeten aanpassen.

28 november 2020 om 16:58

Oke, maar dan ook een deel van de tv-gelden terug geven aan BT Sport. Wel zo eerlijk.

Ja, Klopp wint niet he, dan is hij plotseling niet zo charmant. Dan is het gewoon een gefrusteerde chagrijn net zoals ieder ander. Alsof de hamstrings van Milner het op zeker hadden gehouden als ie 3 uur later had gespeeld. Dat je niet 5x mag wisselen moet je bij je collega trainers zijn die dit hebben weggestemd.

28 november 2020 om 17:05

Precies dit. Als de wedstrijd in de avond was begonnen, dan zou die weer huilen omdat ze te weinig rust hebben tot de wedstrijd tegen Ajax. Dat het een zware schema zou zijn wist hij al veel langer. Bovendien het tv geld dat ze ontvangen nemen ze met alle liefde aan, ja als je zulke bedragen wil hebben moet je er ook mee dealen dat degene die het betaald ook wat te zeggen heeft.

28 november 2020 om 17:23

Ook had hij zijn spelers beter kunnen voorbereiden op dit loodzware seizoen. We wisten immers al heel lang dat het heel zwaar zou worden. Juist hij had alle tijd om iedereen rust te geven en een reguliere voorbereiding te laten draaien. Hij had immers al vrij rap de titel binnen vorig seizoen, terwijl de rest tot het eind door moest spelen om top 4 of top 6 te halen. Juist Liverpool zou het meest uitgerust van de top van de PL moeten zijn.

28 november 2020 om 17:28

Ook was Liverpool snel uitgeschakeld in dr Champions League. De (halve) finalisten hebben het een stuk zwaarder.

28 november 2020 om 21:15

Als je alleen maar kopjes leest prima, maar geef dan aub niet je mening. Klopp heeft het al heel lang over het drukke schema, ook in de periode dat hij alles won. Noem het irritant, prima, maar begin aub niet dat hij dit alleen maar doet als hij verliest. Daarnaast is het niet weggestemt, het is vanuit de top besloten. Vorige week is er nog een stemming geweest: 15 voor 5 wissels, 5 tegen, dus over welke collega trainers heb je het?

Lol denkt hij nou echt dat er zoveel verschil is als om 1330 spelen of om 1600,ze spelen al jaren Cl op woensdag en dan weer op zaterdag

28 november 2020 om 17:15

Hij weet dat sowieso beter dan jij. Hij zal vast wel zo nu en dan wat opvangen hoe zijn spelers hier over denken

28 november 2020 om 17:28

Een Inter heeft ook net gespeeld die speelden woensdag avond ook,Feyenoord moest helemaal naar Rusland en speelt zondag weer terwijl Liverpool gewoon thuis moest.

28 november 2020 om 18:10

Dat is dus geen antwoord op de vraag of het veel verschil maakt of ze eerder of later spelen. Dus had je niet op mij hoeven reageren.

Nu ik deze player ratings zie, vraag ik me echt af of Veltman man of the match was, of iedereen weer een beetje met hem aan het lachen is.

28 november 2020 om 17:08

Speelde beste aardig op zijn gebruikelijke Veltmannetje na. Paar mooie passes.

Klopp wordt niet door Liverpool betaald om sympathiek te zijn. Hij wordt betaald om van zijn team te maken wat hij er ook van gemaakt heeft; een bijzonder aantrekkelijk voetballend geheel. Hij heeft al voor de wedstrijd tegen Atletico Madrid vorig jaar gewaarschuwd voor wat nu in extremis met zijn team gebeurt. De ene a de andere blessure. Een deel daarvan is te wijten aan te snel op elkaar volgende PL wedstrijden, maar vooral die belachelijke interlands om de Nations League (de wat ?) hebben veel spelers over de kop gejaagd. Klopp is al die tijd al aan het roepen dat het allemaal te veel is, maar iedereen loopt gewoon door zijn eigen winkeltje te verdedigen. En dus zijn al die onzinnige interlands onlangs weer gespeeld en zitten clubcoaches te kijken met de gevolgen daarvan. Sympathiek of niet, Klopp heeft daar gewoon een punt.

28 november 2020 om 17:16

Klopp kiest er ook zelf voor om heel intensief fysiek voetbal te spelen. Dan is de kans op blessures iets groter. Ik vind het al knap dat Liverpool het zo lang volhoudt.

28 november 2020 om 17:25

Natuurlijk is het veel te veel maar de commercie regeert. Meer wedstrijden betekent meer geld voor iedereen die hier aan verdient. Ik hoor Klopp overigens nooit zeuren over het belachelijke salaris wat hij verdient wat mede het resultaat is van de verkoop van het voetbal aan de commercie.

Oplossing zou zijn om wat meer te rouleren. Jammer dat hij dan af een toe een jeugdspeler moet inpassen. Maakt dit soort wedstrijden wel onvoorspelbaarder en niet minder leuk.

De mensen die hier geïrriteerd raken aan het zeuren van Klopp, zijn dezelfde mensen die zeuren als de maandag ochtend weer moeten werken. Als ieder van jullie in zijn positie zouden staan, weet ik zeker dat jullie nog erger zouden zeuren over van alles en nog wat. Dus niet doen alsof dit hij dit allemaal maar moet accepteren want hij mag hier echt wel iets over zeggen.

28 november 2020 om 17:23

Je kent ons allemaal wel goed he? Knap hoor op basis van een paar reacties. Klopp heeft een punt wat betreft het speelschema maar hij legt de schuld bij de tv-zender, terwijl zijn bazen hier gewoon mee hebben ingestemd. Dat is hypocriet.

28 november 2020 om 17:38

Raak je geïrriteerd van mijn reactie dan? Betekend toch dat ik ergens gelijk heb. En die TV-zenders maken misschien niet direct het speelschema, maar ze profiteren toch wel volop van dat onmenselijk drukke PL schema. Als ze hun mond een zouden opentrekken, zou er misschien iets veranderen. Maar nee het zijn alleen de managers die hierop ingaan. Daarom is het lekker makkelijk om ze te bekritiseren en neer te zetten als zeurpieten door sommige mensen.

28 november 2020 om 17:51

Geïrriteerd? Nee hoor, meer verbaasd dat je ons zo goed denkt te kennen, alleen omdat we een afwijkende mening hebben. Heb een prima baan en ga iedere maandag met plezier weer aan t werk. De tv-zenders profiteren maar Klopp en zijn spelers evengoed. Hij had ook kunnen zeggen: "wellicht moeten we MET ZIJN ALLEN nog eens naar de afspraken kijken. Andere speeltijden en dan ook allemaal wat geld inleveren." In plaats van alleen de zender aanvallen.

28 november 2020 om 17:54

En zo onmenselijk druk is het PL-schema niet. Het is een normale competitie. Het gaat om alle competities eromheen en dus het totaal: Nations League, FA Cup, League Cup, vriendschappelijke interlands. Daarvoor moet hij niet bij BT zijn.

28 november 2020 om 21:31

Jij slaat de spijker op z'n kop. Klopp is simpelweg geïrriteerd omdat de ploeg door een onterechte penalty 2 belangrijke punten verloren heeft en er opnieuw een belangrijke speler uitvalt. Dan zou ik ook pissed zijn, dat ben ik nog steeds nu als Liverpool-fan. De mensen die hier vinden dat Klopp niet moet zeuren zijn idd mensen die zeuren dat ze moeten werken en maar achter hun baas aanhobbelen en achter zijn rug om alleen maar klagen. Doen er dan ook verder niks aan. En dan krijg je weer het verwijt dat je hen totaal niet kent, nou met een beetje mensenkennis, zelfs via forums, krijg je vrij snel door wat voor mensen het zijn

Klopp geeft in het interview aan dat hij het met de beslissingen van de VAR eens is. Dat doet hij goed. Alleen continu maar klagen over het speelschema wordt op een gegeven moment vervelend. En dan de verslaggever persoonlijk hiervoor verantwoordelijk houden vind ik uitermate onsportief. Dat moet hij niet doen. Je weet dat je als topclub heel veel wedstrijden moet spelen en Liverpool vind ik in de breedte niet sterk ten opzichte van een Tottenham, City of Chelsea. Daar is Klopp zelf verantwoordelijk voor. Het zit nu even tegen bij Liverpool, maar dan moet je even een grote jongen zijn en niet steen en been klagen. Volgens mij hadden ze vorig jaar ook een heel druk speelschema en toen wonnen ze alles.

haha Klopp heeft al jaren geluk met Geen blessures in zijn selectie, terwijl een City, een United of bijvoorbeeld een Spurs hier elk jaar wel last mee heeft en er dan het beste probeert van te maken.
Paar tegenslagen en het valt ineen. Ik vind mooi

28 november 2020 om 18:15

Ze staan nog bovenaan dus dat het ineen valt is wel beetje overdreven. Maar fijn dat jij het leuk vind, ik heb zelf weer helemaal niks met die clubs die jij net op noemt (City,united) ik hoop dat ze zich weer wat kunnen herpakken. Te beginnen met aan komende week in de CL

28 november 2020 om 18:31

Ik kan niet tegen die arrogantie, van de club zelf, en van de fans. Altijd die gedachte van 'wij zijn zo goed, dit, dat'. Maar wanneer het 1x fout gaat, blessures, VAR etc dan is het altijd de schuld van anderen en nooit van hen zelf. Maar goed, we zullen idd zien wie er dit jaar het sterkst zal zijn. Persoonlijk denk ik 1. city. 2 chelsea en 3 liverpool.

Jezus man wat een huilebalk. Dit hoort er nu eenmaal bij als je een topclub wil zijn. Je bent actief in 3-4 competities en al je spelers zijn dragende spelers bij hun nationale teams ook. Bij Madrid puilt de ziekenboeg ook uit en moeten er nu 11 wedstrijden op een maand gespeeld worden, hoor je Zidane huilen? Schik je naar je rol man, je zit bij een topclub, dit is een van de weinige nadelen

Aldus the normal one. Klopp is altijd al een camerageile engnek geweest, alleen won hij veel dus kwam zn nare kant niet zo vaak tot uiting. Ik sta hier niet van te kijken. Dit is meneer klopp ten voeten uit

28 november 2020 om 21:05

Winnaars kunnen niet waardig verliezen. Of het nou gaat om voetbalcoaches of F1 coureurs. Die eigenschap heeft ze aan de top gebracht. Het zijn egotrippers.

28 november 2020 om 21:35

Passie voor het vak. Iedereen heeft negatieve kanten. Ik was en ben nog steeds enorm kwaad over die verschrikkelijke VAR vanmiddag en baal ook flink van de blessures. Of het nou legaal zou zijn of niet, als ik Klopp was had ik alle spelers bij de club gehouden tijdens de interlandbreak. Heeft ook weer voor extra blessures gezorgd

Hadden ze dan op zondagmiddag moeten voetballen. Naar het duel met Ajax zit dan toch ook 2 dagen

Als ik een paar reacties hier boven dus goed begrijp dan moet Liverpool voortaan baggervoetbal gaan spelen, want het intensieve spel waarmee ze de wereld veroverden kost te veel kracht vanwege een belachelijk volle kalender. En vervolgens mag Klopp ook al niks meer zeggen omdat hij een groot salaris verdient.
Sorry hoor, maar dit kan ik niet serieus nemen. Het feit dat er miljarden in het voetbal omgaan en als gevolg daarvan spelers en trainers overbetaald worden heeft nog steeds niets te maken met het feit dat veel te veel spelers als gevolg van overbelasting langdurig geblesseerd raken.
Die redenering klinkt als: Ga in een fabriek staan bij een grote machine en verdien er een boven modaal salaris mee. Alleen we zetten die machine wel snel en je moet niet zeuren als je arm er per ongeluk afgerukt wordt als je er in verstrikt raakt.

Ik heb eigenlijk niet het idee dat de spelers zoveel meer wedstrijden spelen als anders en in het geval van Milner al helemaal niet, ik dacht dat de commentator zei dat dit pas de 2e basisplaats voor hem was dit seizoen. Het tijdstip van spelen is ook geen groot probleem lijkt me, nu hebben ze in ieder geval wel voldoende rust tot de volgende wedstrijd maar goed, ik ben geen topsporter.

BT jullie zijn welkom in nederland. Zal geweldig zijn als Nederlandse clubs net zoveel geld gaan krijgen als de Engelsen. Als wij dan ook nog gewoon ons ding blijven doen, dan domineert nederland binnen no time europa.

Zonder blessures had je hem wel niet gehoord. Altijd grote mond als het tegenzit, maar anders...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
3.Liverpool6926
4.Chelsea6722
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
G. WijnaldumMiddenvelder382
Mohamed SalahAanvaller3722
Roberto FirminoAanvaller369
S. ManéAanvaller3511
AlissonKeeper331
Diogo JotaAanvaller199
D. OrigiAanvaller90
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

285 fans
Coach, 53 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren