Philipp Max legt keuze voor PSV uit: ‘Ik wil ook weleens de bal hebben’

Donderdag, 3 september 2020 om 08:07Justus Dingemanse • Laatste update: 22:00

PSV heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt met het aantrekken van Philipp Max. De linksback werd nog niet zolang geleden met een aantal grote Europese clubs in verband gebracht, maar John de Jong wist na een lange zoektocht kordaat te handelen en de transfer in korte tijd af te ronden. In de perszaal van het Philips Stadion werd de nieuwe aanwinst gepresenteerd aan de pers en Voetbalzone was erbij om alvast kort kennis te maken.


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.

Poll

Is dit de beste aankoop van John de Jong tot nu toe?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door beastman)

Als je de wedstrijden op andere posities weghaalt kwam hij nog altijd tot 26 wedstrijden met 3 goals en 5 assists als resultaat, dus dat is prima. Erg blij met deze aankoop. Heb wat Duitsers gesproken en die vinden het allemaal een zeer goede aankoop en eigenlijk ook wel een stunt. Als hij toch flopt zal dat niet aan zijn kwaliteiten liggen. Erg fijn om weer een (op papier vooralsnog, hoewel ik veel vertrouwen in hem heb) goede linksback te hebben die ook nog gewoon eigendom is van Psv, en dus geen huur. Ik verwacht dit keer ook geen domme transfer/ontsnappingsclausules. Fijn om te weten dat het grootste gat in de selectie in ieder geval voor de competitiestart opgelost is.

3 september 2020 om 00:25

Goed dat je dat even opgezocht hebt, hoeveel wedstrijden hij op linksbuiten heeft gespeeld. 3 goals en 5 assists bij een team als Augsburg zijn dan meer dan prima. Met Malen heb je meer aan de lage voorzet, dus hopelijk heeft hij die. We missen wel kopkracht vind ik, zag je vooral tegen Vitesse duidelijk in de zestien bij corners. Dus die nieuwe CV moet dat ook hebben. Teze vind ik met zijn 1.83 te klein, en ook bij hem zag je tegen Vitesse dat hij meer een back is. Wint geen luchtduel.

3 september 2020 om 08:09

1.83 te klein? Wat is wel de juiste lengte dan? 1.86? Klinkt meer alsof Teze wat sprongkracht, maar vooral timing mist in de luchtduels.

3 september 2020 om 08:33

1.83 is voor een CV wat aan de kleine kant. Hoe lang zijn Van Dijk, De Ligt, De Vrij, Ramos, Piqué, Chiellini bijvoorbeeld?

3 september 2020 om 08:50

Van Dijk 1.93m, De Ligt 1.89m, De Vrij 1.89m, Ramos 1.84m, Pique 1.94m, Chiellini 1.87m. 1.83m is inderdaad aan de kleine kant, maar niet onoverkomelijk als je een goede sprongkracht en timing hebt. Ramos (extreem voorbeeld natuurlijk) is maar 1cm langer en heerst gewoon in de lucht, verdedigend en aanvallend. Maar das wel creme de la creme uiteraard.

3 september 2020 om 12:23

Zo is het ook wel, als je goed kan timen en kan springen, dan hoef je niet lang te zijn om kopduels te winnen. Springen kan je leren, timing moet je een beetje van jezelf hebben, maar valt ook wel enigszins aan te leren. Cannavaro en Puyol waren ook niet de grootsten, maar zijn wel internationale topverdedigers geweest die nog steeds bewonderd worden en Cannavaro heeft zelfs de gouden bal gewonnen. Inderdaad, het is wel de creme de la creme, maar het zegt wel dat lengte niet alles is.

het hypen van psv spelers is alweer begonnen hoor. Nadat vorig jaar baumgartl en Bruma als grote aankopen werden gepresenteerd is het nu alweer tijd voor de volgende.

2 september 2020 om 22:49

Ik dacht juist dat er best wel twijfels waren of bruna vorig jaar. Nergens echt een daverend succes de laatste jaren. Baumgartl had ik eerlijk waar meer van verwacht. Denk dat het hypen van spelers van psv verder juist wel meevalt.

2 september 2020 om 22:51

Bruma werd echt wel met groot gejuich en hype ontvangen hoor. Werd ook door verschillende mensen na zijn eerste invalbeurt in CL voorrondes vreselijk opgehemeld.

2 september 2020 om 22:53

Groot verschil zijn de buitenlandse fans, als je daar de reacties van opzoekt. Bij Bruma en Baumgartl waren die wisselend tot overwegend negatief. De transfer van Max zie ik door veel Duitsers (niet alleen Augsburg fans) en andere fans bestempeld worden als een stunt. Die vragen zich af waarom hij niet in een grote competitie is gebleven.

2 september 2020 om 22:55

Dat lag aan zijn prijskaartje in combinatie met het feit dat hij ook al bekend stond als een groot Portugees talent. Echter vraag ik me wel af hoe hij gescout is. Als je hem nu bij Psv ziet voetballen is dat gebrek aan niveau. Echt wonderbaarlijk dat men dit destijds niet in heeft gezien.

2 september 2020 om 22:56

exact. Bruma werd zwaar gehyped. Volgens een aantal op dit forum zelfs een betere aankoop dan promes.

2 september 2020 om 23:39

De eerste balaannames van mitroglu in het shirt van psv waren ook buitenaards, daarna weinig tot niks laten zien haha. Max daarentegen kan op uitstekende statistieken leunen en als je het niveau van de bl naar de eredivisie vertaald kan dit niet anders zijn dan een topaankoop.

3 september 2020 om 09:30

Mitroglu hahaha, wat was dat een flutaankoop. Een soort Bulykin. Alleen had Bulykin nog het eea laten zien bij Ado. Mitroglu was zogenaamd de missende factor van Van Bommel, maar zelfs Nieki Oosterlee wist hoe je Mitroglu gemakkelijk kan aanpakken. Bruma kon in die wedstrijd er ook HE-LE-MAAL niets van tegen GVVV hahaha.

3 september 2020 om 12:41

De reacties rondom Baumgartl waren helemaal niet negatief. Die rondom Bruma wel, daar heb je helemaal gelijk in. Ik kende Baumgartl niet, maar puur door de comments die ik op dit forum las waren mijn verwachtingen veel te hoog. Ik vind hem trouwens nog steeds niet zo slecht als sommige analisten (ik kijk naar jou van der Vaart) doen voorkomen. Maar de verwachtingen waren echt heel hoog onder veel supporters, in ieder geval op voetbalzone.

3 september 2020 om 13:19

Soort Bulykin?? Bij Ajax scoorde hij 9 doelpunten in 19 wedstrijden. Dat is toch een dikke prima. Hij werd echt niet binnen gehaald als de nieuwe Suarez ofzo. Ik denk dan meer aan een Urzaiz

2 september 2020 om 22:51

Verschil is wel dat genoeg fans bij die twee hun bedenkingen hadden, zeker met de betaalde bedragen. Ook fans van de verkopende clubs en competities waren niet zo positief of hooguit wisselend over deze twee aankopen. Max daarentegen kan gewoon goede statistieken overleggen en ik zie de transfer door veel Duitsers o.a. (niet alleen Augsburg fans) bestempeld worden als een stunt. Je wordt niet zomaar in verband gebracht met transfers naar Dortmund en een oproep voor het Duitse nationale elftal.

2 september 2020 om 22:57

En toch is het wel opmerkelijk dat hij nu dan bij Psv terecht is gekomen. Knap dat Psv hem binnenhaalt, maar had hij dan echt geen andere (betere) opties?

2 september 2020 om 23:10

Tja, ik kan de reden niet verzinnen. De gegeven redenen zijn dat hij weg wilde bij Augsburg en Augsburg na vorig jaar niet nog een keer voor een transfer ging liggen (vorig jaar was toen hij in verband werd gebracht met o.a. Dortmund). Hij heeft geen grote blessures gehad die clubs zouden kunnen afschrikken en hij heeft ook gewoon een prima persoonlijk seizoen gedraaid, dus het is niet alsof zijn reputatie nou zoveel schade zou kunnen hebben opgelopen. Hij gaf aan graag naar PSV te willen vanwege Europa, spelen om prijzen en de speelstijl van Schmidt. JDJ gaf later aan dat ze hier weken mee bezig zijn geweest. Wellicht kwam er o.a. door corona geen andere club. De interesse van PSV lekte pas laat uit. Als het langer had geduurd had een andere club zich er wellicht in gemengd.

2 september 2020 om 23:23

ik ben ook niet perse tegen deze aankoop hoor van Psv. en ik ga PSV ook met interesse volgen en kijken of deze linksback aan hun verwachtingen kan voldoen. Zeker met de speelstijl van Schmid kan dit een belangrijke aankoop zijn. Maar ik snap niet waarom iedereen op voetbalzone zo positief is over deze speler. ik kan mij namelijk niet voorstellen dat iedereen hier fc augsburg de laatste jaren met veel interesse heeft gevolgd. Waarom ik ook niet zo positief ben als de rest van dit forum komt doordat 10 miljoen nog steeds een ontzettend hoge prijs is voor een linksback die naar de eredivisie toegaat. Verder moet je ook altijd nog maar kijken of hij kan aarden bij een nieuwe club, in een nieuw land met nieuwe ploeggenoten. Al met al wordt het weer interessant om te volgen als over 1.5 week de eredivisie weer begint!

2 september 2020 om 23:39

Denk dat het voor het aarden enorm helpt dat de trainer en enkele spelers Duitstalig zijn. In een interview gaf hij trouwens aan dat hij vlak over de Nederlandse grens geboren is en dus makkelijk zijn familie kan opzoeken. Komt wel goed. Op deze manier kun je overigens nooit blij zijn met een transfer. Iedere speler kan floppen om wat voor reden dan ook, dus dat is een dooddoener.

2 september 2020 om 23:46

uiteraard kan iedere speler floppen, daarom vind ik het ook nergens op slaan dat deze speler nu al als top aankoop wordt gepresenteerd. Ik vind het nergens op slaan om de dood simpele reden dat je niet kan weten hoe hij het gaan doen bij psv in de competitie en in europees verband. Ter vergelijking: mocht Ajax een aankoop direct als top aankoop presenteren dan worden ze zo ongeveer door de hele wereld als arrogant beschouwd. Maar deze aankoop van Psv wordt zonder blikken of blozen als top aankoop gepresenteerd terwijl uiteindelijk niemand garanties heeft.

3 september 2020 om 05:06

Och er is ook zoveel verschil he tussen Nederland en Duitsland. Lijken op elkaar en de talen hebben ook genoeg gelijkenissen, beide zijn germaanse talen. Dus hou maar op met overdrijven zo verschillend zijn Nederland en Duitsland niet van elkaar! Deze jongen laat al jaren goed spel zien in de Bundesliga dan is het logisch dat hij veel geld kost. Dus jij wilt zeggen dat er maar altijd goedkope flut spelers moeten komen? Ik vind het juist top nu PSV en met name Ajax gewoon veel geld durven uit te geven aan spelers om er vervolgens enorm veel winst op te pakken. Dus het is alleen maar beter voor de Eredivisie als er spelers van zo een niveau hier willen komen spelen! Had ook nooit verwacht dat Antony voor Ajax zou kiezen maar dat gebeurde toch en dat is voor de Eredivisie geweldig. Zagen we enkele jaren terug ook met de komst van Guardado en Lozano bij PSV weinigen waaronder ik die verwacht hadden dat deze jongens hier zouden komen spelen.

3 september 2020 om 07:17

Top dat ze geld uit durven geven? In het geval van PSV is het redelijk Russisch roulette

3 september 2020 om 09:31

Tja jij noemt nu guardado en lozano als voorbeeld, ik noem Bruma en baumgartl als voorbeeld. Uiteraard heb je een punt dat Nederland en Duitsland veel op elkaar lijken, maar is het daarom al 100% zeker dat hij slaagt in Nederland? Verder beweer ik toch ook nergens dat je altijd goedkope flutspelers moet kopen? Ik zeg alleen dat ik 10 miljoen vrij veel geld vind voor een linksback. Ter vergelijking, haps en tagliafico kostte ongeveer de helft minder. Nogmaals ik ben niet tegen deze aankoop, maar veel psv,ers doen hier net alsof alles nu opgelost is. Terwijl je altijd nog maar moet afwachten hoe het loopt met een nieuwe aankoop.

2 september 2020 om 23:17

Net als dat Ajax en Feyenoord spelers gehyped worden die het later toch niet gered hebben.

2 september 2020 om 23:24

dat klopt, maar daar gaat het nu toch niet over? Volgens mij worden ajax en feyenoord spelers voldoende bekritiseerd in andere topics.

2 september 2020 om 23:48

dat is zeker terecht. Net als dat het in mijn ogen onterecht is dat deze aankoop direct als top aankoop wordt bestempeld terwijl juist psv gezien vorig jaar zomer ietwat voorzichtig zou moeten zijn met dat soort kwalificaties.

3 september 2020 om 00:30

Nee joh, Bruma was destijds de 4e potentiële linksbuiten die we hadden na Bergwijn, Malen, en Gakpo. En werd overall als te duur en overbodig bestempeld. Zeker gezien de pijnpunten in het elftal. Dan hadden we hem nog niet eens zien spelen. Baumgartl werd wel overschat, achteraf bezien dan.

3 september 2020 om 00:40

Nja laten beide leuke dingen zien nu.. laten we afwachten met de nieuwe trainer

3 september 2020 om 00:46

Baumgartl wel, voor mij dan. Puur en alleen omdat hij agressiever vooruitverdedigd. Bruma kan ik niks mee. Leuk voetballertje zonder druk, maar het blijft een rommelaar met oogkleppen en 0 scorend vermogen. Doe mij maar Gakpo.

3 september 2020 om 09:34

Tja je kan zijn aankoop nu wel bagetaliseren, maar veel psv,ers waren toen maar wat blij dat hij gekocht was.

3 september 2020 om 12:26

Mt87 Baumgartl had wel een veelbelovend begin, ik weet nog dat menig volger zei dat als Baumgartl in de CL voorronde erbij was geweest in plaats van Luckassen, we een ronde verder waren gekomen. Hij kon zich echter niet onttrekken aan de sportieve malaise die er daarna over het team heen is gekomen, wat hem ook niet kwalijk te nemen valt. Ik ben benieuwd wat hij dit jaar laat zien, in de voorbereiding laat hij in elk geval goede dingen zien (net als Teze overigens).

3 september 2020 om 08:51

Wat is het verschil tussen hypen en gewoon blij zijn met een aankoop? Max heeft zich inmiddels wel bewezen, van hem mag je absoluut veel verwachten en als ik voor PSV was dan zou ik echt heel blij met hem zijn.

3 september 2020 om 09:24

Zo die Bruma werd vorig jaar even opgehemeld inderdaad. Genoeg reacties met vergelijkingen met Promes en dat PSV een absolute geweldige werelds top aankoop hadden gedaan. Bruma was de man waar iedereen voor uit moest kijken, waar Ajax en andere clubs had lopen slapen... die zou laten zien waarom die zo'n grootse speler zou zijn. Bruma is nu afgeschreven naar mijn idee. Die 'ken' er gewoon helemaal niets van haha.

3 september 2020 om 09:37

Exact. Volgens mij lijden ze in Eindhoven aan selectief geheugen verlies. Volgens velen in Eindhoven was Bruma DE aankoop van het jaar. Daarna kwam Baumgartl die de eredivisie wel eens even ging leren verdedigen. Nu komt dan die linksback die zogenaamd naar de hele Europese top kon en daarom maar voor PSV kiest.

3 september 2020 om 10:06

Ja ik kende Bruma niet en deze linksback ook niet. Maar met het ophemelen ben ik volledig met je eens. Kan zelfs zo zijn dat ik begon te denken destijds van verdikkeme hadden wij als Ajax maar die Bruma gehaald, zo gehyped werd die gozer. En volgens mij speelde hij in de JC schaal nog best aardig, maar daarna is het gewoon schandalig hoe hij speelde. Schandalig slecht ja. Er wordt geregeld gesproken over krankzinnige miskopen bij Ajax en Feyenoord, maar dit vind ik nou echt een verschrikkelijke miskoop. Misschien wel de miskoop van de ED afgelopen seizoen? En nee, ik provoceer 100% niet want tegen GVVV was ie zelfs slecht. En wat me ook bijstaat is dat Bruma echt geregeld werd vergeleken met Promes. Promes zou een enorm risico worden of iets in die strekking, want bij Sevilla kon die het niet, maar Bruma was die ster wat overigens ontzettend knap was van PSV om hem binnen te halen.

3 september 2020 om 10:14

Het hypen klopt wel, echter is het verschil dat deze 'hype' opmerkingen nu uit het buitenland afkomstig zijn. Supporters van leverkusen, lyon, wolves die deze transfer vanuit max niet snappen. En waarom hun club niet voor dat bedrag toesloeg.

3 september 2020 om 10:24

Ja oké. Daar zit wel een duidelijk verschil in.

3 september 2020 om 10:27

@justpsv95; maar misschien was dat bij een Marin ook wel? Klinkt alsof men maar afgaat op het gehype van de buitenland dus? Nogmaals, ik ken deze speler niet. Maar ergens heb ik wel mijn twijfels, want waarom zou je niet naar een Leverkusen bijvoorbeeld gaan? Tenzij hij de BL ruk vind of het klimaat vind ie daar niet lekker, beetje flauw. Nee, maar daarom heb ik wel mijn vraagtekens. Maar zou mooi zijn als topaankoop blijkt te zijn.

3 september 2020 om 10:30

En de Bundesliga (site) heeft nooit een artikel gewijdt aan baumgartl of bruma. Iets wat ze voor max vd week wel deden. Genaamt 'leading contender for the title of 'best uncapped left-back'

3 september 2020 om 10:33

Marin was in België gwn echt goed, echter stond die ook op een andere plek dan bij Ajax. Je kunt het vergelijken met frenkie bij barca, dan is zo'n speler toch minder wanneer die niet op z'n natuurlijke plek staat. Verder heb je meer aan de reacties vanuit het buitenland dan uit Nederland. Bv werd Ajax al gecondoleerd bij de aankoop van magalan. En vanuit Duitsland waren er ook behoorlijk wat negatieve reacties tov bruma en baumgartl (bruma een stuk meer nog)

3 september 2020 om 10:42

Ja oké just psv hier snij je wel een aantal goede punten aan. Laten we voor PSV hopen dat het een goede aankoop wordt. Weet jij of er nog meer aankopen aan komen voor PSV? Want ze hebben nu voor 80 procent een uitstekende basis elf. Alleen van de cv positie en Hendrickx en Rosario word ik niet echt vrolijk.

3 september 2020 om 13:29

Cv en cvm willen ze nog. Echter wil ik komende oefenwedstrijden Mauro wel eens naast rosario zien, die toch echt lijkt op te leven. Was samen met teze de beste man in de voorbereiding. Niet meer die eindeloze balletjes breed en terug, maar diagonaal naar voren. En hij rent met agressie ipv sjokken. En hij heeft nu meer ruimte op het centrale middenveld (2 ipv 3). Denk dat zij een goed duo kunnen vormen. Hij met fysiek en Mauro met korte draai en kapbewegingen.

3 september 2020 om 13:31

Op cv was kim in beeld, maar die lijkt onhaalbaar en lyanco wordt weer genoemd. Verder zijn er nog niet echt namen naar buiten gekomen. Hoop eerlijk gezegd dat er iemand dan komt naast teze, ipv op de positie waar teze nu indruk maakt

Ik vind het bijna wonderlijk hoe deze jongen, een sterke back die vorig jaar nog op 20 miljoen euro werd getaxeerd en waarvoor Liverpool, Dortmund en Barcelona belangstelling toonden, toch voor een relatief schijntje bij PSV is beland. Europees voetbal is nog niet eens zeker en toch hoor je deze jongen, die deze maand 27 wordt en al op zijn minst op de helft van zijn voetballoopbaan is, razend enthousiast zijn over zijn gang richting de top van de Eredivisie. Salaris is ook geen probleem kennelijk, laat staan kortlopende contracttermijn; meneer wil gewoon wat vaker de bal hebben en eens in een team spelen dat niet alleen de schade beperkt houdt. Max is als een mooie vrouw die zich niet bewust is van haar eigen schoonheid; volgens mij hebben wie hier echt een lot uit de loterij mee!

3 september 2020 om 00:19

je bedoeld net als met bruma, baumgartls boscagi en lato? en dan vergeten we nog romero en unnersthal

3 september 2020 om 00:35

Wat doet Unnerstall in dit rijtje?

3 september 2020 om 05:13

Serieus, noem je hier nou Romero en Unnerstall? Romero begon gewoon prima maar raakte zwaar geblesseerd waardoor zijn seizoen vroeg tot een eind kwam? En vorig seizoen besloten ze hem terug naar Argentinië te sturen om weer in vorm te komen en zijn vorm terug te vinden. Dat heeft heel goed uitgepakt want hij heeft het meer dan prima gedaan! Die jongen gaat ons allen nog verrassen. Unnerstall doet het gewoon prima behoort zelfs tot een van de beste lijn keepers van de competitie in mijn ogen.

3 september 2020 om 08:11

Mooi dat dat in jouw ogen zo is, maar schmidt haalt niet voor niets Mvogo.

3 september 2020 om 09:29

Maak jezelf niet zo belachelijk als je niet de feiten weet. Mvogo is er puur voor voetballend aspect.

3 september 2020 om 09:39

Waar begon Römero prima dan? Ik heb er in ieder geval weinig van gezien. En unnersthal doet het zo goed, dat ze voor de zekerheid nog maar een keeper hebben gehaald.

3 september 2020 om 10:19

Eerste training daarna direct zwaar geblesseerd geraakt.

3 september 2020 om 00:43

Mooie analogie, maar Liverpool, Dortmund, en Barcelona hebben hem allemaal niet gekocht. En die leggen lachend zo'n bedrag neer voor een jongen waarin ze het echt zien zitten. Ik wil alleen maar zeggen: niet alles geloven wat in de wandelgangen doorklinkt. Veronderstelde belangstelling zegt niet zoveel. Laten we gewoon blij zijn dat we überhaupt een back hebben, en hem bij de eerste de beste mogelijkheid op zijn daadwerkelijke spel beoordelen.

Wellicht dat de psv volgers hier het weten; ik ben oprecht benieuwd hoe deze transfer kon rondkomen. Een paar maand eerder kost hij nog 20 mln en zitten tal van clubs achter hem aan. Nu kost hij minder dan de helft en was er totaal geen interesse van andere clubs zodat een ‘kleinere club’ als psv hem weg kan kapen. (Als het een stunt is, dan zal hij naar grotere clubs gekund hebben)Speelde max een erg slecht seizoen waardoor andere clubs zijn gaan twijfelen? Zat zijn club in zo’n grote geldnood dat ze afgelopen maand hem wel móesten verkopen? Wat is de reden dat hij opeens in de uitverkoop ging en alle interesse van andere clubs weg was?Ik ben blij dat psv weer eens een echte lb heeft waar we iets van kunnen verwachten, maar het vóelt als een addertje onder het gras. Mischien een blessure probleem als bijv Kishna dat het maar de vraag is hoe lang hij nog kan voetballen bijv? Weet iemand waardoor max opeens van gewild en duur, naar ongewild en goedkoop is gegaan?

3 september 2020 om 12:29

Zeker weten doen we het niet, maar er spelen wel een aantal factoren mee. De eerste is natuurlijk corona, waardoor eigenlijk alle spelers in waarde zijn gedaald (zie bijv ook Vd Beek waar vorig jaar 50-60 miljoen voor werd gevraagd en nu voor 40/45 weggaat). Daarnaast had Max zelf een vertrekwens en wilde hij graag naar Psv. Een speler die weg wilt kan je beter niet tegen zn zin bij je club houden, dus Augsburg was een soort van verplicht om aan een transfer mee te werken. We moeten ook niet vergeten dat Augsburg een kleinere club is dan PSV en ik denk dat 10 miljoen een enorm bedrag is voor zo'n club. Tis natuurlijk zonde voor hen dat ze er vorig jaar 20 miljoen voor konden krijgen, maar de situatie is nu eenmaal anders en dan moet je t doen met wat je nu kan krijgen

3 september 2020 om 13:36

En clubs lijken te slapen, zoals Nederlandse topclubs dat de laatste tijd ook weleens hebben gedaan. Schalke heeft geen poging meer gemaakt op het einde toen de transfer bijna rond was, maar hebben financiëel ook moeite om dat nu te doen. Wendell bij leverkusen voldoet niet helemaal en Dortmund moet eerst een lb verkopen (lijkt erop), schulz presteert niet en gueiro is een middenvelder die nu daar speelt.

Goede aankoop deze jongen. Ik denk dat PSV echt wel mee gaat doen om de titel zo. Ajax en AZ zijn er niet sterker op geworden en die Schmidt gaat wel verrassen met deze groep bij Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. MvogoKeeper330
J. TezeVerdediger330
D. MalenAanvaller3219
P. RosarioMiddenvelder291
I. SangaréMiddenvelder291
E. ZahaviAanvaller2511
N. MaduekeAanvaller247
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

1 fan
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Chelsea geeft de komst van Achraf Hakimi zeker niet op. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren