‘PSV hikt aan tegen onbetaalbaar salaris van 5,5 miljoen euro bruto’

Zaterdag, 18 juli 2020 om 07:52Yanick Vos • Laatste update: 09:45

PSV heeft zich tot dusver niet geroerd op de transfermarkt en volgens De Telegraaf heeft dat alles te maken met de coronacrisis en het feit dat de transfermarkt maanden op slot zat. Technisch manager John de Jong heeft in kaart gebracht welke spelers hij wil aantrekken. De krant schrijft zaterdag dat het binnenboord houden van de beste spelers topprioriteit is deze zomer. Alleen bij een absoluut topbedrag zal aanvoerder Denzel Dumfries verkocht worden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door sirius)

Klinkt opzich allemaal prima, nu hopen dat het ook daadwerkelijk gebeurt, verlies pakken wat betreft Bruma is misschien ook maar beter.

18 juli 2020 om 09:04

Helemaal eens en ik denk dat het grootste probleem is dat er nog overal gevoetbald wordt waardoor de transfermarkt ook opschuift. Er gebeurt in het algemeen nog niet zoveel en dat vergt geduld. Zolang de Jong de namen gereed heeft en op het juiste moment kan toeslaan dan is er niets aan de hand. Bruma gewoon verkopen, is helaas een miskoop geweest en moet je nu proberen te slijten voor een redelijk bedrag. Verder is de linksback positie duidelijk de belangrijkste positie om in te vullen, zolang Rodriguez nog niet verkocht is, lekker dat lijntje uit laten, je weet nooit wat er in de komende weken gebeurt. Uiteraard zullen ze een schaduwlijst hebben om te kunnen schakelen. Ik ben nog niet eens zo benieuwd naar de transfers, eerder naar de progressie van het elftal, hoe gaan ze spelen, krijgen we weer een beetje behoorlijk voetbal te zien?

18 juli 2020 om 12:16

De Jong en op.het juiste moment toeslaan? Hahaha,.dat is een contractio in termo. Natuurlijk gaat deze totaal onkundige en onervaren man niet bij de juiste spelers toeslaan. Die gaat zich weer maanden aan het lijntje laten houden en Dan in paniek veel te veel geld betalen voor matige spelers. Werkelijk onbegrijpelijk dat deze man na zijn wanprestaties nog altijd op zijn plek zit en dat wordt de.teloorgang van PSV.

18 juli 2020 om 14:29

Een contractio in termo? Wat is dat? Een samentrekking van tijd? Of bedoelde je een contradictio in terminis? Het is voor PSV te hopen dat er wat bijkomt. Rodriguez lijkt mij niet haalbaar zodra er concurrentie uit de Duitse subtop komt. Er is veel kritiek op de Jong, maar de scouting van PSV houdt voor mijn gevoel ook niet over.

18 juli 2020 om 11:39

@-Riciotto- klinkt allemaal prima? ik schrok toen ik las over v Ginkel. Dat hij eerst wil afwachten voor duidelijkheid geven aan PSV. Man heeft paar jaar niet gevoetbald en moet juist dankbaar zijn dat een NL topclub hem wil huren, belangrijk maken en veel minuten geven. PSV moet zeggen oke wij gaan verder kijken. Moeten elftal snel op orde hebben. Niet braaf in wachtkamer wachten of de altijd geblesseerde v Ginkel niet eerst wat beters heeft.

18 juli 2020 om 12:18

@MrKrillin... Van ginkel heeft al diverse keren in interviews aangegeven graag te willen spelen voor PSV. En in de tekst staat dat PSV en Chelsea afweten hoe het gaat na de blessure(s) van van ginkel, dit komt niet van hem zelf af.

Goed van PSV. Vond het al raar om minder dan 15 miljoen te vragen voor je aanvoerder, international van het Nederlands elftal en uiteraard een belangrijke speler. Ajax kan al rond de 8 gaan zitten voor Botman en ik snap zelf ook dat Ajax spelers normaal gesproken meer waarde vertegenwoordigen maar PSV kan daar natuurlijk wel zich aan optrekken. Ik zou minimaal 25 vragen en kijken of iemand bijt. Anders nog lekker een jaartje bij PSV spelen, kan ook geen kwaad!

18 juli 2020 om 09:13

Mee eens, snap ook niet dat PSV (en ook Feyenoord) qua transferbedragen zoveel onder dat van Ajax zit.

18 juli 2020 om 09:27

@Josh89, heeft alles te maken met de bankrekening van Ajax. Die hebben Feyenoord en PSV niet.

18 juli 2020 om 09:33

Feyenoord komt pas sinds enkele jaren in een positie waar het meer en meer kan vragen voor de spelers door de sterk verbeterde financiële positie. Zo moet Senesi bijvoorbeeld de eerste echte 'klapper' voor ons worden. Gelukkig gaan we wel die kant op in elk geval. Maar goed, PSV doet dat toch niet slecht? Lozano, Bergwijn..

18 juli 2020 om 10:09

Alleen lieten we Arias en Moreno voor een prikkie gaan, Angelino ook maar dat was helaas onderdeel van de constructie.

18 juli 2020 om 10:41

Zou het voor Feyenoord en Senesi niet beter zijn om nog een jaar met elkaar door te gaan? Senesi had het moeilijk in het begin maar heeft zijn draai nu wel gevonden lijkt het. Als hij aankomend seizoen nog wat stappen kan maken komt hij beter bij een club binnen en kan Feyenoord een paar mln extra vangen.

18 juli 2020 om 11:07

Of hij raakt zwaar geblesseerd en haalt nooit meer zijn niveau van hiervoor. Daar hebben we er bij Ajax ook een paar van gehad. Je weet het dus nooit. Ik denk dat als Feyenoord een mooi bod op Senesi krijgt, ze dat gewoon moeten doen. Uiteindelijk is die gozer ook gehaald om hem met winst te verkopen.

18 juli 2020 om 12:13

Volgens mij is een club als AZ, na Ajax, die het meest verdient heeft de laatste seizoenen aan uitgaande transfers.

18 juli 2020 om 12:20

@TVL11... wat betreft Moreno was dit al afgesproken (net als guardado) anders waren ze überhaupt nooit gekomen. En zoals je aangeeft Angeliño was ook al afgesproken.

18 juli 2020 om 12:29

Moreno was al afgesproken van te voren, anders was die niet eens naar PSV gekomen. Arias had volgens mij nog maar een 1-jarig contract en die was ooit voor 8 ton gehaald. Denk dat PSV hem na al die jaren trouwe dienst ook wel een transfer gunde.

18 juli 2020 om 12:46

@josh89 dat valt zeker wat PSV betreft wel mee toch? Streep de Ligt en de Jong we en de bedragen die PSV vangt voor Lozano, Depay, en Bergwijn zijn niet heel anders dan wat Ajax kreeg voor Sanchez, Ziyech of Milik.volgens mij heeft het transfer record van de eredivisie vanaf Gullit tot Depay ook ruim 30 jaar onafgebroken op naam gestaan van verschillende PSV spelers, dus histrorisch gezien klopt het zo wie zo al niet dat Ajax hogere bedragen krijgt. Ze krijgen wel vaker een hoog bedrag, maar dus niet per se hoger.

18 juli 2020 om 15:36

Kwaliteit!

20 juli 2020 om 11:52

Pinkelman AZ heeft niet na ajax 't meest verdient aan uitgaande transfers de afgelopen seizoenen. Dat is toch echt psv. Lozano, bergwijn, Luik de Jong om maar Ff 3 te noemen. Vorig jaar heeft psv bijna 100 miljoen aan uitgaande transfers gehad

18 juli 2020 om 13:47

Er zit een enorm verschil in de positie waarin Ajax en PSV zitten. PSV heeft een heel slecht seizoen gehad en heeft een matige selectie waar de bezem broodnodig doorheen moet, maar heeft nauwelijks geld om te investeren; er moeten sowieso spelers verkocht worden om ruimte te creeeren in de salarishuishouding. Dan moeten er dus moeilijke keuzes gemaakt worden; John de Jong kan vasthouden aan een hogere vraagprijs voor Dumphries, maar dat kan als gevolg hebben dat nieuwe spelers op de scoutinglijstjes niet gekocht kunnen worden of al weg zijn op het moment dat Dumphries daadwerkelijk verkocht is. Dat is al buiten het feit om dat de Ajaxopleiding er goed opstaat in het buitenland. Overigens is de Botmandeal nog steeds niet rond, en toch is Ajax in staat 9 miljoen neer te leggen voor een speler voor de toekomst. Dat is het verschil tussen geld hebben en wat geld te besteden hebben.

18 juli 2020 om 14:38

@DonCoxx zo moeilijk is die keuze toch niet wat betreft dumfries. Juist door deze positie is vasthouden aan een hogere vraagprijs perfect om te doen. Een gevestigde kracht lijkt mij ?veel meer waard dan iemand op het scoutinglijstje, vooral wanneer er een nieuwe coach aan het roer komt. Spelers die vorig jaar tegenvielen (zijn er nogal wat) hebben best kans om onder een andere coach weer op te krabbelen. Je kunt mij niet wijsmaken dat bijvoorbeeld een Bruma totaal niet kan voetballen. Je zou altijd nog een gokje kunnen wagen op een positie die nog wat is onderbezet mocht dit echt nodig zijn. Aan dumfries weet je tenminste wat je hebt! Dus inderdaad gewoon hoog inzetten, ik heb zelf ook liever dat dumfries nog een seizoen blijft. Gewoon 30 miljoen vragen.

18 juli 2020 om 14:31

PSV mag sowieso wel wat assertiever zijn. Ik heb vaak het idee dat ze meer uit de transfermarkt kunnen halen, maar PSV en Feyenoord zijn vaak veel te bang dat ze geld mislopen en kiezen hun momenten gewoon niet uit. Ze worden wanhopig en gaan al vrij snel akkoord met een bod. Bovendien zijn ze in Europees verband veel te instabiel om de waarde van de selectie op te krikken.

Op zich allemaal best logisch. Ik hoop dat Dumfries blijft. Zoet en Hendrix gun ik wel een transfer, lopen al zo lang rond en nu kan je er nog aan verdienen. Bruna verkopen lijkt me minder slim, ik denk dat hij meer in zich heeft als hij vertrouwen krijgt en wat meer zelfverzekerd word.

Als we allereerst al eens een cv met ervaring aantrekken. Het liefst een type als Moreno. Dat is echt hard nodig.

18 juli 2020 om 08:58

Of dat PSV een keer komt met een linksback die wel voldoet en die wel voor langere tijd in Eindhoven wil blijven. Angelino was natuurlijk goed, maar afgelopen seizoen was een drama en het seizoen voor Angelino stond Joshua Brenet daar omdat ze in 12 maanden maar geen opvolger van Jetro Willems konden vinden.

18 juli 2020 om 10:14

Ja maar als je een goeie cv hebt met de nodige ervaring dan kan die de lb aansturen. Kun je een wat talentvollere lb kopen.

18 juli 2020 om 12:30

Je doet net alsof PSV normaal geen goede linksbacks heeft. Dit seizoen was drama. Daarvoor hadden we Angelino, maar wie kon dromen dat die in 2 jaar tijd van het niveau NAC naar Man City/leipzig ging? Daarvoor hebben we jaren Willems gehad met Brenet als verdienstelijke back up. Daarvoor hebben we jaren Pieters gehad. Dus eigenlijk alleen dit jaar was het drama.

18 juli 2020 om 13:17

Misschien gewoon je feiten op orde hebben over hoelang en hoevaak PSV al op zoek is geweest naar een linksback Amazing Ninja. Jetro Willems vertrok in de zomer van 2017. Iedereen wist al toen 12 maanden dat hij een volgende stap wilde maken. Men verlengde zelfs zijn aflopende contract in december 2016, zodat hij niet transfervrij de deur zou uitlopen. Uiteindelijk konden ze vanaf de zomer van 2016 niemand kunnen vinden, want ze hebben het seizoen 17/18 met Brenet als linksback gespeeld. In 17/18 speelde Angelino goed bij Nac, waarna ze hem in de zomer van 2018 hebben aangetrokken. Angfelino vertrok in de zomer van 2019 waarna PSV op nieuw op zoek moest naar een linksback. Ze hebben met Boscagli, Lato, Glocer en Rodriquez 4 gehaald die of niet voldeden, voor de jeugd waren of qua salaris niet realistisch voor een langer verblijf waren. Kortom ze zijn nu bijna 4 jaar bezig met de structurele invulling van de linksbackpositie en alleen Angelino was daarin voor maximaal 1 seizoen echt een succesnummer. Dat mag jij topwerk vinden natuurlijk en doen alsof dit seizoen een uitzondering is, maar dat is pure geschiedvervalsing.

Opvallend dat Psv ondanks de bergwijn miljoenen nog geen aankopen heeft gedaan. Buiten deze dure Rodriguez hoor je weinig namen van spelers die in Eindhoven in de picture staan.

18 juli 2020 om 09:39

Competities zijn nog bezig en de transfermarkt is ook nog niet helemaal op gang gekomen. En er is nog zat tijd om transfers te doen voordat de Eredivisie weer begint. PSV heeft echt wel contacten met potentele aankopen, alleen hoeven ze dat natuurlijk niet op straat te gooien.

18 juli 2020 om 09:25

Bruma is echt absoluut niks als back. Veel te onstuimig en te weinig kracht

18 juli 2020 om 10:11

Misschien wel als Wingback met een 5 mans verdediging, dan ben je als back een halve middenvelder

18 juli 2020 om 12:21

Dan verzaakt hij in de defensie en aanval, straks plan! Ben benieuwd of hij daadwerkelijk verkocht wordt of dat hij onder de nieuwe coach nog een kans krijgt.

Hoop wel dat de selectie een beetje bijtijds rond is, dan geef je Schmidt ten minste een eerlijke kans. PSV moet door achterstallig onderhoud van heel ver komen. Werk aan de winkel.

Lol 5 miljoen bruto voor een linksback.alleen Ziyech en Tadic verdienen dat in de Eredivisie.tagliafico zal ook wel in de buurt komen.maar Rodriguez heeft absoluut niet het niveau van Tagliafico

18 juli 2020 om 12:21

Nouuu dat denk ik eigenlijk wel. De.man heeft in de wedstrijden die hij heeft gespeeld echt een heel.goede indruk achtergelaten en is eigenlijk veel te goed voor de ED. Maar dit salaris gaat inderdaad voor PSV helaas niet lukken.

20 juli 2020 om 11:56

MT87 ook zyech en tadic krijgen bij ajax geen 5,5 miljoen bruto. Ziyech zat op 4 miljoen bruto en tadic op 3,5 miljoen. En tagliafico komt daar niet eens van in de buurt🤣🤣🤣🤣 Zelfs bruma van psv verdient meer met 3,5 miljoen bruto

Gekke gedachte misschien.. maar zou Ajax die Rodriguez niet moeten halen als opvolger van Tagliafico?

20 juli 2020 om 11:56

Devosendemos ook ajax betaald geen salaris van 5,5 miljoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8275
2.PSV6837
3.AZ6729
4.Vitesse6016
5.Feyenoord5525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller3118
E. ZahaviAanvaller2310
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller131
J. PiroeAanvaller91
Y. MvogoKeeper310
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

116 fans
Keeper, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Spezia 6 0 1 0
2019/2020 FC Utrecht 7 0 0 0
2019/2020 PSV 11 0 1 0
2018/2019 PSV 34 0 1 0
2017/2018 PSV 32 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Napoli stijgt naar plek twee en wacht topper Juventus - AC Milan af

Napoli heeft voorlopig de tweede plaats in de Serie A ingenomen. Het team van trainer Gennaro Gattuso was zaterdagmiddag met 1-4 te sterk voor Spezia en stijgt daardoor van de vijfde...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren