Cristiano Ronaldo deelt én verwijdert beelden van zoon die wet overtreedt

Maandag, 13 juli 2020 om

De Portugese politie is een onderzoek gestart naar de tienjarige zoon van Cristiano Ronaldo, zo weten verschillende media in Portugal maandag te melden. Op internet zijn namelijk beelden opgedoken waarop te zien is dat Cristiano Ronaldo Junior zonder begeleiding op een jetski door het water gaat nabij het eiland Madeira, waar de familie van de Juventus-aanvaller vakantie viert. De zoon van de 35-jarige spits heeft hiermee de wet overtreden, zo klinkt het.

De betreffende beelden werden op Instagram geplaatst door tante Elva en later ook gedeeld door Ronaldo zelf. De aanvalsleider van de koploper in de Serie A verwijderde de post echter al snel weer. Desondanks blijft de actie van Ronaldo junior niet zonder gevolgen. De plaatselijke politiechef Guerreiro Cardoso heeft al aan de lokale Portugese krant Expresso laten weten dat er onderzoek wordt gedaan naar de totstandkoming van de beelden. Ook het eventueel uitdelen van een boete wordt serieus overwogen. Om een jetski te besturen is een rijbewijs nodig en dat kunnen alleen volwassenen verkrijgen. De boetes voor het rijden met een jetski zonder rijbewijs variëren in Portugal van 300 tot 3.000 euro.

Op de inmiddels verwijderde beelden is te zien hoe Cristiano Ronaldo Junior een jetski bedient

Een eventuele boete komt terecht bij de familie van Cristianinho, zoals de bijnaam luidt van de pas tienjarige zoon van Ronaldo. Op de beelden is te zien hoe de jongeling nabij de boot van de familie onder meer rondjes maakt met zijn jetski. Hij lijkt het vervoermiddel onder controle te hebben, al is goed te zien dat een familielid op een gegeven moment met een reddingsvest aan het water inspringt. Elva, een zus van Ronaldo, heeft de opname verwijderd, maar op haar Instagram-pagina zijn wel verschillende foto's te zien van het familieuitje op het water.

Ronaldo won't be affected by delayed Euros - Gomes
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

30 reacties (laatste reactie door airbags)

Goeie zaak. Ik zie het hier in NL ook vaak genoeg, foto's en filmpjes op Instagram van sporters en influencers van achter het stuur. Ik vind dat daar best boetes voor gegeven mogen worden. Leer eens een goed voorbeeld te geven. (Ik bedoel dus boetes geven voor het filmen en posten van overtredingen.)

13 juli 2020 om 13:56

Zou inderdaad een goede zaak zijn, dan gebeurd het alsnog wel maar dan niet 'publiekelijk' ten overstaan van miljoenen volgers waar ook veel beïnvloedbare jongeren bij zitten. Onbewust pikken we dat soort signalen met z'n allen toch op...

13 juli 2020 om 14:00

Dit zal wel heel hypocriet klinken, maar het gaat me er niet zozeer om dat ze het niet meer doen, het gaat me er vooral om dat ze het zichtbaar doen en dat ze het delen met zoveel mensen, vooral kinderen, die daardoor gaan denken dat het wel prima is. Als je zelf het risico op de boete wil lopen is tot daar aan toe, maar laat niet aan iedereen zien dat het normaal is.

Wut? Een rijbewijs nodig en rijden op een Jetski? Lijkt me eerder varen en vaarbewijs? Rare constructie

13 juli 2020 om 14:13

In Nederland is het idd een vaarbewijs. In buitenland is dat vaak niet nodig. Vaak kan je al boven een bepaalde leeftijd op een jetski rijden, bv 16 of 18. Soms vragen ze een geldig rijbewijs. Bv in Spanje kan het al vanaf 16 zonder rijbewijs

13 juli 2020 om 14:18

Dat het in het buitenland mogelijk is met een rijbewijs dat wist ik niet, maar dat neemt niet weg dat het nog steeds varen is wat je doet op een jetski en niet rijden. Ik weet het, een kniesoor die er op let maar toch....mvg, Kniesoor.

Want een verschrikkelijke enge mensen heb je er toch bij lopen. Iedereen die geld verdiend onder een vergrootglas leggen omdat ze dan zo hun eigen brood kunnen verdienen. Wat een nieuws zeg! Goh ben je nu trots op jezelf? Hypocriete “mensen”

13 juli 2020 om 14:13

Dus omdat hij geld heeft mag hij de wet overtreden?? Rare gedachte. Juisy moeten ze de mensen aan pakken die dit toelaten. Doe jongen moet van de mensen om hem heen horen dat ook hij zich aan de wet moet houden.

13 juli 2020 om 14:20

Dus de Portugese politie zijn hypocriete 'mensen' (waarom mensen tussen haakjes staat, weet niemand..) omdat ze hun werk doen? Als Jantje een boete krijgt, hoort de rijkste man van het eiland er ook 1 te krijgen toch? Of werkt dat niet zo? Ik ben niet bekend met de wetgeving in Portugal.

13 juli 2020 om 16:06

Een boete is terecht, maar als Jantje een boete krijgt wordt de media er niet bijgehaald lijkt me?

13 juli 2020 om 16:50

Zie je het al gebeuren. Dat kranten een extra katern krijgen met de boetes van gewone burgers. Zie het lijstje al voor me. Boetes voor tr hard rijden voor: Jan uit Schiedam, Diederik uit Enschede en Sofie uit Middelburg

13 juli 2020 om 23:57

[email protected] als jantje op de zaterdag een goal scoort, gaat dat ook niet in de krantenkoppen staan. Best logisch.

13 juli 2020 om 15:07

Enge gedachte heb jij dat mensen niet eens hun werk gewoon mogen doen. Heeft hij privileges als rijk persoon?

13 juli 2020 om 15:38

Regels zijn regels. Niemand staat boven de wet. Dat is maar goed ook, anders lappen rijke mensen alle regels aan hun laars en krijg je totale wanorde.

13 juli 2020 om 15:41

Bekijk het eens anders: Wat zegt het over de integriteit van de Portugese politie als Joao Modalo een boete krijgt voor het besturen van een jetski zonder rijbewijs/vaarbewijs, maar Cristiano Ronaldo (junior) er wel mee wegkomt?

13 juli 2020 om 15:43

Dan kan Joao Modalo waarschijnlijk toch aansluiten bij Wolves die toch alleen Portugezen lijken te kopen. Is ie ook meteen van z’n Modalo-salaris af 😂

13 juli 2020 om 15:44

Hahaha Joao Modalo! Volkomen eens met je post overigens

13 juli 2020 om 16:19

Hahah een duimpje voor Joao Modalo alleen al, leuk gevonden! Verder ook volkomen met je eens overigens.

13 juli 2020 om 16:42

Ik denk dat mensen die weinig geld verdienen niet zo snel de wet overtreden op een Jetski dus het zal hem daar wel in zitten. Zijn overigens wel meer "mensen" die net zoals jij het punt een beetje missen.

Je kan hem een boete geven, maar daar zal hij verder ook niet om wakker liggen. Als je zoveel geld hebt sta je toch een beetje boven de wet, helaas. We moeten verder ook weer niet doen alsof dit zo heel erg is. Dit gebeurd bij zoveel gezinnen. Ik heb toen ik jonger was ook weleens mogen varen zonder vaarbewijs even.

13 juli 2020 om 14:13

Het is niet op heterdaad dus wat willen ze dan doen ? Beetje belachelijk om een kind een boete te geven

13 juli 2020 om 14:21

Volgensmij hebben er weleens mensen boetes gehad omdat ze op insta snelheidsmeters lieten zien op filmpjes, dus het kan volgensmij wel. Verder zou ik het ook een beetje mierenn***erij vinden

13 juli 2020 om 17:06

De boete gaat in dat geval gewoon naar de ouders, net zoals jij een boete zou krijgen als je een kind laat autorijden of iets dergelijks.

Het is niet eens storend dat ze dit doen. Wat wel een ongelooflijke ziekte is geworden, is dat stom dingetje wat iedereen dagelijks in zijn hand heeft. Elk moment, elk ding moet en zal gefilmd/gefotografeerd worden. Als we aan tafel zitten willen de vrouwen altijd eerst alles filmen en fotograferen. Het is om gek van te worden bij momenten. Voetbalsterren zijn ook ziekelijk bezig met alles wat in hun leventje gaande is. Gooi dat allemaal toch niet eens online, ga intensief genieten van je geluk zonder dat steeds te tonen.

13 juli 2020 om 15:18

Zelfs intensief genieten van je geluk met een cameraatje in de hand kan geld opleveren. Ik denk dat je daarom tegenwoordig bij iedereen zo een cameraatje ziet.

C ronaldo overtreedt de wet beter dan messi.

Midden op zee, naast zijn eigen jacht, met zwemvest aan en dodemanskoord om. Het enige dat kan gebeuren is dat hij tegen een walvis aan zou varen. Man man man, laat dat kind lekker genieten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1065 fans
Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
13.Lazio00
14.Napoli00
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Cristiano RonaldoAanvaller3331
P. DybalaAanvaller3311
G. HiguaínAanvaller328
G. BuffonKeeper90
M. OlivieriAanvaller30
W. SzczęsnyKeeper290
L. ZanimacchiaAanvaller20
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3844 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
Laatste voetbalnieuws

‘Florentino Pérez legt bod van ruim honderd miljoen neer bij Juventus’

Real Madrid sneuvelde vrijdagavond door toedoen van Manchester City voor het tweede jaar op rij al vroeg in de Champions League. Om een dergelijk echec in de toekomst te voorkomen heeft...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 10 augustus
Eljero Elia is bezig de verhuizing vanuit Turkije naar Nederland af te ronden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren