‘Ajax jaagt op talent van 1.91 meter ter waarde van vijftien miljoen’

Dinsdag, 26 mei 2020 om

Ajax heeft een oogje op Bruno Fuchs, zo claimt het Braziliaanse Revista Colorada dinsdag. De 21-jarige centrale verdediger van SC Internacional zou al sinds 2018 op de radar van de Amsterdammers staan. Ajax zal de stopper niet gemakkelijk kunnen inlijven, daar verschillende Europese topclubs zouden azen op het 21-jarige talent.

Naast de Eredivisionist zouden AC Milan, Arsenal, Manchester City en AS Monaco de verdediger eveneens op het lijstje hebben staan. Fuchs ligt bij de Braziliaanse club nog tot de zomer van 2023 vast, waardoor men een flink transferbedrag kan eisen bij een eventuele overgang. Naar verluidt verlangt Internacional ongeveer vijftien miljoen euro in ruil voor de diensten van Fuchs.

TOP 10 GOALS - David Neres

De jeugdinternational van Brazilië, volgens Transfermarkt 1.91 meter lang, heeft nog niet veel ervaring opgedaan bij de hoofdmacht van Internacional. Tot op heden kwam Fuchs tot veertien wedstrijden voor het eerste elftal. Het is overigens niet de eerste keer dat Ajax in de afgelopen tijd wordt gelinkt aan een talent uit Brazilië.

Vorige week werd de interesse van Ajax in de 22-jarige middenvelder Matheus Henrique gemeld. De club zou zelfs al geïnformeerd hebben naar de beschikbaarheid van het talent van Grêmio. Henrique is net als Fuchs uitgegroeid tot een bekend gezicht bij Jong Brazilië. De kans is groot dat de middenvelder volgend jaar wordt opgenomen in de definitieve selectie voor de naar 2021 uitgestelde Olympische Spelen.


Poll

Zou Bruno Fuchs een goede aanwinst zijn voor Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door bossie)

Ajax gaat alleen geld uitgeven als er mensen vertrekken. Al die interesse zal er misschien wel zijn (scouting blijft doorgaan), maar de kans dat er extra mensen bij komen is vrijwel nihil.

26 mei 2020 om 16:49

Een CV lijkt me sowieso overbodig, daar heeft Ajax er al 5/6 van nu.

26 mei 2020 om 16:54

Maar hoeveel daarvan zijn goed genoeg? Helaas weinig.

26 mei 2020 om 16:56

Met Blind, Veltman en Martinez heb je voor Eredivisie 3 top cv’s. Europees gezien komt Veltman zeker te kort. Maar ik denk niet dat het een prioriteit positie is voor Ajax/Overmars.

26 mei 2020 om 16:57

Hoe weet je nu of een Botman en Schuurs niet voldoen als ze niet volledig de kans krijgen zich te bewijzen. Het concept van Ajax was dacht ik alleen aankopen doen als je zelf geen talent hebt voor een positie.

26 mei 2020 om 17:47

Botman heeft het goed gedaan, of het Ajax niveau is.. weet ik niet. Schuurs is tekort gekomen tot dusver, iets te zwak en lief maar veel potentie. Als dit soort jongens de kans krijgen is het leuk, maar dan moet je niet verbaasd zijn als je eruitvliegt tegen de nummer 2 van Roemenie ipv Real uittikken.

26 mei 2020 om 18:16

Hoezo Veltman tekort? Toen hij speelde met Blind hebben ze keer op keer op plek 1 in de poule gestaan. Op het moment dat hij weg was hebben ze het weggegeven...Veltman en Blind zijn gewoon de beste keuzes die je hebt. Al denk ik wel dat er geen CV bij gaat komen of er moet wat weggaan (Veltman). Maar dan zou ik toch een Schuurs of Botman doorschuiven en die proberen. Zeker in deze tijd.

26 mei 2020 om 18:23

Ajax heeft momenteel al veel CV’s. Je hebt Blind, Veltman, Alvarez, Martinez, Schuurs, Botman en Pierie. Ze zullen zeker niet allemaal voldoen maar de helft heeft nog geen kans gekregen. Om daar dan nog een verdediger van 15 miljoen bij te doen lijkt me wat teveel van het goede.

26 mei 2020 om 18:27

@messibazoer De spelers van Ajax moeten niet Eredivisiewaardig zijn maar internationaal niveau. Dan valt van de drie Cv's die jij noemt Veltman dus af. Blind heeft de laatste twee seizoenen en zeker afgelopen seizoen laten zien dat er wel wat slijtage op zit. Per Schuurs heeft daarentegen, zeker tegen de snelle en handige aanvallers van Lille, laten zien dat hij dat niveau goed aan kan. Een centrum van Schuurs (rcv) en Martinez (lcv) lijkt het sterkste op dit moment. Overigens heeft ook Timber laten zien een klasse beter te zijn dan Veltman als rcv.

26 mei 2020 om 18:43

@messibazoer Martinez is niet bepaald een cv. Zie bijvoorbeeld Groningen Ajax. Is ook veel te klein afgezien ook dat hij te licht is voor die plek. Blind zie ik zelf liever op 6.

26 mei 2020 om 18:51

Blind was begin dit seizoen toch niet zo een succes op de 6 dacht ik, of herinner ik me dat verkeerd?

26 mei 2020 om 20:11

Omdat het achterin een gatenkaas was. Juist door die cv’s die jij hier boven noemt. Veltman zal denk ik sowieso vertrekken.

26 mei 2020 om 20:35

@j0rnn De gatenkaas kwam door het abominabele middenveld van Ajax. Niet door de verdediging.

26 mei 2020 om 20:55

@sebasjuh dat lag imo meer aan de afwezigheid van Blind, Ziyech en Promes dan aan de afwezigheid van Veltman. toen die drie spelers wegvielen kwam Ajax vaker onder druk te staan op de eigen helft en dan is het niet zo gek dat je meer tegengoals krijgt en als je minder scoort is het dan ook logisch dat je eerder punten verspeeld

27 mei 2020 om 07:41

@ajaxcunian: Maar wie gaat je zeggen dat deze jongen dan wel de juiste versterking is? Je weet het nooit natuurlijk, maar ik vind het nogal wat als je Pierie, Schuurs, Magallan en Alvarez nu definitief bij het grofvuil zet. Je kijkt dan toch tegen een investering van 30 miljoen aan; in plaats van opnieuw naar de scouts te luisteren die deze jonge twintigers heeft voorgesteld zou je er ook een paar op hun flikker kunnen geven en eens evalueren of die mensen begrijpen wat er wordt gevraagd of hoe potentie daartoe moet worden herkend.

26 mei 2020 om 16:58

Schuurs en Botman vindt ik grote talenten en beiden zijn 1,93 meter wat een groot pluspunt is. ik verwacht dat een van die twee een Veltman en Alvarez straks wel uit de basis kan spelen want dat zijn imo niet meer als degelijke verdedigers dus zeker niet onpasseerbaar

26 mei 2020 om 17:15

" Schuurs en Botman vindt ik grote talenten en beiden zijn 1,93 meter wat een groot pluspunt is. ik verwacht dat een van die twee een Veltman en Alvarez straks wel uit de basis kan spelen want dat zijn imo niet meer als degelijke verdedigers dus zeker niet onpasseerbaar ". Ik begin me zo langzamerhand echt af te vragen of Veldman jou iets persoonlijks heeft aangedaan, hoe jij op hem reageert is niet gezond meer. Bovendien heb je ook geen poot hebt om op te staan met je kritiek, omdat zelfs een blinde met zijn stok heeft kunnen zien dat het verdedigend met Ajax flink bergafwaarts is gegaan nadat hij wegviel. Veldman is zeker geen wereldverdediger maar zo slecht als jij hem afschildert is hij bij lange na niet. Dat is hij alleen als je een speler als De Ligt als referentiekader gebruikt, maar dergelijke spelers kan Ajax zich niet veroorloven. Veldman is zeker niet minder dan de andere rechtsbenige verdedigers die Ajax onder contract heeft en heeft aantoonbaar beter gepresteerd dan Schuurs, die inderdaad heel talentvol is, maar nog duidelijk stappen moet maken. Hetzelfde geldt voor Alvarez. Botman gaat Veldman sowieso niet uit de basis spelen omdat dat een LCV is en spelen met twee linkspoten centraal achterin voor een coach als Ten Hag gelijk staat met vloeken in de kerk. Dus volgende keer beter je huiswerk doen als je Veldman wilt bashen..

26 mei 2020 om 17:21

@scepticus38 we hebben het toch over een concurrentiestrijd? hoe kan ik dan een basisspeler als Veltman niet noemen in zo een reactie over alle Ajax verdedigers? of ik moet doen alsof hij niet bij Ajax speelt ofzo? ik ben het daar trouwens niet mee eens. Veltman gaf afgelopen seizoen tegengoals cadeau aan Chelsea, Valencia, Willem II, Telstar, FC Groningen en geloof ik ook nog aan FC Utrecht dus hoe mensen erbij komen dat het met Veltman achterin zoveel beter stond dat snap ik sowieso al niet. het ging slechter met Ajax toen Blind, Promes en Ziyech ontbraken want toen wilde het voetballend niet echt lukken en dan is het logisch dat je meer tegengoals krijgt als je wedstrijden niet meer weet te domineren en veel vaker onder druk komt te staan achterin. dat heeft imo verder weinig te maken met de afwezigheid van Veltman dat er toen meer tegengoals vielen. in slechts 5 maanden tijd 5 of 6 totaal onnodige tegengoals weg geven dat zijn toch echt hele schrikbarende cijfers imo. dat lukt de meeste verdedigers niet eens over een heel seizoen

26 mei 2020 om 18:06

Ik ben het anders roerend met Japie eens hoor. Veltman is middelmaat en we hadden allang door moeten selecteren als we echt door willen groeien. Maar goed, het is zo'n echte Ajacied hè. Die mag je niet aanraken.

26 mei 2020 om 18:06

@scepticus Waarom is het gek dat Japie verwacht dat Schuurs (sowieso een klasse beter dan Veltman) en misschien ook Botman, Veltman en Alvares naar de tribune zullen spelen? Er zijn wel meer voetbalkenners die Veltman niet zo goed vinden en eigenlijk geen Ajax niveau. Eigenlijk is het gekker als je dat niet verwacht. Botman heeft nog geen wedstrijd in het eerste gespeeld en er schijnt nu al buitenlandse belangstelling te zijn uit grote competities. Waarom zouden die buitenlandse clubs zich niet eens een keer melden voor meneer Veltman? Daar al eens over nagedacht?

26 mei 2020 om 18:22

Snap die heisa rondom Veltman niet. Kwam na zn blessure ijzersterk terug,en is gewoon een prima verdediger.prettige persoonlijkheid, Bovendien is hij echte Ajacied,ik vind dat duizend keer meer waard dan een aankoop die als een robot alles goed doet dat je je afvraagt waarom je uberhaupt nog naar Ajax kijkt. Ben blij dat Ajax het doet met die mix,en types zoals Veltman die daar als klein jochie begon,en waarbij je een warm gevoel op de tribune krijgt,als ie na zn blessure weer binnen de lijnen komt. Dat is toch de essentie waar alles om draait ?

26 mei 2020 om 18:22

Nou is niet zo moeilijk aangezien Botman een erg groot talent is, erg jong en nog redelijk goedkoop en heeft kans op grote restwaarde. Veltman is geen talent en rendeert vooral in een voetballende verdediging en kost dan best nog wat geld zonder enige restwaarde. Kijk iedereen mag kritiek hebben op Veltman en hij maakt net zoals elke verdediger zijn fouten maar Japie springt er wel erg uit met zijn kritiek op Veltman en vaak met tegen goals in een vast lijstje om zijn gelijk te halen in topics die niet over Ajax of Veltman gaat. Ik snap dan wel dat ook Japie als een rode lap kan werken net zoals Veltman dat schijnbaar bij Japie doet.

26 mei 2020 om 18:38

@messibarca Echte Ajacied? Volgens jouw definitie is Veltman een echte Ajacied en een Lasse Schone of Jari Litmanen of Onana dus niet? Hmm. Maar goed, belangrijk is of een speler goed genoeg is voor het niveau wat Ajax graag wil nastreven, internationaal niveau dus? Dat is bepalend. Niet of een speler zoals jij zegt een "prettige persoonlijkheid" is. Wow, hij is zooo aardig dus staat hij in de basis. Ajax gaat op de middenstip geen wedstrijdje thee drinken en koekjes eten spelen tegen Real Madrid. Je moet de clubkleuren verdedigen en dat kan alleen door heel goed te kunnen voetballen. En laat meneer Veltman daar nou net in te kort schieten. Ik denk dat vrijwel alle echte Ajax supporters daarom liever een Davinson Sanchez achterin hebben staan dan die, volgens jou, "echte" Ajacied met een "prettige persoonlijkheid" Joel Veltman die jij dus zou opstellen. Wat een lariekoek.

26 mei 2020 om 19:15

@messibarca. ik snap je punt niet. dus jij wil dat een Ajax speler met regelmaat cruciale fouten maakt want anders weet je niet meer waarvoor je naar Ajax kijkt? Sven Van Beek is ook een echte Feyenoorder maar ik was toch wel heel blij toen hij eindelijk werd gepasseerd want die maakte ook aardig wat fouten. dan heb ik liever een speler die niet uit onze eigen jeugd komt maar wel zijn werk goed doet zoals een Senesi bv

26 mei 2020 om 19:16

@thamike je hebt fouten maken en je hebt goals cadeau geven aan de tegenstander. daar zit wel een groot verschil tussen en er zit ook een groot verschil tussen af en toe een foutje maken of structureel fouten maken

26 mei 2020 om 19:17

@walvis_theo ik snap dat ook niet altijd. De Ligt is ook een echte Ajacied en die vond ik bij Ajax meestal geweldig spelen

27 mei 2020 om 00:27

Veltman is met zijn ervaring inderdaad niet minder dan de overige RCV's bij Ajax. Maar Veltman is inmiddels wel al 28 jaar. En elkaar bewijst hij weer opnieuw dat het een nuttige kracht is, maar zodra de druk er op komt staan de bekende Veltmannetjes weer tevoorschijn komen. Ik verwacht persoonlijk meer van Veltman. Ik ben ook van mening dat je nu beter een Alvarez of Schuurs de kans kan geven. Voornamelijk omdat zij jonger zijn en niet aantoonbaar veel minder dan Veltman zijn. On: Nog een CV halen vind ik echt kapitaal vernietiging. Met Blind, Botman, Schuurs, Alvarez en Veltman heb je al genoeg opties. Bovendien is Magallan nog niet verkocht. Kan Martinez daar ook spelen. En Timber Klopt ook op de deur.

27 mei 2020 om 09:15

@japie.ik neem aan dat , ondanks dat Feijenoord je club is, Ajax al wat jaartjes volgt. Dan moet je ondertussen ook wel weten dat Ajax andere eisen stelt aan hun Cv's. Ajax heeft nooit echt verdedigers pus sang. Grote sterke kopsterke verdedigers heeft Ajax nooit echt gehad, op een paar uitzonderingen na. Uit me hoofd weet ik twee kopsterke verdedigers op te noemen , F de Boer en Chivu. Alle twee onder de 1.9meter. Ook sinds het vertrek van de Ligt en Sanchez, krijgt Ajax niet echt veel kopgoals tegen. Wat jij altijd zegt over Cv's heeft meer betrekking op je eigen club Feijenoord en hun manier van spelen.

27 mei 2020 om 11:05

@bossie wat ik zeg heeft betrekking tot alle grote clubs ter wereld. er wordt wel degelijk gekeken naar lengte bij keepers en verdedigers. natuurlijk zal er wel eens een kleinere vent in het centrum staan, maar dan zetten ze er wel een lange verdediger naast om dat lengtegebrek te compenseren. kijk naar een Van Dijk, kijk naar een Laporte, kijk naar een Macguire, kijk naar een Pique of kijk naar een Sule of Boateng. allemaal lange verdedigers die erin staan omdat ze essentieel zijn voor de luchtduels. dat heeft verder dus weinig met een visie van Feyenoord te maken maar dat is een algemene voetbalvisie die natuurlijk een gegronde reden heeft

27 mei 2020 om 11:24

@japieik kijk puur naar Ajax , waar het hier in dit topic over gaat. En als ik naar Ajax kijkt dan stellen ze over het algemeen andere eisen aan hun verdedgiers, daar ben je het denk ik met mij eens. Het is bij Ajax denk ik van belang dat een verdediger kan mee voetballen en pressie vooruit kan spelen. Dat heeft met het Ajax DNA te maken. Dat jij het wereldwijd bekijkt ok , maar hier gaat het dus over de spelers van Ajax. Misschien heb je het in de loop der jaren nog niet gemaekt , maar ajax is een club met een eigen visie, dat maakt deze club uniek in Nederland en in de rest van de wereld , om het dan toch maar net als jij wereldwijd te bekijken. Dus allemaal leuk en aardig dat andere clubs grote sterke verdedigers hebben staan , die over het algemeen goed kunnen verdedigen , maar dat is volgens mij de visie van Ajax niet. En dat ik verwijs naar Feijenoord , dat heeft te maken met de visie , hoe een club als Feijenoord wil spelen . En daar door dus andere eisen stelt aan hun spelers en verdedigers ; net als al die andere clubs dat doen

27 mei 2020 om 11:44

@bossie dat is misschien zo maar kijk naar hoe een Blind vorig jaar in de luchtduels in de problemen kwam tegen Llorente omdat de lange De Ligt die steeds liet lopen. dat is niet Blind zijn fout want die kan er weinig aan doen dat hij niet lang is maar met een centrum zonder lengte spelen is alles behalve ideaal als je Europa ingaat. verder vind ik Veltman voetballend nou niet zo geweldig dat je denkt die kunnen we absoluut niet missen. ik vindt hem juist erg beperkt aan de bal en dat blijkt ook vaak want als je hem ook maar een beetje onder druk zet levert hij de bal in bij de tegenstander. dat Blind blijft worden opgesteld om zijn voetballende kwaliteiten, dat begrijp ik dan weer wel want die is voetballend en opbouwend echt van toegevoegde waarde en als hij in vorm is staat hij ook vaak prima te verdedigen. Blind en Veltman samen is echter teveel van hetzelfde in verdedigend opzicht. beiden geen lengte en fysieke kracht en beiden zijn ze ook niet snel en wendbaar. dat centrum is totaal niet complementair aan elkaar zoals een De Ligt en Blind elkaar wel uitstekend aanvulden. ik denk dat een centrum Schuurs met Blind wel uitstekend zou werken want die vullen elkaar qua eigenschappen wel aan

27 mei 2020 om 12:55

Ik ben ook niet verbaasd dat jij die ene wedstrijd eruit haalt, dat doe je namelijk altijd . Maar wees eens eerlijk is er een groot verschil tussen her aantal tegendoelpunten door de lucht met of zonder de Ligt. Zo vaak is Ajax niet door de lucht verslagen , niet zchrikbarend veel. Dat een spits een langere CV probeerd te ontlopen , heeft ook met inzicht en slimheid te maken . Wat dat betreft kan je je ook afvragen waar was de Ligt. Waar was de Ligt toen Ronaldo met het hoofd scoorde ? Volgens mij scoorde Ronaldo 2 keer tegen Ajax met de Ligt in de verdediging. Is dat de slimheid en ervaring van de spits , of moet je dit de verdediger aanrekenen. Er is weinig verschil of Ajax met een verdediger van 1.90 meter en meer speelt of met een wat kleinere. Bij Ajax heeft het meer te maken met de manier hoe ze spelen en of men zich aan de afspraken houd. In eerste instantie zou ik ook denken Blind / Schuurs , maar de trainer die deze spelers vaker ziet dan jij en ik beslist toch anders. Is hij nou zo dom , of is Japie nou zo slim ? Lengte kan een plus punt zijn , maar bij Ajax zijn denk ik andere aspecten belangrijker dan lengte voor een CV.

27 mei 2020 om 13:22

@bossie ik heb idd wel mijn twijfels bij de beweegredenen om een speler te blijven opstellen die in twee maanden tijd 6 onnodige tegengoals weg geeft en je 5 punten in de CL kost met als gevolg uitschakeling in dat toernooi. verder is imo lengte in je centrum voor elke club essentieel. van een creatieve speler verwacht je creatieve eigenschappen zoals een goede techniek en passeerbeweging, een goede balaanname en een goede steekpass en van een verdediger verwacht je ook eigenschappen die gewoon op die positie thuis horen zoals lengte en fysieke kracht. je zal toch je duels moeten winnen en dat doe je niet met twee fysiek zwakke spelers zonder lengte in je centrum. dat zal af en toe misschien goed gaan maar dat zal ook met grote regelmaat helemaal fout gaan

27 mei 2020 om 13:37

Ik heb bij jou het idee dat het een en/en zaak is en lengte en kracht en dyamiek en ...je zal daar gelijk mee hebben , maar al die spelers die jij hierboven noemt , zijn zo wie zo niet te halen voor Ajax , daar zul je het met mij eens zijn. Dus Ajax moet zo wie zo in een ander segment kijken dan andere topclubs met veel geld , die in een betere compitie spelen dan Ajax. Dan wordt het voor Ajax dus heel moeilijk om de perfecte verdediger te vinden. Daarbij speelt Ajax met een bepaalde visie , die vele andere clubs niet hebben. Dus Ajax is op zoek naar specifieke spelers voor het type -Ajax spel. Als je kijkt in het verleden dan had je verdedigers goed met het hoofd , maar klein van stuk. Of je had grote atletsche mannen , zoals Rijkaard, Verthongen. Maar beide stonden niet echt bekend om hun kopkracht. En al die reden die jij aanvoert hier , die heb ik de afgelopen tijd wel vaker gelezen van je. De wedstrijd tegen de Spurs , de doelpunten die Veltman weggeeft . het wordt tijd voor een andere tape-cassette. Ik kan alleen zeggen kijk naar de successen van Ajax, die ze behaald hebben door te spelen dan met andere soort verdedigers dan die Liverpool, Real Madrid , Man United en noem ze maar op , te spelen ......als je het totaal plaatje bekijkt en niet alles op een persoon vast pint dan is het toch wel duidelijk ....

Het lijkt mij toch dat Manchester City vrij kansloos is? Die hebben al 2 jaar uitsluiting van Europees voetbal en een boete van 30 miljoen. Die kunnen dan toch niks uitgeven, gezien de ffp. Of heb ik het helemaal mis?

26 mei 2020 om 16:52

Geld kunnen ze zeker nog uitgeven, want het lijkt me niet dat die boete invloed heeft op de FFP an sich. Zelfs als dat wel zo is zouden ze zeker nog heel veel geld kunnen uitgeven, gewoon wat minder dan de laatste jaren.

26 mei 2020 om 16:56

Ah oké. Dan zat ik er naast.

26 mei 2020 om 16:59

Het hangt er natuurlijk wel van af hoe zwaar ze in het rood staan en welke seizoenen daar hoofdverantwoordelijk voor zijn, maar die info kan ik niet 1,2,3 terugvinden. Maar het lijkt me niet zo erg te zijn dat ze jaren niets kunnen uitgeven.

26 mei 2020 om 17:16

Dan ken je Man City niet. Zou me niks verbazen als die ondanks de Corona crisis gewoon weer 200 miljoen er tegen aan gooien..

Het scoutingsapparaat van Ajax is zeer actief, dat blijkt maar weer eens uit al dit soort berichten. Interesse tonen is nog niet jagen op...ajax zal het toch van dit soort spelers moeten hebben om inkomsten te genereren. Blijkt het een schot in de roos, dan wordt die met veel winst door verkocht. Is dat niet het geval , dan met wat verlies verkopen , op voor het zelfde bedrag. Door de jaren heen is wel gebleken dat jonge spelers van Ajax toch nog wel gewild zijn; Of ze nu in de basis spelen of op de bank zitten. Dat is bij andere Nederlandse club veel minder het geval.

26 mei 2020 om 17:25

" Het scoutingsapparaat van Ajax is zeer actief, dat blijkt maar weer eens uit al dit soort berichten ". Ik denk persoonlijk dat die activiteit vooral bij de wandelgangenjournalisten bij de media zit. Het is duidelijk komkommertijd nu het voetbal grotendeels stil ligt. Als Ajax alle spelers zou moeten aantrekken waar de club aan wordt gelinkt, is de begroting van Barcelona daarvoor waarschijnlijk zelfs niet toereikend. Maar dat is alleen maar goed voor de club om dat daaruit blijkt dat ze internationaal weer serieus wordt genomen. Voor zolang het duurt, dat dan weer wel al heeft de club door het gevoerde beleid natuurlijk wel iets van de enorme achterstand op (een deel van) de Europese top ingelopen. Voor zolang ook dat duurt.

26 mei 2020 om 18:41

waar de club aan wordt gelinkt, is de begroting van Barcelona daarvoor waarschijnlijk zelfs niet toereikend Als een club interesse toont wil dat nog niet zeggen dat ze dat talent gaan halen. Ze kunnen interesse tonen en mocht het zo zijn dat ze zo'n soort speler nodig hebben , of het is een koopje dan heb je in ieder geval al een idee over een speler. Regeren is vooruit zien ...

Een 21-jarige Braziliaan die veertien potjes heeft gespeeld en vijftien miljoen moet kosten. Dat klinkt niet direct als iets waar je bij moet zijn. Maar aan de andere kant zijn er blijkbaar veel teams geinteresseerd, dus zal hij in die korte tijd wel indruk hebben gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5645
2.AZ5637
3.Feyenoord5015
4.PSV4926
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Vrijdag 10 juli
Lasse Schöne is van plan om zijn contract bij Genoa, dat over een jaar afloopt, uit te dienen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren