Lars Veldwijk pronkte met Monica Geuze: ‘Fuck it, ik doe gewoon 4x Duurder’

Zondag, 15 december 2019 om

Lars Veldwijk geldt als een van de voetballers uit de Eredivisie wier leven het meest nadrukkelijk in de schijnwerpers staat. De aanvaller van Sparta Rotterdam, die vanwege een enkelblessure zondagmiddag niet meedoet tegen FC Emmen, vormde met vlogster Monica Geuze lange tijd een van de bekendste jonge 'showbizzkoppels' in Nederland. De aandacht die zijn relatie genereerde, bezorgde Veldwijk naar eigen inschatting 'meer negatieve dan positieve dingen'.

Vorige maand zetten Veldwijk en Geuze een punt achter hun relatie. De vlogster zei dat het 'al langere tijd niet lekker zat' tussen haar en de spits. Zelf laat Veldwijk zich dit weekend in een interview met FOX Sports voor het eerst uit over de breuk. "Ik heb het eigenlijk bewust afzijdig gehouden en ik ben er niet op ingegaan", vertelt Veldwijk, die samen met Geuze een eenjarig dochtertje Zara-Lizzy heeft. "We hebben Sinterklaas samen gevierd en dat gaat hartstikke goed. Maar het is moeilijk om dan weer weg te gaan, ook omdat er geen ruzie is."

"We haten elkaar niet. We houden nog steeds van elkaar en dat maakt het soms wel lastig, zeker met kinderen", geeft hij toe. Dat de buitenwereld alles meekrijgt via de vlogs van Geuze, hoort er volgens Veldwijk 'helaas' bij. "De mooie momenten worden gedeeld en ook de minder mooie. Dan heeft heel Nederland een mening over ons en dat is vaak wel lastig. Als voetballer kon ik vaak rustig naar het tankstation. Als ik nu ergens binnenkom, zoals in een restaurant, dan zie je mensen elkaar aantikken: 'Dat is toch de vriend van Monica?' Of inmiddels de ex-vriend. Ik word vaker op die manier herkend dan als speler van Sparta."

Dit bericht bekijken op Instagram

Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!??

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

"Ik denk dat Nederland niet gewend is dat een voetballer zo'n leven ernaast kan hebben", voegt de 28-jarige Veldwijk eraan toe. Alles wat hij doet, zo legt hij uit, 'gebeurt in het openbaar' en wordt 'flink uitgemeten'. "Ik denk uiteindelijk dat het me meer negatieve dan positieve dingen heeft opgeleverd. Dat merk ik vooral aan de beeldvorming. Daar heb ik zelf ook een aandeel in, want ik heb het niet altijd slim aangepakt." Zo werd de professionaliteit van Veldwijk in twijfel getrokken toen hij tijdens een vlog in de auto zijn geslachtsdeel toonde, kort nadat hij door zijn toenmalige club FC Groningen uit de selectie was gezet vanwege een ruzie met trainer Ernest Faber.

"Mijn teamgenoten vinden het vaak wel mooi en leuk. Maar de oudere generatie, zoals trainers en directie, hebben er wat meer moeite mee", merkt Veldwijk op over zijn publieke leven. Hij memoreert hoe hij zijn ploeggenoten bij Groningen het gras voor de voeten wegmaaide, na zijn komst in 2017. Als 'ontgroening' moest de spits een liedje zingen en hij koos voor het nummer '4x Duurder' van rapgroep SBMG, Lil Kleine en DJ Stijco. In dat nummer rapt Chivv dat hij een club in Amsterdam pas zal verlaten als hij Monica Geuze aan de haak heeft geslagen.

"Toen ik bij Groningen kwam, was net het liedje '4x Duurder' uit. De spelers waren al op trainingskamp en ik kwam halverwege het trainingskamp binnen, nadat ik had getekend", blikt Veldwijk terug. "Een nieuwe speler moest een liedje zingen. Ik dacht: fuck it, ik doe gewoon 4x Duurder. Ik riep alleen maar de naam van mijn eigen vriendin. Sergio Padt kwam later naar me toe en zei: 'Goed dat je het hebt gedaan'. Want ze hadden een wedstrijd en ze wilden het nummer in de kleedkamer opzetten", lacht hij.Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door sociofan1)

Ach ja Lars, ze haatten erop omdat zij niet zo een lekker wijf naast zich hadden liggen, noem ze zuurpruimen en ga verder pik

15 december 2019 om 13:11

Zo’n beetje elke profvoetballer heeft een lekker wijf (zo niet meerdere) naast zich liggen. Ik denk niet dat het probleem hem daarin zit.

15 december 2019 om 13:24

Maar het zijn toch niet de profvoetballers die kritiek op hem uiten? Ten minste, Johan Derksen speelt niet bij een BVO toch? Beetje scheef dus, daarbij was ik natuurlijk niet heel serieus

15 december 2019 om 13:33

Is dat nou zon lekker wijf die opmaakpop? Ik word echt oud. Vind er geen hol aan die Monica Geuze.

15 december 2019 om 15:30

Was een paar jaar geleden zeker een mooie meid, heeft zichzelf helaas net zoals zovelen verpest.

Haha lachen toch dit!!! Als iedere voetballer alleen maar de correcte schoonzoon uithangt is het ook maar een saaie bedoeling.

Wel sneu voor zijn kinderen. Hij heeft al eerder een zoon uit zijn vorige relatie gekregen, en nu een dochter met deze dame. Ga maar vanuit dat hij nog een kind krijgt bij zijn volgende relatie, dan zouden de kinderen vast denken, lekker zo'n vader.

15 december 2019 om 13:39

Je gaat er zo maar van uit dat hij bij zijn volgende relatie weer een kind krijgt, waarom? Misschien wilde hij wel graag twee kinderen. Buiten dat kun je ook gewoon een goede vader zijn hoor, ondanks dit soort dingen

15 december 2019 om 13:57

Zo'n imago heeft hij wel. Lijkt me gewoon geen betrouwbare gozert. Dit is wel een beetje judge a book by its cover, maar zijn interviews, "bad boy" uiterlijk, gedrag buiten het veld, etc. Dat helpt niet echt mee. Over deze tweede gedeelte ben ik ermee eens, tuurlijk kun je een goede vader blijven. Maar je bent niet 24/7 bij het kind, wat ik wel belangrijk vind voor kinderen die zo jong nog zijn.

15 december 2019 om 14:14

Hij is nog jong, en ga er maar niet van uit dat hij zijn hele leven lang geen serieuze relatie meer krijgt, en ga er ook maar niet van uit dat hij een oude vrouw van 35 met al 2 kinderen gaat nemen... Dus zijn nieuwe, waarschijnlijk jongere kinderloze vriendin (met kinderwens) gaat ook een kind willen, en de geschiedenis leert dat Lars geen problemen heeft met het hebben van kinderen bij meerdere vrouwen.

15 december 2019 om 14:26

Wat een rare gedachte hou je erop na FcGrun050. Denk je alles in het leven te kunnen plannen ofzo? Ik heb zelf een dochter en ik ben gescheiden. Daarnaast heb ik een bonusdochter (stiefdochter klinkt zo raar) en ik zou eigenlijk nog graag een kindje met mn huidige vriendin willen. Ben ik dan ook een slechte vader? Een slecht mens? Ik heb geen tatoeages, dus ben ik dan beter dan Lars Veldwijk? Daarnaast kan ik niet voorspellen dat mijn vriendin altijd bij me wilt blijven. Of dat ik altijd bij haar blijf. Misschien gaat ze over 10 jaar wel vreemd, kan hè. Dus dan ben ik een slechte vader omdat ik 2 kinderen bij 2 verschillende vrouwen heb? Zelden zulke onzin gehoord op dit forum!

15 december 2019 om 15:36

Als je je aangesproken voelt over deze situatie, prima, is voor mij ook makkelijk praten als student zijnde die deze situatie niet heb meegemaakt. Maar ik ken je toch niet, terwijl bij Veldwijk zijn prive meer op straat komt te liggen dan wie dan ook. En daarnaast hebben mensen die met hem samen had gewerkt of samenwerken, Faber, Jans, Fraser, etc. allemaal een mening klaar over Veldwijk zijn gedrag. Zeg toch ook lang niet dat tattoos slecht zijn, maar heb wel een gevoel van ijdelheid als ik gozers helemaal ondergetattoeerd ziet, omdat ze het stoer vinden. Maar dat is mijn mening he, betekent niet dat iedereen die mening hoeft te delen.

Ik ben geen oude man maar ik vind dat vloggen en influencer zijn echt totaal waardeloos. Het is een grote gesponsorde nep “realiteit”. Dat hij zo’n vriendin had en dus voorkwam in die vlogs, daar heb ik geen mening over. Dat hoorde er in die situatie bij, shit happens. Fijn voor hem dat hij zich nu weer op voetbal (z’n werk) kan richten.

15 december 2019 om 14:16

Het brengt wel veel geld in het laatje. Zo is vakkenvuller zijn in een supermarkt ook waardeloos, maar ja, je doet het nu eenmaal voor geld.

15 december 2019 om 14:29

En als je vlogt als vakkenvuller, ben je helemaal spekkoper.

Op de lange termijn gaat dit bij vele voor problemen zorgen.. Eigenlijk gebeurd het nu al. Het is mentaal en psychologisch een gevaarlijke zaak voor hen die het niet kunnen managen. Velen raken in de stress, worden depressief e.d. En uiteindelijk draait het alleen maar om status. Je gaat een soort van neppe leven leven. Een tweede leven die zijn eigen leven gaat leiden. In dit geval is het misschien anders maar ook deze zaken wil veel ervan gewoon binnenshuis houden. What happened in Vegas stays in Vegas, nou dat geldt hiervoor ook. Er gaat een mentale druk op je staan en je gaat gesloten leven als je het niet aankunt en blijkbaar is daar een probleem ontstaan. Al dat sociale media en vloggen e.d. kunnen leuk zijn maar hebben toch ook z'n nadelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. RayhiAanvaller185
J. PiroeAanvaller100
T. CoremansKeeper100
A. HarushKeeper80
M. FabrieKeeper00
D. AbelsVerdediger170
S. AlbertoVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

8 fans
Aanvaller, 28 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 17 januari
Quique Setién overweegt toe te slaan bij zijn ex-club Real Betis. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren